- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
dokee78 #22177 üzenetére
Korábban a vadászaton is ott volt az egész Strong család, de azt jól látod hogy eddig nem volt Harwin karaktere különösebben megjelenítve (középen b->j Larys, Lyonel, Harwin).
SPOILER ha már nem csak "itt tartasz"
hanem végig is nézted a 6. részt:
És amúgy Rhaenyra gyerekeinek apja, amit kb. mindenki lát/tud csak Viserys nem veszi tudomásul, pedig elég komoly problémákat okoz az öröklésben ha a gyerekek kvázi fattyak. (ha nem zavarnak a (bőséggel) elejtett spoilerek, érdemes az eddigi részek kibeszélőit végignézni WunWun csatornáján, nagyon szuperül kiegészíti azt, amit nem mond el a sorozat).
1x07
Bakker az epizód első felében folyamatosan Hans Zimmer Joker témájának az idegtépése járt a fejemben, olyan szinten épült a feszültség a szereplők között. Több helyen olvastam hogy sokaknak nem jött be az hogy a végén történt minden egyszerre, de én pont bírom az ilyen lassan építkező, majd robbanó forgatókönyvet. Viszont az hogy a deresi csatát idéző sötétség volt többnyire... azt a részt is Sapochnik rendezte ugye? Mert akkor minden világossötét -
-
brownus
veterán
válasz
dokee78 #12678 üzenetére
sp s06e10,,tényleg,
miért akarta robert megöletni a saját fiát? akkor már cersei volt a felesége, a kurva miatt? az jutott eszembe, hogy a jamie-nek a farkát kellett volna levágni, nem a kezét, így aztán mondhatta volna ebben a részben cersei, hogy szeretem amikor bennem van -
S e t h
nagyúr
válasz
dokee78 #12599 üzenetére
Tuti, a legnagyobb csata közben, előtte, utána, miközben a sárkányok tüzében égnek a Mások, addig ők leszbosz szigetén fognak áldozni a szépség istennőjének oltárán.
Theon implantátumot fog kapni Samwell Tarlytól, aki a segítséget a könyvtárban lévő könyvekből fogja szerezni.
Kiderül, hogy Little Finger miért kisujj.
Jonnal senki sem akar toszni, mivel nem tud semmit. -
-
marilllyo
veterán
válasz
dokee78 #7357 üzenetére
Nem! Pár okfejtés...pár háttértörténet kifejtése párbeszédben...de semmi olyan ami létfontosságú lenne és az első évadból hiányzik. Talán annyi, hogy számomra a Rheagar-Lyanna-Eddard-Robert szitu ami maga Tűz és jég dala előtt játszódik azt könyvben érthetőbben leírják. Sorozatban meg inkább csak ilyen félmondatokból lehet összerakni.
-
Sareth
senior tag
válasz
dokee78 #7116 üzenetére
Az is egy alternatíva de spin-off terén is lenne gyakorlatilag kifogyhatatlan mennyiségű téma. A sírköves képet nem találtam meg neked de itt van egy gyűjtemény (frissítve) listába szedve.
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #7101 üzenetére
Végighallgattam ezt a podcatet és a végén kérdezik,"Ki milyen spin-off-ot nézne meg?"
Én nem Spinoffot néznék,hanem jó lenne látni egy Alternatív GoT-ot,hogy mi lett volna,ha nem történik meg a "Red wedding".Most,hogy várni kell a 6. évadra,gondoltam elolvasom a könyvet,de inkább újra elkezdem a sorozatot,hátha valamit nem vettem észre vagy nem figyeltem eléggé.
Viszont most angol nyelven,magyar felirattal nézem.
De fura volt látni az első epizódban fiatalabb és azóta elhunyt karaktereket.Volt korábban linkelve egy oldal,ahol az elhunyt karakterek sirkövei voltak dátumokkal,valaki linkelné,ha nem találnám?
Sareth X-Men: Apocalypset jobban várom,mint filmet.
De,ha a szereplőt nézném,akkor Daenerys. -
Sareth
senior tag
válasz
dokee78 #6801 üzenetére
Azért amiért én... Nyugi ez népbetegség
-
-
madgie
titán
válasz
dokee78 #6440 üzenetére
Szó szerint nem volt az, csak valahogy arra sem vágyik az ember ,hogy előre megtudja, hogy két hét múlva bekeményít John Snow, vagy visszatér a sorozatba Jaqen
Tudom, már kint van rég a négy rész, de szerintem sokan megvárjuk a normális HD felbontást, tehát a szokásos ütemben, hétfőnként nyomjuk le.
-
leslieke
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EA Sports WRC '23
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Mamiya RB67, az eredeti kiadas + Mamiya - Sekor objektiv
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest