- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
A kritika félúton: nem lesz a kedvencem, merőben más, mint a GoT könyvek. A történet nehezen indult be, hosszú volt a felvezetés. Majd 200 oldal kellett, mire kiderült a vámpírok egyik "titka", mert Martint ismerve azért lesz itt még csavar.
Nem lett semmilyen csavar. Összefűzte az szálakat, aztán gyártott egy tipikus befejezést. Nem tudok egyetérteni a könyv hátoldalán lévő ajánlóval sem. Nem ragyogó, nem izgalmas, és főleg nem képtelenség letenni.
-
-
enginev3.0
félisten
Attól függ ki a rossz, elég sokan harcolnak egy darab vas sámliért (télen hideg, nyáron meleg)
Pl Khaleesi nagy kedvencem, az ő nevét elég gyorsan megtanultam
Amikkel egyébként még sokszor mindig gondban vagyok, ilyen nevek mellett... Mondjuk csak akkor zavar ha valaki összeesküvéselméletet gyárt, és azt sem tudom kiről beszélOlyankor nehéz követni a szálakat
Amúgy rettentő beteg sorozat, lovak fejének levágása, ló torok elvágás, kutya leszúrás, tudnám sorolni
-
D4rkm4n
őstag
Elképzelhető lenne egy ilyen befejezés, de azért ez így ebben a formában tényleg elég bagatel volna. Amúgy lényegében a Mátrix is erről szól. Ha valami megszünteti az ellentétest pólust, akkor az a valami is megszűnik létezni. Régi filozófiai elmélet, hogy minden szubjektum (pl. jó és rossz, édes és keserű) csak addig értelmezhető, amíg van egy ellentéte. Pl. ha mindenki átváltozna Mássá, akkor már senki sem lenne többé az, hiszen nincs akihez viszonyítva ők mások lennének.
Amire rá akartam világítani: Havas Jon sebességbe fogja rakni Daenerys-t, míg Aegon pedig béjbit fog pakolni Sansába. Dacc oll. -
oxox
addikt
Spoiler
sanszos, hogy D4rkm4n-nek van igaga, s Marint papata megkerdeztek, hogy mi a terve vele.... konyec....igy ugye eszak kiralyanak orokosoert sem drukkolhatunk...bizhatunk a legkisebb stark gyerkocben (hamar egy masik ugy dontott inkabb
fotoszintetizalmondjuk erdekes lenne, hogy egy kinyirt, majd feltamasztott terhes neninek milyen utoda lenne....tudom O LENNE A fenybenjaro...alias PENGE!!!!
-
D4rkm4n
őstag
SPOILER
Egyértelmű dolgokon agyaltok! Quyburn őt támasztja fel. A kérdés csak az, hogy akkor kinek a koponyáját küldik el Dorne-ba a Martell családnak?
Sandor Clegane is meghal, őt valószínűleg Myri Thoros támasztja fel. Szinte biztos vagyok benne, hogy valahol a végkifejletkor a két Clegane végre összecsap majd, ahogy arról mindig is álmodtak!
-
Coccolino_O
őstag
A sorozatban Renly-t öli meg, nem Viharvég védelmezőjét. Legalábbis nekem így rémlik.
SP
Csak ez így azért furcsa, mert jelentősen eltérnek a könyvtől, hiszen ott Renly halála le van azzal rendezve, hogy végigkúszik az árny a sátor falán (ami Cat észre is vesz), és megöli a királyt. A könyvben viszont erről alig tudsz meg valamit, amikor Davos viszi a vörös ribit Viharvég alá, akkor mondja el neki hogy ő ölte meg, és kb. ennyit tudsz meg az egészről, semmi mást, pl. hogy hol volt akkor. Behajóznak Viharvég alá, és hozzásegítik a vár védőjét a szabadeséshez.
leslieke: Én sem hiszem hogy olvasnák a könyveket, de azt igen, hogy nélkülük elég sok mindent homály fed.
D4rkm4n: Bizonyára régen olvastad a második könyvet. Roose Bolton levelében van az leírva, hogy meghalt a fattya. De mint később kiderült, mégsem így történt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest