- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz
tatararpad #20337 üzenetére
Ez könyv teória. Meglepődnék, ha lenne egy újabb sárkány. Drogon maradt Danynak, ezt kell beosztani. -
M3oH
addikt
válasz
jonnyjoker01 #19666 üzenetére
Skins cimű angol sorozatban játszottak együtt kb 10 éve.
-
M3oH
addikt
válasz
DeathBat666 #19344 üzenetére
Cercei felbérelte, hogy ölje meg Tyriont, ha esetleg túl élné az éjkirályt. -
M3oH
addikt
válasz
zolka95 #19287 üzenetére
Nagy csalódás lenne, ha úgy döntene, hogy aranyért bármit. Igaz zsoldos, de neki a pénz és vagyon pillanatnyi tétel, ha van elveri ha nincs majd lesz. A Lannister fiúkra barátként tekint, nem kifejezetten a pénzért mentette meg őket az utóbbi időkben. Az biztos, hogy északra megy. Az első rész amúgy rendben, nem tökölnek. Mondjuk nagyon nem is férne bele.
-
M3oH
addikt
válasz
laceszgamer #18494 üzenetére
Lehet. Én olvastam a könyveket a sorozat előtt, nagyjából tudtam mi fog történni, mégis néztem. Ha megjelenik egyszer a hátralévő 2 kötet, biztos, hogy elolvasom, hiába tudom, hogy nagyjából mi a végjáték. Addig vezető út a könyvben tartalmaz különbséget .
-
M3oH
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #18357 üzenetére
Akkor sokat nem növeltek az screenplayt. Mind1, jöjjön már és legyen olyan jó, mint aminek mondják.
-
M3oH
addikt
-
M3oH
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #13680 üzenetére
Nem gondolom, hogy ezzel kellene járnia. Nyilván a "hírnévnek" megvan az árny oldalai is. De, hogy egy színészt azért fenyegetnek, zaklatnak, utálnak a való életben, mert negatív figurát játszót, az nem vall túl erős IQra...
-
M3oH
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #12280 üzenetére
Hogy lenne már halhatatlan? Mert feltámadt, attól még nem lesz sebezhetetlen/halhatalan. Beric Dondarrion is meghalt párszor, csak Thoros visszahozta. Jonnak egyszerűen kurva mákja volt. És/vagy a fény ura vigyázott rá -
M3oH
addikt
válasz
csababarca #10471 üzenetére
Nem érzem ezt bakinak. Induláskor ott voltak, de simán utánuk mehetek pár órával később egy másik hajón. Dornei hajóval jöttek Jamiek, valszeg ott is már válogatott legénység volt, mint az udvarban, nem nagyon kellett lopózniuk. Azzal kicsit egyetértek, hogy őrizetlenül hagyták Tristant. De gondolom nem 20embert küldtek oda, max 2t, az ajtó elé. Az meg nem kihívás a 2 hölgynek vagy a hajó személyzetének, max nem mutatták, hogy a fiú megölése jobban üssön. Bár, a páros belépése után, az lett volna a meglepetés, ha túléli. -
M3oH
addikt
válasz
S e t h #9903 üzenetére
Én veled értek egyet, nem sok értelmét látom én sem.
Amúgy, a sorozat szünetel, persze, hogy a kibeszélő topik kicsit pang. Az elmélkedő videóknak és a forgatásról szóló cikkeknek van értelme, de hogy felbukkan egy kép vmelyik szereplőről és azonnal itt posztolva és megy a nyálcsorgatás.... Ennek semmi értelme és személy szerint nem is vagyok kíváncsi rá egyik részére sem. Ha van rá igény, legyen offtopicban egy GoT csajai topik, és mindenki boldog.
-
M3oH
addikt
válasz
laceszgamer #6370 üzenetére
De ez is angol verzióra vonatkozik. MAgyarul + fél év...
-
M3oH
addikt
válasz
laceszgamer #6168 üzenetére
Vannak külön szálak és változtatások az tény. De, azért bizonyos dolgokon nem lehet változtatni. És jel. pill.ban úgy tűnik, hogy a 6ik szezon előbb lemegy, mint ahogy magyarul kézbe vehetjük a könyvet.
-
M3oH
addikt
válasz
laceszgamer #6076 üzenetére
Az biztos, hogy nálam is a könyv a mérvadó
De Martin is megmondta egy interjúban, hogy a könyv az a könyv, a sorozat pedig a sorozat, kicsit más. De mivel felügyeli a forgatókönyvet, sztem nagy baj nem lehet belöle.
-
M3oH
addikt
válasz
laceszgamer #5940 üzenetére
Nem rossz kis sorozat az sem. Próbát mindenképp megér.
-
M3oH
addikt
válasz
laceszgamer #5749 üzenetére
Gondolom Comic-conról
-
M3oH
addikt
-
M3oH
addikt
Erős szezont zártak egy erős résszel.
-
M3oH
addikt
válasz
FireKeeper #5347 üzenetére
'Gilly" a Skinsben játszott régen, kicsit nyuszifog és kissé gebe, de amúgy nem rossz csaj
Az biztos, hogy a sorozatban nema bombanőt, inkább bambanőt játsza.
-
M3oH
addikt
válasz
DopeBob #5283 üzenetére
Érdemes az első könyvvel kezdened, mert rengeteg plusz info van benne. Illetve elég jól szétszórták a köteteket, nem igazán lehet pontoson megmondani, hogy honnét kezd. A 4 évad főleg 3 kötet, de van benne a 4 és 5ből is rendesen. Arról nem is beszélve, hogy sok mindent elégé "átköltöttek" a sorozatban, értsd: baromira nem úgy van a könyvben.
-
-
M3oH
addikt
SPOILER!!
Igen volt, bár ott nem nyakék volt, hanem hajdísz, de ez igazából mindegy is. Az ékkő nem ékkő volt, hanem kristályosított méreg, azt dobta bele a pohárba és feloldódott. Tyrion csak belekeveredett véletlenül, nem volt a terv része sem Ő, sem Joffrey f@szkodása. -
M3oH
addikt
Spolier
Szerintem feltűnhet ebben az évadban. Könyvben Bűzös sem szerepelt jó ideig, sorozatban mégis itt van. Mások: Vipera vs Hegy nem nagy szpoljler, az évadelőzetesben is benne volt a harcAmúgy genndy, ha olvastad a könyvet, hogy lepődsz ezen meg?
-
M3oH
addikt
Senki nem alszik?
És vasárnap (Sunday at 8:58PM, bár nekünk az már hétfő) leadják az első trailert a szezonból. Én azt is várom
-
M3oH
addikt
válasz
kisgyerek85 #3422 üzenetére
Igazából reális, eddig is mindig március vége/április elején indult a szezon.
-
M3oH
addikt
Szukitsnál van, nagyon olcsóbban sztem nem kapod máshol sem.
-
M3oH
addikt
válasz
SzalaiG #3175 üzenetére
Cserének mindig megvan az oka. Hegynél pl. az, hogy az első szériában szereplő színész más filmekben is szerepet vállalt, így nem fért bele neki a második/harmadik széria. Mondjuk érthető is, mert alig szerepelt. Ezért játszotta egy állandó kaszkadőr/szereplő (a másokat alakító színész). De most több szerep jut a Hegynek, ezért szerződtettek új színészt. A képek alapján pedig elég jó választás volt
-
M3oH
addikt
Ujabb sikeres kaszting S4re: [link]
-
M3oH
addikt
válasz
Coccolino_O #2954 üzenetére
Meglepodnek, ha nem. Dehat sosem lehet tudni
-
M3oH
addikt
válasz
D4rkm4n #2902 üzenetére
Mert nem is szerepelt. Valszeg azert lett egy konyvben nem letezo szereplo, mert igy letudtak rendezni egy szereplovel. A konyvben Jeyne hozta az egesz pereputyat
Viszont erdekes lehet, hogy Jeyne ugye el, a konyv szerint. Viszont igy megeshet, hogy Martin nem tervez mar vele.
-
M3oH
addikt
válasz
D4rkm4n #2843 üzenetére
Spoiler!
Ez is lehetoseg, de nem valoszinu. A 4ik kotetben a Briennenek van egy fejezete, mikor a egy kolostorba mennek. Ott talaljak a Vereb lovat, a testvereknek meg is jartak vele, mert eleg vad. Illetve, latnak egy nagy darab sirasot, aki novendek, akit a kutya nagyon kedvel es viszont. De tobbet nem tudunk meg rola. Es az Idos testver elmondja, hogy O talalt ra a legyengult Verebre, es a kezei kozott halt meg. Eltemette, sisakjat hagyta fejfanak, azt talaljak meg. A konybol az is kiderul, hogy ki. Az idos testver valaszai pedig sejtettik, hogy esetleg a Vereb nem halt meg. Ugy fogalmazz, hogy nyugovora tert, Ennyi roviden a teoria -
M3oH
addikt
válasz
westcoastog #2452 üzenetére
ez meg istenes. Sok sikert az irekhez es a skotokhoz. Azok nem is angolt beszelnek
-
M3oH
addikt
Par TVnezo reakcioja: [link]
-
M3oH
addikt
válasz
dangerzone #2395 üzenetére
Mar a Kardok viharanal jar a sorozat, csak a keszitok meghagytak a cimet igy. Amugy is, par dolgot megkevertek a sorozatban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest