- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor már megérte.
Pve noob még mindig sokkal jobb,mint a PVE Hero.
---
Ha már noob...
Azt utáltam legjobban amikor kinyírták a Dead Eye-t.
Imádtam DE noob lenni,mindig szét röhögtem az agyamat.
Annál nagyobb fun nem volt amikor ketten DE noob-ok felmásztunk DZ1 benzinkút tetejére...a játékosok jöttek halni,mint akinek kötelező.
-
Zizi123
senior tag
En nem tudom, hogy ki milyen cheat-et hasznal, de fura, hogy cikk-cakkban futva "A Ház" fegyoval 50m-rol 1.5s alatt leszedi pl a Predator cuccom 600e HP-jat, amikor 1 fedezek mogott allok.
Es ebben nem volt semmi tulzas!!!! Tenyleg 1.5s!!! Annyi idom nem volt, hogy a gyogyitast megnyomjam.
Es ez nem egyedi eset. Pedig gyanitom, hogy "A Ház"-on mondjuk Fogékony és Kérlelhetetlen talent van, tehat messzirol 10m+ -rol azert nem kellene, hogy igy sebezzen. Foleg geppisztolykent ami nem is a pontossagarol hires... Foleg nem olyan gyorsan cikazva, hogy az ellenfel (az az en, kovetni nem tudom a monitoron)
Allitolag a fegyver tuzgyorsasagara van valami hack, hogy a teljes tarat kitudja loni 1s alatt az arcodba, es igy nincs a fegyvernek szorasa es elmozdulasa sem, mert olyan gyorsan lovi ki...
Allitolag....Na mindegy is.
Nem az zavar, ha veszitek PVP-ben (eddig mindigkb 0/100 aranyban), mert mindig PVE-re voltam szettelve, hanem az, hogy amikor tobben mentunk 1 jatekosra, akkor is ugy haltunk meg, hogy "megkarcolni" nem tudtuk...
En gyanitom, hogy aki manapsag renegat-ra valt DZ-ben az tudja, hogy mit csinal, es fel van keszulve mindenfele foldi joval, hogy ne legyen eges belole, es az elso jott-ment ne loje le.
Mondjuk amikor 1.5 ora alatt 1 kimentest nem tudok megcsinalni, mert mindig lenyuljak a cuccom, pontosabban a cucc nem is erdekli, csak kinyir, az azert bosszanto
Kedvencem amikor beall mogem, arnyekkent kovet mindenhova, akar perceken keresztul es amikor elkezdesz valakivel harcolni atvalt renegatra, es kinyir...
Mivel lassan a letezo osszes szettem megvan a jatekban, amit akartam, igy privatban varom a manapsag legjobban hasznalhato PVP konfigot!!!
Lassan 80. DZ szintu vagyok de meg nincs 1 1vs1 PVP gyozelmem sem, ezen jo lenne valtoztatniRengeteg videot megneztem hogyan PVP-z DZ-ben, de azok vagy konzolon keszultek, ahol nincsennek csalok, vagy nem tudom, de 1 jo resze vicc, hogy azzal a szettel hogy tud egyaltalan barkit is leloni, nemhogy 30 jatekost.
-
TommyS_27
senior tag
Ha az elejétől játszottál volna az első résszel akkor arról is ugyanez lett volna a véleményed. Összeraktál egy settet és már rakhattad össze megint mert jó szokásukhoz hiven nerf nerf nerf. És akkoriban nem volt optimalizáció sem. Vagy esett a cucc vagy nem. lásd Barret Chest. Szerintem az első rész indulása ettől százszor rosszabb volt.
-
pilipi
aktív tag
Örülök, hogy végre valaki kimondta amit gondolok.
Köszönöm
A div 1-ben eltöltött 1300 óra után a 2-ben unatkozom, nem hoz lázba, nem tetszik és még nincs kilépés gomb sincs(lehet viccesnek tűnik, de ez konzolosan borzalmas).
Nem fogom magam össze......i, 30 év gamerkedés után egyalfana jó talán béta stádiumban levő játék után.
Lehet, hogy nem lesz rossz (kb 6-8 hónap múlva) ha elkészül. -
FaTHI
őstag
Mi tegnap találkoztunk velük, rugók voltunk jöttek ránk, lőttem Mengelkére tetőről erre hallom ám kiabálja hogy Fathi bas*om az Any*dat megyek fel hozzátok várjatok. Erre mit mondjak ez már a szemben a nagy nulla de az is aki szóba áll egy ilyen senkiházival! Ja feljöttek 4-en nem is lőttem meg se mozdultam ilyen emberekkel nem játszom!
-
qukesz
senior tag
Sajnos már ha jól emlékszem akkor 2 vagy 3 hete nincs karbantartás. Azt veszem észre hogy teljesen magára hagyták ezt a játékot.
Mondjuk a karban tartás megy az ubinak rendesen.
Nekünk olyan is van hogy megáll a kép pár másodpercre és ha szerencséd van akkor utána megugrik vagy nincs akkor meg beáll teljesen.Ez van sajnos.
-
-
Anonymus23
veterán
Szerinted?
És nem is gyűjtöttem a D3-at, csak a múlt heti event alatt igazából, de már akkor is megvolt az összes PvE és a PvP jó része.Akkor most felülbírálod amit az előbb mondtál?
Ha bemész a DZ-be, és átvedlesz, akkor rohadt sok időt el tudsz úgy tölteni, hogy nem kell eldobni a pajzsot, mivel lehet futni, hogy nem dobja el. -
qukesz
senior tag
-
Mondjuk egy screenshot sokat segített volna... Pedig nem nehéz, nálam a 9k stamina a predatorhoz úgy jön össze, hogy 4 item staminára és 1 firearmsra van kalibrálva plusz a holster és 5 260+-os stamina mod van bent így van 9076 staminám és 4157 firearms-om.
Másrészt biztosan csak classified darabokból építkezel? Az 5. és 6. bónusz csak akkor jár ha az adott setből mind az 5 vagy 6 darab classified. -
Anonymus23
veterán
Az összefoglalóba betettem egy 9k Staminás predator leírást, az kb majdnem ki van maxolva, szerintem lehet irányvonalnak használni (PvP Gear ajánló).
-
Elims
veterán
Én is így voltam jó sokáig..Ha előttem lett volna az erre élvező "akárki" az öklöimet szétütöttem volna a koponyáján.Ma sem sokat,de azért változott a véleményem.Sajnos a division technológiákért muszájból eltöltöttem bent x órát és "tanultam" vmennyit.Legfőképp felvenni ezekkel a semmikkel a harcot.Az elmúlt pár hétben ha nem is sokat,de változtam.Addig ha találkoztam egy/több "rugóval" olyan tehetetlenül ideges lettem,hogy össze-vissza csináltam mindent.Ezt kivülről látva nagyon mókás lehetett.. :-)
A lényeg,hogy ne vigyél magaddal sok cuccot,ha full pakkal akarsz kimenteni tele zöld ládával,nagyon taktikázz!Én nagyon sokszor egyedül megyek be és az esetek 98%-ban kihozom a dolgokat.
Tölts bent sok időt,ha kell keress társakat (ha számítógépen játszol könnyű helyzetben vagy,ott van neked Tommy/Sniper/Razor) és velük menj kicsit.
Ami a legfontosabb,ha találkozol egy gy.. "rugóval" próbálh higgadt maradni. :-) Persze tudom,ez lehetetlen,de ne ess annyira "pánikba" mint most. ;-)
Ha látsz embervadászokat menj rájuk te is a többiekkel,jót fog tenni.. ;-)) tudom. :-)
Csinálj egy fasza szettet,ami az összefoglalóban van ragadozó,veszett jó!!!!!Pvp-re naggyon jó!
Nézz videókat,Tommy/Sniper videókat,rengeteg segít!!Nem leszel tőle Rambo,de tanulhatsz belőlük.
Addig ITT egy kedvcsináló ;-) Ma történt.
Azt nehéz eldönteni,hogy ki volt a szarabb,ők vagy én. :-) Ezelőtt egy-két hónappal esélyem nem lett volna ellenük.Jaa,és pont ma emeltem megint az érzékenységen kicsit,apródonként húzom feljebb,ahogy megszokom,emelem.
Ha ps4-en játszol,írj üzenetet. ;-) -
Anonymus23
veterán
Ez a DZ! Ezen ne húzd fel magad!
De most komolyan mire számítasz? Van egy több mint 2 éves játék, ahol millió sok régi játékos van, akik PvP-zni mennek csak be a DZ-be, mert ez a rész ez is, és odamennek és levágják a cuccodat. Mert lassan tényleg ott vagyunk, hogy az idő többnyire azzal telik el, hogy keressük a játékosokat.
Egyébként nem kellene egyedül menned, a DZ-ben is lehet matchmaking...De gearelődni most még az Event alatt lehet legjobban, az Amherst speedrun az egyik legjobb farm, vagy a Clear Sky.
Mind a Striker, mind a D3 nagyon jól használható, mind PvE mind PvP. A taktikus elsősorban PvE jó, a Dead Eye meg szinte semmire, nagyon réteg gear lett, kiherélték teljesen. -
Hansomester
tag
SZia!
Én is így kezdtem pár hete.
A DZ ben lévő cuccokat a kimentési pontra kell vinni, mutatja a térkép, ott lehivni a helikoptert és fellaggatni a cuccot.
Legjobban fejlődni úgy lehet ha beírod a felhasználó neved, sokan felveszünk barátnak és egyőtt letoljuk az eventeket, bossokat stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest