- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
flurider
aktív tag
válasz
VANESSZA1 #9489 üzenetére
milehet meg kulonbseg:
win7 home premium 64bit english
ezt raktam vissza ra es nemszereti. mukodik, frissit csak neha fwljon egy ablak.
a toshiba suport ugya azt mond amit akar, de mwgis azt mondta h a serial csak az eloretelepitett cucchoz jo.. h az nem ko ha felrakok egy uguanolyat, de lehet h csak meg akartak vetetni velem a recoverydisket)
hm? -
flurider
aktív tag
válasz
mr_ricsi #9486 üzenetére
A recovery diskbol mindig ugyanazt a rendszert lehet ujrarakni, vagy az letukrozi a lemez keszitesekori allapotot, es az jon majd elo vagy hogy van ez O_o
Olyan nincs hogy valahogy kiirom a disket, majd ujrarakom vele a rendszert, megcsinalom a faszara (leszedem a salangot) majd ujra csinalok egy recoveryt?
ehhh csak probalkozom, nemlehet e vhogy megoldani, mert tudom hogy a 140ezer app leszedese utan nem lesz ugyanolyan a rendszerem mint most hala a vindovnak..
Otlet?koszi elore is!
-
flurider
aktív tag
válasz
mr_ricsi #9477 üzenetére
Koszi a valaszt!
Nem vagyok allatkert, termeszetesen windows 7 home premium 64bit EN, ugyanezt (ugyanilyet) raktam vissza, de a bepotyogott kulcsot egy ido utan visszadobja, vagyis neha felugrik egy ablak, hogy nem jo a kulcs amit le tudok cancelezni, de idegesito.
A rejtett particio 11 giga. Nem igaz, hogy nem lehet abbol egy bootolhato lemezt csinalni valahogy.
Ilyen fajlok, mappak vannak rajta..
Valamit csak lehet trukkozni, ha mar ott van a rejtett particio. Gondolom igyis onna szedne minden adatot..
A recovery disk amit csi altam volna, az a regi rendszer letukrozese lett volna nem? Marmint annak a rendszernek, amit ujrakellett raknom, mert a regi tulaj mind a szaznegyvenezer toshiba appot felrakta, mindent, amimiatt tokszar meg lassu lett. Az uj rendszerrel franko minden, dehat kulcsot ker....Uj otlet?
Koszi elore is
-
flurider
aktív tag
Hi!
Van egy Toshiba A660 notim (ebayrol vettem garival)
Ujraraktam, igy wipe system lett, gondoltam felrakom a rejtett particiorol, de onnan nem tudott bebootolni.
Leszedtem egy ugyanolyan home premiumot, de az meg kulcsot ker, holott a kulcs a noti aljan van a matrican, ami eredeti.
A toshiba recovery programmal lehetne ujrarakni, de az nincs meg, nem kaptam hozza olyat.
A toshiba support azt moondta, h meg kell vennem, amit persze nem akarok.
A rejtett particiot latom a partition master progival. Mar be is raktam egy meghajtora, de hogy tudok onnan telepiteni.Marmint gondolom kezzel kell csinalnom egy recovery disket, de hogyan?
Koszi elore is!!
Flew
-
flurider
aktív tag
Hi !
Van egy Toshiba 15,4" WXGA Tecra A10-12L notebook ((P8400, 2×2GB 800MHz RAM))
Előretelepített vistával nem rossz, az ablakok elég gyorsan felugrálnak indításkor, viszont amíg eljut addig, hogy jelentkezz be, az kb 2,5 perc. (kérem várjon)
Ez valami toshiba gond lehet, vagy vista inkább?
Az igaz, hogy kb 20 toshiba alkalmazás telepedett rá automatikusan, de a vista betöltéséhez ezeknek nem sok köze lehet.Van ötletetek?
Kösz előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Autós topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest