- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
Kettőjük dumája embertelen. De mondjuk Tyrion mikor nem az alkesz törpét hozza atom. Mondjuk a piást is jól hozza, de azt nem élvezem.
A hegy egy barom állat. Simán felcsűrné helyből azt a bulát a toronyba (nem kéne vinni).
Arya mindig jó.
Kiváncsi leszek Bronn becserkészi-e a kígyót a kis vipinek.
Tulajdonképpen a kis Dzsoni család fája mi is?
Stannis mindent feláldozott és elveszített. legalább szembe nézett a sorsával "halálával". Ő nem halt meg szerintem. A sok szarért kevés vám a halál.
Jó volt az infantilis bige alakítása is. A repülés meg egyenesen lenyűgöző volt (de útáltam). Ha van idő én felvittem volna megint és lecsűröm.
Az arctalan emberes jelenet nemigen van meg. Az nekem x akta. Az is, hogy ki halt meg. Az is, hogy Arya mibe vakult meg.
-
toto0569
addikt
Ja...[link]
Trónok harcaHa valaki tud Angolul...
itt a teljes anyag. -
genndy
addikt
Aha, tényleg azt mondja. A többit ki kell találni
Natalie Dormer spoils Game Of Thrones Season 4 - Esquire Video -
-
vimes
senior tag
Internet Explorer
#5204 D4rkm4n: Hát lehet, hogy volt a résznek néhány nem egészen reális eleme, bár nekem a jelenetek hevében fel sem figyeltem a vérre (annak hiányára).
#5205 Jhonny06: "Főleg, hogy 100%-ban ezzel tölteni ki egy részt, amikor ott van Tyrion.."
A fő érdekességet úgy látszik most a 10. részre hagyták csattanónak...Mondjuk én szeretem a Fal történeti szálát. Jobban izgat, mint mondjuk Sansa, vagy Lord Baelish sorsa...
-
brumi1024
veterán
SPOILER
A könyvben nem teljesen így volt, szétroppantásról szó sem volt, ott a páncéllal bevont öklével verte agyon. Ahhoz, hogy egy emberi koponyát megrepessz ilyen oldalirányú nyomással nagyjából 2 kN erő kell (különböző tanulmányok alapján). Magnus Samuelsson tud 1650 N-t, és ő 10-szeres legerősebb ember bajnok. És ez még csak a megrepesztés, nem a szétloccsantás, méreggel a testében, és több helyen átszúrva egy lándzsával. Szóval igen, esélytelen.
Mondjuk a másik ilyen dolog, hogy kézzel, ekkora távolságból egy ekkora ember sem fog ilyen lábsöprést csinálni ebből a pozícióból, úgy, hogy felkelni sem tud. Tudom, küzdősportot űzök már egy jó ideje, van tapasztalatom. (A könyvben ez sem így volt
)
-
zolka95
őstag
1. "Rhaegar Targaryen" ?
utánanéztem ki volt pontosan, de csak a gameofthrones.wikia-n találtam róla egy családfát
a gameofthrones.hu sajnos nem tölti be a családfa képétrengeteg szereplő van akiket a sorozatban nem említenek
a könyv ennyire részletes a múlttal ?
akkor muszáj lesz elolvasnom -
leslieke
Jómunkásember
-
D4rkm4n
őstag
-
attisx
addikt
Tessék egy videó: Nathalie Emmanuel's Hot Ass
-
Gyuri27
félisten
A Hegynek van lába? Akkor oda mehet.
Ha nem megy oda nyilván nem a Szörnyek Anyja vagy a vén hülye fog párbajozni.
Bronnnál jobb kardforgató meg nem igen van arra (most).
Oberyn meg már csak Tywin bosszantására is (vagy Cersei bosszantására) is Tyrion bajnoka lehet.
Amúgy Tyrionnal teljesen másként beszélt mint az előző kettővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest