- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
és Sgt. Chris
úgy lehet feltelepíteni, hogy amikor letöltöd a hivatalos drivert, ki kell csomagolni a fájlokat egy mappába és az eszközkezelőből kell külön frissíteni. majd restart és akkor simán elindíthatod az AMD-s driver "csomagot".
nekem Intel-es gépem van, de nálam sem ment alapból a hivatalos telepítése, mert ezt írta ki
ezután már mindig simán telepíthető majd a hivatalos. -
foxi69
tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
Örök hála! Megy minden. -
mr_ricsi
veterán
"Jó Neked, én nem tudtam felrakni. Pont magát a VGA-driver-t nem rakta fel, a Catalyst többi részét igen."
Ezek közül próbáltad az OS-ednek megfelelőt?
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/12-1_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl.exe
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/mobile/12-1_mobility_vista_win7_32_dd_ccc_ocl.exe
És előtte a Toshibás drivert uninstalláltad, és újraindítottad a géped? -
whiteman0524
aktív tag
Innen tudod leszedni a drivereket (ha nem jönne be a lap akkor nyomj egy F5-öt), meg ami esetleg még kellhet. Nálam ezek vannak most éppen fönt:
01. - Atheros LAN Driver - 1.0.1.50
02. - Atheros Wireless LAN Driver - 9.2.0.419.0
03. - Synaptics Touch Pad Driver - 15.2.11.1
04. - Conexant Audio Driver - 8.51.2.51
05. - Toshiba - AMD Display Driver - 11-23-2011
06. - AMD HDMI Audio Driver - 11.12
07. - Atheros Bluetooth Filter Driver Package - 1.0.7
08. - Toshiba - Bluetooth Monitor - 4.07Ezeket nem pont ilyen néven találod meg a listában (sőt ezek közül párat én innen vadásztam, mert itt frissebb driverek voltak mint az első linken), mert amiket letölthetsz, azok ilyen önkicsomagoló fájlok, és és most azokat a neveket soroltam föl, amik ezeknek a címsorában szerepelnek kicsomagoláskor. De a nevükből nagyjából lehet következtetni arra hogy melyik melyik lehet, a linkelt listában. A szám ami utánuk van, az a verziót jelöli.
A fönti 8 driver mindegyike kell ahhoz, hogy például az eszköz kezelőben eltűnjenek a fel nem ismert hardverek és a kérdőjelek, egy-kettőt kivéve amiket ugyan felismer a Windows de a driver amit telepít az eszközhöz az kritikán aluli és sok esetben nem használja ki a hardver adottságait. Ilyen például a Touch Pad Driver, ami nélkül a touch pad ugyan működik de nem lehet vele görgetni.
-
foxi69
tag
Üdv!
Ma megérkezett hozzám egy L750D-169, amire feltoltam a Win7-t (64 bit). Sajnos driver gondok miatt nem tudok hálózati kapcsolatot létesíteni. Honnan és milyen drivert kell leszedni hozzá? Nincs ehhez valami komfortos megoldás, ha már egy nyamvadt CD-t nem adott hozzá a t. cég (ez mondjuk nagy - nálam:-().
-
wsh13
tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
Ja, most vettem észre, de még ez is újabb, mint ami a magyar oldalon van.
Igazából azt nem értem, miért kell a gyártóknak mókolni? Miért nem tud írni a notikhoz az AMD? -
wsh13
tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
Tessék:
Nálam ez van fenn.
De most nézem, hogy a 01.05. nem a driver dátuma, hanem a honlapra kikerülésé. De ezzel együtt is újabb, mint ami a magyar oldalon van fent.
-
wsh13
tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
Jó Neked, én nem tudtam felrakni. Pont magát a VGA-driver-t nem rakta fel, a Catalyst többi részét igen.
Írtam az előző hsz.-ben, hogy a Toshiba.com-on viszonylag friss a driver (2012.01.05.). -
whiteman0524
aktív tag
Én is először az AMD hivatalos drivereit próbáltam. Fel is ment gond nélkül és látszólag működött is, viszont csíkozódott tőle a monitor. Ezt úgy kell elképzelni mint amikor memóriahibás a VGA, vagy túl van hajtva, olyan csíkok jöttek elő, de nem a hardver hibából kifolyólag. A legérdekesebb az volt hogy játékok közben nem tapasztaltam a problémát, tehát full terhelés alatt nem volt ilyen gond, de amikor éppen neteztem, vagy valamilyen program futott, vagy éppen csak az asztalt bámultam akkor előjött. Nem volt semmi ötletem, ezért leszedtem a Toshiba Display driverét (ami ugye sajnos nem a legfrissebb) és azóta nem tapasztaltam ilyen hibát.
Szóval lehet hogy Toshiba tényleg buherál valamit azokon az AMD drivereken. Az egyetlen probléma hogy kábé 3-4 havonta jönnek ki egy-egy újabb Display driverrel

-
VANESSZA1
őstag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Pedig mennyivel szebb is a Suse..
-
wsh13
tag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Engem azért érdekelne, mert az AMD drivere mindig frissebb, mint amit a Toshiba, vagy bármely más hardvergyártó összehekkent. Továbbá, ha a gyártókra vagyunk utalva grafikus driver esetében, az nem sok jót vetít előre eddigi tapasztalataim szerint. Amúgy ha rám hallgatsz, akkor a Toshiba.com-ról szedd le a VGA-driver-t, ne pedig a magyarról, mert az lényegesen régebbi. Mármint a magyar.
-
vranyek
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis probléma egy ismerősöm Toshiba l750-1ML laptopjával, mivel sehogy sem lehet működésre bírni a bluetooth-t! Telepítésnél kiírja, hogy sikertelen a telepítés, eszközkezelőben 10-es számú hibával karöltve írja ki, hogy hibás eszköz... sehogy sem működik, semmilyen driver se jó neki, na nem mintha olyan sok lenne hozzá...
Mi lehet a probléma? ja, windows 7 x64 oprendszer alatt megy a gép! -
wsh13
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az L750D-16K noti esetében van-e lehetőség valamilyen úton-módon feltenni a hivatalos AMD Catalyst drivert a Toshiba driver helyett. Mert alapesetben magát a grafkártya drivert nem rakja fel. Épp az Aer 5560G kapcsán írták itt a PH-n, hogy fel lehetett tenni rá a hivatalos AMD drivert, amivel a "switchable graphics" is működik. Hátha van ilyen lehetőség ennél a laptop-nál is. Bocs, ha már volt szó róla esetleg.
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
mehet akkor a jó kis Suse Linux rá..:-)
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Ilyen´hidegbe várj vele pár órát mielött beindittod, a páralecsapodás miatt..
-
Sgt. Chris
aktív tag
Skacok! Nemrég csomagoltam ki a dobozából a 750D-16K-t, és felötlött bennem, hogy ezt előzetesen kell e tölteni, mint a mobiltelefont, vagy rádugom a hálózatra és mehet? Amig a hálózatról megy a töltés, addig nyugodtan használhatom, ugye? (win install meg ilyesmik..)
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Styleboy
üzenetére
"Nekem ez a skála 800-1400mhz ig tart. Ez most azt jelenti hogy a processzor sebessége maximum 1400Mhz? Mert én úgy tudtam hogy 1400 és 2300Mhz közöt skálázódik."
Ha a APU egyes részei nincsenek kihasználva, és energiatakarékos állapotba kerültek, akkor más részeinek megemelkedhet az órajele amennyit a 35W-os fogyasztási keret megenged, de max 2300 MHz-ig.
Hogy ez működjön, a W7-re telepíteni kell a KB2645594 és a KB2646060 frissítéseket. (A M$-tól.) -
dunc
nagyúr
Sziasztok van egy 750D-169 notim,de a belső microfont nem tudom életre kelteni !
-
Styleboy
tag
Hali mindenkinek.
Az lenne a kérdésem hogy a laptopomban egy A6-3400m proci van.
És van egy olyan kérdésem hogy az AMD VISION Engine Control Centerben a Teljesítmény/CPU energiaellátás fül alatt elviekben meg lehet adni hogy akkumulátorról és csatlakoztatva a processzor sebessége mekkora legyen. Nekem ez a skála 800-1400mhz ig tart. Ez most azt jelenti hogy a processzor sebessége maximum 1400Mhz? Mert én úgy tudtam hogy 1400 és 2300Mhz közöt skálázódik.
Meg a másik problémám az hogy mikor feldob egy olyan menüt hogy hozzá kell rendelni az adott programhoz hogy energiatakarékos GPU vagy Nagy teljesítmény beállítással fusson az adott program hiába állítottam be az utóbbira és megyek rá hogy alkalmaz egyből vissza állítja hogy Nincs hozzárendelve. Ez miért lehet?
Segítségeteket előre is köszönöm -
NÓPARA
aktív tag
Szia!
Szerintem is ilyet küldenek vagyis ezt küldik csak csinálnak vele valamit. Mivel még nem regisztráltam be a Toshiba honlapjára azt a gépet így most próba majd ha megkapom. A réginek fel van írva a száma arról tudom majd hogy melyik gépet kaptam meg. A dobozt tudom hogy a régi lesz de ezt mondtam is nekik hogy nem érdekel csak a gép. Netán ez sem lenne jó akkor megy a Toshiba Centerbe teló és jönnek azt hiszem érte. Na meg szintén teló nekik hogy ez már sok lenne így részemről. Szerinted a használati utasítás minden esetben vagy csak tipusnál cd? Vagy van papír formába mert tőlem papírba kérik de nem tudom miként néz ki. Amit VANESSZA1 linkelt azon ott két papírt látok ha meg nyitom a linket. Na olyan volt nekem is +még egy papírlap amin az volt a lényeg hogy OP. rendszer nélküli a gép.Amugy szerintem arra ment ki a játék hogy el tusolják a 3napos cserét és a 8 napos el állást. Én nem nyúlok bele az már TUTI de kössz a tippet.A héten várom a notit és utána majd többet mondok. Köszi a hozzászólásokat is.

-
csaszata
csendes tag
Toshiba Satellite L750-1WW -ről tudna valaki véleményt, infót mondani?
Köszi
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Hali!
Először a csomagolás és a felhasználói utasítás miatt nem akarták a pénzt visszafizetni. Most ott tartok hogy a utasítás hiányzik nekik de nagyon és ezért már szerintük hiányos a csomagolás.Telefonon ott vagyok hogy jövőhéten küldenek egy notit csak már én sem tudom hogy milyet. Közben VANESSZA1 linkelt lejjebb egy tesztett és ott láttam azokat a papírokat ami nekem is volt a dobozba + egy papírlap amin az volt hogy a gép Op rendszer nélküli. Netán kiderülne számomra hogy a használati utasítás fel van előre telepítve a gépre akkor azt hiszem megint lesznek kérdéseim a bolt felé. Köszi a segítséget majd jövőhéten valamikor tudok már csak többet a dologról.

-
VANESSZA1
őstag
-
Dizag
csendes tag
Ugyanaz nálam is a probléma, már közel 2 napja bénázok vele....Hivatalos driverek rég megvannak (talán többet is szedtem le,mint ami szükséges), letiltva egyáltalán nincs a WIFI, de mégis ezt írja ki a csodálatos Atheros Ethernet Controller ! A használatit most futottam újra végig, minden aszerint van beállítva, egyfolytában ugyanaz az átkozott üzenet jön ki Radar módnál: A vezeték nélküli hálózati eszköz le van tiltva, kapcsolja be...
PS3, Androidos telók bezzeg szó nélkül felismerték az itthoni jelet, de ez a japán szarkeverő nem tudom meddig kéreti még magát
Valaki pls segítsen, hátha nem olyan nehéz ezt megoldani -
mr_ricsi
veterán
"Meg kaptam egy könyvecske szerűt ami megint ugyanaz a méret mint a többinél"
Az a "Felhasználói kézikönyv/Korlátozott jótállás", amit keresel. Kb. 8 mm vastag.Szerintem a céggel a kommunikációtokat sürgősen írásos alapra kell helyezni (email, vagy papír), mert a szó elszáll, utólag bármit letagadhatnak.
Írásban kérd tőlük, hogy mi az álláspontjuk.
Ha leírják, hogy azért nem veszik vissza a notit, mert hiányos a csomagolása és a dokumentációja, akkor nyert ügyed van. Felnyomod őket a NFH-nál, és az [link] leírtak alapján nyert ügyed van.
"Követelheti-e az eladó elállásunk esetén, hogy a terméket az eredeti csomagolásban és az eredeti okmányokkal (számlával) együtt küldjük vissza?
Nem, ilyen feltételektől nem teheti függővé az eladó az elállási jogunk gyakorlásának elfogadását, de javasoljuk, hogy a termék csomagolását óvatosan bontsuk fel és azt őrizzük meg a számlával és egyéb okmányokkal (például a jótállási jeggyel) együtt az elállási határidő lejártáig."Mindenképpen neked kell kezdeményezni, mert a cégnek semmi oka erre: nála van a pénz is, és a noti is. És ne menj bele semmi vitába, mert neked nem kell indokolni az elállást, nem számít, hogy utólag lett-e bővítve, vagy hogy futtattad-e a memtestet.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524
üzenetére
"Én nem tudom hogy miért nem tetszik senkinek se az a D betű. Rendre lehagyják mindenütt. Csak nem értem hogy miért pont azt"
Lehet hogy azért, mert az mutatná, hogy a gép AMD alapú, nem pedig Inteles. -
zizzybika
csendes tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
milyenek lesznek azok a trinityk?
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
zizzybika
üzenetére
Nem tudom. Nekem sajnos tönkrement a laptopom ezért muszáj volt venni egy újat és erre esett a választásom. Hardver ügyileg sztem teljesen rendben van a cucc. Bár nyárra már kint lesznek az új Trinity APU-k ha minden igaz. Azt esetleg érdemes lehet mevárni, de ezzel se jársz rosszul. Két negatívumot tudok megemlíteni ezzel a géppel kapcsolatban, ha leszámítom a drivervadászatot
Az egyik a minőségileg gyenge billentyűzet, a másik meg az hogy lehet hogy a képeken nem látszik de fényes a felülete, és eléggé könnyedén sérül. Én egyszer utaztam már vele 200 kilót, úgy hogy végig a laptoptáskában volt de itthon már is észrevettem rajta 2 kis karcolást... Nagyon érzékeny. De ezeket leszámítva nekem nagyon bejövős. Főleg ez a kis 4 magos AMD proci. Kicsit régebbi játékokat egész jól futtat, de azért csodát nem kell várni tőle. Ha kell a teljesítmény, akkor pedig rántok a procin 1Ghz-et, azt még stabilan elviszi. Így ha kell a kraft akkor van egy 2.4 GHz-es 4 magos kis procid
Az előző gépem ami tönkre ment egy HP volt. 1,6Ghz-es 2 magos Core 2 Duo, 2GB RAM, meg egy 160GB-os vinyó volt benne. Jah meg egy Intel GMA 950 (
). Hát ahhoz képest ez fényévekkel jobb 
-
zizzybika
csendes tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
megéri megvenni egy ilyet most, vagy várjak még a nyárig?
-
zizzybika
csendes tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
jó gép lenne mert 4 magos és 2 ati videókártya, egyik proci mellett ül. másik meg a dedikált

-
zizzybika
csendes tag
[link]
Vélemény?

-
NÓPARA
aktív tag
Szevasz!
Elég gázos már sajnos a dolog. Ahogy visszaküldtem meg is kapták de baj volt a csomagolással és a hiányos visszaküldés. A használati utasítást nem küldtem vissza
mondjuk ami nincs azt nem küldhetem vissza de bizonyítani nem tudom
Már azt is tagadták hogy mondtam hogy futtattam a progit( Memtest86). Ami még poén hogy visszaküldték a gépet és a futártól nem vettem át így ment vissza megint. Ebből azt következtetem hogy ők sem nézték meg mikor ott volt náluk a gép és ugyanugy küldhették vissza. Most sajnos ott tartok hogy várom a gépem megint jövőhéten vissza és ha mégis baj lesz vele akkor már valami mást kell cselekednem 
-
dunc
nagyúr
Ez a bolt ,nem gyengén cigànykodik !!!!
Egyszerüen nem akarjàk visszadni a pénzed,megvan a véleményem errõl a szànalimszínt boltrol.
És a hibàs géppel mi van ? Javitjàk ,bontott doboz volt a rambõvités miatt,lehet nem is jàr,és benne se volt..... Ebbõl fogyasztòvédelem lesz ? -
NÓPARA
aktív tag
Szia!
Pedig nem fizet és kénytelen lettem máshoz alkalmazkodni. Nekem Op rendszer nélküli volt a laptop[link]. Mivel én sem tudom bizonyítani azt hogy elküldtem a használati utasítást ezért ezzel érvelnek. Fentebb írtam hogy miket kaptam hozzá és ezért lennék kiváncsi hogy mások mit kaptak hozzá a dobozba.Így részemről hunyó lettem
Mondom csak azt nem értem hogy miért kell nekem az utasítás amit hiányolnak mivel nincs is gép. -
NÓPARA
aktív tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
Helló!
Kicsit tömör leszek hogy érsd miért kérdem a dolgot. Vettem laptopot ugye TOSHIBA én ezeket a papírokat kaptam vele amit leírtam. Mivel nem voltam a géppel megelégedve visszaküldtem a 8napos elállás címén. Kiderült hogy a használati utasítást nem küldtem vissza
Mondjuk most is azon tünődöm hogy miért kell nekem az a papír mivel nincs készülékem. A bolt ezért hiányosnak veszi és el áll a visszafizetéstől. -
whiteman0524
aktív tag
Igen a körítés attól függ általában hogy milyen gépet veszel, meg persze a gyártótól. Olcsóbb típusokhoz nem adnak szinte semmit se, csak pár papírfecnit. Szóval nem hagytak ki semmit se a dobozból ne félj. Az enyémhez se adtak semmit se, még driver CD-t se, de engem nem is izgat, mert úgy se bontom ki soha őket, a gépet meg tudom hogy hogy kell használni nem kell hozzá véginyálazzak egy 2000 oldalas kódexet. Persze aki nem ért hozzá, annak jól jöhet só se róla, de én annak örülnék a legjobban ha a dobozban csak a laptop + a töltő lenne és kész.

-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Segítség kéréssel fordulok hozzátok. Aki vásárolt mostanában laptopot mennyi tájékoztató jellegű papírt kapot? Én ugyanis kaptam egy képeslap nagyságú lapot amin az van hogy Op rendszer nélküli a gép...stb. Kaptam egy olyan papírt ami összehajtogatva szintugy képeslap nagyság és ezen azt hiszem magát a laptopot és részeit ábrázolja. Meg kaptam egy könyvecske szerűt ami megint ugyanaz a méret mint a többinél. Utóbbiban nem tudom mi van bocsánat érte. Kell ettől több darabnak benne lenni? Esetleg tipus függő ez is hogy mennyi a tájékoztató?

-
TIT
veterán
Toshiba laptopokba mindbe Lg író van?
Iszonyat lassú
-
whiteman0524
aktív tag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
nincs mit. -
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
whiteman0524
üzenetére
Váááá...korán hajnalban ennyire figyelmetlen vagyok...tényleg lemaradt a D betű...
Kösszi! -
whiteman0524
aktív tag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
Amennyiben véletlenül elírtad és L750D-ről van szó -> Erre tessék. (... Termékjellemzők ...)

-
Sgt. Chris
aktív tag
Tegnap rendeltünk tesómmal egy L750-16K-t, de a hivatalos oldalon nem találom ezt a típust, pedig egy kicsit előre dolgozva szeretnék minél több drivert, meg egyéb ilyesmi szoftvert (frisset!) letölteni, mire megjön a cucc. Vajon a fenti tipust milyen típusszámon találom a toshiba.hu-n?
Előre is köszi!!!
-
rizso
addikt
-
Rellind
senior tag
Üdv.
Segítséget kérnék.
Vennék egy Qosmio 775-öst,de nem tudom milyen processzorral. Intel Core i5-2430M vagy. i7-2670qm? 200-300$ a különbség. Megérné a nagyobbat venni? Elsősorban játékra kell a gép.
Köszönöm.
-
rizso
addikt
Semmi. Tárgytalan...
-
Kbali
nagyúr
válasz
Styleboy
üzenetére
Egész véletlenül nincs a gépen hardveres kapcsolója a wifi-nek (a BT is azzal kapcsolódik)?
A BT-t meg azért dobja fel, mert gondolom autostartra van állítva a szolgáltatások között, hogy a win-nel együtt induljon, de mivel nincs bekapcsolva, ezért jelez hibát.
Itt a felhasználói kézikönyv. -
Styleboy
tag
Ja meg mikor bejelentkezik a rendszer egy Bluetooth monitor nevü ablak ezt írja ki:
"Could not turn Bluetooth power on. Please turn on Wireless Communication Switch located on side of main unit." -
Styleboy
tag
Sziasztok.
Adott egy Toshiba L750D-16K laptop.
A problémám a következő lenne hogy a WIFI-hez feltettem a drivert fel is ismerte (Atheros AR9002WB), de valamiért nem akar még most se bekapcsolni. Mikor lenyomom az FN+F8-at ízt írja ki, hogy "Wireless communication is disabled. Please turn on the Wireless communication switch."
Mit tegyek ilyenkor mert már semmi ötletem sincs. Segítségeteket előre is köszönöm -
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék hogy két proci közül melyik melegszik jobban? Az i3 vagy az i5?
-
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524
üzenetére
"Egyébként a Toshiba Value Added Package-ből pontosan melyik az a komponens amitől például a funkcióbillentyűk esetében előjön valami OSD féleség"
A Toshiba Flash Cards. -
Vadászmenyét
aktív tag
sziasztok. toshiba satellite p770 s05 hu hoz részletes tesztet hol találok? sehol se lelek. vagy valakinek személyes tapasztalat?
-
dunc
nagyúr
válasz
whiteman0524
üzenetére
Hello nem tudom,de nekem megvan win7 64 hez megvan minden cucc.
-
-
VANESSZA1
őstag
...,de várjuk meg mert mindjárt jön az okoskodó, az elmondja,hogy a döglött ló csak alszik!

-
whiteman0524
aktív tag
Hmm.. Akkor lehet hogy hülyeséget mondtam. Ez esetben akkor biztos is hogy nincs USB 3.0. Jelenleg úgy sincs USB 3.0-ás eszközöm, szóval annyira nem érint a dolog, de azért eléggé megtévesztő dolgokat írnak egy-két helyen. Én amikor nézelődtem a vásárlás előtt, ha jól emlékszem több helyen is találkoztam azzal hogy ebben van 1db USB 3.0-ás csatlakozó. De mivel ez annyira nem érdekelt, így nem néztem utána pontosabban.
DaWe25 - Az az USB Driver ami fent van a Toshiba oldalán, megnéztem és egy Catalyst telepítőt indít el, mint amilyen például a Display Driver, és nekem konkrétan azt mondta a telepítő hogy nincs mit feltelepítenie mert már minden driver fent van. Korábban felraktam a Display Drivert meg még 1-2 drivert... Szóval tuti hogy nem egy USB 3.0-ás driver lesz.

-
DaWe25
csendes tag
Köszönöm a segítségetek

Holnap jön meg elvileg a laptop, szal meglátom élőben, h kék-e v sem az USB-je
Max még kipróbálom majd azt amit whiteman0524 mondott
-
dunc
nagyúr
válasz
whiteman0524
üzenetére
Nekem is 750D -169 van tudomàsom szerint nincs rajt 3.0 usb port,mert az jelölve lenne,és alapba nem müködne ,egy kikapcsolt àllapotba is töltõ usb van rajt a bal oldali.
Polip javits ki ha tévedek. -
whiteman0524
aktív tag
Ezzel én se vagyok teljesen tisztában, nekem egy L750D-169 gépem van. Szerintem egyébként van USB 3.0 csak fel kell rakni egy USB Drivert hogy működésre lehessen bírni. A te gépedhez itt van pár driver, ezek közül az USB Driver-t kéne felraknod. Ha jobb oldalon ezzel kapcsolatban a További információ-ra mész, akkor ott a Leírásban szerepel hogy :
this driver provides the usb3.0 support for your system.
Szóval ez fog neked kelleni. Én is felpakoltam, de nekem most nincs kéznél egy USB 3.0-ás eszközöm se amivel ki tudnám próbálni hogy működik-e. Bár ha egyszer odaírták, akkor csak nem lesz vele gond

-
DaWe25
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Toshiba Satellite L750D-16K-ban most akkor van USB 3.0?
Mert nekem nem egyértelmű :\ mert olvastam tesztet az L750D-ről és ott írták előnyként hogy van benne, meg a PCland oldalán is az van írva, de másutt meg szinte mindenhol az, hogy csak 3db USB 2.0 van benne.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. Dávid -
didros
senior tag
Még pár kérdés: Az 500Gbyte-os merevlemez milyen gyártmányú? Illetve a kijelző az Samsung paneles, ugye? Milyennek találjátok a megjelenítő minőségét?
-
didros
senior tag
Most már csak két gép között vacillálok. Ez a Toshiba vagy olcsóbban a Lenovo G570GH B950-es processzorral. A lenovo valahogy letisztultabbnak tűnik nekem és a billentyűzete is ergonomikusabb. Ugyanakkor csábít az is, hogy mennyi extrát kapnék a Toshiba esetén +12ezer ft-ért. Még akkor is ha játékra sohasem használom a gépet..
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
Helló!
"A futár volna 5e Ft? Az egy kicsit drága, nem?"
A futár=kb 2500 körül és bocs nem pontos az adat. De ha bevizsgálást kérem tőlük akkor ingyen vitte volna vissza a bolthoz a futár a laptopot. Azt nem tudom meg mondani hogy mely cég szállította mert nejem vette át a laptopot.A bolt kért volna 5eft a bevizsgálásért mert ugyanis szerintem bele néztek volna a gépbe manuálisan. Gondolom ezt egyszer megtették azzal hogy tettek még bele +2giga vagy nem tudom mennyi ramot hogy a dobozon lévő 6 giga meg legyen. Amint a gyári matricán 4 giga volt ezt filccel(fekete) áthuzgálták és a matrica jobb oldalára 6-s lett írva szintén filccel.
"Ha rosszhiszeműséget feltételezel róluk, akkor igen, ezt megtehették volna."
Erre csak annyit hogy szerintem ők tehették bele a ramot gondolom én.Mivel a gyárilag(gondolom) és a honlapon is néztem már csak 4 giga van feltüntetve.Azt hiszem ezzel kiveséztük a gondom de ha van kérdésed akkor szivesen válaszolok rá ha tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Örök hála! Megy minden.

PS3, Androidos telók bezzeg szó nélkül felismerték az itthoni jelet, de ez a japán szarkeverő nem tudom meddig kéreti még magát
Az előző gépem ami tönkre ment egy HP volt. 1,6Ghz-es 2 magos Core 2 Duo, 2GB RAM, meg egy 160GB-os vinyó volt benne. Jah meg egy Intel GMA 950 (

mondjuk ami nincs azt nem küldhetem vissza de bizonyítani nem tudom
Mondom csak azt nem értem hogy miért kell nekem az utasítás amit hiányolnak mivel nincs is gép.
Köszi az infot.

Janou