- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Az első évadokban alig telt az idő, most meg teleportálnak ide-oda a karakterek... Nem értem én sem, minek kell kevés rész ha ennyire fel akarják gyorsítani a dolgokat de még így is jobb, mint a korábbi évadok, ahol sokszor alig történt valami 1-1 karakterrel, csak ment...valahova.
Viszont Jamie és a tó/folyó kaland hatalmas baki. Sokmindent el lehet nézni a készítőknek, de ezen én nem tudom túltenni magam
-
Gretel
tag
Szerintem nem kezd megőrülni. Hiba lenne egyenlőségjelet húzni aközé, amit ő művel, meg aközé, amivel annak idején az édes drága jó apucija szeretett szórakozni. Dany fiatal, tapasztalatlan, tapasztalata nincs, tehát használja azt, amilye van, a nyers erőt, meg az ijesztő lángszórókat. Maximum idióta aki képes nekiállni saját maga alatt fűrészelni a fát, de nem őrült. Még Robert is azt tartotta, hogy a félelem és a vér kényszeríti engedelmességre az alattvalókat/tartja össze az országot. Dany ugyanerre apellálva próbál hódítani. Persze ettől még teljesen alkalmatlan bármiféle trónra, de ahogy én látom, ez nála még messze nem elmebaj.
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, nála nem lehet tudni, hogy a Anyját "helyettesítő" Sansa megszerzése a végső célja, vagy Sansa is csak eszköz a trón felé.
Valamiért úgy gondolom, hogy nem éri meg a 7.-ik évvad végét. Láthatóan nem tetszett neki, hogy Jon-ból mi lett és Sansa ezt észre is vette (ő jól tudja, hogy ez csak egy dolgot jelenthet) -
brownus
veterán
nem ez a lényeg, hanem az, hogy olyan kurva nehéz és hosszadalmas azt a kibaszott spoiler gombot megnyomni? nem az. érdekes, sokunknak tök egyszerűen megy, tiszteletben tartva a többiek kérését.
és miért ne nézhetne be ide aki pl. csak mosd kezdi darálni az elejétől a GOT-ot? és kellene neki pár infó, térkép link, stb, stb...
ja, SZAKTOPIC??? lol
minden második hsz egy puncis kép
(#12684) dokee78, ezt akartam én is belinkleni..
(#12696) LendvaiFeri1, nem mindenkinek van ideje erre. valaki csak kérdez és megköszöni a kapott választ.
-
Nekem még a zene is jobban tetszett a filmben.
Megnéztem, ennek a résznek a felelős editora (szerkesztő talán a jó szó rá magyarul?) Jesse Parker volt, aki 23 másik részben assistant editor volt. Örülök, hogy előléptették, de persze kérdés, hogy mennyi időre. A következő résznél majd megnézem... Félek azonban, hogy nem ő lesz jövő héten. Ha megnézem az IMDB-s helyezését a STARmeter-en, akkor azt látom, hogy most bizony lejjebb került...Mindenesetre sokat jelent - akár ő volt az "elkövető", akár más - a film minőségében egy-egy ilyen ember is, akit nem is látunk a vásznon/képernyőn.
-
csababarca
őstag
Nagyon ügyesen kell manőverezni,hogy ne hasson összecsapottnak.
Kb ezen évad végére le kell omlasztani a Falat (le kell??), Danyt Westerosra rakni, Derest visszavenni, észheztéríteni Királyváriakat és a déli népeket,hogy hahó, baj van, Cersei drága a kicsinyes cicaharcot amit az első évad óta űzől nevetségesen jó lenne abbahagyni!
És most csak a fő pontokat említettem, nem kitérve Arya,Brienne,Bran (mondjuk a Fal leomlasztásához lehet köze), Jaime, Dorne, Euronék szerepére.
Nem tudom, necces lesz nekik, kíváncsian várom.
-
törölt tag
Igy van, Jon volt a 998-ik, nem volt utana senki (nem valasztottak meg senkit miota leszurtak), szoval jon meg a 999 meg az 1000, a 999.ik lesz a harc Lord Commandere, az 1000. meg az uj era elso Lord Commandere es kezdodik az egesz elolrol, hacsak meg nem torik a kort. -
törölt tag
Tuti nem, a lazadokat lefejezi (vagy rosszabb) igy a tobbiek kozul kell majd uj Lord Commandert valasztani, leven Jon-t mar nem koti az eskuje, meghalt. A lazadast es az arulast sehol nem nezik el. A problema ott van, hogy most mar nagyon kevesen maradtak a Night Watch-ben, ezzel surgosen kell kezdeni valamit, raadasul nem artana ha olyanok kerulnenek oda akik tudnak is harcolni rendesen. -
csababarca
őstag
-
Argos
őstag
Akkor bicsi-bocsi.. de Tywin papóról ritkán nézegetek képeket, pláne nem egy szál fürdőruciban a bíccsen..
Ez is csak Cersei miatt derengett.Mod.: Bakker, csak megtaláltam..
-
Sareth
senior tag
Csinál már minden
az öreg, csak írni ne keljenszart Bizonyára nagyon befásult lehet ha már ilyen baromságokhoz is adja a nevét/arcát mert ez már tényleg a legalja. Nekem ez inkább kínos mint szórakoztató bár ezzel a cápás
bizonyára nem is én vagyok a célközönség...faszsággal -
Sareth
senior tag
-
Sareth
senior tag
gerii - Találó meglátás de a politikát nem keverném ide, ingoványos terület
jonnyjoker01 - Kénytelen sodródni az árral
toturi - A Jeoffry szerep azért jóval hálásabb (kiforrottabb, karakteresebb) volt mint a Brenock O'Connoré és színészileg nekem sem volt vele semmi bajom. Jó volt a Casting és a srác jól játszotta a máglyáért kiáltó szerepét, a katarzisnál meg mindenkinek megadták amire vágyott, szenvedni, halottnak látni a kis „patkányt”
Ramsay nálam a Jeoffry kategória, mert akármilyen ganéj nem lehet rá haragudni
Akkor végszónak a kimarad hétvégi GOT hírek, ha már senki sem linkelte:
„Csökkent vagy nőtt a Trónok harca átlagos nézettsége az 5. évadra?”
„6 dolog, amit nem tudtál Peter Dinklage-ről” - 16 évesen azért lett vegetáriánus, hogy becsajozzon
„Valaki túl komolyan vette
halálátHavas Jon „Ki a legrosszabb apa a Trónok harcában?” - Szavazzatok!
„Csúnyán átvertek egy csomó Trónok harca rajongót”
+ a legérdekesebb hír „Vetélytársat kaphat Melisandre a Trónok harca 6. évadában”
forrás: sorozatwiki
-
Sareth
senior tag
gerii -
aizen92 - Pedig jó sorozat volt az. Hamarosan itt a második évad
toturi - Tudom szanaszét ölelgetnédCsak hogy ne teljen el nap GOT hírek nélkül: „A legjobb reakciók a Trónok harca 5. évadzáró epizódjára”
A többi kép a linken!
forrás: sorozatwiki
-
csababarca
őstag
nem tudonk a csatáról semmit. Ramsay küldött egy levelet Jonnak,amiben leírja,hogy kb kinyírtak mindenkit,és kitűzte a fejüket Deres falára, Melisandre-stól, Stannisestül...Ugye a Királyné és kishercegnő könyvben nem ment el Fekete vából.
De lehet nem igaz a levél, talán csak csali,ez még nem derült ki. -
csababarca
őstag
valyriai acél: mágiával kovácsolták,sárkánytűz segítségével. Eddig csak találgattuk könyvolvasóként is,hogy vajon azzal mihez kezdenek a Mások, erre itt választ is kaptunk,helyes.
A probléma,hogy eddgi tudomásunk szerint, nem igazán sok van belőle. Ugye Jon kardja az egyik. A másik a Starkok Jég nevű kardja volt,amit Tywin újrakovácsoltatott,és csinált két kardot belőle: az egyik Briennél van, Jamie neki adta. a másik Joffreyé volt,ugye nészajándékba kapta, az gondolom most Tommené lett.
!!!!Jah remélem senki nem keveri össze a Másokat az élőhalottakkal!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Autós topik
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest