- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #20675 üzenetére
Háborúban nincsenek ártatlanok...a lónak a kukiját nincsenek.
Az szíved joga, ha szerinted a
szerettei elvesztése elég indok arra, hogy mindenkit szénné égessen, de én ezzel nem értek egyet. Főleg nem kétszer 80 perc alapján. -
laceszgamer
addikt
válasz
maximilian4 #20666 üzenetére
Csak kivételes volt a csúszás, és felirattal lesz igen.
-
Imilenni
addikt
válasz
maximilian4 #20666 üzenetére
Magyar felirattal szokott lenni 3-kor?
-
batai15
félisten
válasz
maximilian4 #16402 üzenetére
hát bele bele lestem, de inkább meg várom a hétfőt . Úgyse lesz addig rendes felirat, annyira pro még nem vagyok hogy fullra értsem az angolt.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
maximilian4 #16402 üzenetére
Volt rá pénz. A negyedik rész végén kívül nem nagyon volt CGI, a hét részes évadról nem is beszélve.
Basszus, hétfőig kéne várni?!
-
Tom5
addikt
válasz
maximilian4 #16052 üzenetére
Fantasy világban egy sárkányt egy rissz rossz nyíllal nem ölsz meg.
Ahhoz több kell. Számomra amúgy nem derült ki miből van a nyíl? Valami speckó anyag direkt ami sebzi a sárkányokat?
Vágom, hogy Cersei-t levitte a vén kecske a kazamatákba és ott mutatta neki ezt a nyílvetőt + a nyilakat.
-
Agony
aktív tag
válasz
maximilian4 #16052 üzenetére
Számomra eleve kissé érthetetlen miért vezette neki Dany szemből a kifejezetten ellene készült fegyvernek, amikor jó eséllyel azt nem tudták volna függőleges 90°-ba állítani a sárkány pedig mint már láttuk tud fentről "lebegve" is támadni. https://www.youtube.com/watch?v=24e_JTp0UEs -
Aventador91
őstag
válasz
maximilian4 #16041 üzenetére
brienne is tiszteli. láttuk hogy tyrion is szereti még (szurkolt neki). lesz még szerepe. szerintem cersei meg fog halni ő meg jó útra tér
ha fogságba is kerül. valaki kiszabaditja vagy akkor válik szövetségessé -
Aventador91
őstag
válasz
maximilian4 #16034 üzenetére
jaime
nem fog meghalni. sőt szerintem lesz még szövetséges a mások ellen -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
maximilian4 #16034 üzenetére
Nyugi, nem fog meghalni, túl egyszerű lenne. Ha jön az arany kompánia, akkor nekik záróra. A következő részekben remélem a Másokon lesz a hangsúly. -
Gyuri27
félisten
válasz
maximilian4 #15994 üzenetére
Az zsákos. Ami északi és/vagy Stark azt 8k-ba nézem. Ami nem azt 320 p-ben. E van he.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
maximilian4 #13884 üzenetére
Plusz jó kis durrantó van alatta.
-
¤Envy¤
aktív tag
válasz
maximilian4 #12268 üzenetére
Ha te csak ezzel tudsz jönni, hogy ha jön valaki, aki nincs így elájulva ettől a sorozattól, az csak barátot köztöt nézhet, akkor azt hiszem jobb, ha itt be is fejezzük.
-
pulffy
őstag
válasz
maximilian4 #12132 üzenetére
Szerintem egy hozzá való kaszával , vagy egy cséphadaróval szépen tudna aprítani
-
S e t h
nagyúr
válasz
maximilian4 #11880 üzenetére
Ez nagyon jó.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
maximilian4 #11903 üzenetére
Yep.
(#11906) attisx
Jó kis 'durrantó'...
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
maximilian4 #11880 üzenetére
Vigyázz;
most még érzékenyen hat az adatforgalomra
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
maximilian4 #11850 üzenetére
...és Sansa-n kívül ki tud Kisujjról? Mert szerintem még Jon és a többiek sem, különben már mentek volna hozzá sereget kérni, akár Sansa akarata ellenére is!
Tehát, a rendelkezésére álló információi eléggé hiányosak a helyzet valódi állapotáról, de mégis a jófiúkkal tart, legfeljebb nem az egész, bevethető seregével... - már, ha maradt még olyanja a házának Robb lemészárlása után. -
monti0222w
addikt
válasz
maximilian4 #11847 üzenetére
Áá, ezt más szemszögből is meg kell nézni vizsgálni a kijelentése miértjét, az a család is kapót a rosszból eleget! Arról nem is beszélve, hogy annyi az ármánykodás a történetben, hogy az sem tudja az ember ki kivel van! Aki olvasta a könyveket tudja miről beszélek, pl. a Manderly-k.
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
...és miért kéne kockáztatnia a kivert kutyaként bolyongó Stark-ok mellett, ha, mint mondta, a családja már ráment erre és ha nyugton marad, akkor a Bolton-ok sem piszkálják?!
Nagyon is jól csinálta, jó arc a csajszi!
Sz'al, nem (neki) kell elgondolkodnia - vele is legalább annyira kiszúrt a sors, mint a többi északival - és személy szerint ő nem tett hűségesküt a Stark-oknak, amiért megint mindent fel kéne tennie egy lapra, jelen állás mellett a biztos bukásba vezetve a házát! -
FireKeeper
nagyúr
válasz
oké, ezt te úgy mondod hogy láttad mi történt, de westerosban azért nem jár mindenkinek a King's Landing Times, ergo az ilyen dolgok nem feltétlenül örvendenek köztudomásnak. láttad, kisujj, aki azért elég jól értesült figura, sem tudott róla hogy ramsay klinikai eset.
-
DaveNo1
veterán
válasz
maximilian4 #11830 üzenetére
Hát a Freyek gyáva féreg emberek
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #11614 üzenetére
Ez a lenyeg
Nem birom Jamie-t, atment egy karakterfejlodesen, vegre emberi lett, aztan amint visszakerult a noverkehez megint behulyult. Most megint talan lesz belole valaki, ha Cersei-t kinyirnak akkor meg a Lannisterek meg is uszhatjak.
Eddig 2 gyereket veszitettek el, mindketto Cersei hulyesege miatt kozvetve vagy kozvetlenul. Bar eleg ha arra a jelenetre gondolunk amikor eszakon bekesen kufircolgattak a toronyban. Ha azt mellozik, sok minden mas lenne. ezt szo szerint elb@sztak...
Szoval ja, hulljon a fergese, nem fogok sirni a jelenlegi Jamie miatt.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
maximilian4 #11610 üzenetére
Valahogy megoldják, hogy kamatoztatni tudja a mostani adottságait is.
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #11610 üzenetére
Szerintem a Blackfish-nek ki kellene hivnia Jamie-t egy parbaj-ra, aki gyoz az nyert, nincs bajnokallitas meg semmi, csak a vezerek
Blackfish vs Kingslayer, mar keszithetnek is a koporsot a Lannisterek
-
S e t h
nagyúr
válasz
maximilian4 #11512 üzenetére
Szerintem is nagyon jó rész volt.
Egyedül Danys rész volt nagyon gáz a végén.Ő vagy felszabadít, vagy Hitler spícset nyom mint egy nagy hódító, teszi ezt sárkánnyal vagy tűzzel, kicsit unalmas már, egyszerű lány mint egy vödör sár.Tyrion nagyon hiányzik mellé.
Arya rész végre bejött. -
monti0222w
addikt
válasz
maximilian4 #11515 üzenetére
A könyvtől már nagyon elkanyarodott a sorozat, nincs is értelme hasonlítgatni.
-
haypro
senior tag
válasz
maximilian4 #11515 üzenetére
Nem olvastam a könyveket, csak az első részt.
Nekem egyértelmű volt. Benne volt a trailer-ben is.
Te a magyar nyelvet a lehető legmagasabb szinten művelheted, ugyanis én a szerény tudásommal nem látom, hogy hol írtam azt, hogy "minden rész gyenge".Egyetlen egy részről írtam.
-
|AP|
veterán
válasz
maximilian4 #11275 üzenetére
nyaklánc nélkül nem olyan szexik
-
Kotomicuki
senior tag
válasz
maximilian4 #10960 üzenetére
Európaiak és japánok párbajoztak egymás ellen a XIX.század végén-XX. század elején, de ezt sohasem páncélban tették.
A katana egy vágása elég volt a legtöbb párbaj befejezéséhez, míg az európai vívótőr több találata (itt szúrás értendő legfőképp ezalatt) a legtöbb esetben nem... -
k-adi
nagyúr
válasz
maximilian4 #10958 üzenetére
A dupla kard más kardforgatási technikát igényel, ez tény. Az is tény, hogy sokan jobbak voltak két karddal, pontosan a másmilyen kardforgatási technika miatt, ugyanis az ellenfelet váratlanul érte, hiszen általában 1 kard(+pajzs) ellen tanultak harcolni kiképzésük során.
Másrészt meg menőn néz ki.nem véletlen van dupla kardja sok "hősnek" a filmekben (vámpírvadászok, SW-ben is, sőt ott van 4kardos is pl. General Grievous, stb
)
Viszont a történelem legalább akkora mese, mint a biblia sok esetben. Én azért kétkedve hiszem, hogy 1-1 híres lovag/hős (legyen az magyar vagy nem) lenyomott egy fél szakasznyi ellenfelet egymaga. Oké, lehet, hogy épp mákja volt és volt egy nagyobb killstreak-je pár képzetlen/kevésbé képzett ember ellen amit pont láttak a (lovag)társai és utána megénekelték esténként tábortűz mellett, de le merném fogadni, hogy a legtöbb ilyen hős-mese kb. annyira igaz, mint GoT-ban ez a jelenet amikor N "legyőzte" őket "lazán"... aztán meg mégse.
-
Gyuri27
félisten
válasz
maximilian4 #10960 üzenetére
A damaszkuszi, toledói pengék majd olyan jók voltak. A nagy sok páncéllal lassú. Bármilyen mester kardforgató gyors, rugalmas. Megtalálják a gyenge pontot.
Nem a szamurájok csak otthon és korea meg kína földjén harcoltak. De az európai nehéz páncél ott sem volt. -
Gyuri27
félisten
válasz
maximilian4 #10958 üzenetére
Ezért hoztam fel a japán kardforgatókat. Ott vannak leirások. Egy mester minden vágása = a halálállal. Azaz ha 5-n is állják körül az kb 5 vágás és néhány hárítás. Persze ezek átlagos valakik. Ha kicsit jobban képzettek akkor több.
-
Gyuri27
félisten
válasz
maximilian4 #10948 üzenetére
Kivételes kardforgató. Mint pl Musashi.
Japánban is páncélozottak voltak. Persze nem úgy, de az se pizsi. A mondandóm meg nem a középkori európai és középkori japán összehasonlítására utal. Hanem, hogy egy kivételes harcosnak nem feltétlen kell 2 kard. Mert egyel is megold jó néhány embert. Arról nem is beszélve, hogy nem is feltétlen kell neki kard. Lándzsa, naginata, szigony stb-stb. -
k-adi
nagyúr
válasz
maximilian4 #10881 üzenetére
szerintem eddig ő a legtöbbet fizetett statiszta az évadban
-
Spet
addikt
válasz
maximilian4 #10763 üzenetére
Sokat kellet várni a válaszra
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
maximilian4 #10763 üzenetére
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
maximilian4 #10454 üzenetére
Az biztos, hogy jó befejezés. De akkor is wtf. Nem tudom, hogy mi fog kisülni ebből. (#10455) WOT-H-A-C
Körübelül...
Game of Thrones Season 6: Episode #2 Preview (HBO) Hafhtor... -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
maximilian4 #10444 üzenetére
"A csatorna azonban azoknak is rögtön elérhetővé teszi a szezonnyitó epizódot, akiknek nincs HBO előfizetésük. Az HBO GO-ra – a tévéadó online videótárába –, az amerikai vetítéssel egy időben felkerül a 6x01-es epizód, mely regisztráció nélkül bárki számára megtekinthető lesz."
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
maximilian4 #10428 üzenetére
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
maximilian4 #10369 üzenetére
Ki bírja ki, hogy megvárja az összes részt és egyben darálja?
Pedig úgy lenne az igazi
Ja, van egy ember a földön, Obama. Vagyis tavaly olvastam róla, hogy Ő már sokkal előbb látta a részeket, idei évről még nem hallottam. -
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4 #8626 üzenetére
Na most látom h le lett tiltva miután kiraktam ide.
Itt a működőképes videó. -
batai15
félisten
válasz
maximilian4 #7056 üzenetére
megtért sith
-
DaveNo1
veterán
válasz
-
aAron_
őstag
válasz
Minek, ha már leírták a mások?
-
laceszgamer
addikt
válasz
maximilian4 #6979 üzenetére
A Hegy az, persze már nem teljesen emberi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HP Rack és Tower szerver bazár
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest