- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
aAron_
őstag
Látom még sokan próbálnak logikát keresni a hülyeségben, abban, hogy mégis mi miért történt így. Dumb & Dumber fanficben szerintem nem érdemes.
-
aAron_
őstag
(#19763) zolka95: "Mindenben van logikai hiba stb." Trónok harca sorozat meg tele van vele. Egyre abszurdabb az egész. Lassan ott tartunk, hogy ha egy 4 éves kisfiú leül játszani a játék katonáival, értelmesebb storyt talál ki
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
Aokigahara Japánban az egyik legbékésebb hely, annak ellenére, hogy valóban rengeteg öngyilkos tölti ott utolsó napjait. Érdemes megnézni róla ezt a rövid dokumentumfilmet.
-
aAron_
őstag
válasz
Kvelstadt #8334 üzenetére
Tessék, itt a többi.
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #8270 üzenetére
Lehet azóta nem szereti.
Megint remek képek.
-
aAron_
őstag
Komolyan mondom, évadok között ez a topic nagyságrendekkel jobb bármelyik férfi magazinnál. (Nem mintha azokat olvasnám.) Régen jártam erre, de a képek minőségében és mennyiségében most sem kellett csalódnom.
-
aAron_
őstag
válasz
FireKeeper #7830 üzenetére
A csinos lányokon és az ilyen híreken kívül szerintem ne is számíts másra ilyenkor.
-
aAron_
őstag
Oysters Clam and Coco Trap Edition - Csak hogy legyen még valami hülyeség.
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
Carice van Houten-t biztos nem ismertem volna fel. Fiatal kori képe baromi jó, itt egy bónusz.
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
válasz
maximilian4 #7056 üzenetére
Minek, ha már leírták a mások?
-
aAron_
őstag
válasz
FireKeeper #6838 üzenetére
Még ha valamennyire emlékeznek is rá, egy kis zsold hamar elfeledtetné a bánatukat.
Más egyébként nem számított arra, hogy
-t akarja majd? Azt hittem, hogy lesz valamilyen bonyodalom abból a jelenetből. Így csak azt tudtuk meg, hogyTrant Arya .a királyi testőrség vezetője egy pedofil állat -
aAron_
őstag
Tökéletesen egyetértek. Engem is baromira idegesítenek már. Attól függetlenül, hogy nem városi harcra lettek kiképezve, sokkal jobbak is lehetnének. (Normális phalanxot sem láttam még tőlük...) Eleve Dany nevetséges helyen ült, nem volt védhető, maximum, ha 4 testőr volt vele, arénában egy katonát sem lehetett látni. Ezen kívül más típusú egységek nincsenek is a szolgálatában? Mire költi azt a rengeteg adót, amit beszed? Miért nem toboroz a volt rabszolgák közül egy lojális testőrséget?
(#6825) genndy: Erősítés nincsen? Mire való az, ha nem arra, hogy ilyen és ehhez hasonló kiemelt fontosságú eseményekre is maradjon megfelelő kapacitás?
(#6826) monti0222w: Kardot én még nem láttam a kezükben.
(#6836) Ijk: Szerintem meg simán beleillik a sorozatba, annak ellenére, hogy undorító tett volt.
-
aAron_
őstag
Az ilyen logikátlan dolgok engem is idegesítenek, de gondoltam megvárom a következő részt, mielőtt elkezdek kritizálni megint. Egyébként már csak a mások miatt sem kéne a fal veszélyesebb oldalán lenni. Meglátjuk mi lesz.
(#6743) Sareth: Ha fel is tűnik majd még, akkor sem túl szép már így. Valahogy a rothadó arcú élőhalott lányok nem tetszenek annyira. Kár érte valóban.
-
aAron_
őstag
1. Az
nem tudnak úszni?előhalottak
2. A végén annyira nemféltek, hogy inkább nem is eveztek a hajók felé?
3. Miért nem ez történt?Egyébként végre egy érdekes, eseménydús rész volt valóban.
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
Pont most láttam én is
-
aAron_
őstag
Sam mióta is van a falnál? Furcsa, hogy még mindig ennyire túlsúlyos. (De most komolyan)
(#6629) batai15: +1 Kezdett már nagyon irritáló lenni.
(#6632) FireKeeper:
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
Bővebben:
(...)there were three good cures for greyscale: axe and sword and cleaver. Hacking off afflicted parts did sometimes stop the spread of the disease, but not always. Many a man had sacrificed one arm or foot, only to find the other going grey. Once that happened, hope was gone. "If a person has been exposed to greyscale they can prick each of their toes and fingers every day with a knife to check for infection. So long as the pricks hurt, they are safe. It is only when they cannot feel the blade that they will have cause to fear that they have contracted greyscale." "Affected patches of flesh lose sensation: if someone is worried that they have caught the disease from an infected person, an early test before full symptoms appear is to prick the fingers and extremities with a knife on a daily basis. If that person can no longer feel the knife, it means they have greyscale. -
aAron_
őstag
És még buták is voltak, egy nagyon gyenge cselnek így bedőlni. Arról nem is beszélve, hogy semmilyen taktikát nem alkalmaztak miután bekerítették őket. Leálltak egy az egy ellen harcolni, elég nevetséges.
Számomra ez az évad olyan semmilyen, unalmas már szinte. Még érdekes politikai szálak sincsenek. Mostani E05 cselekménye is szerintem kényelmesen belefér volna fél órába...
-
aAron_
őstag
Középen ki van? Nem ismerem fel.
-
aAron_
őstag
Csak mert nagyon alszik a topic:
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
válasz
laceszgamer #6189 üzenetére
-
aAron_
őstag
125 People Are Building All Of Game of Thrones In Minecraft
Nem vagyok valami nagy Minecraft rajongó, de ez elég komoly.
-
aAron_
őstag
válasz
FireKeeper #6150 üzenetére
-
aAron_
őstag
válasz
laceszgamer #5940 üzenetére
Nem egy Spartacus, de azért nem nagyon szégyellősödnek ebben sem.
-
aAron_
őstag
Ajánlom figyelmetekbe a Black sails című sorozatot a következő got évadig. Itthon valahogy nem túl ismert eddig, pedig szvsz elég jó.
-
aAron_
őstag
Hodor is A DJ (remélem ez senkinek sem újdonság), And His First Game Of Thrones Rave Looked Awesome
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
(#5624) tibee77: Ez beteg.
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
válasz
aizen92 #5568 üzenetére
Én sem értem
Inkább egy kis videó: Every On-Screen Death In 'Game Of Thrones,' Season 4
-
aAron_
őstag
Watching Game Of Thrones With People Who Haven't Read The Books
Párszor erre a topicra is emlékeztetett. -
aAron_
őstag
Nyomokban spoilert tartalmazhat.
Élvezhető befejezés lett az biztos,
kicsitnagyon rövid, de egész mozgalmas volt. Egyedül Khaleesi kezd egyre unalmasabb lenni, és olyan érzésem van, mintha minden kifolyna az irányítása alól. Arya viszont előlépett abszolút kedvencé most már biztosan, van benne valami szerethető, néha hihetetlen kegyetlensége ellenére is. Azt lehet tudni, hogy ki volt a kapitány, akivel elindult északra, és miért pont arra? Rájöttem, hogy azt sem tudom, hogy Bran mit csinál a three-eyed-raven man-nél, ez kiderült már a sorozatból? -
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
jelzés nélküli könyves spoilerezést tényleg kerülni kéne
-
aAron_
őstag
Human Transforms Into White Walker - nem mondanám, hogy ez a smink előnyös
-
aAron_
őstag
válasz
kisgyerek85 #4594 üzenetére
Juj!
Ez a kép szerintem megért egy kiemelést, de a többi is baromi jó.
(#4595) aizen92: Hát igen... Nem hiába hívtam fel rá a figyelmet már egy éve én is.
-
aAron_
őstag
Valaki tudja pontosan mi az a trial by combat got-ban? Ha jól emlékszem egyszer már volt ilyen: Bronn vs Ser Vardis Egan, de akkor Tyrion helyett más harcolt.
(#4501) brownus:
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
nem akarjuk bevezetni, hogy a filmes és könyves spoilert megkülönböztetjük? ha valaki spoilerezik oda írhatná, hogy az melyik részre vonatkozik
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
én csak most láttam az HBO-n, egyelőre nem térek magamhoz... úgy látszik az egyik frakció kiesett a küzdelemből
tényleg nagyon brutális volt egy ilyet beletenni, de hát a történelemben ennél láttunk még gusztustalanabb dolgokat is
-
aAron_
őstag
-
aAron_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest