- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
Még félálomban elmélkedve: Az a gond velük - pl. Emilia Clarke-al is - , hogy ha nincs aki (jól-) összeszedje, megcsinálja és beállítsa őket, akkor alig tudnak mutatni vmit: alapjáraton nem sugározzák, hogy ők jó csajok, ami pedig az igazán jó és szép lányok sajátja... Sajnos, - nekem - erről a képről is a fotós, stb. "személyisége" jön át, nem Natalie-é... Mint írtam, még nem ébredtem fel egészen, így kéretik halkan kövezni a leírtakért, köszönöm! -
Argos
őstag
No, hát mint mondottam vala, engem meg a romantikus vígjátékosokkal. Így meglehet majd fél úton találkozunk, amennyiben egyazon időintervallumban fear-elnek a filmes élmények minket.
(#9729) Gyuri27:
GyuriÚr, csak nem valami ilyesmit susog Sansa-baba is miközben ügyködöl'.....? -
Argos
őstag
Ne viccöjjön kend!
Csak egy löketet a friss kútvízből szomszéd! Csak úgy simogatja a torkod! Rotty!
Alap film, Louis de Funès nevével fémjelezve, Saint-tropez-k, Jákob rabbi és az első magyarisztánban vetített filmje a Horgász a pácban mellett.
A múmiás listás, csak még nem jutottam odáig, hogy megtekintsem.
Különbözőek az ízlésficamaink na. De, ez így van jól!A summázásra csupán a kíváncsiság ösztökél. De, meglehet sírás lenne a vége..
(#9724) LendvaiFeri1:
-
Argos
őstag
Én kifejezetten szeretem a francia filmeket. Lehet félreérthetően fogalmaztam, de Amelié-t kedvelem, meg Audrey Tautou eleve.
Az szép mennyiség..Lehet nekem is össze kéne számolnom valamikor, mennyi múvit láttam már.
A You're -t Hilary Swank végett lehet majd eccer', ha a személyes vonzerőm kevésnek bizonyul bevetem.
Egyébként rettenetesen válogatós vagyok filmek, sorozatok terén. Ehhez képest most is fut 5-8 széria nálam..
Bár kevéssé romantikus, de én a legtöbbet SG után - alatt..- tekeregtem nénikkel. Majd minden részt legalább kétszer kellett megnézni evégre.. Kellemesen hosszú sorozat.
-
Argos
őstag
-
Argos
őstag
A választ!
A választ az életre, a világmindenségre meg mindenre!
Eh... Mindig is tudtam, hogy valami alapvető gond van a világban.(#9657) Sareth:
Úgy-úgy! Kizárólagosan csak a GoT lore-hoz és a szériához szorosan kötődő tényállásokat boncolgatjuk.
Arról már igazán nem tehetünk, hogy némely actressek eldobálják a gönceiket..
És egyébként is, maga a történet sokkal perverzebb összességében, mint amit mi ide elkövetünk.. -
Argos
őstag
Az orvosom szerint eltorzult a közszolgálatmirigyem és kétoldali erkölcssorvadásom van (...) - és ezért fel vagyok mentve az Univerzum megmentése alól.
Mindazonáltal..
Azonnal visszatérünk a normális állapotokhoz, mihelyst bizonyosak leszünk abban, hogy mi is a normális.
És amúgy is
(#9644) LendvaiFeri:
Az idő illúzió. (...) Azebédidőjövőidő kétszeresen az. Reményeim szerint! -
Argos
őstag
Megfordult már a fejemben, hogy szólok az illetékesnek, legyen szíves állítsa meg - de legalább lassítsa le - a földet, mert kiszállnék..
De, a 6. évadot azé' csak megvárom..Ezt meg már csak linkelve, mert kiég a retinánk..
Na! Viszlát, és kösz a halakat! -.-'
-
Argos
őstag
Ugye-ugye.. Már a fantázia sem a régi. Meg amikor a hajnali merevedés már deréktájban kezdődik..
Hjajj... azt a moderálást ne is említsd.. Kicsit kiverte a biztit nálam. -.-'
Mintha valami gumicsimmás kecskeporeszt raktam volna ki a bejegyzésbe..
Egy tök átlag pajzán képregény volt... Ezerszer durvábbakat látok nap mint nap a fórumon. (Btw, asszem' speciel innen szedtem azt a képet.)
Arról nem is beszélve, hogy a mai kölköknek már áltsuliban több XP jött össze kekszuális téren, mint nekem gimiben. Kiccsajok 80%-a több fütyit fogott, mint én kilincset.
Na, de mindegy. Vétkeztem. Ennyi.
És elnézést az offért. -
brownus
veterán
khmm, barnus doktor röviden, gyorsan diagnosztizál:
alacsony a vérnyomása, töredezett a körme, száraz a bőre. vagyis kevés folyadékot visz be (vagy túl sokat, de az nem víz), b, d, a vitaminok hiánya. szerintem még fémérzékenysége is van, túl sokat ad az emberek véleményére, azaz kicsi az önbizalma
megjegyezném még, hogy nagy valószínűséggel szintetikus drogokat is fogyaszt, akkor szoktak ugyanis ennyire elszíneződni a végtagok, mert a kéz, és lábfej hidegek! fej, homlok meleg. aztán nehogy amy sorsára jusson szegény lány!
jöhet következő kép!
-
FireKeeper
nagyúr
fel nem foghatom az ilyen listákra hogy a picsába nem kerül fel Stephen Dillane, aki Stannis-t játszotta, és szerintem a legutóbbi évadban vert mindenkit. mondjuk legalább itt nem az agyonhype-olt Dinkladge nyert. félreértés ne essék, bírom a csávót nagyon, de szerintem idén nem az övé volt a legerősebb alakítás.
-
genndy
addikt
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest