- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
gyurkikrisz #17214 üzenetére
Meg hányszor változik a forgatókönyv akarva és akaratlanul.
Majd az utómunkálatoknál is finomodhat.Nem lesz az a nagy nyálas boldog vég szerintem.
De a jók győzni fognak.Tesla93: sindragosa után még egy wow lore. Mert ugye Lich Kingnek is mindig lenni-e kell.
Azaz kell NK is. Naaaa. Amúgymeg Bran úgy lesz NK, hogy a székét tologatják a zombik? -
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #17108 üzenetére
Nem,mind kettő látó és a látók találkozhatnak egymással vagy akár interakcióba kerülhetnek mással a múltban ezzel befolyásolva a jövőt. De a varázs a Falon van, Brannek semmi köze,ne keverjük a szezont a fazonnal.
+ az NK varázslata minden hova kiterjed lásd az élő hulla Királyvárban vagy az első évadokban valamikor áthoztak pár holtat. Nem kellet neki Bran érintése csak a sárkány (a sárkányok itt nagyon op-ok,könyvben is volt hogy az ő születésük hozta meg újra varázslatot,ők is ilyen varázslények szal sztm egy sima sárkány is lerombolhatta volna a Falat) ezért várt ott türelmesen ha megakarta volna megölte volna Jonéket ott helyben,de nem ő várta a sárkányt mert tudta (mivel látó,mint Bran) hogy jönni fog. -
Laraxior
titán
válasz
gyurkikrisz #17042 üzenetére
Nem is firtattam. Továbbálltam és kész. Most láttam, hogy más is leírta, hát gondoltam, megjegyzem én is, ha már itt voltam, és ugyanezt tapasztaltam.
-
válasz
gyurkikrisz #16928 üzenetére
A kedvedért végignéztem, most épp 34 kép van a legutóbb betöltött egységben.
Napjában sokszor ránézek a fórumra (mert buta fan vagyok), de bolond nem vagyok, hogy telefonon nézzem meg az epizódot.
Ha te napjában egyszer nézel rá, tedd azt. Én másként gondolkodom, élvezem olvasni mások teóriáit.
Nem panaszkodtam emiatt, csak alátámasztottam azt, amit a figyelmeztetés megfogalmazott. Nem fog zavarni, hogy veszek egy kiegészítő adatjegyet, mert elfogy erről a kártyáról a net (a másik SIM-en még maradt közel 2GB, az angol kártyán meg még 750MB, de inkább veszek + GB-ot)
Gondolom, így már megnyugtatóbb számodra -
vvega30
senior tag
válasz
gyurkikrisz #16928 üzenetére
De most komolyan? Milyen kocka rajongó vagy te, hogy nem nézed állandóan a topikot?
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #16897 üzenetére
Félinformáció a legjobb információ
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
gyurkikrisz #16736 üzenetére
Hát ez szép. Félreolvastam
-
Gretel
tag
válasz
gyurkikrisz #16391 üzenetére
Kiszivárgott részből spoilerek
Egen, úgy fest, nem csak úszóbajnokokkal van tele Martin világa, de futóbajnok is akad.
Oké, a holló is repül, oké, a sárkányok is repülnek, az meg nyilván gyorsabb, mint lovacskázni, hajókázni, gyalogolni, de még így is elég hihetetlen volt nekem is, hogy Dany pont oda tudott érni időben.
Kéne egy másik lovas Rhaegalra, mondjuk Jon, ha már úgyis Targaryen. Így nagyon nem működött a dolog, hogy Dany ül az egyiken, a két másik meg megy utánuk. Nem működtek teljes kapacitással? Bár talán ez rossz szó. Ráadásul így esély sincs rá, hogy különböző helyeken vethessék be őket. Kell az a másik lovas, akármi lesz is.
Benjen meg... megtette a kötelességét, Benjen mehet. Gondolom semmi konkrét ok nem volt a halálára, csak az, hogy már nem kell, akkor meg minek vesztegessenek rá perceket. Ezeken a helyeken mintha visszaütne, hogy felgyorsult a tempó és igyekeznek minden szálat elvarrni.
Arya és Sansa utolsó jelenete egyébként nagyon komoly volt.
Na... már az Éjkirálynak is van Süsüje. Jön a Sárkányok Tánca Tűz és Jég kiadásában?
És a zombivadász osztag dialógusai, még mielőtt beütött volna a baj... Hát komolyan, mindent eltalálták. Nagyon tetszettek. Tormund és Sandor beszélgetése... hát megtalálták maguknak a legjobb témát. -
gghrtz
őstag
válasz
gyurkikrisz #16391 üzenetére
Kiszivárgott spoiler
Ezeket én sem értettem... Ott feküdt Drogon, miért nem őt célozta be először? Ehh... + Az időugrások is furák voltak ez tény. + Benjen az nagy fail volt... Gyalog lehagyja a másokat.. Bár a falon nem tud átmenni, most ha ott is marad, mit kezd magával? Egyedül éli élőhalott napjait? Akkor már alap, hogy lekaszabolok pár hullát. A küldetését teljesítette, igazából már halottnak kellene lennie, szóval minden mindegy alapon cselekedett.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
gyurkikrisz #16114 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #15840 üzenetére
Véletlenül se vedd figyelembe, hogy miről szólt az előző hozzászólásom.
Új könyv? Volt aki tudott rá válaszolni, mert nem voltam tisztában vele, hogy mikor írta. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
gyurkikrisz #15096 üzenetére
-
Izzé
őstag
válasz
gyurkikrisz #15096 üzenetére
azta....
-
Grave_444
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #13352 üzenetére
Valaki nagyon ráér.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
gyurkikrisz #13321 üzenetére
Sírjál még, légyszi!44!!!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #13321 üzenetére
Annak megvan a maga helye. [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
gyurkikrisz #13304 üzenetére
A halottak már csak ilyenek. Ostobaságokat beszélnek.
LendvaiFeri1: azok a lábak ember. Hát hogyan írjam le a vágyat amiért nem permáznak innét?
-
@rglaaf
veterán
válasz
gyurkikrisz #13283 üzenetére
ez még lemaradt
[link]
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Akkor töröld a kedvencek közül meg ahol utoljára hozzászóltál és nem kell olvasnod többet.
Elég ritkán írok, de attól még mindig benézek ide.
-
Gyuri27
félisten
válasz
gyurkikrisz #13288 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
-
xtro
aktív tag
válasz
+1
-
válasz
gyurkikrisz #12276 üzenetére
No igen, a Breaking Bad-del összevetve nálam még mindig lemarad a GoT.
De ez nem a Trónok Harca hibája, egyszerűen túl jó a BB
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest