- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cardea
csendes tag
Köszi srácok, nem neten vettem, boltban... és a gari papíron is le van írva hogy mi számít úgy pixelhibának amit még kezelnek, csak nem tudtam pontosan hogy mi az a "mérték" ami már nem fogadható el.
Még egyszer köszi.
-
Cardea
csendes tag
Szaszika, a kérdésem az lenne hogy vettem egy toshiba qosmiot-t köbö két hónapja, annyi a problem a kijelzőn hogy ahogy látom egy tűhegynyi méretű pixelhiba (szerintem az, mert a kijelzőn azon a ponton semmilyen szín nem jelenik meg, vagyis igen, állandóan halvány kék szinű), van a kijelzőn a jobb felső sarokban, nem zavaró csakhát na... a kérdésem érdemes-e ezzel gariban valamit kezdeni? A papírjain az szerepel hogy van valami szignifikánsan elfogadható pixel hiba, ami nem számít hibának. Ilyen esetben mi a teendő? Tudtok segíteni?
-
Cardea
csendes tag
Nem bírom ki, úgyhogy ide is hagy:
-
Cardea
csendes tag
Jóvanna
csak szerintem azért az árért amit ő kérdezett vannak más alternatívák is
Azért is írtam off-ban, én (és már nagyon remélem a héten, mert kinyírom a srácot ha nem hozza, már harmadik hete igérgeti) egy Qosmio x770 boldog tulajdonosa leszek, szal én is kedvelem a Toshibát szó se róla, csakhát olyan szinten más alternatíva nem nagyon van amit én szeretnék... és elérhető kishazánkban...
Viszont a DV7-et nem is néztem hogy renyú termék, szal azt ne vegyél! -
Cardea
csendes tag
válasz
cettlee #8778 üzenetére
Pedig a Lenovo is jó márka, a HP-vel egyetemben, mármint hogy jól is van összerakva, anyaghasználata is remek, és a garancia is háztól házig van...
A HP-ból még tudom neked ajánlani a HP 6000-es Pavilion DV6-os szériát, ami szintén nagyon odabasz (a 6770m-es ati kártya pettyet, de még az 555m-nél is erősebb)Bár itt mindkettőnél garanciabővítés ajánlott mert csak 12 hónap van rá, az még plusz olyan 30-as...
-
Cardea
csendes tag
válasz
cettlee #8776 üzenetére
Most nem lebeszélni szeretnélek a Toshiba-ról, de ha tényleg BF3-azni szeretnél, akkor inkább Lenovo-t vegyél, például ezt:
http://www.argep.hu/trend/LENO/Lenovo-y570-i5.html
i5 2430-as procija van ami erősebb annál amit írtál, valamint gt555m videókari van benne, ami szintén erősebb mint az 540m, ezeknél a videókártyáknál oly mindegy hogy 1gb vagy 2gb a memóriája, mert nem nagyon számít, de ami lényeges, hogy ez a lenovo még olcsóbb is mint a toshiba, és ugyanolyan garit kapsz rá...
-
Cardea
csendes tag
válasz
cettlee #8774 üzenetére
Nem tudom ezt nézted-e már, nagyon kicsi különbségek vannak
Nem tudom mennyit szánsz rá, és hogy mennyibe kerül ez a gép, de talán egy Lenovo y570-nel jobban járnál, az 540m kihajtásához egy 2310-es proci is elég, sőt, a Lenovoban 555m van, még azt is kihajtja a kissebb prockós. Azonban ha mondjuk BF3-mal szeretnél tolni, oda sajnos kell a 4 mag, vagy a magasabb órajel
-
Cardea
csendes tag
Sziasztok!
Na csak megtaláltalak titeket, szóval, tudnátok segíteni egy esetleg ilyenben ? Mármint hogy van-e neki valami szériahibás kínja vagy van-e valaki akinek esetleg van, volt már ilyen gépe és van vele tapasztalata? Bármilyen nemű észrevétel jól jönne a termékről mert kaptam egy igen baráti ajánlatot egy ilyen gépre, és nem tudom most mi tévő legyek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Kuponkunyeráló
- Tomato firmware
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- További aktív témák...
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest