- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
haypro #12307 üzenetére
eteted biza'
az első hozzászólása a topicba:
"Már a hatodik résznél járunk, és bátran leírhatom, hogy amit ezek művelnek, az vérlázító, nem tudom meddig akarják húzni, ezt a nagy büdös semmit"
kicsit több mint egy éve tette közzé sokat épitő gondolatait...szerintem itt kellett volna egy format c-t kérni tőle, ő is boldogabb lenne, és minket sem zavarna a trollkodása.
más:
Az utolsó óriás kérdést én is feltettem magamnak....hol vannak a női / gyerek óriások? mert értem, hogy a férfiakat lekaszabolták, de a többi? -
Spet
addikt
válasz
haypro #12022 üzenetére
Nem értem minek kellet volna spoilerbe rakni amikor? Nem emeltem ki semmilyen epizód részt csak a szereplőket akik az előzetesben megjelentek, a megjegyzésemet sem linkeltem, és érdekes módon amikor az ember filozofál és csak megemlítettem a hozzászólásomat (nem linkeltem), és bejön az már spoiler?
Topik gazda dobjon már kérem egy Pm-et ezzel kapcsolatban vagy írjon bele a hozzászólásomba, vagy tegyünk egy nyamvadt láttad igen akkor tovább mehetsz kérdést belépés előtt, mert akár egy hétig mindenki csak a spoiler kiemelést kellene használnia a magyar szinkron lemaradása miatt.
-
oxox
addikt
válasz
haypro #11790 üzenetére
kiemelve a legfontosabbat spoiler nélkül...Yara szerintem két kapura játszik, nem leszboszi.
más
Arya - nem tudom miért misztifikáljátok túl...szeretem elolvasni a topic hozzászólásokat, mert sokszor szórakoztatóbbak az elméleteitek (és valakinek bejön úgy is), de kezdtek kicsit paranoidok lenni
honnan lop pénzt - frankón ez a legnagyobb kérdés?Arya sétálgatása botorság volt, de lehet csak azt gondolta, majd megint megvakitják büntiből...nem rakták ki az arcképét wanted felirattal -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
D4rkm4n
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest