- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
válasz
Coccolino_O #4517 üzenetére
nem rossz téma de itt nem szeretek írni róla, nehezen lehet elrejteni a spoilert... : ((( hiába van offba, nem az igazi
-
Agostino
addikt
igen, visszagondolva jogos amit mondasz. a köpeny meg az egyéb őrség által odarakott cuccok zavartak be a fejembe. én a könyveket olvastam ki a sorozatot pont nem nézem, nyilván annyira nem érdekel így már. tudom melyik karakter milyen testi alakot öltött, nekem ennyi elég.
kicsit más, spoiler is talán?: szerintem aki hatalmasat fog fingani a tábortűzbe, az a hit lesz. tuti lesz abból para, hogy cersei engedélyezte nekik a fegyverviselést. ziher fellázítják a népeket aztán bedarálnak minden létező királyt.
-
Agostino
addikt
de, megvette az összeset, de őket folyamatosan képezték az idők folyamán. amúgy logikusan végiggondolva nyilván nem életképes a gondolatmenetem, mert asszem valamelyik könyvben arról volt szó, hogyha nem harcolhatnak, akkor ők is ugyan úgy eltunyulnak. éppen ezért nem éri meg őket parkoltatni. na meg ha továbbvisszük, egy semleges bank nem fog háborút vívni, nettó ráfizetés. marad az ellenség segítése, a hadizsákmány felosztása
-
Agostino
addikt
meg is válaszoltad : ) bank, pénzzel bármit megold. ahogy felettem írták segít a másik oldalnak, vagy simán felbérel egy zsoldos kompániát. plusz nem tartom lehetetlennek, hogy már be is vásároltak. dany megvette gyakorlatilag az utolsó adag makulátlant, de őelőtte bőven lehetett akár a vasbank is az ügyfelük. a katonák meg elvannak, pláne a makulátlanok. meg mondom: szerintem a megkötött szerződésekben ezer százalék, hogy van kitétel arra az esetre, ha nem fizetnek. gondolom x értékben ingatlanok is adottak fedezetként vagy ilyesmi. bár ki tudja, sok értelme nincsen szigeteket fenntartani egy messzi birodalom közepén
-
Agostino
addikt
a vasbank ezer százalék, hogy fog még kavarni. tekintettel arra, hogy tele vannak kessel, szerintem simán felbérelnek pártízezer zsoldost. vagy hivatkoznak a megkötött szerződések adott pontjára. amúgy azt gondolom egyszerűen megkapnak kastélyokat meg cimeket meg ilyesmiket. mélyebben nem megyek bele
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest