- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Fire and Blood. Jelenlegi háttér- és bélyegképem.
-
-
D4rkm4n
őstag
válasz
laceszgamer #5946 üzenetére
Hogy lehetne olyan nővel élni, aki még kiakad azon, ha a kedvenc karaktere meghal?
-
D4rkm4n
őstag
Az Egyesült Államokban óriási botrány kerekedett abból, hogy egy hacker feltörte az Apple iCloud szolgáltatását, és leközölte a weben több amerikai celeb privát fotóit. Áldozatul esett Jennifer Lawrence, az Éhezők viadala sztárja is.
Valaki talál párat a képekből? Véletlenül nem esett áldozatul Emilia Clarke is?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
aizen92 #5848 üzenetére
Maisie Williams ice bucket challenge. Jó ruciban!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
zolka95 #5804 üzenetére
Az Egyesült Államokban sokkal elfogadottabb a homoszexualitás, mint itthon. Kalifornia államban (is) házasodhatnak a melegek, San Franciscoban pedig ki vagy rekesztve, ha nem vagy kéménykotró.
Gyanítom egyébként, hogy Pedro nem meleg, pusztán van az a pénz, plusz a világ legnézettebb sorozatában szerepelni kiváló ugródeszka a további karrierhez. Legfeljebb azóta naponta eggyel többször mos fogat.
-
D4rkm4n
őstag
Ha fogja is valaha műttetni, az biztosan nem mostanában lesz. Egy, mert még - ahogy te is írtad - nagyon fiatal, illetve mert a napjaink ifjú sztárjainál - hála Istennek - nem divat. Egyelőre. Emma Watson sem dicsekedhet hatalmas mellekkel, mégis minden magára valamit is adó férfiú FAPfolder-ében ott figyel pár pikáns fotó róla.
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
Egyik ismerősöm most fog házasodni, majd a templomi esküvőn titokban be kellene tolni ezt a zenét. A srác az első ablakon ki fog ugrani, az zicher!
-
D4rkm4n
őstag
A német-brazil meccs keményebb volt, mint a Vörös Nász.
-
D4rkm4n
őstag
Szegfű szerepe a könyvben is az, hogy képviselje a legjózanabb, legártatlanabb, s emiatt a legegyszerűbb embertípust. Ő az, aki nem érti a hatalmi viszálykodás értelmét, s mindent úgy szemlél és ítél meg, ahogy az látható.
Martin egyébként minden női szerepet ábrázol egy-egy karakterrel, de a másik topicban már értekeztem erről.
-
D4rkm4n
őstag
Akkor ezt a képet menthetitek a "fap" mappába.
-
D4rkm4n
őstag
Szerintem végtelenül banális csatajeleneteket láthattunk. Az a maréknyi thenn és néhány vad, aki átmászott a Falon, nem bírt volna negyven percig csatázni ennyi Fekete Testvérrel. Pusztán azért nem, mert olyan kevesen voltak!
Nem mellesleg a brutális öldöklés ellenére a földön sehol nem volt látható egy csepp vér sem. Attól pedig már tényleg a hideg is kiráz, hogy fegyver nélkül, széttárt karokkal veti neki magát valaki az ellenségnek, és csodálkozik, ha csatabárdot kap a mellkasába.
A világ legnézettebb sorozata esetén én az ilyesmire sokkal jobban odafigyelnék.
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Szakbarbár #4748 üzenetére
Szegény Kit Harington is a legszebb nők közé tartozik. Mint Zámbó Jimmy, amikor a legrondább nőnek választották meg.
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
Most, hogy nincs új GoT epizód, kénytelen vagyok szociális életet élni, és a haverokkal sörözni egy kocsmában. Botrány.
-
D4rkm4n
őstag
Bízom benne, hogy Shae szála úgy fog folytatódni, ahogy a könyvben is volt! Illetve hogy a párbajon nem változtatnak!
-
D4rkm4n
őstag
Hát, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a Sárkányok tánca című kötetben nem tűnik fel ismét Jaqen H'ghar. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem fog a későbbiekben szerepet kapni. Egyébként elég sok olyan karaktere van a történetnek, amelyik csak egy-egy rövid szerep erejéig tűnik fel.
-
D4rkm4n
őstag
Vajon van olyan tipic is, ahol a nők postolják a sorozatokból és filmekből a férfi szereplőket?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Coccolino_O #4419 üzenetére
Joramund kürtjére gondolsz?
-
D4rkm4n
őstag
Az efféle fantasyknál ne agyalj azon, hogy sok-sok ezer éve ugyanúgy íjjal lövik egymást és fejszével kaszabolják azt, aki nem tetszik nekik. Fogadjuk el, hogy a legérthetőbb történeteket a középkori technológiával lehet leírni. Milyen jól is menne, ha dobnának egymásnak Viber-en egy üzenetet, hogy mi hogy is van.
-
-
-
D4rkm4n
őstag
Eddigi tapasztalataim szerint egyedül a Hannibal c. sorozat az, ami a szinkronnal jobb, mint az eredeti (angol) nyelven. A GoT esetén a színészek orgánuma is mérvadó volt a szereplőválogatásnál, míg a magyar szinkronszínész gárda egy viszonylag szűk kör csupán. Meg a legtöbbjük hangja már azonosítható valamely más filmmel vagy sorozattal. Ilyen például Gáti Oszkár, mint John Rambo.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
FireKeeper #4283 üzenetére
Ez ugye azért nem igaz, mert Tyrion nem ölte meg Joffrey-t.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #4240 üzenetére
Szerintem a Joffrey-t alakító Jack Gleeson megérdemelt volna egy Oscar-díjat mint legjobb mellékszereplő. Fantasztikus, amit 22 évesen alakított! Szerintem kenterbe veri a sorozat többi színészét! A magyar kollégáival pedig nem is merném egy lapon említeni. Bízom benne, hogy az egyetem után ismét láthatjuk majd valamilyen szerepben. Lehetőleg valami mélyebb értelműben, az ő tehetségét kár volna egy újabb sorozatra pazarolnia.
-
D4rkm4n
őstag
Szerintem az újszülöttek életerejét használják fel a mások arra, hogy egyre többen és többen keljenek fel a jégsírból, ahová tértek néhány ezer évvel korábban. Craster ebből annyit profitált, hogy fiú örökös híján nem volt számára konkurencia, aki a család női tagjait szépen sebességbe rakhatta volna.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Kvelstadt #4209 üzenetére
KÖNYV SPOILER
Gondolom te Hidegkézre gondolsz, ugye? Őszintén engem kimondottan dühített ez az epizód. Eleve, Bran nem futott össze a Crastert és Jeor Mormont-ot legyilkoló ex varjakkal, nem esett semmiféle csapdába, ahogy Nyár és Szellem sem. Ez az egész úgy baromság, ahogy van. Mint ahogy az is, hogy Jojen Reed hirtelen epilepsziás rohamot kap. A Brienne vonalnak is túl nagy feneket kerítettek. Rendben, hogy fontos bemutatni Jaime jellemfejlődését, de akkor is... Én inkább lettem volna kíváncsi Arya vonalára.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
aizen92 #4198 üzenetére
Igazából Rhaegar Targaryen az, akit a leginkább sajnálok a lemészárolt hősök közül. Eddard Starkot megölték, de ő ugye szemet hunyt afelett, hogy Aerys király ellen lázadtak fel, és Robert hűbéresei az egész Targaryen családot ki akarták irtani. Egy igazságos szövetséges ezt nettó ellenzi, nem hogy utána még elvállalja a Király Segítője kinevezést. Robert vérszomjára utal az is, hogy szükségtelenül ugyan, de Balon Greyjoy két fiát is megölték amikor Pyke fellázadt Robert ellen és függetlenedni akart. Ned akkor is ott volt, sőt, lényegében az ő segítségével tudták csak bevenni a várat.
Ellenben Rhaegar Targaryenről leírják, hogy nyomokban sem látszott rajta a Targaryenekre jellemző idegbetegség. Jóképű volt és szelíd, ám félelmetesen jó harcos. Egy jó és egészséges leendő uralkodó lehetett volna.
A sors iróniája, hogy a Baratheon ház volt az első, amely házasodott Targaryennel, illetve ez a ház taszította őket le a trónról. Ideiglenesen.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
aizen92 #4193 üzenetére
Nem árulok el semmi titkot azzal, ha leírom, hogy Lyanna Stark meghalt, mielőtt egybekelhetett volna Rhaegar Targaryennel. Robert Baratheon halálosan szerelmes volt Eddard húgába, és gyűlölte Rhaegart, amiért a lány őt szerette. A sorozat első évadjában is van utalás erre a szálra.
Miután Lyanna meghalt, Rhaegar a dorni király lányát, Elia Martell-t vette el, tőle született két gyermeke.
-
D4rkm4n
őstag
Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark -
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
KÖNYV SPOILER
Az efféle ügyeskedések soha nem jöttek még be. Az ifjú Martell is azt hitte, hogy majd bír a sárkányokkal, csak mert valamely nagyon régi felmenője Targaryen. Aztán kiderült, hogy ugyanúgy szenesre sül, mint egy malac.
Szerintem a sárkányok a parázson tartástól keltek ki, nem volt abban semmi mágia. A Targaryen család pedig Valyriából származik, ők az egyetlenek onnan. Nekik engedelmeskedtek a sárkányok, mivel érezték, hogy ők mások, mint a "hagyományos" emberek. A könyvben ugye Daenerys is megüli Drogont, holott semmilyen varázslatot nem alkalmaz, soha nem tanulta (és nem is tanulhatta) a sárkánylovaglást.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
aizen92 #4107 üzenetére
A könyv szerint csak Drogon, a legnagyobb sárkány az, amely szabadon röpköd és vadászik. A Sárkányok tánca c. kötetben szépen le van írva, hogy Daenerysnek ebből elég sok problémája is adódik, mivel jönnek a civilek, hogy a sárkány vitte el a birkáját. Még ugye egy gyermeki csontvázat is visznek elé. (Jobban mondva egy elszenesedett tetemet.)
Ezért is nő sokkal nagyobbra a másik kettőnél Drogon. Ennek majd később még lesz jelentősége, de nem spoilerezem rommá a fórumot.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #4096 üzenetére
Szerintem a legügyesebb, legravaszabb az összes szereplő közül Varys. Végig ugyanazt mondja mindenkinek, aki megkérdezi tőle, hogy melyik urat szolgálja. A birodalmat. Tényleg azt. A Sárkányok tánca c. kötetből ki is derül, hogy milyen birodalmat és miként. Bámulatos.
Egyébiránt ő és Petyr Baelish hétköznapi utcagyerekként kezdte a pályafutását. Annyi kettőjük között a különbség, hogy Petyr hitelekből intézte Westeros pénzügyeit, és folyton a saját felemelkedésén fáradozott, míg Varys egy sokkal magasztosabb célt szolgál.
-
D4rkm4n
őstag
-
-
D4rkm4n
őstag
Tyriont az apja, Tywin azért gyűlöli, mert a felesége belehalt a szülésbe, amikor Tyrion világra jött. Ezen felül egy olyan ember, mint Tywin Lannister, akinek a rögeszméje a család hírneve és méltósága, nem tudja feldolgozni, hogy egy "sérült", nem tökéletes fiút nemzett. Sértve érzi saját magát Tyrion által. Ugyanez elmondható természetesen Cersei-ről is, annyi különbséggel, hogy ő hatalommániás és a legnagyobb gondja az, hogy nőnek született, és így nem uralkodhat.
Gyuri27: Igen, Dorne-ban Homok, Északon Havas, Viharvég környékén Viharos (pl. Viharos Edrick). Itt megtaláljátok a fattyú vezetékneveket régiókra lebontva.
-
D4rkm4n
őstag
Az igazat megvallva én sem emlékszem arra, hogy a könyvben Oberyn Martell biszexuálisnak lett volna ábrázolva. Az ugye evidens, hogy Dorne-ban sokkal "liberálisabbak" a nemi élet terén, ezért is van sok-sok Homok vezetéknevű ember arrafelé.
Úgy emlékszem, hogy Homok Ellaria nem Oberyn szeretője a könyvben, hanem a lánya. Van több testvére is, és őket nevezi a köznép Homokkígyóknak. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem.
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
Game of Thrones dubstep verzió. Szerintem nagyon jó lett.
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
Azért nem szeretek teaser-t nézni, mert csak felvillant részleteket, amikről tudom, hogy pontosan minek az előzményei és minek a következményei, és én más eseményeket fontosabbnak ítélek meg. Egy szó mint száz, én más jelenetekből állítanék össze egy teaser-t.
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
válasz
FireKeeper #3490 üzenetére
Olyan ez, mint a négereknél. Ha világuralomra is törsz, vagy rettegett zsarnok vagy, anyu akkor is nagyobb császár.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
enginev3.0 #3485 üzenetére
A linkkel már sikerült megnyitnom nekem is.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
enginev3.0 #3481 üzenetére
Köszi! A képet pedig nem tölti be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest