Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Egy régebbi modellel kapcsolatban lenne kérdésem! (toshiba satellite l40-14f)
A probléma az, hogy az akksit nem tölti a gép, csak pirosan villog. Több akksival is ki lett próbálva és BIOS frissítés is volt, de nem oldódott meg.
Ötlet? -
mr_ricsi
veterán
válasz
kotamas41
üzenetére
"Valaki találkozott már ilyennel, vagy tudna valami jó ötlettel szolgálni?"
Én Asus laptopnál találkoztam ilyennel. A boltban nem lehetett hallani, de az éjszaka csendjében baromi idegesítő volt, nem lehetett aludni mellette. Annak garanciális alaplap-csere lett a vége. -
kotamas41
csendes tag
válasz
kotamas41
üzenetére
Az előző hozzászólásomra reagálva írok még pár dolgot, hátha így jobban tud segíteni valaki.
Nos, visszavittem a gépet oda ahol vettem, meghallgatták a srácok, de nem hallottak semmit... Ha otthagytam volna szervizre, de nem találnak semmit, akkor fizetni kellett volna, szal inkább vittem haza a gépet.
Én már ott tartok, hogy megfájdul a fülem ettöl a kis alattomos hangtól, valami nagyon hülye frekvencia lehet.
Azt tanácsolták a boltban, hogy tegyek fel minden drivert, mert volt ami még hiányzott. Ezt meg is ejtettem, de a probléma még mindig fent áll.Valaki találkozott már ilyennel, vagy tudna valami jó ötlettel szolgálni? Esetleg egy BIOS frissítés helyrehozná?
-
bkca
tag
Sziasztok!
A Toshiba laposokat is Kínában rakják össze?
-
törölt tag
egy CPU-Z progit neki és már tudni is fogjuk hogy mi az ami ott van
-
pooty
tag
válasz
csbalu
üzenetére
Hello,
Úgy néz ki vegyes információk vannak az egyes helyeken:
Egyrészt itt van egy Intel proci útmutató. Eszerint a T2450 az Socket M foglalatú, míg a T7700 Socket P. Ez alapján nem lehetséges a csere.Másrészt az Intel hivatalos oldalán már csillan némi remény:
A T2450 adatlapja szerint BGA479 foglalata van(részletesebb adatlapon Sockets Supported: PPGA478).
T7700 név alatt három fajta procit is találni ebben a listában: kettőnek PGA478 a foglalata, míg a harmadiknak(illetve a listában másodiknak) BGA479(Ennek a rendelési száma: LE80537GG0564M). Viszont mindegyik ugyanaz a részletező oldal jön fel, ahol pedig a
Sockets Supported: PBGA479, PPGA478 szöveg van...Az pedig valóban jó kérdés, hogy a 32-bites proci helyére jó-e a 64-bites...
Érdemes lenne egy levelet dobni az Intelnek. -
csbalu
csendes tag
A legfőbb kérdés az hogy a T2450-es proci helyett befogadja-e a T7700-at. Pont itt olvastam az 1ik fórumban, amikor kiemelte valaki, hogy ezért jók a Toshiba laptopok hogy a procijuk így cserélhető.
Viszont azért a levegőbe nem venném meg. Azt megnéztem már, hogy a foglalat az ugyan az, de mivel az 1ik processzor 32 a másik pedig 64 bites ezért nem tudom, hogy működni fog-e.Az SSD-n is sokat gondolkoztam már, de azzal is ugyan ott vagyok hogy helyem nem lesz.
Továbbá nem nagyon vagyok képbe azzal, hogy itt a SATA és ATA winyók között mi a különbség, illetve, hogy az én "elavult" alaplapommal ki tudom-e használni egy SSD gyorsaságát.A laptop típusa Toshiba A200-14E
-
csbalu
csendes tag
Keves Fórumozók!
Rendelkezem egy Toshiba A200as laptopptal, ami már 5 éves lassacskán. Nincsen vele probléma, viszonylag jó hardwareel rendelkezik, de már bizonyos dolgok nem futnak rajta. Ezért kezdtem el gondolkozni rajta hogy érdemes lenne egy picit "felfrissíteni" használt alkatrészekből hogy még 1-2 évet kihúzzak vele, komoly egyéb áldozatok nélkül.Jelenlegi konfigurációm:
Intel T2450 - Intel Core Duo (2M Cache, 2.00 GHz, 533 MHz FSB)
2x1GB 667Mhz Ram
160Gb winchester (Hitachi ATA)
128Mb Nvidia Geforce Go 7300
Ez 5 évvel ezelőtt igen jó konfigurációnak számított de mára már nem annyira megfelelő.
Sajnos nem vagyok már annyira jártasa a Hardware-es dolgokban ezért kérném a Ti tanácsotokat.
Úgy szeretném megoldani a cseréket hogy a régi alkatrészeket eladom.Processor:
T2450 -> T7700
RAM:
2x1GB -> 2x2GB
Merevlemez:
160GB -> 500GB
Akkumulátor:
Cellák cseréje 6db új Panasonic celláraKöltségvetés:
T2450proci 20Euro - T7700 40 Euro - Különbség 20 Euro
RAM:
2x1GB - 4000Ft - 2x2GB - 10.000Ft - Különbség 6000Ft
Merevlemez:
Régit nem adom el az új 15.000Ft
Teljes ráköltendő összeg:
kb 28.000FtSzerintetek megéri ezzel még foglalkoznom?
A jelenlegi processorom nem tudja sajnoa futtatni a VM-Ware-t amire pedig szükségem lenne illetve a Win7 sem tudja a virtuális XP-t futtatni ami szintén jól jönne.
Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a laptoppal, rendkívül megbízhatónak és strapabírónak találom ezért is szeretném egy kicsit még gatyába rázni.
Előre is köszönöm a véleményeket, tanácsokat.
Üdvözlettel:
Balu -
kotamas41
csendes tag
Üdv!
2-3 hete vettem egy Satellite C855-12X laptopot, és pár napja egy halk, "sípoló" hangot hallok belőle. Olyan mintha csengene az ember füle. Hosszú távon elég zavaró. Valaki találkozott már ilyen problémával? Mit jelent ez?
Nem akarok egyböl szervizbe rohanni vele, gondoltam érdeklödök itt elötte. -
válasz
üzenetére
CS:GO kiakasztja Turbo-val, turbozik 2900MHz-re, 100 fok, majd hővédelem leveszi 800MHz-re, hőmérséklet leesik, megint turbo 2900-ra, majd megint 800. Ez így egy értelmes funkció
Mert ha mondjuk egyszer beakadna, leesne 800MHz-re, majd utána csak 2500-ra venné fel, amíg X% feletti a CPU terhelés, nem lenne egy szavam sem.A Dell-nél úgy megy, turbozik 3200-ra (i5 2520m), majd leesik 2500-ra amikor 95 fokos lesz, nem várja meg amíg a hővédelem 100fokába belenyal.
A másik, elkezdte csinálni azt, hogy néha 2-3 másodpercre beáll a touchpad meg a billentyűzet felváltva. USA L850/C850/L855ökre van BIOS update ami ezt javítja, a miénkre meg minek

Mondjuk ez csak akkor jött eddig elő, amikor akkuról ment, így nem vészes, csak vicces. -
válasz
üzenetére
Csak addig jutottam, hogy a radeon bios editorral ránéztem, az már nem ismeri fel, ati tray tools is elég lagymatag állapotban van, gőzöm nincs mivel próbáljam meg.
Laptop hűtőpadot valaki használ L850-13Q-hoz? Rendeltem hozzá egyet, hátha azzal már használható turbo boosttal. Amúgy a szerviz megállapította, hogy az L850-13Q-nál a turbo túlmelegedés a gép sajátossága, meg hogy az összes gép ilyen. Érdekes, a céges Dell nem, de ők tuti nem tudtak erről

-
törölt tag
Valaki próbálta már húzni a 7670-es vga-t?
-
Rolcsao
csendes tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Hát ez szomorú de köszönöm szépen.
-
Rolcsao
csendes tag
Hali!
L750 alaplapra ezt dobta ki a kereső:
http://www.ourtech.co.uk/shop/toshibasa-1346659737-41490.jpgha ez tényleg az mert úgy néz ki akkor ahogy én látom nem cserélhető a vga. :/ ha tévedek javítsatok ki!
-
C1trom
tag
válasz
üzenetére
Sok apró problémám volt a gyári driverrel főleg játékoknál. Semmi eget rengető (egy kivétellel), de idegesítő dolgok.
Pl néhány régi játék (7-8+ évesek) randomra ablakos módba váltott teljesképernyősről, vagy kifagytak az átvezető filmeknél, vagy átváltották a windows témát, meg sok hasonló furcsaság amiből driveres hibát gyanítottam. 1-2 újabb játéknál amik jóval az utolsó hivatalos driver után jelentek meg (pl borderlands 2), meg azt játszotta a driver hogy a videókártyát folyton különböző powerstate-ekbe rakta. Fel-le váltogatott idle (nyugalmi állapot) órajelről maximum órajelre és a venti is fel-le pörgött ami egyrészt kinyírta a teljesítményt másrészt túlhevült a kártya. Minden más játék viszont (ami nem őskövület, de nem is az utóbbi fél évben jelent meg) hibátlanul futott.
Amióta lecseréltem az új driverre minden említett probléma egy csapásra megszűnt, plusz a már fentebb említett apró különbségek. Persze nem kizárt hogy teljesen egyedi esetről van szó és másnak nincsenek ilyen gondjai / eredményei...
-
C1trom
tag
válasz
Fecogame
üzenetére
Én a guru3d-n találtam, de biztos van máshol is.
-
C1trom
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Nem mondtam hogy az év felfedezése, csak eddig feltételeztem hogy a toshibás (támogatott) driver a legjobb, de most az ellenkezőjét tapasztaltam. Gondoltam megosztom, ha esetleg valaki más is hasonlóan gondolkodott / problémái voltak.
-
KuCu_155
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Remélem ez a frissítés helyrerázza a youtubos akadozást és nem zabálja a procit annyira ..
-
Balázs1986
őstag
válasz
C1trom
üzenetére
Ez azért érdekes, mert nálam be van állítva frissítésre a Catalyst update, és javasolt frissítésként fel is ajánlotta a 12.10-et.
Szóval nem egy rejtegetett driver ez, simán elérhető AMD-éknél...
Annyi, hogy előtte sem a Toshiba szarával foglalkoztam...egyébként a 12.8-hoz képest nem igazán vettem észre eddig változásokat a használatban. -
C1trom
tag
Egy gyors tipp:
Akinek újabb amd videókártyás (dedikált) toshiba notebookja van, de a gpu switch (igp és dedikált közt) nem támogatott a notebookján (Pl: Satellite C850, L850, 830, stb. intel cpu + amd dgpu-s gépek) és driveres problémái vannak, de nincs kedve fél éveket várni míg a toshiba kigurítja a megbuherált driverét (toshiba utoljára JÚLIUSBAN frissítette őket), az nyugodtan erőszakolja fel a legújabb generikus amd mobility catalystet (12.10), a toshiba által házilag tákolt (elavult és sz@r) catalyst helyett.
Se a toshiba, sem az amd nem javasolja ezt (Az amd oldaláról, gondolom a toshiba nyomására, le sem lehet tölteni az általános mobility catalystet, úgyhogy igényel egy kis keresgélést a neten), de nekem számos driveres anomáliát, inkompatibilitást, hűtési problémát orvosolt az újabb és a toshiba által érintetlen driver (sőt még az akksi is tovább bírja vagy 15-20 perccel), arról nem is beszélve hogy a teljesítmény is javult az újabb játékokban.
Saját felelősségre ajánlom csak persze, de nekem semmi bajom nem lett tőle, csak javulást hozott.
-
KuCu_155
tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Igen 2őt is és ugyan úgy szarakodik lehet a rendszert kellene újrahúzni már másra nem tudok gondolni ..

-
Rolcsao
csendes tag
Oké! Ezt megérdeklődöm akkor.
-
KuCu_155
tag
Toshiba c660d-18r laptopon(win7 64) elkezdtek akadni a youtub-os videók.
Előtte nem volt semmi probléma vele..

videó közbe iszonyatosan szaggatja a flash plugin a processzort (80-90% körül)-már raktam fel régebbi flasht ugyan úgy fent áll a probléma
-raktam fel másik video drivert ugyan úgy szarakodik,,Valakinek van rá valami ötlete ?
Már 2 hete szenvedek vele :@Előre is köszönöm ha valaki szánna rám pár percet ez ügyben!
-
válasz
Balázs1986
üzenetére
Nem tudom, én felhívnám a supportot és megkérdezném tőlük.
-
Rolcsao
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Igen garanciás még de nem is most cserélném le. És milyen videókártya lenne kompatibilis ezzel a rendszerrel? Ezen a téren még nem vagyok túl tapasztalt. Ugyanígy nvidiára cserélném valószínűleg és egy valamilyen gtx kártyára gondoltam. -
Rolcsao
csendes tag
Hello!
Egy ilyen laptoppal rendelkezem: http://www.edigital.hu/Notebook/Toshiba_Satellite_L750-1N0_notebook-p285601.html
Toshiba L750-1n0
Egy geforce GT520M vga van benne és 4 gb ram, a ram bővítésén gondolkodtam bővíteni szeretném még ugyanennyivel. A kérdésem a következő: A ram bővítése a grafikus teljesítményt is növelni fogja? Mert ezt olvastam a vga ról:
A rendelkezésre álló grafikus memória a rendszermemória használatával bővíthető a TurboCache™ technológia segítségével: akár 2 806 MB-ra 4 GB telepített rendszermemória mellett, illetve akár 4095 MB-ra 8 GB rendszermemória mellett (64 bites Windows® 7 operációs rendszer esetén).
Vagy ezt csak egy vga csere orvosolná? (Ramot mindenképp bővíteném ettől függetlenül) És ha igen milyen vga kártyát tudnék belepakolni a gépbe később?
Előre is köszönöm!
Üdv, -
Sikerült frissítenem a BIOS-t, de így sem lett webcamom. Szóval szerintem ebből szervíz lesz.
Plusz olyant csinál, hogyha ~30% alatt van az akku, és lehajtom hogy aludjon, akkor kb. fél perc múlva felkel, hogy lemerült és már csak 5% van benne

Szóval érdekes.
-
Hivatalos oldalról letöltött BIOS frissítés feltehető a garancia elvesztése nélkül?
-
törölt tag
-
fsb1000
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Ja igen.. elöl be van kapcsolva a Wifi, világít is a LED.
Valamint a Toshiba PC Diagnistic Tool lefuttatva és az sem látja.Megnéztem az eszközkezelő sárga figyelmeztetése milyen eszköz számot ad vissza és rákerestem a neten
Eredmény: Atheros AR5005G Wireless Network Adapter
Ehhez több drivert is találtam, de egyik sem ment fel, illetve továbbar is sárga kérdőjeles az "Ethernet-vezérlő" -
fsb1000
nagyúr
Sziasztok!
L30-ban megszünt a Wifi.
A gép állt vagy 3 hónapig, aztán SSD-re cseréltem a HDD-t, XP install és nincs Wifi.
Mármint az eszközt nem látja a gép.
Már nem is emléxem melyik driver kell hozzá (atheros, Intel, Realtek), de mindegy mert felnyomtam mind és hibaüzenetet adtak hogy adapter nem található.Lehet ezt javíttatni? Érdemes?
Volt ilyen hiba valakinél?Egyébként 3-4 indításonként feldobb egy ablakot, hogy drivert kér új eszközhöz (Ethernet adapter), de ahoz nem találok semmit, aztán már nem is hiányolja.
LAN van mindig, azt felismerte az XP. -
törölt tag
Na ma kipróbáltam az új Medal of Honort a géppel

grafika fele beállítás high, fele medium, szűrők is medium, így 27-33 körüli fps-t adott, szépen játszható vele

-
VMatteo
őstag
Sziasztok!
Az L850-13Q-m még mindig nehezen kapcsol be. Rengeteg kékhalált kapok bekapcsolásnál. Egyszer már volt szervizben RAM cserén. Ha bekapcsol, semmi baja. Hackelt win7-em van
Eleve úgy vettem, hogy kértem memória bővítést. Megkaptam, feltettem rá egy nem túleredeti win7-et, és nagyon nehezen kapcsolt be. A memtest hol tiszta piros volt, vagy nem talált egy hibát sem. Mindig USB-ről teszteltem. Visszaküldtem, kicserélték a memóriákat, biost is frissítettek. De a hiba még mindig jelentkezik. Majd csinálok egy memtestet megint. A win7 meg egy számtech boltba lett felrakva, minden driverrel együtt.

UP!
elkezdtem egyessével tesztelni a RAMokat. Ha a 4 gigás van bent akkor memtest hiba, kékhalál bekapcsoláskor, ha csak a 2gigás akkor minden klappol szépen kapcsol be. Csak így meg a gép lassú. Kék halálkor ilyen hibakódokat kapok:
7E
19
0A
1E
-
beszizoli2
tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék!Van egy Toshiba Satellite A500-as laptopom és szeretném eladni,mennyiért lehetne ezt meghirdetni!Róla lenne szó!
http://ipon.hu/webshop/product/_toshiba_satellite_a500_1ee/141164
Ha valaki tud segíteni az kérem privibe írjon!
köszönöm.
-
Krystal_s
addikt
Itt is írja, hogy kilehet...
"Ha nem szeretné, hogy megjelenjen ez a figyelmeztetés, törölje a töltöttségmérőn található jelölőnégyzet jelölését." -
törölt tag
valamit nem értek ezen a több funkciós billentyúzeten
be akarok lépni a bootba, F2-vel, de se akkor ha csak azt nyomom, se ha fukcióbillentyűzettel..
hogy működik ez? -
törölt tag
nyolcvan pár fokos volt
-
VMatteo
őstag
nekem az L850-em 3 óráig bírta az aida stressztesztet. utána meguntam és kikapcsoltam...
-
válasz
üzenetére
Nálam így nézett ki a túlmelegedés teszt 20-21 fokos szobában, Turbo Boost bekapcsolva:
Intel Burn Test - 10-20 mp alatt 100fok
AIDA64 stressz teszt (minden opció be) - 5-10 perc alatt 100fok
Winrar teszt - 15-20 perc alatt 100fok
GTA4 (HD, night shadow off, többi max)- 20-25 perc alatt 100fokAz Intel Burn Test gyilkos dolog, vigyél inkább AIDA-t, ha negyed óráig bírja, akkor már jó is lehet

-
törölt tag
milyen programot érdemes vinni amivel tesztelni tudom az L850-es melegedését?
-
Krystal_s
addikt
Igen tudom
, csak úgy gondoltam, hogy az értesítés gyakorisága összefügg azzal is, hogy ott milyen értékek vannak megadva, mert alapból elég magas pl 20% és egy 1,5 órás akksi azt hamar eléri. Ezért érdemes 3-4%-ra állítani, olyankor már úgyis érdemes töltőre tenni. Persze, ha már az sem elég, mert a Win annyira gyengének látja az akksit, akkor azt az értesítést külön kell kikapcsolni. -
VMatteo
őstag
Milyen lehetőségeim vannak ha memória gondokkal már volt garanciában az egy hónapos L850-13Q-m és azóta sem jó,hiába tettek bele vadiúj RAM-ot????
-
Krystal_s
addikt
válasz
gameresboy
üzenetére
Szia, ha még jól működik, akkor nem érdemes cserélni. Ezek a mostani Toshiba akksik szerintem mind ilyen gyengék és hamar elhasználódnak. Nekem a 2. akksim elhasználódása is 20%-os volt 1 év után úgy, hogy talán 2-3x használtam.
Elég a win értesítéseknél kisebb %-ot megadni, hogy mikor figyelmeztessen
itt:
..vagy, ha már nagyon zavaró, akkor kikapcsolni. -
gameresboy
aktív tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
Hello!
Megnéztem, s 60%-os az elhasználódás!
Az energiaséma beállítás kiegyensúlyozott értékre van állítva!Érdemes cserélni, vagy ne foglalkozzak vele?
Kikapcsoltam, hogy a Windows ne jelezze, hogy cserélni kell!
Rendesen feltöltődik, s teljesen feltöltve kb 1,5 órát simán kibír az akksi!Üdv,
GBoy -
-
törölt tag
egy kérdésem lenne felétek: milyen a toshiba support?
hazai vagy "vidéki"?
jönnek vagy vinni kell?
meg ilyenek
-
bump3r11
csendes tag
Sziasztok!
2 éves Toshiba satellite L500D-163 típusú laptopom van, gyári PA3534U-1BRS akkuval, ami ma valószínűleg teljesen megadta magát.
Kölcsön fogok kérni egy töltőt és egy akksit is hogy lássam tényleg ez-e a baja, de esélyes. Fél órákat bírt az akksi teljesen feltöltve, mától pedig egyszerűen nem tölti, nem villan a LED ha bent az akksi, hiába érzékeli a Windows. (37% , akku csatlakoztatva, nem töltődik.) Csak akkuról el sem indul.
A kérdésem az lenne egy hozzáértőhöz, milyen akksit rendeljek? Sajnos most nincs pénzem egy gyárira, egy olcsó utángyártott jöhet szóba, akár e-bayről. Nem több órás filmezéshez, csak adatmentéshez kellene az akksi, amire már jobban vigyáznék tanulva a mostani esetből.
http://www.ebay.com/itm/6-Cell-Battery-for-Toshiba-PA3534U-1BRS-PA3535U-1BRS-PA3535U-1BAS-PABAS098-Black-/310405767529?pt=Laptop_Batteries&hash=item4845a02169
ezzel nagyon befürödnék?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
driver18
tag
Sziasztok,
Toshiba Satellite L750D-16K-ról lenne szó. Tökéletesen működik minden
, amíg fülhallgatóval nem szeretnék zenét hallgatni. Ugyanis amikor azt csatlakoztatom a hang kimenethez, abban a pillanatban lefagy a rendszer.

Mi okozhatja ezt a problémát, hogyan tudnám orvosolni?Köszi előre is!

-
Krystal_s
addikt
válasz
addamka
üzenetére
Sajnos volt egy ilyen érzésem, amikor írtad, hogy 2.5GHz-en 75°C és nem ment a turbo.
Ezért is kérdeztem rá. Ez nagyon nagy szemétség részükről :@
Melyik szervizben volt a géped ? Egyiknél engem régebben az ügyintézés után pár nappal felhívott egy nő, aki ellenőrizte mennyire vagyok elégedett és az egész beszélgetést rögzítette. Azaz bármi gond lett volna, nem hagyta volna annyiban. -
válasz
Krystal_s
üzenetére
Közben kiderült, hogy a túlmelegedés problémát úgy oldották meg, hogy a BIOS-ban a turbot tiltották

Ha visszakapcsolom, megint túlhevül. Most csinálok átlagos alkalmazás teszteket, mert az Intel Burn Test kicsit túl durva ehhez (10 mp alatt eléri a 100 fokot). Csak mondjuk steames játékokat nem szívesen hagynék fent nekik

Amit még imádtam, hogy az elvégzett munkáról egy deka pappír nincs.
A wifi-t legalább cserélték, mert más a MAC címe. -
Krystal_s
addikt
válasz
gameresboy
üzenetére
Nézted hány %-os az akksid elhasználódása ? Régebben lehetett ilyenekről hallani, hogy a Win7 hibásan jelezte ki az akksi állapotát és kérte a cserét, de volt olyan is, amikor bios frissítés is megoldotta...
A Win energiasémák - energiagazdálkodásban milyen értékre vannak állítva az akksi töltöttségi szintek ? -
Krystal_s
addikt
válasz
addamka
üzenetére
Sajnos egy korábbi notimnál volt szerencsém látni, hogyan szedik...pontosabban akarták volna szétszedni egy tisztítás miatt, a szemem előtt. Nem Toshiba volt, de ez tök mindegy, mert a legtöbb hely sajnos ilyen. Rémséges szervizes történeteket olvasok, tapasztalok, látok. Szóval, amikor megláttam, hogy egy sima durva asztalon elkezdte a csávó forgatni a notit fejtetőn szóltam, hogy én eddig vigyáztam a gépemre és szeretném, ha ezt tiszteletben tartaná. Mosolygott, hogy nem tök mindegy ? Inkább megkértem neki se álljon és kerestem másik szerelőt.
Pár hete itt 1-2 ember azért elítélt engem, sőt szerintem többet nem is fognak hozzám szólni, mert azt mertem írni, hogy amíg lehetséges nem szeretném a gépet szervizbe vitetni. Amúgy egy ventiről volt szó és nincs konkrét hiba még...
Nőből vagyok és igen a notim tetején van pár nagyon szép kövekkel kirakott kis pillangó. Bele se akarok gondolni, azokkal mi lenne.
A másik, hogy milyen munkát végeznek. Nemrég írta valaki, hogy venti csere miatt küldte szervizbe és mikor visszakapta nem ment a venti, mert nem kötötték be, neki kellett szétszedni. Hát komoly...Bízzunk benne, hogy a géped tökéletesen fog működni, de nekem furán hangzik, hogy nem megy a 3,10GHz turbo. Tesztelted mással is ?
A karc miatt pedig érdemes lenne szólni nekik. Gondolom letagadnák, de egy próbát megér, nem szabad hagyni, hogy az embert hülyének nézzék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS routerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) a SilexComp kft-től vettem és kb.11500ft volt. Ha van rá lehetőség érdemes magaddal vinni a gépet azért, mert meg kell nézni hogy passzol-e a gépbe. Az enyém is egy kicsit szorul.
, csak úgy gondoltam, hogy az értesítés gyakorisága összefügg azzal is, hogy ott milyen értékek vannak megadva, mert alapból elég magas pl 20% és egy 1,5 órás akksi azt hamar eléri. Ezért érdemes 3-4%-ra állítani, olyankor már úgyis érdemes töltőre tenni. Persze, ha már az sem elég, mert a Win annyira gyengének látja az akksit, akkor azt az értesítést külön kell kikapcsolni.

Ezért is kérdeztem rá. Ez nagyon nagy szemétség részükről :@
Janou