- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
laceszgamer #8890 üzenetére
Ja és ha be mersz szólni, akkor apám megver téged meg, az egész családod meg a szomszédot is egyszerre!
-
válasz
LendvaiFeri1 #8876 üzenetére
Kriosztázis, hiperálom meg a többi most végre tényleg hasznos módszerek hogy elrakjuk magunkat későbbre.
-
válasz
haromegesz14 #8873 üzenetére
Majd ha kint lesz az összes kötet biztos lesz ultramegacollectors edisön.
De ahogy olvasgattam itt is, jelen pillanatban keményfedelesbe megszerezni a köteteket is már gyűjtői teljesítménynek számít. -
válasz
LendvaiFeri1 #8864 üzenetére
Akkor majd csináljatok valami trailerspoiler gombot mert én direkt nem akarom a trailer-t se megnézni.
-
válasz
LendvaiFeri1 #8862 üzenetére
Én is mostanába mikor belépek ide mert jelzi hogy 3 meg 4 új hsz, de bejövök bazz osz mindenhol csak betűk kép meg alig. Én teljesen összezavarodtam..
-
válasz
jonnyjoker01 #8855 üzenetére
Ott már azt dedikálta.
-
válasz
LendvaiFeri1 #8802 üzenetére
Minas morgul jutott róla eszembe és az nagyon tetszett a gyűrűk ura-ba és jó lenne ebbe a sorozatba is látni valami olyasmi darkos helyszínt.
-
válasz
LendvaiFeri1 #8798 üzenetére
Ha csak valami ilyesmit filmre tudnak vinni mint ami ezen a képen van már meglesz az örömöm.
-
válasz
laceszgamer #8771 üzenetére
2.évadnál kacsolódtam be és tudtam meg hogy kőnyv alapján készül. 3.évad előtt túl voltam mind az 5 köteten ahogy azt illik.
-
válasz
LendvaiFeri1 #8757 üzenetére
Én kohagyom a következő könyvet amit olvasni akartam, ezt felteszem az ebook-ra és elolvasom.
-
válasz
LendvaiFeri1 #8754 üzenetére
Hozzászólás lv9999.
-
válasz
LendvaiFeri1 #8687 üzenetére
A hét istenre ez de beteg!
-
A fear olyan volt amilyen, nem megyek bele. De a twd új évad eddig rohattjó! A z nation-t meg pont azért szeretem mert zombis de nem veszi komolyan magát. Minden poént meg ötletet kipróbálnak ami a ted-be nem mehetne mert az rendes zombis sorozat.
Szal szórakoztatóak a szituációk meg néhány beszólás. -
válasz
jonnyjoker01 #8560 üzenetére
Van egy könyvesbolt felénk amit én töbre tartok a lubrinél meg az összesnél mert nem volt olyan hogy egy könyvet ne tudtak volna beszerezni a kértem.
Úgy látom csak nálunk van de talán lehet tőlük rendelni. Lap-x a neve, keress rá. -
-
válasz
LendvaiFeri1 #8487 üzenetére
+1!
Csóri tyrion meg csak bort iszik mondkét kontinensen. -
válasz
LendvaiFeri1 #8284 üzenetére
Na az már túlzás szerintem. Még vagy 5évad és mindenki boldog.
-
Én nem is tudtam hogy a csajos képek az már off. Elvégre a sorozat szereplői, ez meg a sorozat topikja.
Ami ebből ered itt a hozzászólásokban, na arról már elhiszem hogy off.(#8148) Argos83
Melisandre a kedvencem a poroltójával. -
válasz
LendvaiFeri1 #8093 üzenetére
Mostmár hogy megszoktuk emilia-t.
És abban az esetben ugyanezen hsz-ed alatt emilia képe lenne.
Egy párhuzamos dimenzíóban lehet pont ez történt. -
válasz
LendvaiFeri1 #8055 üzenetére
De akit látsz meghalni sem biztos hogy az is marad. (#8053) jonnyjoker01
Szintén zenész, ha kopasz az se számít... -
válasz
LendvaiFeri1 #8043 üzenetére
Most ha szigorúan nézzük mint nő, akkor az sem zavarna ha kopasz.
-
válasz
LendvaiFeri1 #8041 üzenetére
Na ő viszont jobban bejön szőkébe. Persze azért nagyduzogva így is elviselném a jelenlétét..
-
válasz
LendvaiFeri1 #8021 üzenetére
Általában nem érdekel a hajszín de ő ilyen hajjal nagyon jó viszont azzal a szőkével nagyon nem.
-
válasz
LendvaiFeri1 #8014 üzenetére
Nekem a misfits után volt nehéz ramsey-ként elképzeli.
(#8019) Gyuri27
Mondtuk neki hogy a pirostól kiborultál. -
válasz
LendvaiFeri1 #8009 üzenetére
ilyen tempóba nem is lenne elég annyi évad hogy a könyvet behozza.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7981 üzenetére
Nem jövök rá ki ô. Totál nem ismerem fel szal remélem valami mellékszereplő.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7963 üzenetére
Volt benne olyan időszak ami nem hozta a megszokott vagy elvárt szinvonalat de azért nézhetetlen nekem sose volt. De itt be is fejezem és már nagyon off.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7958 üzenetére
Most kezdted el a TWD-t? Éppen ideje volt!
-
Egy kis off.
Ti mit néztek most sorozatot? Én most találtam, vagyis inkább a sorozat talált meg engem. Mr. Robot.
Ha nem ismeritek egy első részt dobjatok be. -
válasz
FireKeeper #7948 üzenetére
Engem sose. Nem köt mert tudom hova fogunk kilyukadni, mert ugye ismertjük a következmény vagyis az alap sorozatot szal az igazi izgalom faktor alapból kilőve.
A spartacus-t anno úgy kezdtem el nézni hogy először direkt az aréna istenei előzménnyel kezdtem. -
válasz
LendvaiFeri1 #7941 üzenetére
Meg bontatlan kamera gyári csomagolásában ahogy látom. Nem lesz itt gond északon se snow-val se nélküle.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7936 üzenetére
Desokat fejlődtek ezek az watch-ok hogy már darujuk is lesz.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7890 üzenetére
szürke féreg vajon mibe volt a régebbi képén?
-
válasz
LendvaiFeri1 #7841 üzenetére
Engem erdekel hogy mit kapott az, hogy annyi maradt meg benne hogy hodor. Na meg en azt is varom hogy hatha egyszer ujra normalis lesz. ...Es esetleg o lesz az uj hegy.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7839 üzenetére
Szerintem hodor. O akarmerre is valtozna mar tuti nem lenne ugyanaz mint most.
-
válasz
FireKeeper #7830 üzenetére
Az nincs neki de jó poén. Rengeteg got ökörség van neten és én nem találok meg mindent itt meg a nagyját láthatom szal részemről jöhet még!
-
válasz
monti0222w #7809 üzenetére
Itt angliába a buszokon egy ilyen kredit kártyával lehet jegyet váltani amit kifejezetten ere találtak ki és az a neve hogy oyster. Amíg nem volt ez a rész sose gondolkodtam rajta hogy megnézzem mit jelent most viszont ahányszor használom ott cseng a fülembe Arya dallamos kellemes marketing mondata..
-
válasz
LendvaiFeri1 #7804 üzenetére
Nekem ez a nő utoljára a 300-ba tetszett.
Persze el mem zavarnám de a trónok harcába nem szimpi a kinézete azzal a szőke hajjal. -
válasz
jonnyjoker01 #7785 üzenetére
Nemtom hil lehet. Már pár északi csajos kèppel ezelőtt vártam a felbukkanását.
De le fogom b.szni hogy így figyel a lányokra északon.. -
válasz
LendvaiFeri1 #7780 üzenetére
Menni kéne vissza északra lassan..
-
válasz
LendvaiFeri1 #7662 üzenetére
Ó hát én átmegyek írbe! leszek más vagy leszúrnivaló statiszta.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7622 üzenetére
Ó igen!
-
Azt hittem kőszív úrnő színre lép de még mindig nem.. -
Mokor elkezdtem plvasni az 5. Kötetet előte megnéztem hány bran fejezet lessz. Nem sok volt ráadásul kb a feléig.
-
válasz
LendvaiFeri1 #7565 üzenetére
Na meg ő a kapocs ahhoz amit mondenki csak a mondákból ismer. Plusz ja, nem ross skolleket szerzhet ott szóval engem baromira érdekel az ő szálla is.
-
válasz
jonnyjoker01 #7506 üzenetére
+1
(#7507) Gyuri27
Nem hazudott. Azt kérdezte halott e és igen. Az hogy ez után vissza hozzák e vagy bármi más nem volt a kérdésben. -
Én úgy szoktam hogy nézem a sorozatot meg ide járok a topikba olvasgatni a véleményeket. Semmilyen más oldalon nem szoktam got tartalmat keresni meg belefutni sem. Érdekel a sorozat de annyira nem hogy én még az adott rész után rákeressek got infókra. Majd mikor jön az új rész azt megnézem és kész.
Sőt most legutóbb annyira nem volt infóm a hogy két nappal később tudtam meg hogy már kint van az új évad első része(i).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest