- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sareth
senior tag
válasz
zulu_mester #8492 üzenetére
Majd egyszer ha sok időm lesz elolvasom
-
marilllyo
veterán
válasz
zulu_mester #7266 üzenetére
Hámme fugázni akart vele.
Biztos kellett neki még egy démonbabyludvérc izé.
(#7263) Sareth Én is úgy terveztem, hogy megvárom míg minden rész kijön és egybe megnézem.... Gyakorlatilag lehetetlen úgy böngészni a neten, hogy spoilerbe ne fuss... Se Tumblr, se facebook semmi...
-
monti0222w
addikt
válasz
zulu_mester #6551 üzenetére
Pontosan így van ahogy írod.
-
monti0222w
addikt
válasz
zulu_mester #6547 üzenetére
Sansa kis barátnőjét veszi el ramsey, ő Deres háznépéből való, de nem emlékszem rá kinek is a lánya. Sansán kívül még ő az aki megmenekült a királyvári mészárlásból.
-
Sareth
senior tag
válasz
zulu_mester #6547 üzenetére
Tetszetős fordulat lett volna ez is
-
pohár
félisten
válasz
zulu_mester #6469 üzenetére
nem ér rá színház miatt, megbetegszik, családi okok, elég sok minden lehet amögött, hogy nem ő már a hangja
-
csababarca
őstag
válasz
zulu_mester #6469 üzenetére
Én sem értem.
Érthetetlen,és össze is zavarhat nézőket.Legidegesítőbb eddig a Törtetőkben Dráma szinkronjának lecserélése volt, néztem is,hogy wtf...
De most Jamie-é még durvább kontrasztot ad...Stannisé is, Samé elmegy szódával.Mindegy, feliratosan nézem alapjáraton, de mindig nézem szinkronosan is,de így elég gáz.
-
válasz
zulu_mester #6422 üzenetére
nem ugy volt , hogy az amerikai premierrel egy idoben megy szinkronnal vagy 60 orszagban , koztuk MO-n is ?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest