- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Szóval ma vetítették az utolsó rész szinkronosan, és Te bejössz a topicba úgy, hogy nem láttál még egy csomó részt? Mire számítottál?
Már ki lett itt vesézve, de aki még nem látta a részeket, de mégis idejön az vessen magára. Még a vetítés napján kirakjuk a spoiler veszélyt a kommentekbe, de utána nincs kegyelem.
-
aizen92
addikt
-
D4rkm4n
őstag
Az efféle fantasyknál ne agyalj azon, hogy sok-sok ezer éve ugyanúgy íjjal lövik egymást és fejszével kaszabolják azt, aki nem tetszik nekik. Fogadjuk el, hogy a legérthetőbb történeteket a középkori technológiával lehet leírni. Milyen jól is menne, ha dobnának egymásnak Viber-en egy üzenetet, hogy mi hogy is van.
-
Tenken
őstag
A törit pont vágom és ez nálunk sincs így. Amire te gondolsz az az írott történelem, aminek a kezdetei is inkább 5-6 ezer évre (sumer) mennek vissza, mint 3-4-re. Mellesleg folyamatosan kaparnak elő cuccokat, amiket sokszor nehéz a meglévő ismereteinkbe illeszteni a karbon-korvizsgálat alapján, mert valótlanul régi eredményeket ad.
-
-
Ps Vita
őstag
Nézegesd,egyre jobb lesz
Az elején nekem is olyan fura érzésem volt,egyszerűen csak éreztem,hogy ez nagyon minőségi és jó,de nem tudtam,hogy igazából miért is(így volt nálam a True Detective-nél is)
Aztán beleszoktam a stílusába,pár rész alatt
Mint olyannak aki olvasta a könyvet valószínűleg neked is az lesz a legnagyobb élmény,ahogy vászonra viszik és nem a történet fordulatai,hisz azokat már előre tudoda csöcsöket meg szokd meg
és ugye angolul nézed?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest