- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
flurider #9496 üzenetére
szia, több helyen is olvastam erről, hogy megoldható a gyári rendszervisszaállás külön a képfájlból is, csak nem volt minden leírás egyértelmű, mert különböző módon oldották meg...winPE vagy live linux segítségével stb. eddig a legérthetőbb leírás sztem ez.
a lényege, hogy win telepítővel kell bebootolni, és a parancssoros javítást kell választani.
ahol meg kell keresni az imagex.exe-t és a képfájlt, ami darabolva van *.swm fájlokra. most, hogy látom nálad is *.swm fájlok vannak így talán működik az oldalon leírt módon, csak a könyvtár nevet és fájlokat kell átírnod értelemszerűen,ahol az swm fájlok vannak...
Recovery of Toshiba laptop -
válasz
flurider #9491 üzenetére
Szerintem szedj le egy másik verziót.
Próbáld a magyar Win7 Home Premium, vagy Prof. verziót
Aztán szükséged lesz egy particionáló programra.
Formatáld le a vincsesztert, és tedd fel a másik verziót.A Recovery CD nem rossz , ha sokáig meg akarod tartani a gépet.
Ha nem akkor majdnem annak az árából kapsz egy magyar nyelvű Win7-et.
De német Prof-ot olcsón még én is tudok, ha kell.. -
mr_ricsi
veterán
válasz
flurider #9490 üzenetére
A hivatalos Toshibás visszaállítás teljesen azt az állapotot állítja vissza, ami az új gép dobozból kikerülése után volt. Még a particiókat is törli és újra létrehozza, ha te átméretezted azokat.
A recovery particiód 10GB-os foglaltságából arra következetek, hogy ott kell legyen a rendszer telepítője. Úgy lenne logikus, hogy DVD-kép formában legyen ott. Azt mindenképpen keresd meg, és írd ki lemezre. Aztán ha a gyári állapotot már bármikor tudod hozni, lehet játszadozni a win farigcsálásával.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
flurider #9484 üzenetére
"A rejtett particio 11 giga. Nem igaz, hogy nem lehet abbol egy bootolhato lemezt csinalni valahogy."
Keress egyben 6-7-8GB-os fájlt, esetleg az lesz a DVDkép."mert a regi tulaj mind a szaznegyvenezer toshiba appot felrakta,"
Nem a tulaj rakta fel, hanem a Toshiba így telepíti előre a rendszert. (Ha sikerül legyártani a recovery DVD-t, akkor újra visszakapod mind a 140ezret-et, tehát néhány napi szívás után ugyanoda jutsz vissza, ahonnan elindultál.)
A Vezérlőpultban a Programok eltávolításánál lehet a nem szükséges progikat uninstallálni. -
mr_ricsi
veterán
válasz
flurider #9476 üzenetére
"A toshiba recovery programmal lehetne ujrarakni, de az nincs meg, nem kaptam hozza olyat."
Neked kellett volna a recovery DVD-t legyártani a szűz rendszeredről. Miután törölted a gyári rendszert, már nem tudsz mit tenni.
Vagy megveszed a hivatalos lemezt a Toshibától, vagy ráügyeskedsz valamit."Leszedtem egy ugyanolyan home premiumot, de az meg kulcsot ker, holott a kulcs a noti aljan van a matrican, ami eredeti."
Tényleg ugyanolyat? Eredetileg is magyar volt rajta?
A noti kamerája nem látja a noti alján a matricát, ezért kénytelen leszel neki bepötyögni a karaktereket. -
Gh057
csendes tag
válasz
flurider #5682 üzenetére
Ezzel a lassú boot problémával én is szenvedtem az elején, de két nap után utánaolvastam, és sikerült megtalálnom a hiba okát.
ITT sikerült megtalálnom a megoldást ami a következő:
Click "Start" and type "MSCONFIG" in the search box. Press enter.
Click on the "Services" and untick "Notebook performance tuning service".This is a part of the Toshiba TEMPRO software and seems to be the culprit. Once untick the "Please Wait" screen should only appear momentarily, if at all
Szerintem ez neked is segíteni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin's Creed Odyssey
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest