- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
nézte valaki a GoT-ot HBO GO-n? van lehetőség angolul nézni a magyar előfizetéssel? köszi
-
akinek megvan digitálisan, az másolja már be plz az első könyvből azt a részt, amikor ned újra álmodja a harangok csatáját, vagy mit
-
el is kezdem én is nézni az új részt, bár így kicsit kevésbé izgat, hogy tudom a sztorit. sokkal jobban érdekel, hogy sikerüljön beszerezni az előzmény novellákat
bár a héten volt meglepetés, megkaptam a páromtól az amerikai isteneket, meg a sárkányok táncát
másodjára. de ki lett cserélve erre [link], szóval most van olvasni valóm egy darabig.
-
sikeresen azonosítottam a novellákat, amik nekem kellenének:
the hedge knight, the sworn sword, the mystery knight, de egyszerűen nem találom az elsőt sehol sem, meberi áron, van esetleg ötletetek?
-
nekem 50 oldal maradt az 5-ik kötetből, és hát biztosan el fogom felejteni, mire meg lesz a hatodik
az egyetlen előnye, hogy végzek vele, hogy végre nem ezt a vastag könyvet kell cipelgetnem reggelente a ivllamoson meg a hév-en
következő olvasmánynak az amerikai istenek van kinézve. -
válasz
angelside77 #1141 üzenetére
engem a harmadikban catelyn meg davos fejezetei érdekelnek evésbé, de muszáj elolvasni ezeket is
-
-
két hét alatt sikerült átverekedni magam az első két kötetet
az első megegyezik szinte 100%-ban a sorozattal, a második vége felé már ugye voltak eltérések. ma meg végre elkezdhetem a harmadikat, hogy jöjjenek az új infók
-
tökjó, hogy egyikőtöknek sincs kb fogalma se a spoiler lényegéről, vagy arról, hogyan is kellene erre felhívni a figyelmet
-
asszem én sem bírom ki, és megrendelem a könyveket
angolul szerencsére kb féláron van, a magyar változathoz képest, szóval valószínűleg inkább így fogom.
-
gondolkodtam rajta, hogy megnézzem-e angolul, de az az igazság, hogy annyira szeretem halamiat fordítását, hogy inkább megvárom
pedig a megértéssel nincs gond. holnap egy jó sör mellett szépen végignézem ezt a részt
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest