- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Ps Vita #5064 üzenetére
" Trónok harca - Game of Thrones (sorozat) "
ha a könyvről beszélünk akkor írjuk már oda, hogy könyv spoiler...
Egyébként én is azt az elvet tartom, hogy ha kijön új rész, először megnézem, majd feljövök ide. feliratot meg minden felirat.blablabla honlapról le lehet szedni nem értem minek ide feljönni azért 2-3 nappal a sorozat leadása után... Ha meg feljön valaki, minek sír ha a Tv-ben leadott részből spoilereznek..
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ps Vita #4790 üzenetére
Ő is meg Jai Courtney is rohadt szar választás, de mindegy. Terminatoréknál már csak így megy.
Más: Ha a szereplők a 90-es években élnének képsorozat.
Van közte spoileres, de néhány eléggé... hát vicces lett na. -
Spet
addikt
válasz
Ps Vita #4295 üzenetére
Még (!) jó a sorozat. Anno amikor WD kijött mondom végre egy fasza zombihentelős pörgös sorozat ami követni fogja a képregényt. Erre pff karakterek nagyon (csigatempóban) fejlődnek, akció alig, első évad után ki is nyomtam.
Itt viszont a karakterek inkább túl gyors ütemben fejlődnek (kivéve első évad, na az tényleg követte a cselekményt), nem igazán tudja az megérteni cselekedetüket pl aki nem olvasta a könyvet. Jó tudom mindent el lehet adni csöccsel csak ne abból álljon az egész sorozat.
Igaz már mondták nekem, hogy nem lehet 100%-ban adaptálni, de legtöbbször csak kiesik belőle, hogy WTF is this and that sh*t?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #4240 üzenetére
Szerintem a Joffrey-t alakító Jack Gleeson megérdemelt volna egy Oscar-díjat mint legjobb mellékszereplő. Fantasztikus, amit 22 évesen alakított! Szerintem kenterbe veri a sorozat többi színészét! A magyar kollégáival pedig nem is merném egy lapon említeni. Bízom benne, hogy az egyetem után ismét láthatjuk majd valamilyen szerepben. Lehetőleg valami mélyebb értelműben, az ő tehetségét kár volna egy újabb sorozatra pazarolnia.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #4096 üzenetére
Szerintem a legügyesebb, legravaszabb az összes szereplő közül Varys. Végig ugyanazt mondja mindenkinek, aki megkérdezi tőle, hogy melyik urat szolgálja. A birodalmat. Tényleg azt. A Sárkányok tánca c. kötetből ki is derül, hogy milyen birodalmat és miként. Bámulatos.
Egyébiránt ő és Petyr Baelish hétköznapi utcagyerekként kezdte a pályafutását. Annyi kettőjük között a különbség, hogy Petyr hitelekből intézte Westeros pénzügyeit, és folyton a saját felemelkedésén fáradozott, míg Varys egy sokkal magasztosabb célt szolgál.
-
-
Sareth
senior tag
válasz
Ps Vita #3627 üzenetére
Szívesen
Ejha Emilia Clarke (Daenerys) Terminator szereplése után most Ed Skrein (Daario Naharis) is lehetőséget kap. Ő lesz majd Jason Statham utódja a Transporter prequelbe. Érdekes lesz
-
Sareth
senior tag
válasz
Ps Vita #3563 üzenetére
Ps Vita & toturi - Köszi az ajánlást. A The Big Bang Theory eddig kimarad, de akkor adok neki egy esélyt.
gyuromoj - Az Entourage nekem új de ezt is megnézem akkor. Köszi
Titkon még mindig azt remélem hogy a régi nagy kedvencemet a Firefly-t csak fogják még folytatni de erre szerintem már semmi esély
-
Tim82
félisten
válasz
Ps Vita #2974 üzenetére
Egyébként kevésbé nagyívű, illetve nagyigény, mint a Game Of Thrones-széria - egy fő szálat követ tulajdonképpen végig, de ez előnyére válik és sikerült olyan véget kanyarítani az első kötetnek, amivel az író konkrétan fejreállította mindazt, amit sikerült összeraknom magamban a világról. Nem szeretnék többet mondani, mert az már súlyos spoiler lenne, de nagyon szeretném már olvasni a folytatást.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Ps Vita #2735 üzenetére
SPOILER
Daenerys és Drogon vissza fognak térni Yunkai falai alá, hogy a frissen megszerzett khalasar-ral hátba támadják a várost ostromlókat. Teljesen biztos vagyok, hogy így fog történni. A kürttel pedig legfeljebb magához tudja hívni Euron a sárkányokat. Ha így is van, mit akar kezdeni velük? Nem beszéli az ős valyr nyelvet, tehát utasításokat sem tud nekik adni. Egyébiránt van pár hajója és ennyi... A Vasflottát ugye elvitte Victarion Greyjoy. Szóval Euron labdába se rúghat. Egyelőre.
-
válasz
Ps Vita #2727 üzenetére
spoilerbe rakom az egeszet mer aza biztos
de ilyen alapon meg minden jo karakter meghalna es akkor meg kiszamithatol lenne de martin minden csak nem kiszamithato."Drogon most máshol van". akkor te meg nem olvastad el az 5. kotetet?(#2729) D4rkm4n szerintem ha el martin-nal az hogy a gyermek hogy kotodik az anyjahoz akkor a kurt utan a voros pap szerintem is megkapja a tuzet meg ha nem is kozvetlen az istenetol... -
válasz
Ps Vita #2724 üzenetére
en a farkast sajnaltam a legjobban a voros naszon.
SPOILER
dany meg azer nem halhat meg mer az olyan mint mikor dagasztasz tesztat meg sokaig sul meg minden mire s-temeny lesz es mikor mar szinte kesz lehuzod a wc-n. max akkor halhat dany ha hal vele mindenki aki ember.a zaszlo nelkuliek kosziv urno-vel az elen! -
válasz
Ps Vita #2722 üzenetére
es ha majd 10 ev mulva mikor odaer a sorozat, bevillan az emberke agyaba hogy ezt 10 eve te mar lespoilerezted neki?
SPOILER
egyebkent gondoltam ara is hogy mivel martin szeret kedvelt karakterekbe beleritkitani lehet itt is a fergeknek fog kedvezni es lehet tenyleg megszerzik a sarkanyokat. de egy ilyen esemeny nagyon nem tetszene.
eddig is voltak mar rosz dolgok de ez nekem tenyleg baromira nem tetszene. -
-
válasz
Ps Vita #2680 üzenetére
SPOILER
az a sarkanylopas azert nem lesz olyan egyszeru. foleg mert a 5. kotetben mar nem igazan kicsik annyira hogy csak ugy el lehessen lopkodni oket...
volt aki meg is probalta de a sarkanynak nem tetszett az otlet es megeroltetes nelkul sutotte meg a tolvajat.(#2699) D4rkm4n a lenyeg hogy ha akarjuk ha nem, minden nap egy nappal kozelebb vagyunk a fojtatashoz
-
ggeleven
őstag
válasz
Ps Vita #2680 üzenetére
SPOILER ALERT, ha nem olvastad a könyveket, ne olvasd!
Szerintem nem fog nekik sikerülni, legalábbis hosszú távon biztosan nem! Mondjuk lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert Dany-vel sokkal jobban szimpatizálok, mint a vas szülötteivel...Mondjuk a vörös pappal megfogtál, azok egyelőre hasonló jolly jokerek, mint a sárkányok!Amúgy az ifjú herceg bedobását sem tudom hova tenni...4 könyvnyi felvezetés előnye van nagyon sokaknak, őt meg csak úgy bedobja és lehet belőle valaki?WTF?
-
oxox
addikt
válasz
Ps Vita #2473 üzenetére
Spoiler
nem kisuj? nekem ugy remlik.Robert korabbi segitojet sem emlekszem, hogy ki mergezte meg (a neje volt talan szinten kisuj tanacsara...vagy nem?)mondjuk lehetne lassan egy ki kit olt, vagy akart megolni abrat irni....
pl Jof -> Bran, /sikertelen/
Stanis > Renly,
Tyrion >...szarügy
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest