Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pohár
félisten
óóó, ha tudnád, hogy mit hagytok ki
-
vimes
senior tag
Akármennyien is vannak, Craster pár gyerekével aztán tényleg sokra mennek. Beletelne vagy ezer évbe, hogy valami sereget összeszedjenek belőle. Szerintem a seregük nagy része zombikból állhat.
A részhez: Jó volt, de a történetet a Falon vihették volna tovább. Azt hittem Tomment le fogja smárolni Margaery
Nem lett igazam.
Ami még engem érdekel, és még semmi nem volt róla az, hogy mi van Oshával és Rickonnal. Annyit tudunk, hogy még az előző évadban elindultak az Umberekhez, azóta semmi
-
aizen92
addikt
Spoiler vagy mi
ez azért nem lehetséges véleményem szerint, mert a mások rohadt sokan vannak, lehet bármekkora kúr*gép Caster, nem tud ennyi fiú gyermeket nemzeni.
+ a mások bárkit átváltoztathatnak, ahogy azt hiszem, azt tették az első évadban, legyen az a Nights Watch testvérei, vagy vadak, vagy bárki akivel interakcióba kerülnek. Elég vegyes bagázs szerintem.De mire a mások storyja kibontakozik..... Az nem a kövi 2-3 évadban lesz az is biztos.
Spoiler vagy mi -
Sareth
senior tag
Persze szép ezzel nincs gond csak elkeserítő hogy rögtön kiszúrtatok két hibát
Maga a könyv (album) a főbb karaktert és helyszínt mutatja be viszonylag sok képanyaggal. Itt egy link ha esetleg érdekel.
-
Sareth
senior tag
Ez nagyon fasza. Nem elég hogy a nevét sem tudták kétszer rendesen leírni de még csak nem is fedi a valóságot a leírtak. Lehet a fordítás volt rossz, de ez így most elég érdekes főleg hogy nem is volt olcsó a könyv
Kíváncsi lennék ha visszavinném mit mondanák a boltba. Mindezek után már csak arra lennék kíváncsi hogy vajon hány hibát találnék, találnátok még az egész könyvbe
-
leslieke
Jómunkásember
Ez szerintem is jó hír. A Fumax gőzerővel dolgozik, hogy még idén megjelenhessen itthon is. A folytatás már elkészült (Anthony Ryan főállású író lett a trilógiára kötött szerződés miatt), a könyv a Tower Lord címet viseli és odakint várhatóan 2014 nyara után fog megjelenni: [link]
-
TommyGun
őstag
Ja így érthető hogy drágább de ennyivel, mellesleg most akciósan 2800 Ft/db Ettől jobb árat nem is találok. Van már 5. kötet is? Ja hülye vagyok azis ittvan
-
Sareth
senior tag
Akkor te empatikusabb vagy mint én, mert én semmi együttérzést se éreztem
Azért az ütött volna ha Ramsay nem virslit eszik
ggeleven - Szerintem lesz ott még a Vas-szigeteki szállal is épp elég bonyodalom, főleg hogy Yara elindult a fivéréért
ui: közben Ps Vita csak megerősített abban amit gondoltam...
-
Lenry
félisten
Dehogy nincs. A kenyeres-sós jelenet az elején pontosan ezt szimbolizálta és a könyvben ezt ki is fejtik. Az, hogy a Frey család ezt megsértette, az egyik legnagyobb bűnt követte el. Sajnos a sorozatban ez nem kap ekkora hangsúlyt, pedig lesz pár komoly dolog, amit ez fog mozgatni a jövőben.
Ugyanígy sokáig nem fejtették ki, és sokan talán nem is értik a nézők közül Jaime vívódását, aki szent esküjét szegte meg, amikor megölte az utolsó Targaryen királyt, amivel végülis jót tett, és ezt mindenki tudja is, mégis megbélyegezték, hogy ő a Kingslayer.
Westeroson nagyon fontosak ezek a dolgok, és nem egy történetszálat ez mozgat, csak a sorozatban inkább a hatalmi ambíciókat helyezik előtérbe, talán ezt könnyebben megértik a nézők.
-
Mellors
csendes tag
Martin bárkit kinyír szemrebbenés nélkül..
Ráadásul az alapján amit olvastam.. nehéz elképzelni, hogy ne halt volna meg. Sztem tuti, hogy meghalt, max felélesztik.
Amúgy itt nincsen fontos szereplő... Eddardot is fontos szereplőnek hitték.. meghalt, Robb is meghalt. Ez a jó Martinban, hogy kiszámíthatatlan és hogy egy karakter sincs biztonságban. -
D4rkm4n
őstag
De ugye van még a képben egy Aegon herceg is. Egyébként Robert nem véletlenül gyűlölte Rhaegar herceget annyira. A herceg legendásan jó harcos volt és minden nő imádta őt az udvarban. Szerintem azért is imádta Robert haláláig Eddard húgát, mert soha nem nyerte el a szerelmét. -
oxox
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szerintem a sorozat olyasmi lehet, mint a Gyűrűk ura, olvasás után nagyobb az élmény...
Engem nem a történetszövés nyűgözött le, sőt a díjakat sem arra kapta a sorozat,/a könyvsorozat/ hanem a világ összetettsége, a karakterek jellemrajza stb....
Ha a sorozat csak feleolyan jó is lesz, mint a könyvek, már érdemes lesz többször is megnézni....Azért odaírtam a figyelmeztetést...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest