- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
flurider
üzenetére
szia, több helyen is olvastam erről, hogy megoldható a gyári rendszervisszaállás külön a képfájlból is, csak nem volt minden leírás egyértelmű, mert különböző módon oldották meg...winPE vagy live linux segítségével stb. eddig a legérthetőbb leírás sztem ez.
a lényege, hogy win telepítővel kell bebootolni, és a parancssoros javítást kell választani.
ahol meg kell keresni az imagex.exe-t és a képfájlt, ami darabolva van *.swm fájlokra. most, hogy látom nálad is *.swm fájlok vannak így talán működik az oldalon leírt módon, csak a könyvtár nevet és fájlokat kell átírnod értelemszerűen,ahol az swm fájlok vannak...
Recovery of Toshiba laptop -
-
VANESSZA1
őstag
válasz
flurider
üzenetére
Szerintem szedj le egy másik verziót.
Próbáld a magyar Win7 Home Premium, vagy Prof. verziót
Aztán szükséged lesz egy particionáló programra.
Formatáld le a vincsesztert, és tedd fel a másik verziót.A Recovery CD nem rossz , ha sokáig meg akarod tartani a gépet.
Ha nem akkor majdnem annak az árából kapsz egy magyar nyelvű Win7-et.
De német Prof-ot olcsón még én is tudok, ha kell.. -
mr_ricsi
veterán
válasz
flurider
üzenetére
A hivatalos Toshibás visszaállítás teljesen azt az állapotot állítja vissza, ami az új gép dobozból kikerülése után volt. Még a particiókat is törli és újra létrehozza, ha te átméretezted azokat.
A recovery particiód 10GB-os foglaltságából arra következetek, hogy ott kell legyen a rendszer telepítője. Úgy lenne logikus, hogy DVD-kép formában legyen ott. Azt mindenképpen keresd meg, és írd ki lemezre. Aztán ha a gyári állapotot már bármikor tudod hozni, lehet játszadozni a win farigcsálásával.
-
flurider
aktív tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
milehet meg kulonbseg:
win7 home premium 64bit english
ezt raktam vissza ra es nemszereti. mukodik, frissit csak neha fwljon egy ablak.
a toshiba suport ugya azt mond amit akar, de mwgis azt mondta h a serial csak az eloretelepitett cucchoz jo.. h az nem ko ha felrakok egy uguanolyat, de lehet h csak meg akartak vetetni velem a recoverydisket
)
hm? -
flurider
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
A recovery diskbol mindig ugyanazt a rendszert lehet ujrarakni, vagy az letukrozi a lemez keszitesekori allapotot, es az jon majd elo vagy hogy van ez O_o
Olyan nincs hogy valahogy kiirom a disket, majd ujrarakom vele a rendszert, megcsinalom a faszara (leszedem a salangot) majd ujra csinalok egy recoveryt?
ehhh csak probalkozom, nemlehet e vhogy megoldani, mert tudom hogy a 140ezer app leszedese utan nem lesz ugyanolyan a rendszerem mint most hala a vindovnak..
Otlet?koszi elore is!
-
mr_ricsi
veterán
válasz
flurider
üzenetére
"A rejtett particio 11 giga. Nem igaz, hogy nem lehet abbol egy bootolhato lemezt csinalni valahogy."
Keress egyben 6-7-8GB-os fájlt, esetleg az lesz a DVDkép."mert a regi tulaj mind a szaznegyvenezer toshiba appot felrakta,"
Nem a tulaj rakta fel, hanem a Toshiba így telepíti előre a rendszert. (Ha sikerül legyártani a recovery DVD-t, akkor újra visszakapod mind a 140ezret-et, tehát néhány napi szívás után ugyanoda jutsz vissza, ahonnan elindultál.)
A Vezérlőpultban a Programok eltávolításánál lehet a nem szükséges progikat uninstallálni. -
flurider
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Koszi a valaszt!
Nem vagyok allatkert, termeszetesen windows 7 home premium 64bit EN, ugyanezt (ugyanilyet) raktam vissza, de a bepotyogott kulcsot egy ido utan visszadobja, vagyis neha felugrik egy ablak, hogy nem jo a kulcs amit le tudok cancelezni, de idegesito.
A rejtett particio 11 giga. Nem igaz, hogy nem lehet abbol egy bootolhato lemezt csinalni valahogy.
Ilyen fajlok, mappak vannak rajta..
Valamit csak lehet trukkozni, ha mar ott van a rejtett particio. Gondolom igyis onna szedne minden adatot..
A recovery disk amit csi altam volna, az a regi rendszer letukrozese lett volna nem? Marmint annak a rendszernek, amit ujrakellett raknom, mert a regi tulaj mind a szaznegyvenezer toshiba appot felrakta, mindent, amimiatt tokszar meg lassu lett. Az uj rendszerrel franko minden, dehat kulcsot ker....
Uj otlet?
Koszi elore is
-
mr_ricsi
veterán
válasz
flurider
üzenetére
"A toshiba recovery programmal lehetne ujrarakni, de az nincs meg, nem kaptam hozza olyat."
Neked kellett volna a recovery DVD-t legyártani a szűz rendszeredről. Miután törölted a gyári rendszert, már nem tudsz mit tenni.
Vagy megveszed a hivatalos lemezt a Toshibától, vagy ráügyeskedsz valamit."Leszedtem egy ugyanolyan home premiumot, de az meg kulcsot ker, holott a kulcs a noti aljan van a matrican, ami eredeti."
Tényleg ugyanolyat? Eredetileg is magyar volt rajta?
A noti kamerája nem látja a noti alján a matricát, ezért kénytelen leszel neki bepötyögni a karaktereket. -
flurider
aktív tag
Hi!
Van egy Toshiba A660 notim (ebayrol vettem garival)
Ujraraktam, igy wipe system lett, gondoltam felrakom a rejtett particiorol, de onnan nem tudott bebootolni.
Leszedtem egy ugyanolyan home premiumot, de az meg kulcsot ker, holott a kulcs a noti aljan van a matrican, ami eredeti.
A toshiba recovery programmal lehetne ujrarakni, de az nincs meg, nem kaptam hozza olyat.
A toshiba support azt moondta, h meg kell vennem, amit persze nem akarok.
A rejtett particiot latom a partition master progival. Mar be is raktam egy meghajtora, de hogy tudok onnan telepiteni.Marmint gondolom kezzel kell csinalnom egy recovery disket, de hogyan?
Koszi elore is!!
Flew
-
padika11
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e kicserélni az ODD-t HDD-re egy Satellite Pro L300-22p laptopban.
Előre is köszi!
-
Rellind
senior tag
X775 tapasztalat.
Zúg a tápegység.Mintha lakna benne valaki
Merül az aksi, ha nincs táp alatt,4-5 % egy éjszaka. Ötlet? Nincs rádugva semmi (USB)
-
anarchoid
csendes tag
Ismerosnek a Toshiba Satellite a110-10 psab6e (p4 es gep 2gig rammal) lapijaban megy tonkre a hdd (szaporodnak a hibas szektorok) es mar lattam par lapit bar pont ezt a peldanyt meg nem... es igy latatlanba elvalljam a hdd kicsereleset ? vagy hajtsam el valami markaszervizbe az ismeroseket? (ertsd valami sunyi helyen van a hdd amit nehez kicserelni vajon? - vagy nem standart csavarok vedik ? )
-
Krystal_s
addikt
szia, nem kell hozzá semmilyen program. én sem használok soha és mégis működik a másolás stb.
a telcsin engedélyezted a Bluetooth láthatóságot ?
a Windowsban és a Telefonon is be kell kapcsolnod, hogy lássák egymást. telcsiről azért működik, mert ha ott küldésnél megadod, hogy bluetooth-on keresztül, akkor magától bekapcsolja... -
mr_ricsi
veterán
"Szeretném a TV-mre rákötni. D-SUB kimenete van csak... ezen jöhet komponens analóg jel is? Azaz egy D-sub S-video átalakító kábellel menni fog?"
Komponens jel semmiképpen sem jöhet. SVideo sem valószínű.
Ha a TV-den van Scart csatlakozó, és azon keresztül tud RGB jelet fogadni, akkor egy VGA->RGB csati esélyes lehet, mivel ATI VGA van a notiban. -
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Olyan kérdésem lenne hogy a gépről nem tudok blutuszon küldeni telóra semmit
De a telefonról viszont tudok küldeni a gépre
Köszi előre is a segítséget! Mi lehet a gond? 
-
Rellind
senior tag
Megérkezett.

Mától boldog tulajdonosa vagyok egy Qosmio x775-nek. A hangja leírhatatlan,a Rage fullosan megy rajta. Imádom
-
Telda
addikt
Hali!
A Toshiba Satellite L750D-16K gépen WoWozik valaki? Vagy esetleg TF2?
-
Kbali
nagyúr
Ahogy a user is leírta, a garanciális feltételek között szerepel, hogy az adott típusnál (kijelzőnél) hány és milyen típusú hibás pixel számít garanciális problémának, általában ISO szabvány alapján. A 3 napos cseregarancia is csak olyan hibák esetén él, amely hiba egyébként garanciálisnak minősülne.
-
rio2012
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba A300D, Realtek RTL8187B Wireless 802.11b/g típusu wifi kártyával felszerelt laptopom, windows 7-es op.rendszerrel.
Tegnap este óta nem lát egy hálózatot sem, és az új windows sem segített rajta, egy piros X van a "wireless network connection" ikonnál valami ötletetek mi lehet a gond?előre is köszi!
-
benete
tag
Jó estét Mindenkinek!
Az a kérdésem, hogy mi a véleményetek a Satellite P750-ről? Sajnos az L750 elég gyenge kivitelűnek látszik, ezért ezt néztem ki magamnak.
Van-e annyival jobb, mint amennyivel többe kerül? -
TIT
veterán
3 napon belül indoklás nélkül a pénzt is kérheted vissza,1 pixelhiba is hiba.
Sajnos úgy állapítják meg,hogy nehogy jól járj
-
Cardea
csendes tag
Köszi srácok, nem neten vettem, boltban... és a gari papíron is le van írva hogy mi számít úgy pixelhibának amit még kezelnek, csak nem tudtam pontosan hogy mi az a "mérték" ami már nem fogadható el.
Még egyszer köszi.
-
Cardea
csendes tag
Szaszika, a kérdésem az lenne hogy vettem egy toshiba qosmiot-t köbö két hónapja, annyi a problem a kijelzőn hogy ahogy látom egy tűhegynyi méretű pixelhiba (szerintem az, mert a kijelzőn azon a ponton semmilyen szín nem jelenik meg, vagyis igen, állandóan halvány kék szinű), van a kijelzőn a jobb felső sarokban, nem zavaró csakhát na... a kérdésem érdemes-e ezzel gariban valamit kezdeni? A papírjain az szerepel hogy van valami szignifikánsan elfogadható pixel hiba, ami nem számít hibának. Ilyen esetben mi a teendő? Tudtok segíteni?
-
Roxy27
tag
Hali!
A kérdésem a következő lenne:
adott egy Toshiba L30-10
Szeretném a TV-mre rákötni. D-SUB kimenete van csak... ezen jöhet komponens analóg jel is? Azaz egy D-sub S-video átalakító kábellel menni fog?
Köszi -
wsh13
tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
A honlapon lévő leírás szerint tényleg Onkyo hangszórók vannak benne. Nem mintha ez bármit is számítana, hiszen ilyen pici méretből még a Bose sem tudna kihozni semmit. A nagyon kicsi hangszóróméret és a beépítés helyének szűkössége okán csupán parasztvakítás akár az Onkyo, akár a Harman/Kardon hangszóróra hivatkozni. Mellesleg egyik cég sem éppen a hangszóróiról híres. Nem is ezzel van gondom, tisztában vagyok vele, hogy ilyen méretű hangszóróktól nem igazán lehet sokat elvárni, mindössze arról van szó, hogy az eddigi notijaimhoz képest ez eddig a leghalkabb. Bár ez sem számít olyan sokat, mert általában fülessel, vagy házimozira kötve hallgatom. Pusztán a feltett kérdésre írtam a két negatívumot, hátha ez számít valakinek. Amúgy ha egy laptop-ról csak ennyi rosszat lehet elmondani, akkor az embernek egy rossz szava sem lehet, főleg ennyi pénzért. Így hát nekem sincs, maximálisan meg vagyok elégedve vele.

-
spyduck
nagyúr
Toshiba Satellite L750 teszt: [link]
-
VANESSZA1
őstag
A sláger L750D

-
VANESSZA1
őstag

-
-
wsh13
tag
válasz
<Mateus>
üzenetére
Én ilyet vettem egy hete és eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyors, stabil gép. A dual graphics jól működik, egy csomó játékot próbáltam vele, natív felbontásban, "high" beállításokkal szinte minden játék gyönyörűen fut. A procit frankón lehet húzni, kis feszültség emeléssel stabilan lehet járatni mind a négy magot fix 2.3 GHZ-en, ha kell. Ami nem tetszik: szar minőségű a webkamera, még szarabbak a beépített hangszórók, valamint a fényes felület mágnesként vonzza a port. Ezeket leszámítva marhára pöpec kis gép. Én 140K-ért vettem, ennyi pénzt bőven megér.
-
<Mateus>
tag
Toshiba 15.6" HD LED Satellite L750D-16K
erről tudtok valami véleményt mondani? -
wsh13
tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
L750D-16K Realtek kártyaolvasó:
legfeljebb 2 GB-os SD™, 2 GB-os, adapterrel ellátott miniSD™/microSD™, 32 GB-os SDHC™, 64 GB-os SDXC™, 256 MB-os Memory Stick®, 2 GB-os Memory Stick Pro™ és 2 GB-os MultiMedia Card™ kártyákhoz
-
whiteman0524
aktív tag
nem tudod véletlenül, hogy a laptopunkban levő kártyaolvasó pontosan milyen típusú kártyákat kezel? Device Manager-ből nem sok mindent lehet kideríteni, és a System Information alatt sem találtam device azonosítót. Mondjuk a Windows szerint valamilyen Realtek kártyaolvasó.. Konkrétan az érdekelne hogy XD-t tud-e a kezelni?
-
sziszi60
csendes tag
Toshiba ac 100 használja valaki ezt a típust?
-
mr_ricsi
veterán
"Nem huztam,csak a frissítés került fel. "
Most esett le, hogy Everesttel nézted. Le kellene cserélni Aida64-re, mert amit mutatott a memóriákról, az hülyeség. (Még nem is volt LLano, amikor az Everest megszűnt.)"A màsik ha friss wint rakok akkor megvan a belsõ mic,de egy idõ utàn eltûnik,és csak a ràdugott mic van bent a rögzitõeszközõknél."
Ez valami windowsos hülyeség lehet, mert a belső miki is a hangkártyára csatlakozik, és annak akkor is van mikicsatornája, ha miki mondjuk forrasztáshibás lenne. -
mr_ricsi
veterán
"Amúgy honnan lehet ezeket letölteni?"
Mindkét linkem az AMD szerverére mutat."Mert ugye most már van WHQL a 12.1 -ből, valamint van 12.2 Preview is. Azokra is tudnál adni linket?"
Ezek a végleges és hivatalos 12.1 driverek. (A WHQL meg nem érdekes, csak arról szól, hogy az AMD befizette-e a sarcot a plecsniért a M$-nak.)
Ha kijön a februári végleges, akkor a linkemben a fájlnév elején a 12-1-et írd át 12-2-re, és jőn az újabb verzió.
12-1_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe -
benvolio
őstag
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Sajnos tényleg az Ő akaratuk érvényesült mert mindig kifogásokat találtak amit kb 130km távolságból nem tudtam bizonyítani. Azért nem lett bevonva mert kézzel fogható bizonyítékokat nem tudtam volna felmutatni. A szó meg el szál azt Te is tudod és én már így jártam. De lenne kérés a laptophoz. Van egy dolog ami felkiáltójeles az ezközkezelőben. Amikor megnéztem pontosan ez volt írva: ACPI\TOS6205 alatta közvetlen meg *TOS6205. Honnan tudnám letölteni a drivert hozzá mert nem találom sehol. Köszi előre is.

-
dunc
nagyúr
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Nem huztam,csak a frissítés került fel. A màsik ha friss wint rakok akkor megvan a belsõ mic,de egy idõ utàn eltûnik,és csak a ràdugott mic van bent a rögzitõeszközõknél. Audio drivereket probàltam cserélgetni stb,nem értem hova tûnt !? Amikor még megvolt valami belsõ portra volt csatlakoztatva.....nem értem.
-
NÓPARA
aktív tag
Amikor én küldtem vissza akkor postai úton ment és arról van is papír. De már ugy vagyok vele hogy marad a gép. Köszi a tippeket és a jó tanácsokat.
A bolttal van a gond főleg mert már a gépet megcsinálták vagy valahol megjavult .Ugyanis a memóriával volt gond mikor a Memtest futtattam. Most is azt csináltam és nem írt ki errors hibát szerencsére. -
NÓPARA
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Hali!
Igen jól érted. Nem elég hogy nem küldtem először vissza a használati útmutatót de most már szinte semmi papírt nem küldtem vissza. Számomra csak az érthetetlen így hogy mindig nálam veszik el a papír hisz 2x volt csak nálam a gép 01.21--02.09. között. Amikor telón jeleztük hogy elállunk a vételtől(ekkor még 8napon belül voltunk)mondták hogy akkor adjam fel postán minden tartozékkal. Ami még érdekes hogy a zsinórt is átköttem azzal a kis dróttal amivel kaptam és már az sem jött vissza. Képzeld útközben ez is lecsavaródott.De lenne egy kérdésem a géphez. Az ezközkezelőben van egy ISMERETLEN EZKÖZ. Ezt meg néztem és a tulajdonságon belül rámentem a részletekre. Ott kaptam olyat hogy: ACPI\TOS6205 alatta közvetlen meg *TOS6205. Ehhez melyik drivert kellene letöltenem hogy eltünjön a sárga kis felkiáltójel? Köszi előre is a segítséget.
Esetleg valami letöltő link vagy hasonló is jó lenne. -
mr_ricsi
veterán
"Az a gondom hogy nincs róla semmi írás csak telefonon beszélgettünk"
Amikor az elállási szándékodat (szóban vagy írásban) jelezted, a boltnak írásban (email vagy posta) kell visszajeleznie, hogy küldheted a cuccost. Addig nem is szabad nekik visszaküldeni, és marad a nálad a bolt visszajelzése bizonyítékként.
Csomagolást, doksikat meg egyáltalán nem követelhet vissza.Ha jól értem, visszakaptad a korábbi gépedet megjavítva, és még el is veszett a visszaküldött doksi egy része?
-
mr_ricsi
veterán
"Srácok nem árt a gépnek,ha ezeket a frissítéseket felteszem?"
Nem árt. (A win8 eleve ezekkel a beállításokkal fog kijönni.)"Mert amikor 2300mhz-n megy a cpu,akkor a ramok is 2000mhz felett vannak ! Everestbe néztem tesztben."
Gondolom, húzni próbáltad, amit csak FSB emeléssel tudsz. A proci viszont szorzóval teszi fel magát 2300-ra, vagyis semmi más órajel nem változik az alaplapon. -
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Igértem hogy jelentkezem miután visszakapom a laptopom. 2012.01.21.-től most látom másodszor igaz közben 1X csak a dobozt mutatta a futár de akkor az elállás reményében küldtem vissza.Mint írtam én 3 fajta papírt küldtem vissza és képzeljétek csak az jött vissza amin figyelmeztetnek hogy Op rendszer nélküli a gép. Felhívom telón az üzletet és még ők mondják hogy így jött ahogy küldtem
Most várok hogy melegebb legyen a gép mert olyan hideg hogy fagyónak is jó lenne. De viszont javasolnám hogy ezt a boltot ha lehet ne válasszátok mert nekem nem jó a tapasztalatom. Sőt mikor elküldtem postán fizettem érte na és most hogy a futár hozta megint kellet fizetnem. Szép mi? Ebben a boltban vásároltam csak hogy mindenki tudja: LAPTOPESZTERGOM -
dunc
nagyúr
"Ha a APU egyes részei nincsenek kihasználva, és energiatakarékos állapotba kerültek, akkor más részeinek megemelkedhet az órajele amennyit a 35W-os fogyasztási keret megenged, de max 2300 MHz-ig.
Hogy ez működjön, a W7-re telepíteni kell a KB2645594 és a KB2646060 frissítéseket. (A M$-tól.)"Srácok nem árt a gépnek,ha ezeket a frissítéseket felteszem? Mert amikor 2300mhz-n megy a cpu,akkor a ramok is 2000mhz felett vannak ! Everestbe néztem tesztben.
-
Saw
csendes tag
sziasztok!
toshiba laptopot szeretne egy ismerosom,jonak szamit most a toshiba?
ilyent:www.argep.hu/trend/L775/L775-15N.html
segitseget elore is koszi.
udv
t.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

gondolom itthon kétszer annyi lenne

én 130-ért tervezem megvenni, bontatlan... itt ph-n
Janou