- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pucz
senior tag
Annyira tipikus volt ma a játék. Gyanítom szerver lag.
A mobok össze-vissza ugráltak, a playerek freezeltek 1-1 secre, az emberek egyszer kapják a hitet, egyszer nem, majd takarásba kapok egy ordenáré nagy hitet, és instant dőlök is. Arról nem is beszélve, hogy a mobok is néha lőnek olyat, hogy pár piros ki bírna csinálni. Aztán alig sebeznek.
Nem is erőltettem. Ilyenkor mindenki "csaló", és csak a szerencsén múlik a játék.
Holnap folyt. köv.
-
-
pucz
senior tag
Parádés volt a mai nap.
Haverságot kötöttem pár orosszal, aztán felturbóztam kicsit az ideg rendszerük.
Voltam cheater, nem egyszer. Voltam gyanús. Voltam PvE noob, de ahhoz képest manhuntra mentem a taggal.
GG volt, mint régen. Zéró cheater. Egyre jobb ez.
-
pucz
senior tag
válasz
Zizi123 #54224 üzenetére
Nem vészes, el lehet funolni. Engem a laggolós, halhatatlan Striker hülyegyerekek jobban bosszantanak. Amúgy, olyan igazi "mindentbele" csalóval viszonylag ritkán találkozok.
Egyedül sok esetben gyenge a játékos, mert tumultus szokott lenni, és egész jó nevekkel. Meg kevés a szerver, és nehéz kifogni azt, ahol kapják is az enemyk rendesen.
Halhatatlan Striker titkára viszont még mindig nem jöttem rá....
Gyanítom, aki szétkúrja a szervert egymagában, strikerrel, az csaló. Szarul nem célzok, de van egy bizonyos távolság, ahol már sok stacket veszítesz a spray miatt, meg a denszelő vérpistikék miatt. Mondom ezt úgy, hogy 4:3 stretched-be tolom, szóval még könnyebb is a dolgom.
-
pucz
senior tag
Go Back to NY, Agents!
Egy ideig apexeztem, de kiégtem tőle. Így ráfanyarodtam a Divi kettőre, ha már megvettem.
Elkezdtem húzni, ideig-meddig le is kötött. De már 100 órán túl vagyok, és nem lehet egy értelmes szettet sem összerakni a kesze-kuszasága miatt. Zöld szettek iszonyat szarok. A küldik hót unalmasak. Egy Raidet osszehozni lehetetlenség.
Csináltam egy kezdetben baszónak tűnő DPS szettet. De valahogy itt nem érvényesülnek a Divi egyes dolgok. Nagy base damage, nagy CHC és CHD, és DTE sincs elhanyagolva. Gondolná az ember, hogy majd rommá lő vele mindenkit, azt a nagy lófaszt.
Szóval, itt a vég. Nem tudom hogy működik a rendszer, és nem is köt le.
Irány vissza a fagyos NY utcái. Ott legalább erős is a PvP. -
pucz
senior tag
válasz
Micsurin #54199 üzenetére
Olyannyira üres a kettő, hogy megjelenés után lehúztam 30-ig. De már ezt a huszon pár órát is olyan nehezen tolták le a torkomon, hogy abba is hagytam.
Most Apex után mondom gurulok egyet New York fagyos utcáin. Kicsit zaklatom a DZ-ben farmolókat. Azt el gondolkoztam indítás előtt, hogy ugyan milyen lehet a kettő?!
El is indítottam. De kár volt. 5 perc után öklendezve hagytam abba a játékot, majd izomból nyomtam ki a gépet. Ebben a kettőben semmi feeling nincs. Semmi húzó ereje, és PvP játékosként még mindig nem bírok kibékülni ezzel az erőltetett PvE játékmenettel.
A támadás a legjobb védekezés. Mondottam valaha, majd rohantam rugóként a tömegbe, és hallgattam közben ahogy sírnak az emberek. Na, a kettőben ezt nyugodt szívvel ki lehet zárni. Biztos nem fogok fedezékből fedezékbe rohangálni, meg trükközni, hogy túl éljem...
Mindegy. Apex leköt. Ha kiégek, vissza nézek egy két órára az egybe.
-
pucz
senior tag
Azért jó látni, hogy nem csak Én gondolom így. Ha nem ennyire pofátlanul akarnák letolni a számon ezt az erőltetett PvE játék mechanikát, még játszható lenne, számomra. De jelenleg az van, amit említettek is. "ha nem tetszik, ne játsz vele".
Anonymus:
Én mai napig imádom az egyet. Tegnap is csörögtem egyet DZ-be. Ott van esélyem. Kitanúltam a játék mechanikáját, meg tapasztaltam a játékosok szokásait. Jó buildjeim vannak, amiket nem kevés idő volt olyanra építeni, mint amilyen most.
Viszonylag kései játékos vagyok, de nem voltam rest olvasni, és videókat nézni, így hamar fel skillesedtem a jó játékosok körébe. Ha meg csaló volt, szerver change.
-
pucz
senior tag
Alig van több mint 20 órám a Divi kettőben, de valami iszonyat szar. A cél a lvl 30 volt, meg majd aztán már szett építgetés, majd DZ PvP. De tekintve, hogy milyen lapos a játék, tekintve a szettezést, kalibrálási lehetőségeket, meg hogy még T4-ig fel kell húzni, 28-as szintnél töröltem a játékot.
Látszik, hogy volt egy alapjuk, amit próbáltak teli tömni minden földi jóval, hogy a játékost sok-sok órán keresztül lekösse csak ez a elsődleges farmolási, építketési mizéria. De sajnos számomra meg inkább egy túltolt, erőltetett, nyomulós, PvE orientált szutyoknak tűnik, amit PvP's szemmel nem igazán bírok lenyelni. Látszik a játékon, hogy azoknak kedvez, akik mindig rítak az egyben, hogy a csúnya rossz DZ bácsik lelövik őket.
Szóval ráhagyom. Engem nem fogott meg. Az Account sorsa meg még kétesélyes. Vagy eladom, vagy megtartom, hátha hoznak majd később egy kis Classic D1 PvP hangulatot a játékba.
-
pucz
senior tag
Még mindig a lag uralja a szervereket. Iszonyat milyen unskilled a játék.
9K Striker, vs 9K striker, lelövöm az ultiját, majd gondolt egyet a szerver, és sebezni nem tudtam. Utána fordítva.Aztán felmentem Predivel 4-es manhuntra, jön egy 4-es fogat, az egyik tag 2 sarokról kilőtt. de kb 1ms alatt. Majd reakciója: lol
D3-al megyek csapatba, anyáznak, hogy glitch, aimbot, és a többi. Másik pillanatban megkarcolni nem bírom a playereket.
Mobok néha megmarhulnak, olyat lőnek, az csak borzalom. Manhunt alatt volt, hogy lelőtték az ultim, majd rendes menekülni kelletett, és így is lelőtt egy kitartóan kergető shotis mob. Kész
Ritkán felnézek, ennyi már pont elég belőle. Halott a játék, főleg napközben. Éjjel viszont jó kis hangulat szokott kialakulni, tapasztalatom szerint. Napokban is, több ismerős névvel jó kis PvP kerekedett, mindenféle anyázás, trashtalkolás nélkül.
-
pucz
senior tag
válasz
akoska07 #52770 üzenetére
D3-al nehéz jól játszani. Striker nerf után Én is előkaptam. Azóta jól tolom vele. Szoktam is hallgatózni manhunt után, amikor a magyarok beszélgetnek. "Nem tudom miből van a gyerek pajzsa, de nem lehet lelőni." Másik kedvencem, amikor szidnak, hogy csalok.
Pedig nem lehetetlen lelőni. Csak tudom használni.
Mostanság előkaptam a Striker-t. Kicsit módosítottam rajta. Azóta már soloba is azt viszem. Rendszerint sírnak, hogy csitelek. D3 szereti!
D3 ellenszere meg a távolság. Ma négy D3-t fingattunk meg ketten. Igaz lőszer mind elment, medkit is, és nem keveset futottunk. De meg lett...
-
pucz
senior tag
Parádés a mai első játék indítás.
Alphat osszerakom, majd teszt. Nem rossz, nem rossz. Egyszer csak bamm, feküdtem. Mi a g...?
Acid RUS meg a f@szrágó haverjai. De nem volt szivbajos, mindent bele alapon fullra húzott mindent.
Aztán megjelent a másik f@szfej, KOBR4SKY vagy ki a...
Aztán az instant törölt mindenkit gyorsan.
Szerver váltás, azok meg csalják rongyosra egymás ánuszát..
-
pucz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52656 üzenetére
Annyit is ér akkor. Régóta játszom az online játékokat, anno COD2/4 verseny szinten is. De soha nem láttam értelmét a csalásnak. Az viszont marha jól esik, amikor lecsalóznak.
Mint tegnap is. Egy kisebb polák csapatot rekteltünk, aztán ki jött a gyerek, és szépen, sorba törölt mindenkit 1 sec alatt. De tán azért volt, mert csalok...
-
pucz
senior tag
D3 glitch már nem működik? Nem mintha nem anyáznának így is, hogy csalok, de ma ránéztem a glitchre, hogy van event. Wicc videója alapján belőve nekem nem működött. Alatta kommentekben is írták, hogy ez megszünt. Most akkor mi?
Más: láttam felhozta valaki Dizzyt. Egyszer toltuk vele. Most már értem, hogy miért volt olyan Marco feelingem.
Egyébként facen nagyon tolja a videójait. De úgy megfogni az egeret, ahogy azt ő csinálja, lehetetlenség.Előzményekbe meg csak annyit, hogy csitet keresett nyilvánosan. Aztán meg erősítette, hogy ő ezt komolyan gondolta. Szerintem fake az a gyerek..
-
pucz
senior tag
válasz
#59036672 #52587 üzenetére
Volt ott minden, mi meg jót röhögtünk, mert nem tudták hogy magyarok vagyunk. Minél többször rekteltük őket, annál jobban anyáztak.
aztán kis szünet, kijöttek, töröltek mindenkit 1 sec alatt. De a pajzsommal nem bírtak, persze vérükben fürödve még cukkoltam őket. ÍÍÍÍZI KILL PUSSZÍZ. Mit össze nem acsítottak.
-
pucz
senior tag
Mengelke sosem változik. A trash talk megy, de a teljesítmény alul marad.
Sokan dicsérték ma a D3 buildem. Köztük mengelkéék is. Persze a sajátos stilusukkal.
-
pucz
senior tag
válasz
qukesz #52538 üzenetére
Igen, azt egy darabig követtem, hogy elmarad a karbantartás. De, hogy multheten elmaradt volna, azt nem tudom. De úgy látszik elmaradt..
Jövőhéten azért várható? Vagy kész, ennyi, keressen az ember másik játékot?
(#52540) akoska07: az a biztos, igazad van.
ezzel csak az lenne a bajom, hogy mióta ezt a béta fost játszom, azóta "nem ismerek" más játékot. Várós a Div2.
-
pucz
senior tag
Másnak is szarakodtak a szerverek így este felé?
Olyan jó volt ma a game, jó szervert fogtunk ki. CCCP kelt/feküdt, az oroszok csalóztak, kaptunk cyka blyatet, minden jót. Aztán kb 3/4 óra AFK után nekem a játék hullott szét, másnak deltázott, aztán meg játszhatatlan lag uralkodott mindenhol, meg bugok.
-
pucz
senior tag
Kik ezek...
Gyerek belémáll, kis híján kinyír, de leraktam (Ő D3, én Pred).
Váltottam Strikerre, Shield mindig szereti, csak kell egy tisztességes táv.Párszor lerakom, aztán Shield híján elmenekul. Kapom a suttogást: nice aimbot, enjoy ur ban.
Volt egy nomád csaló, aimbot, RPM hack. D3 elő, leraktam egy másik player segítségével, rage quit.
Egyre viccesebb ez a játék. Rá kell szoknom a videózásra.
-
pucz
senior tag
válasz
Jimbo75 #52385 üzenetére
Közöltem pár érdekességet, egy szóval nem mondtam, hogy üszök fos játék, biztos nem játszok vele.
Tény, hogy szar. Ennek ellenére szeretem, és még most is mocsok mód leköt, meg magával ragad ez a világ.
Ha nincs csapat, uncsi van, PvE randomokkal, ha minden adott egy jó PvP-hez, akkor meg irány DZ. Engem mindig is jobban lekötött a valós játékosokkal való harc, mint a botokkal folytatott kiszámítható harc. Itt a PvP meg csak nem olyan, mint egy COD-ban.
-
pucz
senior tag
Ma voltak érdekességek a játékban. Random csapat bontás, többszöri alkalommal nem elnyomódó medkit, stationnal való harc (ugyan tegye mán' le), egyszer elolvadó playerek, máskor objektumokat átlőve rekteltek. A nomád maratonok csak hab a tortán, na meg a random game crashek.
Egy hét szerver karbantartás kimarad , és mégjobban széthullanakva a szerverek. Meg úgy az egész játék...
Ennek ellenére születtek GG manhuntok.
-
pucz
senior tag
válasz
qukesz #52270 üzenetére
Ma aláztuk a THX csapatot. Meg volt ott sok nagy név. Ruszkik is voltak, végén inkább szervert váltottak. De amúgy fun volt. Csak mi rugóztunk. Manhunt sosem lett leadva, annyian voltunk. De nem is érdekelt, tiszta volt a játék.
Aztán szerver váltás után belebodlottunk a románokba. Pfej.
Kifarmoltuk őket, aztán az egyik hirtelen olyan damaget tolt, instant fekvés. Este van.Persze még mindig nem tudják hol a helyük. Volt ott bozgor, meg minden hasonló, ami inkább rájuk illik.
A trash népség után jöhet bárki. Oroszok, ukránok, csehek, csak románok ne.
-
pucz
senior tag
Egy csoportba kérdezte egy gyerek, hogy lehet cheathez jutni. Persze, csakúgy kérdi..
Manhunt Chad alá: egy jó csalásért fizetni kell - szignó-
Azért, ez, lol.
Amúgy egy tejfogú kis hülyegyerek.
-
pucz
senior tag
válasz
p3l9uph #52078 üzenetére
Volt esélyem, ha tiszta játékosok voltak. Jött egy nomád, volt esélyem. Jött egy D3, volt esélyem. Most nem igazán.
Tegnap a fun kedvéért csináltam egy 9K nomádot. Ez, így élhető. Szívós vagy, mint egy törpeharcsa, aztán közben szépen, lassan csipegeted az enemyt.
De a több fős nomád csapatokkal semmit nem bírsz kezdeni.
-
pucz
senior tag
Ma kb tízszer váltottam szervert, mind szartig volt csalóval. Valaki most szedte le free weekend alkalmából, csak azért hogy szét hackelje a játékot. Aztán full üres szerverre dobál. Aztán jó lenne minden, emberek kapják a hitet, solo manhunt, jön egy csorda nomád, instant delete.
Ez a Striker nerf arra volt jó, hogy totál lehetetlenné tegye a solo playerek dolgát. Most kb a nomád az új Striker.
Viszont, csapatba zsinórban két napon keresztül olyan volt a játék élmény, hogy 5 csillagból minimum tízet adtam volna a játéknak. Úgy már a nomádoknak sem akkora a szájuk.
Vicc ez a játék. Mivel a BF5 egyenlő egy nullával, így nagyon félve, foghúzva veszem meg a Division 2-t.
Ugyan itt keresek playereket számítgépre, délutáni, esti pár óra játékra.
-
pucz
senior tag
válasz
Anonymus23 #52032 üzenetére
Jó, azt azért tegyük hozzá, hogy ez így, ilyen formában bullshit.
Dara közben nincs idő ilyenre. Másik meg, hogy valakinek egy jól összerakott D3 nincs, nem hogy rögtön kettő.
Vagy...makróval ezt meg lehet oldani? -
pucz
senior tag
-
pucz
senior tag
Emberek!
Miért ekkora trash ez a játék? Ha a kettő is ilyen lesz, inkább eliszom az árát, pedig nem is iszok alkoholt.
Felmegyek ma játszani, a nomád vagy 9K Striker szépen adogatja. Solo Manhunt, meg minden. Fun volt...
Kilépek pár órára, majd megint game. De mérgembe inkabb letöröltem ezt a fost.
Az emberek nem halnak, godmode strikerek, a nomádomra meg olyat lőttek, hogy csak azt vettem észre, hopp..meghaltam.
Kész ez a játék. 10 játékból 1 az, amire azt mondom: ez igen, ez GG volt.
Az égvilágon semmi bajom nem lenne, ha lehetne szervert venni. Onnantól kezdve a csalás sem érdekelne, mert úgy küldeném a levesbe az ilyenek kulcsát, mint annak a rendje. Arról meg nem is beszélve, hogy nem dobálna be ilyen ratyi laggos szerverekre.
Oké, back to battlefield. Ott legalabb ha jó vagy, akkor jó vagy, es lehet apritani a szervert!
-
pucz
senior tag
-
pucz
senior tag
válasz
arnikusz #51019 üzenetére
PLZREPORTME?!
Tegnap kiírtotta a szervert. Volt, hogy többen öltük egyszerre, négyen, öten, hatan, de semmi. Javamra váljon, hogy az őt támadókból én húztam a legjobban, de ez is inkább a Nomád érdeme.
Más:
Valaki tudna adni arra magyarázatot, hogy miért nem sebeznek a buildjeim?
Nagyja részt MarcoStyle videójiból lesem, de még a kezdő playereket sem bírom nagyon kilőni, mert egyszerűen nem sebzi.Szerver lag, vagy bug, vagy esetleg az lehet a baj, hogy két fegyvert teszek több buildhez?
Volt, hogy a gyerekbe több tárat nyomtam bele közelről, fejbe, de kb úgy sebezte, mint amikor harminc alatt bementem zónába, és a lilákat éppen hogy kibírtam csipegetni..Marco féle nomáddal tolom most, mert ebbe legalább jobban húzom a harcokat.
-
pucz
senior tag
Áruljatok már nekem el egy dolgot.
Hogy a picsába kell egy gúnyát felhúzni, hogy megkapjam a bónuszokat?
Már szétk*r az ideg, hogy egy szetten sem bírom előszedni, csak azt a 4 bónuszt adja meg, azt pá...Se predi, se striker, sesentrys call.
Predi stamina megállt 8200+-nál...akárhogy piszkáltam, max 8500-nál megállt, de már azt sem tudom hogy hoztam össze, úgy elvesztem ebbe a szarságba. -
pucz
senior tag
Sziasztok!
Predi gúnyát milyen irányba érdemes kalibrálni?
-
pucz
senior tag
Üdv.
Csak piszkálta a fantáziám a játék...
Valaki tudna segíteni farmolni? Nincs egy komplett szettem se, se jó fegyver. Egyedül szopás mind küldi, mind DZ fronton.
Esténként játszom, de van, hogy korábban is. 10-11-ig mehet a móka. Ilyenkor tovább is.
-
pucz
senior tag
89 óra, Max szint: 30, DZ rang: 62.
Nem toltam valami sokat, de most volt az a pont, hogy mehet a picsába a játék.
Mentem zónába, húzni a szintet. Nevezetes pontok megtisztít, gyűjtögetek ezerrel. Inv fullon, csörgök kimentési pontra. Jó minden, felaggatom a poggyászt a kanócra, jönnek a gyökerek hatalmas brancsba összeverődve, szétkúrják a kimentést, plusz agyonlőnek. NP, kezdjük újból, zúzunk távolabbi pontra. Felvillan a kimenekítés a mapon, gyökerek jönnek, szitu ugyan az. Itt már az összes orosz halálát kívántam...
Gyors cigi, na fussunk neki mégegyszer.
DZ07-08, Supply drop, pont útba van. Skuló kifogy a gépkarabélyból, marad csipa. Legyilkolok mindenkit, ahogy azt kell, mennék a szajréért, idő dögivel. Jön 2 tag, odapofátlankodik, loot elvesz, mehetek a picsába. Azt még poénkodnak is, easy loot. Hát b++++++++++++++
Köszi, de elég volt. Ez a játék csak addig fasza, míg van kivel tolni. Szólóba, lámaként, oltári nagy szopás ennyi gyökér mellett tolni.
Majd a kettőnél rápróbálunk megint. Akkor annyi előnyöm lesz, hogy nem a szénné játszott játékba csöppenek bele.
Pacsi!
-
pucz
senior tag
Zónáztam ma. Befogadott a csapatba 2 Francia gyerek. Marha jó csapat voltunk, rengeteg lootot sikerült gyűjtenem. Az eddigi cuccaimhoz képest most nagyon OP vagyok.
Viszont hogy bírok csetelni? Annyit sem tudtam nekik mondani, hogy "köszi". Mikim még nincs. Így elég szar. Amikor kiléptem, csak tisztelegtem egyet. Bunkónak érzem most magam...
-
pucz
senior tag
válasz
Hansomester #49363 üzenetére
Szia.
Kimentési ponton széttépnének, az a baj. Viszont ezt a segítséges témát bejátszhatjuk majd, csak előtte vennem kell valami mikrofont.
Köszi a segítséget!
-
pucz
senior tag
Szevasztok! Hozzájutottam a játékhoz a napokban, egész jó árban. Rookie vagyok még, de leköt a játék. Már a trial alatt tetszett, de ott nem is volt időm úgy játszani vele.
A zónában elszedtt lootokat hogy bírom érvényesíteni? Be-be pofátlankodok, de amit megszerzek, nem tudom hogy kell kimenekiteni.
Illetve: tud valami valami jó taktikot, hogy bírok jobban fejlődni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Goddess of Victory: Nikke
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest