- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
Nem baj az. Időt kell adni az írónak is. Nem hiányzik senkinek szerintem, hogy azért "csapjon össze" bármit, mert a nyakán liheg már a sorozat. Abban meg tuti biztos vagyok, hogy amennyit beleöltek az HBO-nál, nem fogják elereszteni az aranytojást tojó tyúkot. Így meg végül mi is jól járunk, mert több részt kapunk.
-
Agostino
addikt
igen, visszagondolva jogos amit mondasz. a köpeny meg az egyéb őrség által odarakott cuccok zavartak be a fejembe. én a könyveket olvastam ki a sorozatot pont nem nézem, nyilván annyira nem érdekel így már. tudom melyik karakter milyen testi alakot öltött, nekem ennyi elég.
kicsit más, spoiler is talán?: szerintem aki hatalmasat fog fingani a tábortűzbe, az a hit lesz. tuti lesz abból para, hogy cersei engedélyezte nekik a fegyverviselést. ziher fellázítják a népeket aztán bedarálnak minden létező királyt.
-
Agostino
addikt
de, megvette az összeset, de őket folyamatosan képezték az idők folyamán. amúgy logikusan végiggondolva nyilván nem életképes a gondolatmenetem, mert asszem valamelyik könyvben arról volt szó, hogyha nem harcolhatnak, akkor ők is ugyan úgy eltunyulnak. éppen ezért nem éri meg őket parkoltatni. na meg ha továbbvisszük, egy semleges bank nem fog háborút vívni, nettó ráfizetés. marad az ellenség segítése, a hadizsákmány felosztása
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest