- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
.Akkor miért nem halt meg? Szinte minden elkerülte. Ha nem is szó szerint halhatatlan, azért elég jól volt demonstrálva, hogy perpill. lehetetlen megölni Grave44
Az egy kicsit más. Full izom görögök vs. 50 kilós perzsák.
A vér is elég gagyi volt. Itt kifejezetten örültem, hogy nem vérezték össze a kamerát. :
-
csababarca
őstag
Nem nagyon szeretem az ilyeneket.
Nem várom el,hogy mutassák végig,ahogy odahajóznak. De egy elejtett félmondat amikor állnak a kikötőn..."készítsétek a másik hajót", vagy "készüljetek fel"...ilyesmi lehetett volna.
Vagy mutatni,hogy beszállnak egy másik hajóban az éj leple alatt...stb...
Mert így eléggé légből kapott,hogy hopp, ott vannak.
De akkor lehet csak engem zavar, de az ilyenek nem jellemzőek. Most megint Kisujj példái, az ő utazásaira mindig van utalás, kimondva, vagy burkoltan. -
laceszgamer
addikt
-
attisx
addikt
Világéletemben "szőkekékszemű" párti voltam, viszont mióta Trónok Harcát nézek nekem is egyre jobban tetszenek a vörösek...
Amióta meg a Defiance is képbe került, már a hatalmas zöld szemek és kopasz szemöldök is kifejezetten bejövős...
-
D4rkm4n
őstag
Szegfű szerepe a könyvben is az, hogy képviselje a legjózanabb, legártatlanabb, s emiatt a legegyszerűbb embertípust. Ő az, aki nem érti a hatalmi viszálykodás értelmét, s mindent úgy szemlél és ítél meg, ahogy az látható.
Martin egyébként minden női szerepet ábrázol egy-egy karakterrel, de a másik topicban már értekeztem erről.
-
Sareth
senior tag
Köszi szépen a válaszokat. Lenne még kérdésem egy kocsiszekérnyi, de lehet jobb ha kivárom a sorát a dolgoknak. Az epizód végén amúgy azt éreztem hogy úgy néztem volna még vagy három napig egy huzamba, reggeltől estig
Nincs mese most már tényleg szakítanom kéne időt a könyvekre és venni a fáradságot és elolvasni...
-
Sareth
senior tag
SPOILER!
Köszönöm szépen az infókat, így már érthető. Még két kérdés. Ser Dontos gondolom be volt avatva ugye? Abból gondolom hogy a konfliktus kirobbanáskor elég hamar Sansa-ért sietett. Annak van jelentősége hogy a kristályosított méreg ékkő Sansáé volt, azaz rá akarták esetleg kenni a gyilkosságot?
-
negyven2
veterán
-
brownus
veterán
- Salvatore, (az első) Drizzt trilógia,
- David Gemmell, Legenda, majd ennek a sorozatnak az első pár része. (Dreina saga)
- Wayne Chapman, Karnevál (ő gáspár andrás amúgy, remek író! vannak nagyon jó scifijei is!)
- Raoul Renier, Acél és oroszlán
és akkor még egy magyar klasszikust, magyarok közül ő a kedvencem, ha teheted az összes könyvét olvasd el: Allan O'Connor, Hollóidők, és a Sianis ciklus -
leslieke
Jómunkásember
Pl.: Joe Abercrombie - Az első törvény trilógia
Nekem nagyon tetszett.
-
ez jo volt! en sem olvasok tul sokat de akkor sem ertem hogy akik megneztek ebbol a sorozatbol 2 evadot hogy birjak ki hogy ne olvassak el konyvben ay osszeset.
bar ez utan resz utan gondolom lesz par uj olvaso...plusz en is birom a stakokat de rob valahogy nem fogott meg. megdobbentett hogy ilyen hirtelen es ilyen fordulat tortenik (ujraolvastam azt az oldalt hogy nem e csak almodja valaki) de eleg hamar tultettem magam rajta.
na Ned halala az tenyleg olyan volt hogy majdnem levertem a monitort....ja es kovezzetek meg de nekem elejetol szimpi Cat.
SPOILER
Remelem kosziv urno majd kap meg valami durva odab.szos jelenetet az uj kotetekben. plusz alig v'rom hogy haljam hogy sikerul megcsinalni azt a nyitott torkos horgos hangjat. -
oxox
addikt
igazsag szerint szerintem mindenki vagyik a happy befejezesre....de azert nem csodalkoznek ha a masok leigaznak az egesz kontinenst (meg a tobbit)
mondjuk fogadni mernek, hogy ket "foszereplobol" tobb nem fog maradni a vegere....abbol a kettobol is az egyik biztos nyomorek lesz (vagy mas
)
-
leslieke
Jómunkásember
Jon Snow esküje: The Night's Watch Oath
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest