- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
A könyv szerint csak beszámol arról, hogy miért, és hogy ki vágta meg. Ez is úgy kerül szóba, hogy hogyan lett egy Essosról származó eunuch a kistanács tagja. Viszont a sorozatban ezt a történetet jól mondja el. Annyi ferdítés van a dologban, hogy nem vadássza le a csókát aki kasztrálta.
-
oxox
addikt
nem, csak elmeselte, hogy mi tortent legmenesebb testreszevel, de pl. hogy tolvaj lett, (s legjobb) az is csak az 5. konyvben derul ki (es a sajtkereskedo szajabol), meghogy az iratokra specializalodott....de kicsit szinezte a sorozatban a karakteret
. amugy konyvben arra sem emlekszem, hogy mondta volna barkinek, hogy elintezne nagyon szivesen kisujjt....ez a sorozatban mondjuk nem is tetszett (a toviskiralynonek mondta), mert pont a varys lenyege, hogy nem mond egyetlen betut sem feleslegesen.
-
Khal Attila Drogo. hm... gyanús nekem hogy ez a valódi történelem csak úgy adták ki mint regényt.
(#1953) leslieke vanisegy nem rövöd listám amit szeretnék végigolvasni majd folyamatosan. de jelenleg se pénzem egy könyvre sem de még rukkolán se látok sose semmi érdekeset.
úgy értem hogy egy élő könywikipédia vagy lassan.
jó a gugli találat.
egyébként kölcsönbe van a "tüske a köröm alatt" amit még el sem olvastam de hamarosan visszakapom.
-
leslieke
Jómunkásember
-
Spet
addikt
Itt megtalálható viszont ha angol nyelven szeretnéd akkor marad az ebay.
-
leslieke
Jómunkásember
Ennél hitelesebbet nem is lehetne találni: http://georgerrmartin.com/bibliography.html
-
mondomén
őstag
Spoiler
Akkor ilyen vegyes vágott volt a végén. Én azt hittem ez a forma is zombi, de örülök, hogy nem egy havas walking dead-et kell néznem.
Spoiler
-
oxox
addikt
en is a lopott idomben tudom csak....szerencsere egeszen megszoktam a telefonrol valo konyvolvasast...este meg kenyelmesebb is (meg az oldalborda sem panaszkodik, hogy kapcsoljam mar le az ejjeli lampat)....az elso evad utan olvastam a konyvet, ami igy kicsit furcsa volt, de a masodik evadban mar nem erzem (a harmadik elso harmadanal tartok most)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest