- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
spyduck #5408 üzenetére
Köszi a választ!
Más téma:
Feltelepítettem a webkamera driverét, szerencsére működik is, de nagyon rossz minőségű a kép, nagyon pixeles. Gyárilag ilyen lenne a kamerája? Kizárt dolognak tartom, ennyire rossz minőségű kamerát nem adhatnak ki... Szerintem inkább szoftveres probléma lehet. Szerintetek mi okozhatja? -
vinczetibor
aktív tag
válasz
spyduck #3682 üzenetére
Ebben azért ne legyél biztos! Az Acer-nél sokkal jobb az MSI (a szomszéd szobában lakóknak Acer van és katasztrófális a kijelző valamint kiugrálnak a gombok a billentyűzetbő) igazából nem látok semmit ami egyértelműen jobb lenne a Toshibánál, mint az MSI-nél. Mind a két gép a márka legalja, csak a Toshiba sokkal drágább volt.
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #3548 üzenetére
Olvasgass utána a Vista memóriakezelésének.
Szerk:
2 gigával sosem volt gondom a Vistával. Ha valakinek 40 Mb szabad memória marad, akkor ott valami más hiba lesz. Emlékeim szerint nekem alapjáraton a 2 Gb-ból kb. 1200-1300 Mb maradt szabad.
A linkelt hozzászólásról csak annyit: ha valaki arra panaszkodik, hogy sok formátumot nem játszik le a WMP, és nem talált megfelelő alkalmazást, nos... annak az embernek a szakértelmére én nem sokat adok.
És még valami: én saját, több hónapos tapasztalat alapján mondom azt, hogy elég a 2 Gb.
-
Rain Blade
tag
válasz
spyduck #3351 üzenetére
Sziasztok!
Szombaton megvettem az első laptopomat.
egy Toshiba A200-1S9 Ge-t.
Jó tapsztalatok:
Teljesítményileg nagyon megvagyok vele elégedve. Jól mennek rajta a játékok szaggatás nélkül (WOW,Battlefield 2 ...)
Toshiba vinyó,Hynix ramok,Samsung író van benne.
A kijelzőjének gyönyörű képe van!
Rosszak:
A hozzá kapott Op Rendszer (Vista) ami első indításra minden beállítási lehetőség nélkül feltelepült alapból vírusos volt!!! ez igencsak sok problémát okozott úgyhogy egy másikat kellet feltennem...A vinyón egy külön kis partición van ez elhelyrzve és a hozzá kapott rendszer visszaállító lemezzel lehet újra feltelepíteni.Persze ezt a particiót semmilyen módon nem lehet letörölni....ennyit az ingyen OP rendszerről
A gép Bal oldala nagyon melegszik a klaviatúránál ez azért xar mert
én legfőbbképp játékra használom és elég kellemetlen huzamosabb ideig a kezemet a A,S,D,W billentyűkön tartani.
Amit már többen is említettek hogy a hűtő ventillátor nem tudja eldöteni hogy
most hűtsön-e v ne....így egyfoyltába változtatja az RPM-et...
Bár még ígyis jóval halkabb az asztali gépemnél így engem egyenlőre még nem zavar.Most így hirtelen ennyi jut az eszembe.
De a rossz dolgok ellenére is csak ajánlani tudom ezt a masinát! -
ABE
őstag
válasz
spyduck #3146 üzenetére
Ha az asztali gép szerinted teljesen más (mert azon könnyen megoldható a driver beolvasása), akkor miért kell egyáltalán a notikhoz integrált SATA driver? Miért kell másképp kezelni a notit és a PC-t? És miért lenne az AMD kivétel? Nem találkoztál még ilyen géppel, és ezek alapján azt mondod, hogy más érvényes rá? Furcsa logika... De guglizz egy kicsit, és fogsz találni nem egy olyan esetet, mikor AMD procis géphez kerestek SATA drivert. De hogy egy példával éljek: előző gépemben ATI Xpress 200M chipset volt Intel procival, és igényelte a SATA driver integrálását. Ugyanakkor ebből a chipsetből létezik AMD-s változat is. Tehát te el tudod képzelni, hogy ugyanazon chipset a két proci alatt másképp viselkedne, és az AMD-s változathoz nem kell SATA drivert integrálni azért, mert AMD-s???
-
-
luiz187
tag
válasz
spyduck #3120 üzenetére
Szeretnek majd XPt feltenni Vista helyett es elolvastam az XP telepitos topicodat, ahol azt irtad, hogy AMDs laptopoknal nem kell nliteal bibelodni SATA miatt. Ez tutira biztos info? Fel tudom majd rakni mindenfele trukkozes nelkul az XPt szerinted erre az AMDs laptopra?
Mas: ez a Hypermemory talalmany magatol allitgatja a videokartyanak a memoria mennyiseget? Szal ha elinditok egy jatekot mondjuk, ami tobbet kivan 128 meganal, akkor ez a feature automatikusan ad neki vmennyi extrat?
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #2983 üzenetére
NHC megy Vistával is gond nélkül.
tuzpenge
A Vista energiagazdálkodási beállításainál is van lehetőség megzabolázni a procit. Ha állandóan maxon megy a proci, elképzelhető a 60 fok is akár. Toshibánál szeretik elég magasra felengedni a hőmérsékletet.
A többi problémádra pedig annyit, hogy rakd fel a Hotkey drivert, illetve a Vistához való BIOS-t. -
tuzpenge
őstag
-
bigtibi83
csendes tag
válasz
spyduck #2823 üzenetére
colin dirt, bioshock stb...
crysisra gondolom mind2 kevés lenne
8600gs-es beszívtam már szóval a dx10-től félek...
Xp-t használnék mindenképpen és a 8600gs is szarul muzsikált ott...
Pes2008 tök szarul ment...
Ezért gondoltam h. xp alatt talán jobb lehetne a 7600
Persze a legjobb lenne még egy kis lóvé és egy 7900gs-el szerelt noti
Akinek hd 2600 van hogy muzsikál játék alatt, és főleg xp alatt?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen autót vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- E-roller topik
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest