- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izzé
őstag
válasz
monti0222w #22100 üzenetére
A The Winds of Winter lett kész.
De amúgy lehetett olvasni, hogy egyszerre dolgozik a kettőn, szóval nem kizárt, hogy a Dream of Spring is jól halad.
-
enginev3.0
félisten
válasz
monti0222w #22084 üzenetére
Azért ne legyenek illúzióink
Inkább filmet néznek az emberek, és erre bármiben fogadni mernék
-
_drk
addikt
válasz
monti0222w #22030 üzenetére
Mert a trónok harca ilyen.
Nincs központi szereplő. Minél jobban fel van valaki vezetve, annál csúnyább halált hal!
A többiek, meg vagy eléggé szenvednek és tűrnek, vagy elég mocskok hogy életben maradjanak. -
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #18940 üzenetére
Mindig is én voltam és én is leszek.
Ha ezt bármely módon vitatod az nagyon nagyon fájni fog. Fartájon is!Feri: visszamennyé hóllókutya.
-
törölt tag
válasz
monti0222w #18506 üzenetére
Siman lehet hogy ez is a felrevezetes resze es csak megy a mubalhe. Majd kiderul ha bemutatjak
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #17730 üzenetére
Megbeszéltük!
(#17731) Gyuri27
Kevesebbet?! Többet kellene!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #17728 üzenetére
Sajnos nem, de pályázok rá.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
monti0222w #17618 üzenetére
"akkor tényleg nem mindegy ki mit ír ide?"
Ugye ezt csak viccből írtad?
Mert....bemásoljam ide az egész netet?Mikor a topic neve mellett megjelenik a kis piros szám természetesen idekattintok, akár holtidényben is, mert érdekel bármilyen HÍRa sorozatról.
de nem érdekel, hogy gyuriferi éppen melyik színésznőcskét tolná...ovis szinten
ennyi
csak az én véleményem, mindenki azt csinál amit akar, pláne, ha topic gazdája az
működik a reklám bevétel úgy is, ha idekattintunk a semmiért, ez a kapitalizmus.megnézzük a sorozatot akkor is, ha a könyvek sosem készülnek el.. fuck
-
Aventador91
őstag
válasz
monti0222w #17605 üzenetére
ilyen célra amire nektek kell, jó bármelyik offtopic
-
laceszgamer
addikt
válasz
monti0222w #17598 üzenetére
Ők már hozzám költöztek, szóval csak édesen, hármasban... Azt mondják közeleg a tél... ismét.
( Na mindjárt lesz itt komment.
)
-
-
oxox
addikt
válasz
monti0222w #16225 üzenetére
egy egyszerü zsoldos mi? az egyszerü zsolosok nem választhatnak maguknak várat, vagy nem vadászhatnak sárkányra, azok simán meghalnak....régen visszavonulhatott volna, de Ő pont abban más, hogy dinasztiát alapithat, felteheti a nevét, és a családját a térképre.
tökös karakter szerintem, ott a földön heverve is választhatta volna az aranyat, és eltünhetett volna a füstben...nem tette.
-
S e t h
nagyúr
válasz
monti0222w #16221 üzenetére
Te kezdtél el óbégatni, mert nem tudtad elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a preferenciája, mint neked.
Nekem ez a zsoldos több életrevalóságot mutatott fel mint sok egyéb tölteték karakter, akiket már a kukacok szétrágtak.
Az értelmezés meg ott kezdődik, hogy egyáltalán el sem tudtad olvasni amit írtam, mert olyan dolgot tulajdonítottál nekem, amit én le sem írtam.
Egyébként egy karakterről beszélünk, nem a sok zsoldosról akik Westeroson rohangálnak. Most el ne kezdjünk azon vitatkozni, hogy mondjuk Davos is csak egy egyszerű lovag, csak jó helyen volt, meg Khal is csak egy dothraki.(vót)
Nem, ők szereplői a történetnek és nem jó helyen voltak, hanem így írták a történetet és had legyen már tökös a sok kétbalkezes között.
Ha neked nem az, attól még nem dől össze a világ, de ő legalább eredetiséget hordoz, ő a pénzért felbérelhető, erkölcsöt hírből sem ismerő, cinikus zsoldos mintapéldája és meglehetősen jól hozza a karaktert, le a kalappal Jerome Flynn előtt, talán ezért is kedvelhető, mert egy alap, szokványos karaktert jelenít meg ebben a nagyon nem szokványos világban.
De állapodjunk meg abban, hogy neked nem tökös, szerintem meg egy jó arc, akinek helyén van a töke. -
S e t h
nagyúr
válasz
monti0222w #16203 üzenetére
Egyik legtökösebb. Nem leg.Olvasd el újra.
Az meg hogy nálad a tök mértékegysége -többek között - a kardforgatás, akkor Arya szinte a legtökösebb. Nem?
Yézusom. -
törölt tag
válasz
monti0222w #16203 üzenetére
whaaat?
egy let me google for u linket raktam be, majd mivel lattam, hogy mar belinkeltek a kepet toroltem
-
pulffy
őstag
válasz
monti0222w #15845 üzenetére
Majd izéja... gyün a gyerek a... izéja .... a ...a hobbitbú aza kocos, az majd lenyilazza
-
madgie
titán
válasz
monti0222w #15814 üzenetére
"Hadd hallgassam meg az anyanyelvemen"
Jó, hát remélem a Metallicát is magyarra szinkronizálva hallgatod
Szerk: a Jokeres példa meg tökéletes arra, hogy lehet elkefélni egy karaktert egy béna szinkronnal. Ég és föld a szinkron és eredeti hang között a különbség... nem csak a nyelv, a beszéd. Az effektek, hangok is el vannak b*szarintva sokszor a szinkronnal, eredeti nyelven csilingelnek a hangszórók, szinkronnal meg puffog, mély, bent szól az egész. Ez a TDK nekem pont megvolt BD-n.
Na mindegy, nincs empátia, ezt is megtudtuk.
-
oxox
addikt
válasz
monti0222w #15739 üzenetére
elméleted szerint akkor ha nincs ott Robb, akkor elszökött volna / apritott volna mindenkit...
...spoiler!!!! => mindenkinek aki nem olvasta mi várható, nem nézett előzetestha minden igaz, ez most kiderül nemsoká. tehát halgat rá vargolás nélkül is.ha Jon szellemet otthagyja, Ő meg elmegy sárkánykőre...de nem gondolom, hogy elkezd deresben vadászni amint nem lesz a gazdi közelében (ahogy eddig sem tette) -
oxox
addikt
válasz
monti0222w #15735 üzenetére
nekem is erős kapcsom van a border colliem és köztem, és még kordában tudtam tartani....az egyetlen ami vargolni tudja az a labda
lényeg a lényeg az lehet idomitás is...a varg azért több
az sem lett volna rossz, ha Arya fog egy rongylabdát, és eldobja Nymeria meg csaholva visszahozza (#15736) Gretel - ez is benne van igen.
-
batai15
félisten
válasz
monti0222w #15729 üzenetére
De de ,csak nem akarom szétverni a szemem . Jövőre majd szánok rá hibát és meg veszem mindet .
-
oxox
addikt
válasz
monti0222w #15729 üzenetére
no őt már el is felejtettem
....s bevallom nem emlékszem, de könnyen lehet
batai15
nekem teljesen hibrid történetem van...megnéztem az első évadott, és rákattantam, nem győztem kivárni a másodikat, ezért ledaráltam az elérhető könyveket, majd megnéztem a második évadot, de ez a könyvek után nem adott túl sok érdekességet (és kicsit laposabb is volt)....majd megjelent az utolsó könyv, elolvasás után annak a felénél kb folytattam a sorozatot (néhány jelenetre azért rákerestem)
-
oxox
addikt
válasz
monti0222w #15719 üzenetére
könyvben több azért mint sejthető...tudják Arya (pl kiképzése során), Jon is északon, és Bran természetsen, Sansa-ra, ill. Rickon-ra nem emlékszem, szerintem róluk nem volt szó....és ugye Bran a vargok között is egyedülálló...millió a millióból....Sansanak meg ugye hama' levágták a jószágát.
amúgy lehet, hogy csak azért képesek most vargolni, mert visszatért a tél, a mágia a világukba...
amúgy ez tök mindegybatai15 - persze, hogy van szerepük, mit néztél eddig?
egyrészt az emberek között is voltak starkok, a múltban, a jelenben, és feltételezhető a jövőben is részük volt a történelmük alakulásában
LendvaiFeri1 - meglássuk
, ugye azért a nagy többség vágyik a happy-endre, és a többség azért nézi, mert ez nem az a sorozat (volt) amiben a jó legyőzü feltétlen a rosszat.
-
batai15
félisten
válasz
monti0222w #15719 üzenetére
Akkor ez valami vervonali képesség ? Gondolom a farkasok is ezt a célt szolgálják akkor. Illetőleg a startoknak valamiféle különleges szerepük van ebben a világban ?
-
oxox
addikt
válasz
monti0222w #15665 üzenetére
+1 megy mindenhol (index pl), hogy Arya egy szivtelen gyilkos lett, és, hogy mégis miért szinpatizálnak vele....egyszerü a válasz, bosszú.
persze lehet itt álszenteskedni, hogy ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel...ez müködik is addig amig a másikat dobálják. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #15620 üzenetére
Nemsokára kiderül.
-
oxox
addikt
válasz
monti0222w #15607 üzenetére
könyvben nem emlékszem utalást jégsárkányokra...de már rég olvastam, meg ha volt mi lett velük..."meghaltak"
?
-
S e t h
nagyúr
válasz
monti0222w #15595 üzenetére
Szeretem az összetett karaktereket, akik magukkal hozzák a könyvekben szereplők ábrázolását. Kedvelem Tyriont, Varist, Sandort, Joraht, Jamiet és talán ezek is azok a karakterek, amelyeket némileg sajnálnék ha Martin bal lábbal kelne fel és rájuk haragudna.
Ehhez képest Jon, Daenerys, Arya olyan mértékű színészi kelléktárral rendelkezik, hogy bátran felléphetnének egy vidéki művelődési házban szombat esténként.
Pl az epizód első jelenete elvileg annyira velősnek kellett volna lennie, hogy a dramaturgiai elemzőknek adna hetekig tartó erekciót, ehhez képest, megvolt, lapozzunk, a kislány veni,vidi,vici. Ez a csaj a bosszúnak szentelte fiatal éveit, aztán kap pár percet, miközben a bosszú tárgya anno úgy megrázta a sorozatnézők világát, mint Trump megválasztása.
Nekem sosem jöttek be a legkisebb királyfi jellegű igazságosztók, lábrázást kaptam anno a hobbitoktól is, életképtelen szőröstalpúak, akik amilyen kis semmirekellők, azért csak megváltják a világot.
Arya meg lassan már negyvenesével öl csak, durvábban tolja mint bármelyik bosszúálló a marvel univerzumból, miközben én csak a szemöldökének elrettentő erejében látok némi szupererőt. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #15516 üzenetére
Bezony.
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #15271 üzenetére
Ez a hurut? Mit szívsz?
Ha engem látsz nem felejtesz el. Mondjuk nem csinálsz te mást se. Mert korcig lesz a gatya nutellával!
Me én olyan csávó vagyok. Arcokat tépek le félkézzel. -
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #15251 üzenetére
Van protekciónk. Meg a hambit nem szereti a kicsi.
Méééég valami? -
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #15229 üzenetére
Valós. De nem mondom meg mitől.
Amúgy meg ne stíröld, hogy a holló mondja a szemedre csecsebogyó hamm bekaplak. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #15229 üzenetére
Lehet.
-
laceszgamer
addikt
válasz
monti0222w #15158 üzenetére
Én tudom mivel fizetett érte, de mondtam neki azt vesz belőle amit akar, ha már megdolgozott érte.
Ja és persze, senki se gondoljon semmi rosszra.
Csak kagylót árult Braavosban.
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #15154 üzenetére
Nem az. Tőlem kapta ai-ba azt a halefet. Baj?
meg ne kérdezd mivel fizetett mert kitépem a szíved! -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #15154 üzenetére
Nope.
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #15109 üzenetére
Értem. Nem a bokádig fosnád össze magad. Csak a térdedig. Aztán így is, úgy is cápa sz@r lenne belőled.
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #15106 üzenetére
Ha találkozol egy cápával és csak 40 foga van akkor már nem félsz?
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #14993 üzenetére
-
pulffy
őstag
válasz
monti0222w #14911 üzenetére
Dehogy a szerep, maga a szinesz, kisgyerekkent kedvetem, de most.... Nem tudom...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
monti0222w #14787 üzenetére
Magyarok elfoglalnák egész Westerost miután a Vikingeket eltakarították a Föld színéről
II. Honfoglalás
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #14787 üzenetére
Jóhát na. Nézd meg Kassait nyilazni.
10mp alatt 10 döglött viking. -
oxox
addikt
válasz
monti0222w #14656 üzenetére
a várható bevétel is elmaradna a korábbiaktól...mertha tudjuk, hogy a végén mi lesz (az HBO sorozatból), nem biztos, hogy sokan megvennék könyv formájában is. (legalábbis szerintem, magamból kiindulva)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
monti0222w #14569 üzenetére
Szeritem röfi
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #14537 üzenetére
Nabazd.
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #14499 üzenetére
Mi a fájás cimbi? Gyónj még egy utolsót!
-
laceszgamer
addikt
válasz
monti0222w #14410 üzenetére
Ha Gyuri hagyja, hadd húzza!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #14383 üzenetére
Nem.
Birgitte Hjort Sørensen
Ő Sam nője.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #14338 üzenetére
+1
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #14327 üzenetére
Nem baj az. Nem kapok érte letöltendőt.
A baloson jobb a haja szerintem. -
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #14199 üzenetére
Kell a fájás? Ne stírőld a seggüket. Tudom mit csinálsz!
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
monti0222w #14186 üzenetére
Legyen igazatok!
De, mivel pillanatkép, nem tudom folyamatában megítélni, én inkább elvonszolnám onnan a "gyereket"!Kutyusom már idős és már nem szeret ismerkedni! -
Kotomicuki
senior tag
válasz
monti0222w #14183 üzenetére
Hát, nékem csak kutyám van - nem harci - , annál a következő képkocka az volna - ilyen fültartás mellett - , hogy támad...
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #14121 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #14085 üzenetére
Meglehet.
(#14092) monti0222w
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #14039 üzenetére
Nem úgy van, hogy nincs hatással a jövőre/múltra?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #14037 üzenetére
Nem. Az öreg meg is mondta neki, hogy nem fog többet járni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #14007 üzenetére
Mennyé innen te frodó! Tökéletes. Vagy ez, vagy gyűjt a topik neked koszorúra!!!
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #14000 üzenetére
Azok némjáúk.
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #13965 üzenetére
Nem érdekelnek. Homokozhatsz velük amennyit akarsz.
Hidd el neked is jobb így. Megmarad kezed is lábad is. -
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #13956 üzenetére
Irjá be a panaszkönyvbe báttya. A szemed meg levedd róluk. Lássam a kezeidet. Mert balhé lesz. Nagy balhé!
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #13866 üzenetére
Semmit.
De azért a három fruskáért a világ összes bűnét Krisztus óta. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #13349 üzenetére
Ők sem...
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #13311 üzenetére
Most szólj hozzá. Tetézi, csak tetézi.
-
válasz
monti0222w #12946 üzenetére
Ezt kérdezd meg Ygritte-től, ne tőlem
-
Gretel
tag
válasz
monti0222w #11508 üzenetére
Csakhogy Loras Oberyn által lesánított tesóját is kihagyták a sorozatból (itt csak Marg meg Loras vannak), pedig a könyvben ő égikert örököse. Szóval a Tyrell ház lassan nagyon kezd kihalás gyanús helyzetbe sodródni a sorozatban.
-
Gretel
tag
válasz
monti0222w #11411 üzenetére
Igen, egyértelmű lényeges elem, főleg ha azt vesszük, mennyi blökit maga köré gyűjtött Nymeria, de ha eddig nem lett kidomborítva a sorozatban, hogy Arya varg, lehet, hogy eztán sem fogják.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #11404 üzenetére
Igyekszem.
Szerintem sem lesz az. Túl sok befejezetlen ügye van Westeroson, ami eléggé hátrány ebben a szakmában. Megtanul ezt-azt, majd irány Walder papa. -
Gretel
tag
válasz
monti0222w #11404 üzenetére
De a sorozatból mintha teljesen kimaradt volna a vargság nála. A könyvben elég gyakran voltak álmai,
de a sorozatban egyre sem emlékszem.anyu megtalálása -
S e t h
nagyúr
válasz
monti0222w #11132 üzenetére
Belőlem még a vágy is kihalt, hogy folytatni bírjam.Nem tudom miért hiszi Martin, hogy örökké fog élni, főleg ezzel a testalkattal ebben a korban.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
monti0222w #11132 üzenetére
Biztos csak kiégett, gondolj bele, hogy jópár éve csak ezeket írja. Mondjuk a 6 év tényleg hosszú idő nem vitatom, szerintem nagyon oda figyel, hogy a legjobbat nyújtsa az olvasónak és ne rontsa a könyvsorozat minőségét egy 'ihlet'mentes összecsapott kötettel.
-
Viper26
nagyúr
válasz
monti0222w #10956 üzenetére
Ebbe kár is belemenni, olyan szinten elszakadtak tőle, hogy már csak kb. a név egyezik, mert valamivel el kell adni.
Mivel nincs még 6. könyv, így én is követem, eddig fordított volt a sorrend. -
maximilian4
addikt
válasz
Én nem vitatom amit mondasz és minden elismerésem (főleg a magyar ősöknek), de mi sem látunk bele a történelemben. Vannak mondák, tény hogy nagy vitézek voltak. Viszont nem láttuk harcolni, nem láttuk hogy 1 vagy 2 karddal vagy bármi mással ezek az emberek legyőztek volna 4 lovagot, vitézt, jól képzett harcost úgy, hogy egyszerre mentek rá (nem egyenként), körbeállták stb..
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Nem tudhatjuk, hogy mit csináltak. A könyvben hárman voltak, nem ketten.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #10954 üzenetére
Aha, csak itt sokat nem értek volna vele;
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #10950 üzenetére
Csak így lehet egyszerre 4 ember ellen harcolni.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #10548 üzenetére
Mind a két kiadás.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #10519 üzenetére
Plusz ha lesz Stonehart, akkor felejtős a dolog. -
TSanya
aktív tag
válasz
monti0222w #10519 üzenetére
A legvalószínűbb az, hogy mi sem tudunk semmit
-
k-adi
nagyúr
válasz
monti0222w #10511 üzenetére
jó de ezt lehet nem ilyen megalázós stílusban is nyomatni
mint anno amikor Luke sisakban hadonászott a kis drónokkal
-
pulffy
őstag
válasz
monti0222w #10442 üzenetére
Kossz, de mar megvitattuk
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #10345 üzenetére
Szerelmes vagyok én a világ végéig. De nem vak!
Természetesen így se utasítanám el. -
törölt tag
válasz
monti0222w #10109 üzenetére
sajnálom, nagyon is kedvelem a szinészt, a filmben formált karakterét annyira nem, hiszen ennyire rövid idő alatt nem is igen lehetséges...könyvben kicsit bővebb, de kb. nem másabb csak bővebb.
Igazából a filmbeli karakter elég egyszerű mint a szög, Nem való fő karakternek mert akkor nem Robert lett volna a király, hisz amennyi erővel Robert indította a háborút annyi erővel akár Ben is, neki a testvére volt.
De ment amikor menni kellett, ahogy ment a vasasok ellen is, és most amikor segítő kellett hát akkor is ment.
Rájött a szőkeségre, és mit csinált?
Na ezt nem sokféle képpen lehet jellemezni, de egyébként nagyon tipikus, vak idealistán járt az igaz úton:
"Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi az önző emberek igazságtalansága és a gonoszok zsarnoksága."
beszélt Cersei-l aminek következtében annak már nem sok lehetőség maradt, Robert annak rendje-módja szerint elkezdett haldokolni vadkan által.
Renly is elmondta a frankót, de Ben akkor sem akart főkarakterré válni, megint volt lehetősége, de nem.
..
mindezek után végül elárulta a barátját.
Nem volt egy erős jellem, de az igaz utat járta, és a végén elbukott. Teljesen rendben van, Az igazak általában elbuknak, amíg egyszerű a döntés addig nem feltétlen, de békeidőben, vagy a családért, ..de leggyakrabban a hatalmat megkapva, hatalmasként nem tudnak megmaradni igaz embernek. -
törölt tag
válasz
monti0222w #10107 üzenetére
na látod pont ezért írom hogy életszerű, köszönöm hogy igazoltad.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
monti0222w #9579 üzenetére
Mint kardforgató hadvezér: igen, de az "uralkodói" pozíciót Sansa kapja - a pletykák szerint. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #9577 üzenetére
Inkább legyen egy kisgyerek, vagy egy "nyomorék"?
A mások legyőzése után úgyis seltűnik, szóval mind1. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #9340 üzenetére
Ott most elég necces a helyzet...
-
edari
őstag
válasz
monti0222w #8503 üzenetére
Nem nem azzal
Olvasóm
-
edari
őstag
válasz
monti0222w #8501 üzenetére
Szerintem ezt olvasd
-
laceszgamer
addikt
válasz
monti0222w #8494 üzenetére
Érdemes nagyon, főleg a végére eléggé erősen feltűnik egy kapcsolati szál a többi regényhez, igaz a köztes részre
[link]Még csak ebben a szintén kegyetlen jó könyvben adnak választ.
Meg van a HBO féle filmes könyv is, bár az inkább a sorozattal foglalkozik, amolyan kulisszák mögött.
Martintól amúgy a Lázálom is nagyon jó könyv, teljesen más téma, de ott is megmutatkozik Martin írói zsenije.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
monti0222w #8219 üzenetére
Majd a CGI megoldja a gondokat
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
monti0222w #8219 üzenetére
Majd kiderül, de sztem fasza lesz.
-
válasz
monti0222w #7809 üzenetére
Itt angliába a buszokon egy ilyen kredit kártyával lehet jegyet váltani amit kifejezetten ere találtak ki és az a neve hogy oyster. Amíg nem volt ez a rész sose gondolkodtam rajta hogy megnézzem mit jelent most viszont ahányszor használom ott cseng a fülembe Arya dallamos kellemes marketing mondata..
-
S e t h
nagyúr
válasz
monti0222w #7611 üzenetére
Akkor te lemaradtál egy picit, mármint a barátokat illetően, de nem akarok spoilerezni.
-
dokee78
félisten
válasz
monti0222w #7188 üzenetére
Tényleg
-
laceszgamer
addikt
válasz
monti0222w #7180 üzenetére
Ebből jön ki megint egy relative nagy eltérés a sorozat és a könyv között. Cat ugye Kőszív úrnő lesz a könyvben, és nem hiszem, hogy nem lenne ott elsődleges vágyai között, hogy a Lannister testvéreken bosszút álljon. Szóval innentől kezdve akár Cersei és Jaime sorsa is kegyetlenül elüthet a sorozat és a könyv között.
-
dokee78
félisten
válasz
monti0222w #7180 üzenetére
Nemsokára meg is tudtam volna,mert újranézem,igaz még csak a S01E05-nél tartok.Sorozatban is benne van vagy csak a könyvben?
-
Sareth
senior tag
válasz
monti0222w #6854 üzenetére
Olvastam persze, de nagyon elbeszélünk/írunk egymás mellett. Megint forrong az internet a kilencedik részben történtek miatt
de mindez független a könyvtől. Aki kicsit is utána olvasott, vagy járatos a témában az tudta hogy a sorozat eltér a könyvtől, de persze van akinek mindez új. Nem mellesleg (könyv, sorozat ide vagy oda) olyan kompromisszum úgy sem fog születni ami mindenkinek megfelel majdStannis-Shireen -
Sareth
senior tag
válasz
monti0222w #6852 üzenetére
Ezt ki vitatja? Szigorúan a sorozatról van szó, révén hogy egy a sorozatokkal foglalkozó oldalon olvasható a cikk
-
válasz
monti0222w #6826 üzenetére
Az tiszta sor, már páran valamilyen formációt fel tudnának venni, nem csak meghalni. Szvsz eddig Szürke Férgen kívül más nem tett le az asztalra semmit. Ja, de a mestereik megölését meg a menetelés.
D
Lassan ott tartunk, hogy azonos fegyvernemben lehet én többet érnék, mint egyik másik Makulátlan. Call of Duty-n nevelkedtem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
monti0222w #6821 üzenetére
Az ellenfél fanatikus. Szintén van példa a fanatikusok mire képesek. Alig volt ott makulátlan. Akkora túlerőnél meg biztos a vereség. Egy szamurájnál pl más a baba fekvése. Itt látszik (meg a filmben is), hogy mi a difi a lándzsa-pajzs vagy a kard között. Lándzsa-pajzs kombó alakzatban szemből érkező ellen jó. A káoszban a kard jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- Könyvajánló
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3130, 94% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest