- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
válasz
Pitterix #20386 üzenetére
"Még mindig nem értem, aki fanyalog, az miért nézi? Tényleg csak azért, hogy fikázhassa?"
Ezt már a múltkor is erőltetted, szerintem elég gyenge érvelés. Nyilván 7.5 évad után, ha már ennyi időt beleöltünk, akkor az utolsó 3x80 percet is meg fogjuk nézni, viszont, ha felrúgnak minden eddigi alapot és
(mert más írói fegyverük nem maradt, annyire hülyék), akkor ahhoz hadd ne tapsikoljunk már.véletlenszerűen lelőnek egy sárkányt, vagy éppen életben tartanak közönségkedvenceket Nekem egyébként pont a fordítottja jutott inkább eszembe: aki szerette eddig a sorozatot és most is nézi, azt hogy nem irritálja, ami ebben az évadban történik?
-
csababarca
őstag
válasz
Pitterix #20386 üzenetére
Azért nézzük, mert a szívünkhöz nőtt a sorozat. Ennyi. Szeretem. Imádom. A karaktereket, a párbeszédeket, a mitológiáját, a történelmét, mindent.
Épp ezért fájnak a logikátlanságok.
Nem az a problémám nekem szerint, ami történik, hanem ami történik.
Ez két külön dolog.https://www.youtube.com/watch?v=ahoHDU0T44I
pl ez ugye.
mi lesz a következő, Cersei elfelejt enni és éhenhal? -
Gyuri27
félisten
válasz
Pitterix #19828 üzenetére
Nekem is tetszett.
Jó volt, hogy nem lett elcsépelt epik Havas meg NK közt. Az le se szarta.
Akik meghaltak azok szépen, hősiesen tették. Ebben se volt hiba.
Nk-ra nem hatott a sárkánytűz. Ez ugye boritékolható volt.
Valamivel meg kellett ölni. Szerintem itt kulcsfontosságú volt a tőr és/vagy Arya.
Sima valériai acéllal nem ment volna szerintem.
A dotraki lovasok témaköre. Szerintem nem lett volna az a hadvezér aki ebből a hadseregből ezt meg tudta volna jól játszani. Gyanitom úgy voltak vele, hogy megritkitják őket majd vissza. Közbe mennek a katapultok.
Csak nem számítottak arra, hogy ezek ennyien vannak és ilyen lesz az időjárás.
Nk szándékairól, miértjeiről semmi nem derült ki. Lehet, hogy majd fog de lehet nem.
Ha nem akkor ebben Martin bácsi keze van. -
DaveNo1
veterán
válasz
Pitterix #19515 üzenetére
Azért ez nem a Gyűrűk Ura, ráadásul ha azzal a feltételezéssel élünk, hogy az első részben kb. egy időben történtek az események, akkor elég esélytelen lenne bármilyen felmentő sereg, mert az 1-2. között jó ha pár óra telt el, a másodikban meg 1 nap kb. miközben délről északra vonulni elég sok időbe telik. Így hogy kb. nyomon követhető az idő múlása durva lenne egy teleportáló sereg.
-
Sareth
senior tag
válasz
Pitterix #7383 üzenetére
Igen csak nagyon rövid lett, én néztem volna még tovább is
Az ötlet jó volt Jon meg állat hogy belemegy az ilyen közös hülyülésekbe
+ egy kis hír a reggeli vajas kenyér mellé: „Letöltési rekordot hozott a Trónok harca”
forrás: comment:com
-
Sareth
senior tag
válasz
Pitterix #6655 üzenetére
Spoiler-be raktam úgy nem látszik, ennyi kiskapu meg belefér a női örömök kedvelőinek. Amúgy a kitiltás nem egy nagy valami volt, most mond hogy nem érte meg? Komolyra fordítva ha a képek zavarnak jelezd és törlöm őket...
batai15 - Értem én csak jót röhögtem mikor megláttam mit írtál. Testtömegtől függetlenül a gumi lenne az utolsó, ami eszembe jutna ha ott ülne rajtam Hannah Murray. Sam fiú meg úgy volt vele hogy zsákol egy nagyot a biztonság, no meg az eskü le van sz@rva
-
válasz
Pitterix #1260 üzenetére
na igen walking. csak az is olyan hogy egy rész nem rész. én akkor kezdtem nézni mikor már a 2. évad a végefelé járt, és úgy adta. de most annál is csak hétről hétre várok és nem vagyok ehhez szokva.
leslike: igen más olvasnivaló. ez most a legjobb módszer a trónok harcatlanságos idők átvészelésére
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest