- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
Topikgazda
Mennek fel a notik árai. Utóbbi időben egy jó 10e-vel drágultak. Hozzátenném hogy amit amúgy 110e-ért kapsz azt inkább érdemes elfelejteni (celeron). I3-as notik most olyan 130e környékén mennek más gyártóktól. Ebből a szemszögből tehát 150e-ért kb. 30e ft-os oprendszerrel és normális vga-val jó vétel az L50.
-
Ez az A-500-a is garis még, 5 évre lett bővítve anno.
Most cseréltem benne procit is, de ha valami gond lesz vele, így lesz beadva gariba, már el is adtam a T6600-ost.
Óvatosan kell szétszedni, ne sérüljenek a csavarok fejei.
Persze nem árt hozzá normális szerszámkészlet, esetleg sérülésmentes szétszedést segítő eszközök.Nem tudom hány noti ment át eddig a kezeid közt, de hidd el, h akármilyen tisztának gondolt asztalon tartod a gépet, annak, aki rendszeresen használja is, nem csak naponta fél órát kapcsolja be, szóval annak egy év alatt tele megy porral.
A hűtőrendszer hőátadó lamellái olyan sűrűen vannak egymáshoz illesztve, h megakad rajt a por.
Ez ami a képeken van, ez tényleg egyedi eset, de koránt sem ritka a hasonlóan összeállt porcica.pl. kapásból feltételeztem, h a gépet szőnyegen, pléden, stb helyeken használják, de kiderült, h nem, egy íróasztal a normális helye, és onnét szinte sosincs elvéve. Nagyjából két, két és fél év alatt lett ilyen.
-
brandyke
csendes tag
Én ha kiválasztom a laptopom típusát és azt h nekem wifi driver kell akkor átdob egy olyan oldalra, ahol atherostól kezdve intelen át a relatek driverig kidob mindent. http://aps2.toshiba-tro.de/wlan/ Pontosabban erre az oldalra dob át. Arra már rájöttem hogy realtek típus van az enyémben, de feltelepítés után tényleg nem csinál semmit. Esetleg BIOS-on kívül ki lehet kapcsolva a wifi-m? Tényleg nincs már ötletem, pedig sok-sok laptopra telepítettem már drivereket, nem vagyok az a típus aki ha rossz valamilye elfelejti megnézni hogy be van-e dugva\kapcsolva... stb.
-
zizzybika
csendes tag
üdv, következő a probléma az usb. bedugva a hűtő/egér. ha kizúzom, majd később (vagy ha egyből akkor is) vissza dugom nem ad neki áramot. nem indul be a hűtő sem, az egér sem világit és nem működnek
egy teljes leálítás-újraninditás kell hogy megint érzékelje a cuccokat. de ha kihúzódik vége
-
EsoxLucius
csendes tag
És amiből több van? pl display driverből van ati is meg amd is... akkor melyiket? vagy mindkettőt?
Meg vannak ilyen dolgok, hogy ASSIST, BULLETIN BOARD , CONFIG FREE ... meg egy csomó minden, amiről azt sem tudom, hogy micsoda... azokból mi kellhet? Hardware Setup.. stb. stb.
KÖSZI !!
-
Kbali
nagyúr
Ahogy a user is leírta, a garanciális feltételek között szerepel, hogy az adott típusnál (kijelzőnél) hány és milyen típusú hibás pixel számít garanciális problémának, általában ISO szabvány alapján. A 3 napos cseregarancia is csak olyan hibák esetén él, amely hiba egyébként garanciálisnak minősülne.
-
NÓPARA
aktív tag
Szia!
Szerintem is ilyet küldenek vagyis ezt küldik csak csinálnak vele valamit. Mivel még nem regisztráltam be a Toshiba honlapjára azt a gépet így most próba majd ha megkapom. A réginek fel van írva a száma arról tudom majd hogy melyik gépet kaptam meg. A dobozt tudom hogy a régi lesz de ezt mondtam is nekik hogy nem érdekel csak a gép. Netán ez sem lenne jó akkor megy a Toshiba Centerbe teló és jönnek azt hiszem érte. Na meg szintén teló nekik hogy ez már sok lenne így részemről. Szerinted a használati utasítás minden esetben vagy csak tipusnál cd? Vagy van papír formába mert tőlem papírba kérik de nem tudom miként néz ki. Amit VANESSZA1 linkelt azon ott két papírt látok ha meg nyitom a linket. Na olyan volt nekem is +még egy papírlap amin az volt a lényeg hogy OP. rendszer nélküli a gép.Amugy szerintem arra ment ki a játék hogy el tusolják a 3napos cserét és a 8 napos el állást. Én nem nyúlok bele az már TUTI de kössz a tippet.A héten várom a notit és utána majd többet mondok. Köszi a hozzászólásokat is. -
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Nejemnek lett volna a gép végsősoron. Mivel elég nehéz vele dűlőre jutni meg vannak ismerős informatikai szakik neki így elég nehéz .Felhívtam még a TOSHIBA Calcentert is és ők is csak pislogtak hogy ilyen a bolt ahol vettem. A bolt azt mondta hogy az XP nem megy fel rá a centeres viszon nem mondta hogy nem megy fel rá. Annyit mondott hogy csak a virágbolti OP rendszer nem megy fel és vegyek erdeti Op rendszert. Mivel garos a gép na meg még nem is volt a TOSHIBA rendszerén regisztrálva így nem is mertem hozzá nyúlni sem és nem is akartam. Pedig gondolkoztam hogy meg kéne azért nézni a ramokat. Amugy nagyon asusra akar menni a nejem mert van olyan is a családba és még nem volt vele baj. De ezt a tipust nem nagyon szeretik sőt nem is tanácsolják az olcsóbbik ár kategóriát. Most csak annyit tudok tenni hogy várom a pénzem. Néha bejövök olvasgatni és várok. Ezt néztem volna neki[link] de nem tudom hajlik e még erre a tipusra.
-
NÓPARA
aktív tag
Sajnos nem tudom mi a gond hogy így jártam. Futár hozta én kibontottam és vártam mert elég hideg volt a gép. Kb 2-3 óra múlva bekapcs és elkezdte a műsorát csinálni. Sajnos azt hiszem leírtam mindent amit csak tudtam
Köszi utólag is a segítséged. Lehet teló lesz ha nem jutok sehova vele.
-
NÓPARA
aktív tag
Oké!
Telefonálok hogy mi a teendő ilyenkor ha nem tudok rá tenni Op rendszert. Nekem akármelyik telepítővel csinálom kb 70% körül mindig hibaüzenettel kilép a telepítőbőlDe mikor belapcsolom a gépet egyből a TOSHIBA felirat jelenik meg és alatta lehetőség ( F2---F12) és már is az fogad hogy hiányzó bootmgr alatta pedig ujra indítás
-
mr_ricsi
veterán
"Nem a legolcsóbb,mert a 660d-12T a legolcsóbb"
Az egész Satellite 650-660 sorozat a legolcsóbb szint a Toshibánál.Recseg-ropog az egész burkolat, lötyög az akku. Eláll a HDD fedelének az egyik sarka. (Ha nyomogatom, akkor nyikorok.)
Az akku valami kínai gyártmány, nem a használattól fogy a kapacitása, hanem az eltelt idő szerint. (Érdemes feltenni az új biosokat, mert növekszik az akku élettartama.)
Nevetséges, hogy egy Toshiba notiba nem Toshiba HDD és Toshiba-Samsung ODD van.
Műanyag a kijelző zsanérja.
A HDD LED-re -szerintem- semmi szükség.
Nem hangos és nem is melegszik, még ölben is használható. Jó a wifije.És ez a kategóriájában még a jók közé tartozik.
-
Kbali
nagyúr
Na ennek fuss neki még egyszer:
1. A kamera tudjon 100 Hz-et, vagy a kijelző? A kijelző biztosan nem, az biztosan 60 Hz-et tud. - Naiv kérdés: nincs rajta a kamerán egy védőfólia?
2. HDD led - passz - fontos, hogy legyen?
3. Integráltnál biztosan nem fogja kiírni külön a GPU hőmércéjét. Hővédelem amúgy van, a rendszer tudja magáról, ha túlmelegedne, lekapcsol, ha megtörténik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest