Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doran nem annyira töketlen. Könyvbe mesél kicsit a teveiről. Csak rohadt turelmes és nem tesz semmit ezzel meg meg is vezet mindenkit s még a nézőket is ezek szerint. Én bírom őt.
(A rövid hajú homok csaj meg nálam az élre tört. Tietek lehet Margery meg a többi.)
A Bran szál meg szerintem érdekes. Bár a könyvbe alapból érdekesebb volt mert volt egy plusz érdekes karakter akit kár volt kihagyni a könyvből. Ő egy száll a régmúlt népéhez és engem az érdekel.(#6984) V.Stryker
Nekem nincs lányom se semmilyen gyerekem de ez a jelenet borított ki eddig a legjobban a sorozatba.
A jon szitu meg ugyanaz a könyvben is.Kb ő meg deny a két utolsó fejezet és ugyanez a vége.
(#6986) laceszgamer
Rosszul tudom hogy martin azért jóváhagyja hogy mi kerülhet bele a filmbe? de egyébként ettől függetlenül is beteg az az ember. -
Sareth
senior tag
Az bizony
-
aizen92
addikt
Szerintem, így a trónteremnek vagy 10szer akkorának kellet volna lennie, mint a mostaninak, minimum 3-4szer akkora belmagasság stb.... az meg ugye rengeteg pénz, és ez kivételesen nem CGI díszlet, ez ott van bent a stúdióban (félig meddig), és hát külön stúdiót építeni az elején, úgy hogy nem 100%osan garantált a siker....
Pusztán ennyi az oka szerintem -
aizen92
addikt
egy pillanatra azt hittem a magon vagyok!
1. Reggel
kibaszotthét óra van!Azért a fordítók sem vadállatok, ZH+vizsgaidőszak, lehet nekik is van millió+1 bajuk, nemhogy még fordítani 4 órával a megjelenés után.
Ez a múltheti hajnali négyes fordítása Bruzsy és darkspell mesternek Skype-on2. Btw.: Nem kell felirat, mert ebben csak a mások szerepelnek végig! Azt meg ugye nem kell fordítani! Ja és ebben a részben hal meg Tyrion, amikor a mások lerohanják Kingslandinget!
3. For Real: Bruzsy twitteren panaszkodott hogy még nincs angol felirat, így gondolom addig nem tudják elkezdeni, kb nemrég jött hozzá angol, szóval lassacskán lesz még 12. előtt ha nincs más elfoglaltságuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest