- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
Jaja. No, mondjuk Diana Rigg-et se hiszem, hogy kapásból felismerem egy 007-es filmben..
-
Sareth
senior tag
aAron_ - Örülök hogy tetszik
Gyuri27 - A szokásos hormonoktól és tesztoszterontól felrobbanó válasz, amin mindig jót röhögök
Köszönöm
A cikkhez meg csak annyit hogy én el tudom őket képelni együtt
leslieke - Megelőztél de köszönöm hogy kiraktad
Kérdés hogy a 24-ből vajon mennyit hoz majd el?
-
Ijk
nagyúr
Jó hogy nem láttál falanxot amikor voltak vagy 20-an, szétszórva. A makulátlanok erőssége a fegyelmezettség, és az ösztönök kiírtása. Hadseregként működnek jól, egy csatát sokkal inkább a morál és a fegyelem dönt el, mint az 1-1 elleni párharc. Egyénileg a képzés miatt nyilván jobb a technikájuk, de 2-3 felfegyverzett emberrel már nem veszik fel a versenyt. Teljesen valóságosan csinálták meg.
-
Sareth
senior tag
Ezt sem feltétlen állítanám mert nekem az évad kedvenc része az 5x08-hoz kötődik és az sem feltétlen az utolsó húsz perc miatt (Rideghon). Egész pontosan Dany és Tyrion találkozására, eszmecseréjére gondolok. Miguel Sapochnik betalált rendesen pedig egy szimpla beszélgetős részt emeltem ki de mint tudjuk az sem mindegy ki, kivel, s milyen interakcióban teszi ezt a néha spontán tevékenységet. Ugye volt sok ilyesmi az évadba amire építettek, de nagy részük még is unalomba fulladt, legalábbis nálam...
Az évad rendezői oldalról nézve:
1-2 - Michael Slovis
3-4 - Mark Mylod
5-6 - Jeremy Podeswa
7-8 - Miguel Sapochnik
9-10 - David Nutter -
aizen92
addikt
mivel a kislányokat szereti a kapitány, így gondolhatod mi lesz. Beáll ő is a bordélyházba, és mivel kiemelte a csávó" holnapra hozzatok nekem újat ", így Arya lesz az új tizenéves szűz, ő megy majd vele szobára, és ott fogja kinyírni.
Nekem teljesen ez jött le, kb. a szánkba rágták a következő jeleneteket. -
Sareth
senior tag
Jó lesz az még rothadó arccal is majd meglátod
Napi kis színes: A Trónok harca stábja a hatodik évadra is visszatér Spanyolországba, pontosabban Girona és Peñíscola városába...
+ „Így forgatták a Trónok harca idei évadának űberbrutál csatajelenetét”
forrás: comment:com
-
aizen92
addikt
UGYANERRE GONDOLTAM
már linkelni akartam, de sejtettem, hogy valaki ellőtte.
Hihetetlen rész. Az elején
..... ezért is megaz a Dany és Tyrion felvezető is imádom ezt a sorozatot. Felvezetés megvolt, most kezdődhet igazán az évad.ohhh wait. 2 rész és vége.az utolsó húsz percért A legvégén az a Más, pedig az éjjel királya volt? Eléggé koronaszerűnek hatottak a tüskék.
Kis erődemonstrációt lenyomott -
Sareth
senior tag
Semmi gond titkon reméltem
A műbalhé részével amúgy egyetértek, de tény (és ezt már korábban is írtam és ami független a mostani Sansa történettől) hogy ez az évad nekem nem azt hozta amit vártam. Biztos már öregszem...
batai15 - Már nekem is tervben van egy ideje de valahogy mindig elcseszem az időt másra
-
zulu_mester
tag
Jó lett volna, hogy ha a sorozatban is úgy alakultak volna a dolgok, mint a könyvben. A változtatások a könyvhöz képest eddig nem voltak zavaróak, legalább is számomra, mert eddig mindig előttem járt a sorozat. De amint utolértem a sorozatot és már majdnem végeztem a könyvekkel már eléggé zavaróak a módosítások, főleg ebben az évadban
-
aAron_
őstag
Bővebben:
(...)there were three good cures for greyscale: axe and sword and cleaver. Hacking off afflicted parts did sometimes stop the spread of the disease, but not always. Many a man had sacrificed one arm or foot, only to find the other going grey. Once that happened, hope was gone. "If a person has been exposed to greyscale they can prick each of their toes and fingers every day with a knife to check for infection. So long as the pricks hurt, they are safe. It is only when they cannot feel the blade that they will have cause to fear that they have contracted greyscale." "Affected patches of flesh lose sensation: if someone is worried that they have caught the disease from an infected person, an early test before full symptoms appear is to prick the fingers and extremities with a knife on a daily basis. If that person can no longer feel the knife, it means they have greyscale. -
Sareth
senior tag
Valahogy úgy ahogy írod, bár fentebb a könyv alapjai szerint csababarca kolléga már kifejtette mi miért volt. A leírtak sok minden megmagyaráztak, de könyvtől függetlenül elég bénára sikerült az a bizonyos jelenet. Azért köszi a visszajelzést, legalább tudom nem vele van a gond
Azóta pótoltam az új részt is de valahogy nem olyan már ez sem mint az első, második évad alatt éreztem. Az évadot még talán végignézem, de meglehet hogy azután a Vikingek sorsára fut nálam ez is...
gerii - Azokat a bizonyos eseményeket remélem nem a fináléra tartogatják...
-
csababarca
őstag
Választhat magának mindkét fél (vádló-vádlott) bajnokot, aki megküzd érte.
Tyrion Sasfészekben Jamiet választotta,de túl messze volt, ezért őt mégsem kérhette. Így Bronn jelentkezett,hogy kiáll érte (busás haszont remélve).Most ugyan ez fog történni, Cersei (illetve az udvar) választ egy bajnokot (gondolom A Hegy, vagy Ser Meryn lesz a kiválasztott), és Tyrion is. (Jamiet nem hiszem,hogy bal kézzel választja, Bronn esélyes, vagy ha a királyi család a Hegyet választja, akkor Oberyn képbejöhet,szerintem,hogy bosszút állhasson. Tárgyaláson ő volt az egyetlen tárgyilagos személy, szóval "szimpatikus" valamilyen szinten neki Tyrion)
-
-
ggeleven
őstag
Este megnéztük mi is! Elemzésbe nem mennék bele, nekem nagyon tetszett!
Annyira jól képernyőre vannak adoptálva a dolgok, hogy többször megállt a kanál a kezemben, mert annyira figyeltem minden egyes apró megmozdulást!
A rész legjobb jelenete Jamie monológja! A képi világ, a színészi játék és a szöveg is nagyon jól összeállt ott!
A valyriai nyelv tetszik még nagyon, így hogy egyre többet hallom! Profi munka ez is.
3 apróság tetszett kevésbé:
- a nyitójelenet súlytalan
- Robb-ék szála kicsit elkapkodottnak tűnt
- a zárójelenet is súlytalan volt nekem...a párbeszéd persze jó volt és a színészi játék is, de valahogy nem lett annyira ütős... vagy ezzel csak én vagyok így?Összességében viszont remek rész volt, folyamatosan emelkedik a színvonal, pedig már így sem alacsony!
Biztos vagyok benne, hogy a nézettség is nőtt!
-
ggeleven
őstag
A FB oldalán vannak jó dolgok!
Képek, videók, interjúk és pár privát is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest