- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
ggeleven #3166 üzenetére
"Mekkora ez az ember, vazze!"
Ha hinni lehet a wikipédiának, akkor 2 méter 6 centi, és 190 kiló...
-
D4rkm4n
őstag
válasz
ggeleven #3154 üzenetére
Elképzelek egy szórakozóhelyi jelenetet, amikor ott könyököl Havas Jon és Robb Stark között, jönnek a dögös csajok és kérdezik tőlük, hogy ők kik.
"Én alakítom Havas Jon-t a Trónok harcában!" - puff, már a szájában is van a csaj
"Én pedig Robb Starkot, Észak Ifjú Farkasát játszom." - hangosan ovulál a csajszi
"Én pedig Joffrey Baratheon-t alakítom." - tücsökciripelés -
D4rkm4n
őstag
válasz
ggeleven #3136 üzenetére
SPOILER
A leírtak szerintem semmi újat nem mondanak. Mindenki biztosra veszi, hogy Victarion Greyjoy csatlakozni fog Meereen felszabadítóihoz, és hogy Dany megérkezi Drogon hátán és rommá égeti az ostromló yunkai-i hadsereget. Jobban mondva azt, ami marad belőle a járvány következtében.
Mivel Daenerysnek több, számára fontos embere fogságban van a Yunkai táborban, így Jorah és Tyrion "feladata" lesz ezen személyek kiszabadítása, amiért Tyrion jutalmat, Jorah pedig megbocsájtást nyer.
-
Sareth
senior tag
válasz
ggeleven #2705 üzenetére
Valahol azt olvastam hogy elvileg a koncepció a befejezésről már megvan és egyeztetve is van a sorozatért felelős emberkékkel szóval akkor már „csak” annyi lenne hátra hogy meg is írja
Kíváncsi leszek hogy a sorozat és a könyv szét fog e válni, és ha igen akkor hol.
M3oH - Jó erőben van nyugi, nem kell még temetni
ui: látva az arcképed jót mosolyogtam
-
-
Tim82
félisten
válasz
ggeleven #2609 üzenetére
Natalie Dormer-nél pont egy jelentéktelen szerepet sikerült kiemelniük (kb. megnézték, hogy a Google-ban az imdb-s első találatnál melyik az a filmcím, amelyik még a Google-ban látszik az imdb megnyitása nélkül).
Btw, az Elementary-ben pl. ő a... hopp, nem lövöm le.
Roose Bolton
egyébként a The Fall c. ír sorozatban egy mellékszereplőt (nyomozó) alakít, ugyanitt Ser Barristan Selmy
politikust és még sorolhatnám.
oxox: Shae
pont benne van a Fallal szemben-nel (és én is inkább azt emelném ki
).
-
oxox
addikt
válasz
ggeleven #2609 üzenetére
hat ez meglepo....nemsokat azonositottam eddig, pedig jopar filmet lattam mar tobbszor is
Cersei- 300 , Jamie-kingdom of heaven a legmeglepobb szamomra...ami viszont vicces, Osha a HP-bol, ill. kedvenc filmembol Mormont parancsnok...most megjobban csipem/es sajnalom az oreget.amugy Sibel Kekilli/Shae hianyzik a felsorolasbol...erdemes rakeresni 18+
(#2591) ggeleven -nahh az csapta ki nalam a biztositekot
[ Módosította: radi8tor ]
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ggeleven #2609 üzenetére
A Ramsay és Simon Bellamy a karakterek nevei, a színész neve: Iwan Rheon
-
Coccolino_O
őstag
válasz
ggeleven #2277 üzenetére
SP
Királyvár ostroma és Deres bevétele még odébb van, de már Roose Bolton leírja a levelében (második könyv 637. oldal), hogy nem sajnálja a fattyú halálát. Ezzel szemben a sorozatban csak a 3. évadban tűnik fel, amikor már rég lejátszották mind két meccset és már rég halott, ha a könyvet vesszük alapul. Van még jó pár furcsaság számomra, de ezeket betudom annak, hogy nem lehet rétestésztára nyújtani az évadokat és muszáj kihagyni dolgokat.
Szerk: Csak Ramsay a fattya, ugye? Törvényes örököse nincsen, azt tudom.
Szerk 2#: Itt valami más lesz, most olvasom angol wikin, hogy szerepel mind az öt kötetben.
-
D4rkm4n
őstag
válasz
ggeleven #2154 üzenetére
Nekem az egyik kedvencem Tywin Lannister. Pedig se melle, se sárkánya nincs.
Rains of Castamere instrumental version. (Ez szólt az epizód végén!)
-
D4rkm4n
őstag
válasz
ggeleven #2128 üzenetére
Én Sansa és Margaery jelenetén nemes egyszerűséggel átléptettem. Még a könyvben sem tart sehol az ő témája, akkor itt sem tudnak számomra érdekes dolgot villantani.
Egyébiránt mi értelme volt Tywin és Joffrey jelenetének? Bemutatták, hogy Tywin milyen jó politikai érzékkel tudja manipulálni az idegbeteg Joffrey-t? Mert ugye amikor felmegy hozzá a Vastrón elé, akkor fölé magasodik, kifejezi ezzel, hogy ki az igazi úr...
-
pohár
félisten
-
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
ggeleven #1957 üzenetére
Kedvenc fantasy sorozatom a Dragonlance, de jó könyvek vannak a Forgotten Realms játszódó sorozatokban is, főleg a Drizzt Do 'Urden könyvek.
Mark Lawrence sorozatát Martinhoz hasonlítják. Szerintem ez így nem igaz, de a könyvek tényleg nem rosszak.
Aztán ott van még J. R. R. Tolkien Gyűrűk Ura könyvei, vagy Robert E. Howard történetei.Sci-fi vonalon pl.: Asimov Alapítvány sorozata ajánlott olvasmány. Magyar sorozat a Mysterious Universe világ. Itt is akadnak igen jó könyvek. John:Scalzi sorozata most indult itthon, kint eddig 5 rész jelent meg, nálunk júliusban jön a 3. könyv.
Illetve körülnézhetsz még a Könyvajánló és a Sci-fi topikokban is.
-
ggeleven
őstag
-
válasz
ggeleven #1783 üzenetére
és ennél lesznek még komolyabb események is ugye.
én mikor megnéztem a 2. évadot(ott járt a sorozat mikor elkezdtem nézni.) már a a felénél egyértelmű volt hogy megyek veszek könyvet mert várni nem fogok az hótziher.(#1780) ggeleven: azért kemény volt bűzös jellem vissza fejlődése a könyvben. remélem itt is mutatnak még dolgokat majd.
-
Coccolino_O
őstag
-
brownus
veterán
válasz
ggeleven #1747 üzenetére
jó fotók
Daenerys és Sansa, édes istenem, gyönyörűek
fél off, ha már itt van Jaime is, a hetekben láttam vele egy filmet, ajánlom figyelmetekbe; Hodejegerne (skandináv krimi)
-
-
oxox
addikt
válasz
ggeleven #1664 üzenetére
tetszik...nem lattam ezt a trailert (nem is kerestem ra, mert ugye a konyv miatt mar igy is eleg sokat tudok a tortenetrol...asszon rajga is a fulem mindig..."O meghal, es O?" ...nezzuk, de azt mondja, hogy mindig mikor megkedvel egy szereplot az tuti meghal
annyit arultam el neki, hogy ohh lesznek itt meg vesztesegek...jahh Tyrion sebe viszont kiabrandito a filmben...sorry M3oH
de az orodnak hianyoznia kene, meghat a sebnek sem egy macskakaparasnak kene lennie, hanem kb olyannak amire ranezni sem kellemes
a kovetkezo csonkolast remelem nem bagatelizaljak el
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest