- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
-
Izzé
őstag
válasz
leslieke #18497 üzenetére
Vagy a kora miatt már ő maga sem látja át. Lássuk be nem tegnap kezdett neki ennek a világnak a felépítésébe.
Egyébként én is úgy vagyok vele, ha nem tetszik a sorozat végkifejlete, nem fogom megvenni a könyveket. Értem én, hogy nem a szokványos happy enddel kell számolni, de bakker, nem azért nézzük/olvasssuk évek óta, hogy egy kalap kaksit toljanak az orrunk alá zárásként. Akkor kenje a hajára a könyveit.... -
csababarca
őstag
válasz
leslieke #17758 üzenetére
Átlag: kevesebb mint 4 év.
Az utolsó 2011ben jött ki, tehát átlag alapján már ki kellett volna jönnie.
De ha csak a leghosszabb várakozást nézzük, az 6. év.
Akkor is ki kellett volna már jönnie tavaly, az utolsó meg ütemszerűen ha a 6 évet vesszük annak 2023-ban.Tévedtem 2 évet. na bumm
Ha az átlag 4 évvel számolok, akkor meg már nem is tévedek.de mielőtt átmegy személyeskedésbe, mert már azt pedzegeted azzal, hogy kétségbe vonod, hogy ismerem a könyvek kiadásainak idejét, jelzem, hogy én így gondolom, nem szentírás.
De szerintem a sorozat miatt nincs kiadva még a 6. könyv.
-
-
csababarca
őstag
válasz
leslieke #17753 üzenetére
szerintem mindkettőt írja, párhuzamosan.
nem fogja azt játszani, hogy 2019ben kiadja a 6. kötetet, majd megint majd 10 év múlva a következőt.szerintem 2019ben jön a 6., miután vége a sorozatnak.
majd 2022re legkésőbb jön az utolsó.azért valljuk be, a könyveknek is nagy löketet adott az, hogy a sorozat elindult, és bejött. ki kell használni az aktív és élő "függőségét" az embereknek.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
leslieke #9520 üzenetére
Hahahha, valószínűleg. Ő van a 6. évad plakátján, többször is szerepel az "előzetesben", de ezek után a története nem folytatódik tovább. kackackac. Elég sok szabadideje lehetett, ha kb. majdnem minden nap a stábbal volt.(ez egy kicsit túlzás)
Erről nem is beszélve.Oké, Stark ruhában van, és visszaemlékezés is lehet, viszont fattyúnak tekintik. Ebből kifolyólag nem hiszem, hogy csak úgy simán felvehetne egy ilyen szerkót, hiszen még kajálni sem engedték be, amikor a király Deresben volt. Na mind1, majd kiderül. -
csababarca
őstag
válasz
leslieke #6309 üzenetére
Hát nem tudom mennyire jó ötlet ez.
Én nézem a sorozatot, plusz könyveket is olvasom, de inkább azt tartom,hogy legyen egy vége, hogy hogyan alakul odáig a sztori az lehet más, de pl ha a sorozat úgy ér véget,hogy Tyrion ül a Vastrónon, Danyt meghágta majd elvágta a torkát, akkor a könyvben ne az legyen már,hogy Havas Jonny meghódította Danyt,leigázták a sárkányokat, Tyriont befogták udvari bolondnak, és együtt uralkodnak Westeroson...jó ez most így abszurd, de én így gondolom,hogy ez nem járható út...Engem nem befolyásol igazából azt,hogy tudom a végét, az első 3 könyvet úgy olvastam,hogy már láttam a sorozatot előtte, mégis körömrágva, napok alatt lepörgettem,mert nem bírtam lerakni. Szóval nekem nem sokat vont le az élményből,hogy tudtam mi lesz.
De ez persze egyéni vélemény.
-
-
FireKeeper
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
válasz
leslieke #5273 üzenetére
Nem azt mondjak, hogy biztosan elobb hal(hat) meg, csak az eselye nagyobb ra, ha a genetikai adottsagat nem nezzuk, csak a szimpla szemmel lathato kortani allapotot.
Nem erdemes talalgatni az eletet, mert az is lehet, hogy egy kocsi uti el a zebran... De ez olyan tipikus, mint Stephen King szemevel foglalkozni.
-
gghrtz
őstag
válasz
leslieke #5269 üzenetére
Miért lenne hülyeség? Tudod minél kövérebb valaki, annál nagyobb az esélye rá, hogy meghal, mert megszámlálhatatlan negatív hatása van a testre. Sőt elárulok valamit. 65 éves és bár ez most furcsán fog hangzani, de minél jobban telik az idő, annál nagyobb az esélye, hogy meghal. De drukkolok neki, hogy betudja fejezni élete művét, amivel emberek milliónak lopta magát a szívébe.
[Esély persze van rá, hogy még él 20+ évet, de ez már genetika]
-
csababarca
őstag
válasz
leslieke #4495 üzenetére
köszönöm.
Pohár,neked is.Totál nem értettem a kirohanását az illetőnek, főleg,hogy saját állítása szerint nem követi a sorozatot,nem nézi.
Persze az is érdekes,hogy alattam tucatnyi hozzászólásban pl Arrow-s nevek röpködtek, meg Smallville-s események nem spoilerben, csak én lettem előkapva...
na mindegy, megnyugodtam, hogy nem én hajózok szembe az árral.szerk.: Agostino, lehet,de azt mondta,hogy minden karakternév spoiler. Meg mondom,nem volt semmi cselekmény említve, se Jon az idézett hozzászólásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- ERŐMŰ! HP Z2 mini G5 / i9 10900 (10 mag!) / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / Nvidia Quadro T2000 4GB
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest