Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
"Nem a legolcsóbb,mert a 660d-12T a legolcsóbb"
Az egész Satellite 650-660 sorozat a legolcsóbb szint a Toshibánál.Recseg-ropog az egész burkolat, lötyög az akku. Eláll a HDD fedelének az egyik sarka. (Ha nyomogatom, akkor nyikorok.)
Az akku valami kínai gyártmány, nem a használattól fogy a kapacitása, hanem az eltelt idő szerint. (Érdemes feltenni az új biosokat, mert növekszik az akku élettartama.)
Nevetséges, hogy egy Toshiba notiba nem Toshiba HDD és Toshiba-Samsung ODD van.
Műanyag a kijelző zsanérja.
A HDD LED-re -szerintem- semmi szükség.
Nem hangos és nem is melegszik, még ölben is használható. Jó a wifije.És ez a kategóriájában még a jók közé tartozik.
-
TIT
veterán
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Nem a legolcsóbb,mert a 660d-12T a legolcsóbb,mellesleg ugyanígy néz ki,arra gondolt,hogy ne legyen tűz forró a gép(mint a fusi)és ne krepáljon be 7 hónap alatt(mint a fusi+acer).Ha már a toshiba állítólag az egyik legjobban összerakott,még a kis kategóriában is.
Hűtése jó,az lg író a d-12T-be kihúzva az asztalhoz ér és sokkal lassabban ír mint bármelyik+rezonál a gép ha megy a dvd.Nincs bennük hdd led de úgy nézem a 150 rongyosba sincs.Nem tud vki egy jó progit vagy minialkalmazást a hdd leden és a hdi-n kívűl? -
mr_ricsi
veterán
válasz
Dontorrent
üzenetére
A gyárilag előtelepített Toshik HDD-jén van egy 20GB körüli partició. Ezen különféle rendszerdiagnosztikai progik vannak, valamint a recovery. Ha a win nem indul, akkor ez a partició bootol, és visszarakja a lemezről a gyári telepítés utáni állapotot. Ha a HDD-t felosztottad, még a particiót is visszaállítja, tehát minden adatod elveszik róla.
Ha ezt a recovery és teszt particiót nem csináltad meg a vadi új gépeden, akkor a hivatalos Toshibás recovery eljárást felejtsd el, nem fog menni.
-
mr_ricsi
veterán
"a 3 év garancia is nagyon jól hangzik."
A garanciára kérdezz rá, mert ez csak 2 év garis noti. Elvileg 1 év hazait kell kapnod a boltban, és ha regisztrálsz a Toshiba honlapján, akkor terjed ez ki 2 évre és az egész világra.
Lehet, hogy a bolt többet ad, de ennek lehetnek spec feltételei, például csak bizonyos szerviz javítja. Ezt jó előre tisztázni."Összeszerelése milyen ennek a tipusnak?"
Csavaros."És a hütése?"
Ventilátor és réz bordák.Mégis mire számítasz? Ez a Toshiba legolcsóbb kategóriájú notija, nem titánból és aranyból van abban biztos lehetsz.
-
Dontorrent
tag
válasz
applause
üzenetére
Megnéztem a Toshiba alatt amit levázoltál nekem,rákattintva arra az exe-re ezt írta ki nekem:
"Nem hozható létre a helyreállító lemez!
Az első merevlemez második meghajtóján nem található a merevlemezröl történő helyreállítás mappája.A számítógépen érvénytelen a merevlemezröl történő helyreállítás környezete."
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
Dontorrent
üzenetére
Pendrive-ot is bootolhatóvá lehet tenni, de ennek nézz utána, én még nem csináltam.
A 700 megás CD elég kevés, nem tudom, mit írhatott ki.
A viszonylag szűz Vistámat a beépített progi 7-11 DVD-re saccolta (mondjuk ez full backup, dokumentumostól). -
Dontorrent
tag
Értem! Amikor csináltam egyszer egy biztonsági mentést,az elég sokáig tartott és a "D" meghajtómra tette autómatikusan.Le is zabálta rendesen a helyet.A Lemezképfájlt pedig egy 700Mb-os CD-re írattam ki vele.Sajnos most nincs a birtokomban külső HDD,így hát marad a DVD lemez,vagy kérdem tőled,a Pendrive is megoldható?Na az van nálam egy 32GB-os.Nem tudom arról lehet bootolni esetleg?
-
tothir
tag
Sziasztok!
Erről a gépről van valakinek tapasztalata?
Elég jó árban van, jó hardver is van benne, és a 3 év garancia is nagyon jól hangzik.
Összeszerelése milyen ennek a tipusnak? És a hütése?
Köszi! -
Kbali
nagyúr
válasz
Dontorrent
üzenetére
A biztonsági másolatot DVD-re fogja csinálni, nem a merevlemezre, de akár külső USB-s HDD-re is csinálhatod, csak helyreállításkor bios-ban boot sorrendet kell állítani.
-
applause
aktív tag
válasz
Dontorrent
üzenetére
Start menűben(bal alsó sarok)/minden program/TOSHIBA/Helyreállító.....
A programok TOSHIBA Recovery Media Creator angolul, helye a gépen: "C:\Program Files\TOSHIBA\TOSHIBA Recovery Media Creator\TRMCLcher.exe" -
Dontorrent
tag
Szia!
Köszönöm válaszod! Nem,még nem próbálkoztam külső programmal ez ügyben mert beszéltem a szervizzel és azt mondták,hogy valamilyen Recoveryben tudom megcsinálni a mentést.De konkrétumot nem mondtak,csak hogy Recovery.
Amikor megnyitottam a Vezérlőpultot,ott találkoztam helyreállítással,de az csinálni akar egy biztonsági másolatot.Na már most ha úgy adódik,hogy windows bootolásakor nem tudja beolvasni a vinyót,cseszhetem a biztonsági másolatot ha csak külső lemezről mehet a boot.Vagy rosszul tudom? -
Dontorrent
tag
válasz
applause
üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséged! Igen,gyári a rendszerem,de nem találkoztam olyannal,hogy Toshiba Helyreállítóadathordozó-val.Olyannal igen,ami egy lemezképfájlt készít,azt már meg is csináltam néhányszor,de az felment egy 700Mb-os lemezre.Gyanítom,az egy visszaállítási pont akar lenni.Eddig még nem történt gáz a géppel,nem is kellett használnom azt a lemezt,de sosem lehet tudni mikor kapok egy teljes összeomlást amin már csak egy windows újratelepítése segíthet.Viszont ha jól tudom,evvel a visszaállítási pontal nem fogom tudni visszahozni a windowst,vagy igen?
-
applause
aktív tag
válasz
Dontorrent
üzenetére
Ha gyári a rendszered, akkor a programok között találsz TOSHIBA Helyreállítóadathordozó készítő programot. Ez DVD-re kiírja a rejtett fájlt és erről lehet gyári állapotba hozni a gépet. Javaslom a double 8GB lemez használatát, mert így elég egy DVD.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Dontorrent
üzenetére
Ezzel vagy ilyesmivel próbálkoztál?
A gyári Recovery az a merevlemez rejtett partícióján van, szerintem az önmagában nem másolható. Olvasd el a gép manual-ját, abban biztosan benne van, hogy hogy lehet onnan visszaállni.
Ez a recovery egyébként azt a rendszert adja vissza, ami gyárilag volt, utána még frissíteni kell mindent.
Amúgy a win7-nek is van gyári recovery-je, ami néhány DVD-t készít a rendszerről, ami boot-olható. -
adm91
csendes tag
Sziasztok!
Most gondolkodok, hogy veszek egy Toshiba laptopot. Olyan kérdésem lenne hogy mennyire megbízható, minősége milyen( egy 120 ezres gép lesz C 660), a szervizelése mennyire gyors és jó?
Köszönöm a válaszokat. -
Dontorrent
tag
Sziasztok!
Toshiba L500-24V laptopom van és szeretném lemezre vagy pendrive-ra lementeni az op rendszeremet ami eredeti win7.Hallottam valamilyen Recoveryről,de fogalmam sincs hol találom azt.Lemezképfájlt már csináltam, de az egy windows újratelepítéséhez kevés.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
unyadavid
senior tag
Szerintetek ilyen utángyártott akksit érdemes-e venni?
-
Cardea
csendes tag
Nem bírom ki, úgyhogy ide is hagy:

-
Kbali
nagyúr
Na ennek fuss neki még egyszer:
1. A kamera tudjon 100 Hz-et, vagy a kijelző? A kijelző biztosan nem, az biztosan 60 Hz-et tud. - Naiv kérdés: nincs rajta a kamerán egy védőfólia?
2. HDD led - passz - fontos, hogy legyen?
3. Integráltnál biztosan nem fogja kiírni külön a GPU hőmércéjét. Hővédelem amúgy van, a rendszer tudja magáról, ha túlmelegedne, lekapcsol, ha megtörténik. -
TIT
veterán
Az lehetséges,hogy a c660D-12T-nél nincs hdd ledjelző?
Adatok alapján 100Hz-et tud,viszont csak 60-ra lehet beállítani és a camera tök homályos
Ja és a gpu meter nem jelzi a hőmérsékletet,mondjuk az aida se(gondolom mert integrált) -
unyadavid
senior tag
Hali,
az lenne a kérdésem, hogy egy tecra s3-mas gépet lehet 533 MHz-nél gyorsabb pl. 667, vagy akár 800 MHz-es ddr2-es (persze notebook) memóriával bővíteni?
Ez az oldal szerint 533-mas kell bele, ill. még annyi, hogy egy új akksi is kéne. Ez vagy ez jó lenne? (itthon drága!)A válaszokat előre is köszönöm!
-
tatamovic
csendes tag
Üdvözlet!
Véleményetek szerint ugyanannyi pénzért melyik a jobb választás?http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/toshiba/satellite-l750d-10j-p48298320/termek-leiras.html#properties
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/toshiba/satellite-c660-1me-p50286544/termek-leiras.html#properties
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Hosiminh
tag
Helló,
azzal a problémával fordulok hozzátok, (nekem elég furcsa): ha rádugom a laptopomat /Toshiba Satelite L40 17R/ WIN 7 OP./ elkezd melegedni, az EVEREST program segítségével figyeltem meg, a CPU hőmérséklete felugrik a nyugalmi 60C fokról 80ra de nem ritka hogy 90C fok vagy afeletti hőmérsékletet mér. A melegedésre először a ventilátor megemelkedett zajából lettem figyelmes, valamint a CPU mag feszültsége értéke az 1.0x V-ról fel ugrik egyből 1.3x V-ra. Ezek a változások amiket most említek, ugrás szerűen következik be, és a melegedés érezhető is, a másgépen ilyesmit nem tapasztaltam eddig, és csak a netkábel rádugása után történik mindez, próbáltam már más net aljzatban is, és ugyan így melegszik.
A lehetséges megoldásokat, válaszokat előre is köszönöm. -
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
Plusz, ha egy n-es környezetben van legalább egy g-s eszköz, akkor a routerek, lefogják g-re a sebességet!
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
Az "a" nem elterjedt. A "b" max átviteli sebessége 11 Mbit/s, a "g"-é 54 Mbit/s, az "n"-é pedig 150-600 Mbit/s.
Az "n" tud olyat is, hogy 2-3 db adó-vevőt tartalmaz, ezekkel egyidőben 2-3 csatornán megy az adatforgalom. Vagy zavaros vételnél 2-3 antenna esetén mindig azon az antennán megy az adat, amelyiken a legjobb a jel. -
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
Nem lehet "erősebb", mert az adóteljesítmény szabványos. Legfeljebb a Toshibában jobb antennákat raktak a kijelzőpanel hátuljára.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
Néhány hétig próbálgasd a Toshibás driverekkel, és ha minden OK, nem fagyizik a gép, akkor érdemes az eszközök eredeti gyártóinál körülnézni legújabb driverek után.
Ezekkel -ha beválnak- nyerni lehet néhány százaléknyi teljesítményt még. -
Kabar111
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek egy ilyen - C660 - 1ML-lel.
http://www.saturn.hu/mcs/special/promotions,20701,duna_plaza_1085531.html
Van valakinek erről tapasztalata? Vélemény?
Nézegettem a korábbi hozzászólásokat, de nem találtam infót.
Előre is köszönöm!
-
cassius.clay
senior tag
Még egy kérdés: nem nagyon értek a wifi adapterekhez, illetve , hogy mi a különbség köztük, de feltűnt, hogy a tecra M10-ben jóval erösebb adapter van, mint más notikban,amit használtam.Legalábbis az alant soroltaknál biztosan erösebb:
Pl Pavilion Dv4- Dv7, Thinkpad T500,T61,T60, HP 6910P,NC8430,NW8440
Tudja valaki mitől lehet ez? Hogyan tudom visszaellenőrizni, hogy valóban erősebb wifi adapter van a gépben az átlagnál? ( erősebb alatt azt értem, hogy ugyanabból a távolságból sokkal jobban veszi a jelet, ugyanarról a routuerről, mint korábban a többi gép, valamint sokkal gyorsabban is tölt bármilyen nagyobb adatot ugyanarról a routerről,mint a korábbi gépeim) -
cassius.clay
senior tag
válasz
cassius.clay
üzenetére
Közbe meg is oldottam a te technikáddal a touchpad drivert, raktam fel vista 64 bit drivert, és láss csodát, sokkal jobb,mint volt!

Itt se vagy, de tippet adtál, köszi !
-
gkozak
tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok, és találtam nekem tetsző Toshibákat.
Kérlek segítsetek a döntésben, ti melyiket választanátok és miért?

TOSHIBA Satellite L750D-169 ([link])
VAGY
TOSHIBA Satellite C660-2C7 ([link])
Szempontok: megbízhatóság, driver ellátottság, Win7 kompatibilitás, melegedés, fogyasztás, stb.
Előre is köszönök minden hasznos hozzászólást, véleményt!

G.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
A Toshibáén.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
Active Management Technology (AMT) driver.
A Vista 64bit alatt keresd, és a nyelvet állítsd át angolra. 32bites változatban van W7-re is. -
cassius.clay
senior tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Azt irja: Ez az operációs rendszer nem támogatott, telepitő most kilép... aztán pár másodperc múlva mégiscsak elkezd telepíteni magától és láss csodát, működik!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Mi volt a neve ennek a drivernek, vagy hogyan keressek rá, ha esetleg újra telepítem a gépet?
Nagyon köszi mégegyszer! -
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
Próbáld meg fentről a 2. drivert telepíteni.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
Milyen hardver hiányzik? Modem?
-
cassius.clay
senior tag
Amugy sem az Inteles oldal, sem a Topshiba oldan nem segített a driver problémámon. További ötletek?
-
cassius.clay
senior tag
Volt már egy Kingston SSD VSeries 64 Gb-os egy ik gépemben, de nagyot csalódtam benne,. egy rakás szar volt. Jó tudom sok mindent kell nézni, de akkor is, azóta valahogy nem hoznak lázba az SSD-k. Egy jó, minöségi 7200RPM-es vinyót többre tartok, sokkal kiforrottabb technológia.
-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
Ha kirpóbálnád az SSD-t, bizony lassú lenne a vinyó. Van egy Kingston 96 gigás, amit itt a PH!-n is teszteltek, az nem túl drága és ha a rendszert, programokat arra teszed, bazira tud gyorsítani, adattátolásra meg külső vinyó, hiszen a gyári sem sokkal nagyobb.
-
cassius.clay
senior tag
-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
A PCI ID egyik része a gyártót azonosítja. Arra sincs találat?
(Egyébként a Toshiba honlapján van valami automatikus drivertelepítő alkalmazás is. Azt nem próbáltad?) -
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
Az eszköz PCI ID-jét megadta, a számokra rá kell keresned a Neten, és máris kiderül, hogy mi ez, és ki gyártja.
-
cassius.clay
senior tag
-
Sir81
senior tag
Ti milyen Toshibát vennétek max 170-ért?
-
Gee30
csendes tag
cassius.clay
mr_ricsiKöszönöm szépen a segítségeteket

-
mr_ricsi
veterán
válasz
cassius.clay
üzenetére
-
cassius.clay
senior tag
SZiasztok!
Egy kis segítség kéne:
Toshiba Tecra M10-es gépem van. minden drivert feltettem, egyet azonban nem tudok:
az eszközkezelő azt irja, hogy az ismeretlen eszköz egy PCI egyszerű kommunikációs valami
Hivatalos honlap megvolt, win update megvolt, nem találtam sehol drivert, illetve ajánl fel egyet a win7 a kis fehér zászlónál a jobb alsó saroknál a hibák javitásánál egy linket ajánl, ami a hivatalos tohiba driverekhez repit, de amint installálni akarom az egyébként vmi ATM chipset névre hallgató drivert, elkezd telepiteni, de sosem irja ki hogy sikeres vagy ilyesmi és azt sem hogy a telepités sikertelen.
Van vkinek ötlete?
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
Toljál bele az 1 gigás memória helyett egy kettest, meg tegyél bele SSD-t és öröm bódottá

Ennyiért jó vétel volt, bár... nekem még ez jön be ebből a kategóriából.
Sajna a Toshiba nemigen terjedt el itthon céges gépként, ezért használtban sem nagy kínálat van belőle, nemúgy, mint Thinkpadből.Én most adtam túl egy 5 éves Satellite m100-164-en 30-ért. Igaz vigyáztam rá és olyan gép, mintha új lenne.
-
cassius.clay
senior tag
Gee30: Személy szerint nekem nagyon bejön a gép, valahova minőségre a Thinkpad T61-es szintjét hozza. Teljesítménybe pedig a T61 és a T400 közé helyezném.
Specifikációk:
-P8400 proci
-3GB DDR2 RAM ( kár hogy nem DDR3)
-DVD-RW
-Wifi, bluetooth, ?3G modem?
-14" 1440x900-as kijelző szép képpel
-Ujjlenyomat olvasó
-Merevlemez védelem
-320GB HDD ( ez már nem a gyári szerintem- de ha tehetném Hitachi-t raknék bele)
-igényesen összerakott gép, picit vastagabb az átlagnál ezért jó nagy szellőző rácsok fértek rá, cserébe tényleg extra halk, nagyon minőségi darab. Mindenesetre a méretéből adódan kompakt, nagy teljesítményű gép. Árban pedig 74000- volt. Persze olcsón fogtam ennél láttam már drágábban is, de hidd el a Lenovo mellett mostmár erről is bizton állítom, hogy ne csalódsz benne. Előtte HP NW8440-em volt, abban nagyot csalódtam, kétszer kellett visszaadnom szervizelésre, másodszor már inkább hagytam a fenébe... ( mindezt 7 nap alatt)
Toshiba meg tök jól megy semmi baja.Kbali: Köszi a tippet kipróbálom, majd irok, hogyan sikerült.
-
masada
csendes tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem! Van egy alig használt kb 2006-os Toshiba Satellite L20-182 es gépem..És memóriát akarok bele vennni..Everesttel megnéztem..meg amugyis..hogy 256 MB-os Samsung van benne DDR2 533 Mhz. A memória max 2048MB ig bővithető ugyhogy az lenne a kérdésem hogy milyet vegyek bele..667mhz-t is elviszi a gép vagy csak 533 at? A Kingstonokaz néztem igy találtam ezt a HyperX nevű memóriát..
konkrétan :
533 mhz : Kingston HyperX 2Go Kit SO-DIMM DDR2 PC2-4200 (KHX4200S2LL/2G) CL3
667 mhz : Kingston HyperX 2Go Kit SO-DIMM DDR2 PC2-5300 (KHX5300S2LLK2/2G) CL4
Nemtudom hogy ez jó e a gépbe..vagy esetleg másik szériát kell néznem..Dual channelt nembiztos hogy elviszi a gép..vhol azt olvastam hogy egyszerre csak egy memoriát kezel..amit nemértek egyébként mert két hely van benne..de sokat nem oszt nem szoroz..a lényeg hogy az ebbe a gépbe lehető legjobb 2Gigás DDR2-est szeretném..
Segítséget előre is köszönöm!
-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
WWAN-t keress, maga a SIM helye általában az akku alatt van.
Ha kapcsolod a wireless eszközöket, akkor tudod kapcsolni a WWAN-t is? -
Gee30
csendes tag
válasz
cassius.clay
üzenetére
Engem is érdekelne valami üzleti modell, megkédezhetem milyen specifikáció és mennyibe került?
Többiektől is:
Honnan kezdődenek az üzleti típusok és ár/értékben melyik éri meg?
15"ban? -
cassius.clay
senior tag
Abban tudtok, segíteni, hogyan ellenőrizhetem le, hogy valóban van 3G modem a gépemben?
Tecra M10. -
Gee30
csendes tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Én eddig bármelyik üzlet kínálatát megnéztem, az összes Satellite C-re 3 év gart írtak, a Satellite L-re pedig 2 év garanciát!?
3 év garos modellek, ezek különleges típusok?
TOSHIBA Satellite C660D-17J
TOSHIBA Satellite C660-1X5
TOSHIBA Satellite C660D-140
TOSHIBA Satellite C660D-18T
TOSHIBA Satellite C660-1X4
TOSHIBA Satellite C660-1MM
TOSHIBA Satellite C660-1X6
TOSHIBA Satellite C660-1X7
TOSHIBA Satellite C660-1X9
...még folytathattam volna a sort, csak elráradtam a sok copy-zásban
-
mr_ricsi
veterán
Mindegyikre 2 év világgarancia van.
Ha 3 évet látsz, az vagy valami különleges típus, vagy nem a Toshiba adja, hanem a forgalmazó. Utóbbi esetben lehetnek speciális feltételek, amit a bolt tud megmondani."Garancia: háztól- házig-os?"
Az is van, de van magyar szervizhálózata is. -
cassius.clay
senior tag
SZiasztok!
Egy kis segítség kéne:
Toshiba Tecra M10-es gépem van. minden drivert feltettem, egyet azonban nem tudok:
az eszközkezelő azt irja, hogy az ismeretlen eszköz egy PCI egyszerű kommunikációs valami
Hivatalos honlap megvolt, win update megvolt, nem találtam sehol drivert, illetve ajánl fel egyet a win7 a kis fehér zászlónál a jobb alsó saroknál a hibák javitásánál egy linket ajánl, ami a hivatalos tohiba driverekhez repit, de amint installálni akarom az egyébként vmi ATM chipset névre hallgató drivert, elkezd telepiteni, de sosem irja ki hogy sikeres vagy ilyesmi és azt sem hogy a telepités sikertelen.
Van vkinek ötlete?OS: WIn 7 64 Bit ultimate
-
zileut
tag
A Toshiba Satellite C és L széria között mi a különbség?
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Satellite c66010x-ről mi a vélemény minőség,megbízhatóság terén?
Csak netezni meg néha filmezni kell,semmi játék.
Köszi -
VANESSZA1
őstag
Hamarosan ismét visszajövök hozzátok, vettem egy szép Toshiba notit ismét

-
Kbali
nagyúr
válasz
conqver
üzenetére
Nincs mit - sajnos a notebook-ok az a kategória, ahol ez a cserélgetés a gép többéves korában a RAM bővítésnél még megéri, mást már nemigen az ár miatt.
Esetleg a rendszersebesség növelésére megérheti egy SSD. A PH!-n tesztelt Kingston 96 gigás egész baráti árban van, egy laikus is be tudja szerelni.Ez hatványozottan igaz, ha mindehhez szerviz segítségét is igénybe kell venni. Nekem most ajánlottak egy alsó burkolat cserét 12e +Áfa áron... (ez csak a munkadíj, 16.800 + Áfa lett volna a burkolat) - a gépet 12.500-ért vettem.

-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
Akkor ezek szerint csak megerősítést vártál, hogy jól választottál-e? Igen!

-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
Tudom, azért kérdeztem csak rá az árra - egyébként pont Thinkpad kategória, de itt nemigen volt-van senkinek, általában Satellite kategóriát vesznek az emberek.
-
Kbali
nagyúr
válasz
cassius.clay
üzenetére
Mennyiért kínálják? Ez egy 2 éve kifutott típus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
nem figyeltem,köszi.

Janou