- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izzé
őstag
Remélem igazuk van. Az tuti, hogy GRRM-tól nem várok sok jót, de az hogy a LOTR befejezése neki az iránymutató, talán arra enged következtetni, hogy nem akar mindenkit kinyírni.
Viszont ott van még az HBO faktor is, ami egyelőre úgy fest több karaktert ölt meg a sorozatban mint GRRM a könyvekben.
-
mepet
addikt
Ez meglepett, én bevallom azt feltételeztem, hogy
egy generációval idősebb, mint Daenerys. Ezek szerint akkor Daenerysnek két tesója is volt és az egyik tesó sokkal idősebb. Jól gondolom? Őt is láttuk valahol a sorozat elején, vagy csak Viseryst mutatták, akiJon apja ?hamar elhullott -
FireKeeper
nagyúr
nálam az Oberyn-Tyrion párbeszéd vitte el a részt. sztem az HBO-nak simán kinéz egy legjobb férfi fő- és mellékszereplő Emmy idén (McConaughey-Dinklage/TD-GoT).
+junkie-n is írták, és nekem is ez a véleményem: Oberyn castingja valami kikúrtul jóra sikerült. el tudnám még nézni évadokon keresztül...
kár lesz érte -
-
Coccolino_O
őstag
"Ugyanígy sokáig nem fejtették ki, és sokan talán nem is értik a nézők közül Jaime vívódását, aki szent esküjét szegte meg, amikor megölte az utolsó Targaryen királyt, amivel végülis jót tett, és ezt mindenki tudja is, mégis megbélyegezték, hogy ő a Kingslayer."
Pont ugyanezt mondom én is. Könyv nélkül nem lehet megérteni a karakterek "lelkét" és a mozgatórúgójukat, ezeket a dolgokat a film nem tudja visszaadni, akármilyen színvonalas is amúgy. És nem csak Jamie Lannisterr-ől mondható el, hanem pl. az igazán "negatív" karakterről, Sandor Clegane-ről is.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
3x09-es események - spoiler:
Én fullra nem vágom ezt a hisztit. Meghal valaki a sorozatban akit szeretsz, és??? Végre nem egy sablonos, minden főszereplőt életben tartó / feltámasztó gagyi sorozatot látunk. (Btw megérdemelték a halált, akik meghaltak, kevesebbért is öltek már.)
De visszatérve az eredeti témára: megy az elvárás az író(k) felé, aztán bárhogy történik valami, rögtön megy a hiszti (itt is volt már, Lost, Maffiózók, de akár Dallas - Bobby visszatérése). Mindenkinek tudom ajánlani, hogy írjon magának. Az olyan lesz, amit szeret
-
D4rkm4n
őstag
Lám, lám, mi történik, amikor az emberek nem, vagy nem akkor kapják meg a happy endet, amikor ők akarják!
>SPOILER<
Igazából engem feldühített, hogy a következő köteteket rommá spoilerezték azzal, hogy megölték a Vörös Nászon Robb feleségét, Lady Westerlinget. A könyvben ugyanis ő nem volt ott a Vörös Nászon, méhében Robb gyermekével Zúgóban maradt. Ezt a várat ostromolják később a Lannisterek, és Jaime fogja a vár feladására bírni valamely Umbert, ha jól emlékszem.
Szóval bassza meg Martin a spoiler sorozatot!
-
ggeleven
őstag
Most, hogy mondod tényleg! Furcsa, mert nem csak a kábelesek estek, hanem az országosak is estek...
Kint most volt anyák napja, de az okozhatná ezt a csökkenést?Kitúrtam az adatokat és tavaly is volt csökkenés május második vasárnapján az elsőhöz képest!
(#2144) oxox
Nem jó a kép!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
chungee
addikt
Ezért yó ez a sorozat. Néha tényleg használnunk kell a fejunket. Korhűen mutatnak be dolgokat és ezeket társítani kell az "akkori" felfogások alapján.
A fattyú témát még mindig nem értem, hogy miért kap jelentős figyelmet. Mert a házasságon kívüli született egyéneknek nem yár semmi. Akkor miért üldözik, taszítják, lenézik őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest