- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
VMatteo
őstag
válasz
whiteman0524 #10287 üzenetére
Életemben nem volt még laptopom, nem merem szétszedni
bízok benne, hogy csak a hackeltwin7 a baj, NEM MINTHA AZ LENNE
-
albinolynx
senior tag
válasz
whiteman0524 #10272 üzenetére
Köszi!
Összegyűjtöm csak x64-hez a drivereket és csinálok egy tiszta telepítést. Lássuk a medvét... (:
-
albinolynx
senior tag
válasz
whiteman0524 #10267 üzenetére
BT - nyertél. Csak hülyén pakoltam...
Van atheros és realtek driver is. Én meg nem ezek közül választottam, hanem a bt stack windows-t raktam fel... Nem tudom melyik driver való hozzá... AIDA sem segít. -
törölt tag
válasz
whiteman0524 #10267 üzenetére
A bluetooth lesz mert nekem is ez volt az ismeretlen.
http://ce.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_driver_details.jsp?LNG=23&service=CE&selCategory=2&selFamily=2&selSeries=178&selProduct=7501&selShortMod=3425&language=21&selOS=30&selType=all&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allMachines&search=&action=search&macId=&country=all&selectedLanguage=21&type=all&page=1&ID=44498&OSID=-1&driverLanguage=42
-
Kbali
nagyúr
válasz
whiteman0524 #10250 üzenetére
Nem erről volt szó - hanem az én egyéni szoc. problémámról.
-
izsolt
csendes tag
válasz
whiteman0524 #10192 üzenetére
Re: (#10191) Jövő hét elején kapom meg az L850-13U laptopot. Prohardveren olvastam, hogy problémás a wifi haradvere. FN+F12. Te hogyan oldottad meg? Minden simán működik?
-
Latency
senior tag
válasz
whiteman0524 #10189 üzenetére
Ezen az oldalon minden fent van, ami szükséges. Kicsit keresgetni kell, mi is kell még, de közel sem lehetetlen.
-
papeti01
senior tag
válasz
whiteman0524 #10160 üzenetére
hol kell keresnem a beépített mikrofont? sehol sem látom a "kis lyukat"?!
conexant audio drivert tettem fel... kellhet még vmi? -
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524 #10154 üzenetére
Eszerint nem olvastad át a Kezelési útmutatót, ugyanis a két hardver közül -amit szeretnél cserélni- az egyik biztosan benne van, leírva a ki-beszerelés lépései.
És talán a másik is, de mivel nem az én gépem, nekem nem kell ismernem az útmutatóban leírtakat. -
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524 #10146 üzenetére
Ha a kezelési útmutatóban le van írva a HDD és a RAM ki-beszerelés menete, akkor nem veszítesz garit.
-
Bagira01
veterán
válasz
whiteman0524 #10113 üzenetére
Basszus, olvassátok már el a linket. A toshiba vállal "no problem" garit. Akkor ez mire vonatkozik?
-
Slyer
senior tag
válasz
whiteman0524 #10083 üzenetére
letöltöttem egy rart, kicsomagoltam, és ilyenek lettek. ezekkel mit kell csinálnom?
-
Slyer
senior tag
válasz
whiteman0524 #10063 üzenetére
na jó nem azt akartam írni h nem tudok letölteni wlant, hanem hogy uhiába töltöm le és telepítem fel, nem történik semmi. nem megy a wifi
-
válasz
whiteman0524 #9726 üzenetére
-
válasz
whiteman0524 #9724 üzenetére
Na és a Driver Genius melyiket javasolta?
-
válasz
whiteman0524 #9718 üzenetére
Először is szerintem tedd fel a Driver Genius Professional programot, és nézd meg hogy melyik VGA drivert ajánlja hozzá.
Mert lehet, hogy add egy Dell, vagy egy másik frissebb drivert hozzá. -
Daert
őstag
válasz
whiteman0524 #9719 üzenetére
Jah.a Wireless netet érzékeli,tudnék kapcsolódni,de nem az enyém.a vezetékes hálózatot meg nem is talál.Pedig van netem,még a hibaelhárítást is végigvittem ahol manuálisan lehet beállítani a hálókártya vezérlőjét.De hiába választottam ki az Atherost,semmire nem reagál.Érvénytelen felhasználónevet és jelszót ír ki de azok rendesen be vannak állítva.Ugyanezt a beállítást használom az asztali gépen ugyanazzal az UTP kábellel használom.
-
válasz
whiteman0524 #9711 üzenetére
Írd be a pontos konfig-ot ide,hogy tudjuk milyen hardverek vannak benne
-
válasz
whiteman0524 #9701 üzenetére
Bevált dolgokon ne változtass.
Tapasztalatból írtam, hogy jó az a Modder program, és az így feltett driverek.
Sőt sokkal jobban működnek CAD programok, és játékok közben is. -
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524 #9699 üzenetére
Arra a szoftverre 2010 március óta nemigen lehet szükség, mert azóta le lehet tölteni mobil drivereket is az AMD-től.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524 #9680 üzenetére
"Azért remélem hogy még ebben az évben fog jönni legalább 1 új AMD Display Driver."
Én már régóta nem várok a Toshibára, hanem az AMD-set használom. De adott esetben akár a Dellét is használnám, ha az jelentene megoldást. (Ha jól rémlik, neked valami LLanós problémád van, ami más gyártók hasonló APUs gépeit is érinti.) -
válasz
whiteman0524 #9691 üzenetére
Vagy itt megnézni hogy mit adott ki a Toshiba. Általában ide mindig elöbb kikerül mint a magyar oldalra.
-
válasz
whiteman0524 #9682 üzenetére
De próbáltál már módosított drivert a modder tools-al?
Mert korábban amíg Toshiba gépeket használtam, szinte csak ezekkel, meg a külföldi (hivatalos Toshiba ) win7-es driverekkel volt hajlandó jól működni. -
válasz
whiteman0524 #9680 üzenetére
Miért nem használod a legfrissebb drivert ? Van megoldás rá.
-
Kbali
nagyúr
válasz
whiteman0524 #9553 üzenetére
Ha nincs gond a Toshibás driverrel, akkor nem javaslom - tekintettel a tapasztalatokra - a driverfrissítést.
"Ami nem romlott el, azt nem kell megjavítani..." -
sch_a
addikt
válasz
whiteman0524 #9558 üzenetére
Kösz, de ennek most azért kevésbé örülök
De ha már itt vagytok páran ilyen géppel, tudnátok ajánlani pár játékot ami szépen fut rajta? Tehát jól kezeli a dual graphics-ot? Fifa, NFS:HP meg pár régebbi játék nem nagyon szereti, azt már észrevettem, de pl. a Codemasters-es játékok egész szépen futnak. Újak közül melyiket érdemes kipróbálni?
-
sch_a
addikt
válasz
whiteman0524 #9556 üzenetére
Visszavonom, most már nekem is a képernyőn mindenhol csinálja
Eddig csak a felül láttam.
-
sch_a
addikt
válasz
Nekem se a toshibas van fent és néha vibrál egy csík a képernyő tetején, újraindítás után eltűnik. Valszeg tényleg driver lesz a gond. Pl. ha az egérmutatót odaviszem eltűnik.
-
dunc
nagyúr
válasz
Maradj a toshibasnal.
A hangdriver ami levakarhatatlan,de fel se rakom,és igy ok. -
dunc
nagyúr
válasz
whiteman0524 #9548 üzenetére
nekem is az van 64 bit win7,és az alap toshibas driver van fent,de semmi gondja !
-
mr_ricsi
veterán
válasz
"Egy L750D-169 -ről van szó. "
Megtaláltam, mert itt már korábban is megírtad. Csak amiatt kértem, hogy ne kelljen keresgélni. -
wsh13
tag
válasz
Én is ezt mondom. Ugyanez a jelenség tapasztalható az Asus K53TA típusú notijainál is, elég sok embernél. Ott volt, akinek valamelyik driver megoldotta a problémát. Hogy melyik, azt már nem tudom, de hogy nem a legújabb hivatalos (12.1) az biztos. Ennél újabb bétákat nem volt kedvem felrakni, így nem tudom, azokkal is csinálja-e (12.2, 12.3), de remélem a következő hivatalosban megoldják ezt a problémát.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524 #9543 üzenetére
"terhelés alatt nem tapasztalok csíkozódást. Például játékok közben. Csak amikor az az asztalon vagyok. És teljesen véletlen módon jön elő..."
Ha véletlenszerű, akkor hardverhibára utal.
Memtestet futtattál néhány órán át? Illetve esetleg szoftverrel kényszerítsd le kis órajelű állapotba az APUját, lehet, hogy nem bírja a gyári órajelet."Van amikor perceken át csíkozódik folyamatosan, van amikor meg semmi baja..."
Nem kijelző probléma, esetleg?Ui: az adatlapodra nem tudnád a notid típusát felvinni? Köszi!
-
wsh13
tag
válasz
whiteman0524 #9543 üzenetére
Egy másik (ugyanilyen konfiggal szerelt ) noti fórumában olvasottak alapján a csíkozódás a driver miatt van. Nálam is előfordul (L750D-16K). Talán a következő frissítés majd megoldja. Ne foglalkozz vele, nem hardver hiba. Ha nagyon zavar indítsd újra a gépet, az megoldja időlegesen.
-
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524 #9539 üzenetére
Egy GPU-Z-vel meg kellene nézned, hogy a Toshi driverrel hány MHz-en megy a GPU-d és a memóriája. Ha lassabb mint a referencia, akkor valami nem bírja el az AMD-s értékeket, és a Toshiba visszavett a tempón.
-
wsh13
tag
válasz
whiteman0524 #9432 üzenetére
L750D-16K Realtek kártyaolvasó:
legfeljebb 2 GB-os SD™, 2 GB-os, adapterrel ellátott miniSD™/microSD™, 32 GB-os SDHC™, 64 GB-os SDXC™, 256 MB-os Memory Stick®, 2 GB-os Memory Stick Pro™ és 2 GB-os MultiMedia Card™ kártyákhoz
-
foxi69
tag
válasz
whiteman0524 #9396 üzenetére
Örök hála! Megy minden.
-
wsh13
tag
válasz
whiteman0524 #9392 üzenetére
Ja, most vettem észre, de még ez is újabb, mint ami a magyar oldalon van.
Igazából azt nem értem, miért kell a gyártóknak mókolni? Miért nem tud írni a notikhoz az AMD? -
wsh13
tag
válasz
whiteman0524 #9390 üzenetére
Tessék:
Nálam ez van fenn.
De most nézem, hogy a 01.05. nem a driver dátuma, hanem a honlapra kikerülésé. De ezzel együtt is újabb, mint ami a magyar oldalon van fent.
-
wsh13
tag
válasz
whiteman0524 #9388 üzenetére
Jó Neked, én nem tudtam felrakni. Pont magát a VGA-driver-t nem rakta fel, a Catalyst többi részét igen.
Írtam az előző hsz.-ben, hogy a Toshiba.com-on viszonylag friss a driver (2012.01.05.). -
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524 #9354 üzenetére
"Én nem tudom hogy miért nem tetszik senkinek se az a D betű. Rendre lehagyják mindenütt. Csak nem értem hogy miért pont azt"
Lehet hogy azért, mert az mutatná, hogy a gép AMD alapú, nem pedig Inteles. -
zizzybika
csendes tag
válasz
whiteman0524 #9360 üzenetére
milyenek lesznek azok a trinityk?
-
zizzybika
csendes tag
válasz
whiteman0524 #9356 üzenetére
megéri megvenni egy ilyet most, vagy várjak még a nyárig?
-
zizzybika
csendes tag
válasz
whiteman0524 #9354 üzenetére
jó gép lenne mert 4 magos és 2 ati videókártya, egyik proci mellett ül. másik meg a dedikált
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
whiteman0524 #9346 üzenetére
Helló!
Kicsit tömör leszek hogy érsd miért kérdem a dolgot. Vettem laptopot ugye TOSHIBA én ezeket a papírokat kaptam vele amit leírtam. Mivel nem voltam a géppel megelégedve visszaküldtem a 8napos elállás címén. Kiderült hogy a használati utasítást nem küldtem visszaMondjuk most is azon tünődöm hogy miért kell nekem az a papír mivel nincs készülékem. A bolt ezért hiányosnak veszi és el áll a visszafizetéstől.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
whiteman0524 #9341 üzenetére
Váááá...korán hajnalban ennyire figyelmetlen vagyok...tényleg lemaradt a D betű...
Kösszi!
-
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524 #9315 üzenetére
"Egyébként a Toshiba Value Added Package-ből pontosan melyik az a komponens amitől például a funkcióbillentyűk esetében előjön valami OSD féleség"
A Toshiba Flash Cards. -
dunc
nagyúr
válasz
whiteman0524 #9315 üzenetére
Hello nem tudom,de nekem megvan win7 64 hez megvan minden cucc.
-
dunc
nagyúr
válasz
whiteman0524 #9308 üzenetére
Nekem is 750D -169 van tudomàsom szerint nincs rajt 3.0 usb port,mert az jelölve lenne,és alapba nem müködne ,egy kikapcsolt àllapotba is töltõ usb van rajt a bal oldali.
Polip javits ki ha tévedek. -
NÓPARA
aktív tag
válasz
whiteman0524 #9236 üzenetére
A géphez igen ragaszkodnák de már nem itt veszem ahol most és természetesen új gépet vennék mivel ez is kb 3 napos.
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
whiteman0524 #9234 üzenetére
Helló!
Csináltam egy memória tesztett a memtest86-l és írtam feljebb hogy milyen értéket adott úgy hogy nem is végzett vele. Azt hiszem ezzel a progival lehet hasonlítást végezni és azért is ajánlották hogy próbáljam ki.Ajánlották itt azt is hogy tegyem fel mint Op rendszert(LINUX) azért hogy tényleg hiba van e a gépben. Úgy döntöttünk inkább hogy el állunk a vásárlástól és lehet nézek máshol gépet. De amugy feltettem egy microsoft oldalról letöltött win7 rendszert ami 90 napos és free. Elkezdte telepíteni de valamennyi %-nál ki is lépett a telepítőből. Mi több a hivatalos Xp home editont sem engedte feltelepíteni. Köszönöm a segítséged és a tippet de már a gép csomagolva van és megy vissza a feladónak. -
Rollvt
csendes tag
válasz
whiteman0524 #9191 üzenetére
Valóban. Köszönöm a segítséget.
Találtam is egy webáruházat, ahol 125 ezer ft Toshiba Satellite L750D-169, így már csak 10 ezer ft a különbség. -
whiteman0524
aktív tag
válasz
whiteman0524 #9157 üzenetére
Nah Megoldódott az SM Bus Controller problémája
Az volt a probléma, hogy nem a Toshiba oldalán levő Display Driver-t raktam fel, hanem kerítettem egy friss és ropogós 11.12-es Catalyst-ot, mert láttam hogy a Toshiba oldalán a legfrissebb Display Driver az 2011 szeptemberi, az meg hát nekem ugye nem jó mert kéne a legfrissebb. Nade most próba képen megpróbáltam felrakni a szóban forgó szeptemberi Toshiba Display Driver-t és láss csodát a Custom telepítésnél ott figyel az AMD SMBus Driver továbbá a WMV9/VC-1 Video Playback is. Igen ám, viszont a Display Driver meg a Control Center az ugye régi, szóval azokat nem raktam fel. Miután felment a Bus Controller, meg a Video Playback fogtam a legfrisebb 11.12-es Catalyst Softwere Suite-ot és a maradék cuccost abból telepítettem fel. Szóval kicsit trükközni kellett...
-
mr_ricsi
veterán
válasz
whiteman0524 #9148 üzenetére
"Az SM Bus Controller nállam még mindig hiányzik"
Mondjuk innen a South Bridge drivert próbáld telepíteni. -
dunc
nagyúr
válasz
whiteman0524 #9148 üzenetére
Igen ugy kell,az én packom 64 bites winhez valò.
Polip persze minden ok én is szàmtechel foglalkozok,csak kicsit szivatot a szemét,még jò ,hogy van egy motorola defy + om,és tudtam netet adni a gépnek,de sajna a toshiba oldalàn kb 30 féle driver van,és némelyik leiràsàbòl nem derül ki mire valò. Ezért kitapasztaltam mi mire valò,majd huztam egy szûz wint és okosan felrakosgattam a dolgokat. 1080 p t még nem teszteltem a gépen (term. arra alaklmas külsõ kijelzõn HDMI-keresztül)
Megbirkozik vele a masina ? Melyik lejàtszò progival érdemes probàlni ? -
dunc
nagyúr
válasz
whiteman0524 #9142 üzenetére
Este összecsomagolom az egész packot,ami kell és feltöltöm.
-
dunc
nagyúr
válasz
whiteman0524 #9140 üzenetére
Az egyik bluetooth driver után eltűnik,hogy melyik nem tudom véletlen jöttem rá....borzasztó !
Bluetooth monitor ha minden igaz !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest