- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti78
őstag
Sansa... Nem is értem hogy jön ő bármihez is, a nyolc évad alatt nem volt olyan cselekedete, amely értékelhető lenne. Nem csinált semmit, most meg pöffeszkedik, mint aki mégis. Ezzel a teljesítménnyel szépen csak kussolnia kellene, örülve, hogy lyuk van a seggén és szelel. Még Missandei-nek is nagyobb szerepe volt az események alakulásában. Pedig ő is csak egy szobanövény volt.
János meg egy igazi majom. TÉnyleg szavakat nem találok az ostobaságára...
Dany pedig jól tette hogy felégette azt a féreglyuk várost. Megmutatta, hogy mi az az erő.
Szerszej (sicc) is megmondta Little Fingernek, hogy "Power IS power!"
Elárulták, a szerelme hit és becsületet játszik már megint. Senki nem fogadja el, pedig nem tett semmi rosszat. Köcsög északiak... Mi maradt neki?
-
-
csababarca
őstag
szerintem se csak egy mezei obszidián tőr a mellkasban a módja. ott bizony varázslatot is használhattak az Erdő gyermekei.
de csak szerintem, nem tény.
de ezekről többet nem fogunk hallani, szinte biztos vagyok benne.Én azt sem értem hogy nem fagyott meg Arya, vagy szenvedett fagyási sérüléseket. De ezek már mellékes dolgok innentől.
-
Gyuri27
félisten
Biztos van aki igényt tart ott az uralkodásra. Mindig van.
Mivel ők kb kimaradtak mindenből ott még lehetne találni embert/katonát.Azt se gondolnám, hogy essosról nem érkezik valami vagy valaki. Nem hiszem, hogy z ottani városoknak, vallásoknak mindegy mi történik westeroson.
-
törölt tag
A GoT is egy hercegnos mese.
Elt reges regen egy messzi messzi videken Dany, akit gyerekkoraban elkergettek otthonatol. Kislanykent vegig arrol almodott, hogy egyszer ujra o lesz a hercegno a csodalatos palotaban.
Hosszu utjan sok baratra tett szert es meg a sarkanyokkal is megtanult kommunikalni.
Amint meglatta dicso fekete herceget rogton szerelembe estek.blablabla
-
whitezo88
nagyúr
levágták a fejét és a koponyáját elküldték Doran Martellnek, mint "jóvátétel". ja igen az kimaradt a korábbi írásomból, hogy Sansa
Szikla Alayne néven van a Völgyben végig Kisujjal, és ott a lovagoknak nagyon nem tetszik hogy Kisujj főnökösködik, de hát Robert (sorozatban Robyn) az úr, aki nagyon befolyásolható. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
A Deadwood című westernsorozat rajongói jól ismerhetik Ian McShane nevét, aki az HBO korábbi produkciójában már keménykedett egy sort. Most pedig ismét hű volt önmagához a színész, amikor leszólta a Trónok harcát, melyben hamarosan új arcként tűnik fel. A sztár azt nyilatkozta nemrégiben, hogy visszahoz majd egy bizonyos karaktert a történetbe - melyet hallva rengetegen felszisszentek, spoilert kiáltva -. Erre McShane azt mondta, nem érti, mire fel dühöng mindenki, hiszen a Trónok harca csak "sárkányokról és mellekről szól", aztán ennyi. Nem kell túl komolyan venni. Ebben van is valami, azonban a tősgyökeres rajongóknak azt mondani, hogy szedjék össze magukat és inkább éljék ehelyett az életüket, kissé durva húzás. Ian McShane karaktere egyébként mindössze egy epizódban lesz benne, de hogy kit hoz vissza, az egyelőre talány. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
D4rkm4n
őstag
KÖNYV SPOILER
Az efféle ügyeskedések soha nem jöttek még be. Az ifjú Martell is azt hitte, hogy majd bír a sárkányokkal, csak mert valamely nagyon régi felmenője Targaryen. Aztán kiderült, hogy ugyanúgy szenesre sül, mint egy malac.
Szerintem a sárkányok a parázson tartástól keltek ki, nem volt abban semmi mágia. A Targaryen család pedig Valyriából származik, ők az egyetlenek onnan. Nekik engedelmeskedtek a sárkányok, mivel érezték, hogy ők mások, mint a "hagyományos" emberek. A könyvben ugye Daenerys is megüli Drogont, holott semmilyen varázslatot nem alkalmaz, soha nem tanulta (és nem is tanulhatta) a sárkánylovaglást.
-
Gyuri27
félisten
Ez a mágia dolog kimaradt a filmből.
Amúgy meg kihaltak vagy levadászták őket?
A szöszinek meg lehetett volna annyi esze, ha már kikeltek. Kicsit utána néz a szakirodalomnak.
Mert azt azért lehetett tudni, hogy a sárkány nem kutya.Nekem ez a Hagyma Lovag teljesen szimpatikus. Az elején is az volt. Féltem is, hogy nem húzza sokáig (mert aki kedvencem volt, hamar beadta a kulcsot).
Kiváncsi lettem volna Stannisre milyen ha nem megy az agyára ez a fény ura dolog. -
D4rkm4n
őstag
Az igazat megvallva én sem emlékszem arra, hogy a könyvben Oberyn Martell biszexuálisnak lett volna ábrázolva. Az ugye evidens, hogy Dorne-ban sokkal "liberálisabbak" a nemi élet terén, ezért is van sok-sok Homok vezetéknevű ember arrafelé.
Úgy emlékszem, hogy Homok Ellaria nem Oberyn szeretője a könyvben, hanem a lánya. Van több testvére is, és őket nevezi a köznép Homokkígyóknak. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem.
-
D4rkm4n
őstag
SPOILER
Ha jól emlékszem akkor a lázzal küzdő Sandor Clegane-t otthagyja Arya egy folyó partján, és Myri Thorosék találnak rá. Szerintem ez elég nagy utalás. Főleg ha azt is belevesszük, hogy a sorozatban Thoros azt mondja Sandornak, hogy azért döntött úgy R'hllor, hogy a Bericcel folytatott párbajban megkíméli az életét, mert még tervei vannak vele.
-
-
oxox
addikt
Nem mondtam semmi olyat ami a sorozatban nem lett volna...a legutobbi tanacskozaskor mondta, hogy azonnal indul, eshogy regrol ismeri Cat tesoja, es, hogy kedveli (vagy nem tudom milyen jelzovel illette), es megparancsoltak neki, hogy akkor terjen vissza az asszonnal Kiralyvarba, hogy Rob-nak legyen egy rokona is az ellenseg soraiban....semmi mast nem mondtam
vagy legalabbis olyannak nem mond semmit aki nem olvasta a konyvet.
-
az nem baj ha szétvágja két könyvre. vagyis baj de na. elviseljük. csak ne csinálja megint ezt a egyik könyvben egyik csapat szereplő másik könyvben meg a többiek..
most olvastam egy Griff-es fejezetet. az elsőt a könyvben. a fejezet feléig azt se tudtam mivan. hogy most holvagyunk meg ki támad kit, meg ki kivel van...
-
csak én felejtek ennyire? most jött egy victarion fejezet és ara még rá is jöttem hogy ő hova tartozik de hogy ő most ki meg ki euron meg stb az már nem volt tiszta. jó persze a fejezet elolvasása közben beugrottak a dolgok. de hogy mire fogok emlékezni mire megérkezik a 6. kötet..
remélem a következő két kötetben nem tervezi hogy megint szétbontja a történetet úgy mint a 3. és 4. kötetben. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest