- One mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TSanya
aktív tag
-
csababarca
őstag
Könyves spoiler lesz.
Könyvben is ugyan így van vége, fekszik,és csak a hideget érzi.
Utána van még Dany fejezete,akit szintén körbevesznek a dothrakiak ugyan így, Khal Jhaqo vezetésével.
Szóval Danyé sincs továbbvíve, a Mereen-i események igen, de ott más minden, többen meghaltak a sorozatban ott,akik a könyvben még élnek,illetve Tyrion nincs ott ilyen formában stb.. -
genndy
addikt
Második Fiak:
Őket eléggé megritkították a Hárpiák egy pár résszel ezelőtt, a kocsmában meg a bordélyban amikor vágták a nyakakat és ömlött a bor. Makulátlanok:
Nem lehettek sokan az arénában, nem is fértek volna be, akkor hol marad a közönség... tehát mondjuk Dany közvetlen testőrsége volt az a 20 ember, ez hihető. A városban is folyamatosan járőröznek, nyilván váltásban, az azért elég sok embert elvisz.
Úgy látszik nem motozták meg a nézőket a maszkok után. (Vénaszkenner kellett volna oda)
-
aizen92
addikt
-
Gyuri27
félisten
Nézhető. Ez mindent elárul. Tv-n még a dvd élvezhető.
De mint mondtam egybe megveszem az egészet amikor vége lesz. Mert annyit ez a sorozat megér.Mormon nem tudom hova akar kijukadni.
Tyrion ász volt.
Havasnak meg nem sikerült.
A vad bringa jó volt. De úgy tudtam mi lesz. Vonzódom a reménytelen esetekhez. -
Bad Pritt
félisten
Az gif volt. A nagy vonat meg a szűk alagút, nem?
Youtube-on fenn van, gifet nem találtam.
Shizu, már megnyitja.
-
JSaN
addikt
Figyelmetlen voltam,
vezeklek ezert egy masik kedvencemmel Melisandre
Am jut eszmbe van esely hogy Jaqen vissza terjen? hound/arya elott jaqen/arya paros volt a kedvencem. tiszta aszszaszin, meg a beszed stilusa ahogy nyomta tetszett. Amit adott penzt aryanak az hova is vezeti? hozza esetleg?
-
vvega30
senior tag
SPOILER
Arya eljut bravosba, ott jól kiképzik, imba lesz! majd hogy hogy nem a vasbank pont őt fogja felbérelni, hogy kavarjon már egy kis kakit westeroson mert hát mégis csak ő a legkirályabb bérgyilkos. és még tűje is van!
adnának neki 10k arany szarvast, de pont letojja a pénzt mert a vasbank azokat az emberkéket akarja vele megcsiklandozni akik , nahát! pont rajta vannak az esti ima listán. így aztán tök ingyen is elvégzi a feladatot, mert hát ő ezért él.
itt riadtam fel... -
Agostino
addikt
meg is válaszoltad : ) bank, pénzzel bármit megold. ahogy felettem írták segít a másik oldalnak, vagy simán felbérel egy zsoldos kompániát. plusz nem tartom lehetetlennek, hogy már be is vásároltak. dany megvette gyakorlatilag az utolsó adag makulátlant, de őelőtte bőven lehetett akár a vasbank is az ügyfelük. a katonák meg elvannak, pláne a makulátlanok. meg mondom: szerintem a megkötött szerződésekben ezer százalék, hogy van kitétel arra az esetre, ha nem fizetnek. gondolom x értékben ingatlanok is adottak fedezetként vagy ilyesmi. bár ki tudja, sok értelme nincsen szigeteket fenntartani egy messzi birodalom közepén
-
D4rkm4n
őstag
Eddigi tapasztalataim szerint egyedül a Hannibal c. sorozat az, ami a szinkronnal jobb, mint az eredeti (angol) nyelven. A GoT esetén a színészek orgánuma is mérvadó volt a szereplőválogatásnál, míg a magyar szinkronszínész gárda egy viszonylag szűk kör csupán. Meg a legtöbbjük hangja már azonosítható valamely más filmmel vagy sorozattal. Ilyen például Gáti Oszkár, mint John Rambo.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- LEGO klub
- Egy óra, két rendszer
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest