- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Ha minden megy a régivel, nincs hiba, akkor miért az új? El szoktad olvasni a change logot is, mielőtt felrakod?
A hülye Toshibameg szereti ellenőrizni, hogy a kiadott driver nem okoz-e problémát, mielőtt saját maga is közzéteszi (persze nemcsak a Toshiba, hanem a korábban emlegetett Sony is).
Tudom, hogy ez szinte hitvallás, de ami működik jó, azt nem babráljuk.
-
whiteman0524
aktív tag
Nekem még mindig fenn áll az érdekes szitu hogy ha nem a Toshiba Display drivereit pakolom föl, akkor csíkozódik néha a képernyő. Úgy kell elképzelni mint például amikor memóriahibás a VGA. De egyébként semmi baja a hardvernek szóval nem az okozza... Másnál ilyen nem fordult elő?
-
sch_a
addikt
Újratelepített windowson csináltam meg szépen sorban, úgy ahogy leírtad, de az eszközkezelőben megint 8.930-at ír.
Én ezt már nem értem. Felraktam előtte egy bizonyos Ati HDMI audio driver, lehet az kavart be? Pedig direkt megnéztem telepítéskor, hogy nem-e rak fel videókártya drivert, és nem...
-
-
mr_ricsi
veterán
"Amúgy honnan lehet ezeket letölteni?"
Mindkét linkem az AMD szerverére mutat."Mert ugye most már van WHQL a 12.1 -ből, valamint van 12.2 Preview is. Azokra is tudnál adni linket?"
Ezek a végleges és hivatalos 12.1 driverek. (A WHQL meg nem érdekes, csak arról szól, hogy az AMD befizette-e a sarcot a plecsniért a M$-nak.)
Ha kijön a februári végleges, akkor a linkemben a fájlnév elején a 12-1-et írd át 12-2-re, és jőn az újabb verzió.
12-1_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe -
Krystal_s
addikt
és Sgt. Chris
úgy lehet feltelepíteni, hogy amikor letöltöd a hivatalos drivert, ki kell csomagolni a fájlokat egy mappába és az eszközkezelőből kell külön frissíteni. majd restart és akkor simán elindíthatod az AMD-s driver "csomagot".
nekem Intel-es gépem van, de nálam sem ment alapból a hivatalos telepítése, mert ezt írta ki
ezután már mindig simán telepíthető majd a hivatalos. -
mr_ricsi
veterán
"Jó Neked, én nem tudtam felrakni. Pont magát a VGA-driver-t nem rakta fel, a Catalyst többi részét igen."
Ezek közül próbáltad az OS-ednek megfelelőt?
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/12-1_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/12-1_mobility_vista_win7_32_dd_ccc_ocl.exe
És előtte a Toshibás drivert uninstalláltad, és újraindítottad a géped? -
whiteman0524
aktív tag
Én is először az AMD hivatalos drivereit próbáltam. Fel is ment gond nélkül és látszólag működött is, viszont csíkozódott tőle a monitor. Ezt úgy kell elképzelni mint amikor memóriahibás a VGA, vagy túl van hajtva, olyan csíkok jöttek elő, de nem a hardver hibából kifolyólag. A legérdekesebb az volt hogy játékok közben nem tapasztaltam a problémát, tehát full terhelés alatt nem volt ilyen gond, de amikor éppen neteztem, vagy valamilyen program futott, vagy éppen csak az asztalt bámultam akkor előjött. Nem volt semmi ötletem, ezért leszedtem a Toshiba Display driverét (ami ugye sajnos nem a legfrissebb) és azóta nem tapasztaltam ilyen hibát.
Szóval lehet hogy Toshiba tényleg buherál valamit azokon az AMD drivereken. Az egyetlen probléma hogy kábé 3-4 havonta jönnek ki egy-egy újabb Display driverrel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest