- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #53907 üzenetére
Én a 360 órámmal se fogok visszamenni
Jövő héten megveszem a Metro exet azt tolom Div 2-ig
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50985 üzenetére
Én meg elkezdtem Dead Rising 4-el játszani,kicsit hanyagolom divet,GE ellenére is
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50939 üzenetére
Lehet,de nem jelezte,nem vettem észre.Megnéztem mit ad (átkutatásnál) és egyszerre nyitotta meg nem külön külön.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50932 üzenetére
Jaja én is megkaptam belépésnél
Lehet hasznos volt az a ticket
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50805 üzenetére
Naja,kell a reklám de nem ennyire,azért még 19 március odébb van.Főleg a bétát ennyire nyomatni,mikor jó ha megjelenés előtt 2-3 hónappal indul
Bár ismerősöm fél évet mondott,nem tudom honnan szedte,nyilván a többi ubis játékból vont következtetés alapján.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50749 üzenetére
Hát igen,én ilyen gyűjtögető vagyok,de max 1,a tomik kivételesek,még nem néztem mik a tálentek érdemes e átpörgetni,mivel csapásmérő szett fullos lett talán még ragadozót meg nomádot kipörgetem,addig fegyókat pörgetem fölfele.
Snipereket is elraktam pedig nem csipázom őket,de még szerencse,bosszankodhatnék mire össze szedem ismét -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50742 üzenetére
Én a minap megnéztem,hogy álok és mind meg van,sőt a tomikból duplán is
Egzokat ritkán zúzok be,vagy megosztom vagy megy a lerakatba
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50714 üzenetére
Köszi!
Így már meg lett mind2
-
Gubu0101
veterán
válasz
S e t h #50703 üzenetére
Nekem csak annyi tapasztalatom van,hogy eddig win7 futott a gépemen a játék tökéletesen ment.Most rászántam magam és megvettem win 10-et,na itt már akadnak gondok,főleg megjelenítésnél vagy teljes képernyő helyett ablakban indul a játék de olyan is volt,hogy el se indult
-
Gubu0101
veterán
válasz
pottyoske197 #50675 üzenetére
Nekem szerencsém volt,elsőre meg lett mind 2 új,az 1-1 hunter-re kell figyelni,mert elég kocsogok lettek
Nagyobb szívás a west pieres 9 nevesített kill,már csak 5 kell de tovább tart mint a 25 dz nevezetes hely tisztogatás.Ha az megvan akkor kész a 4 shield
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50640 üzenetére
Huhh még jó,hogy nem dobtam ki,asszem van 2 fajta is,szerencsére mind 2 meg van
-
Gubu0101
veterán
Majd aki gondolja,összefoghatnánk 4esbe a titkos küldit megcsinálni,persze egy valaki segíthetne aki már tudja,hogy mint kell,néztem youtube-on videót de azért,így egyszerűbb lenne
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50240 üzenetére
Az itt leírtak alapján már nem sokat kell variálnom,majd csak összejön már egy jó szett.Csapásmérő ha kész akkor jön a ragadózó titkos,meg ha egyszer a nomád titkos teljes lesz akkor az.
Köszi mindenkinek minden segítséget!
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50235 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50231 üzenetére
Ott az M4 is mint elsődleges,pörgetem mikor van divtek fölfele,pálya meg csapatfüggően váltogatom a fegyvereket,természetesen ha pörgős a csapat akkor house-al tolom,ha pedig kicsit a háttérbe vagyok vagy egyedül akkor acr messziről igen jó,mesterlövészt nem szeretem pedig van.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50222 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50224 üzenetére
Igen megvan a tervrajz,tegnap készítettem el a fegyvert.
Többnyire PVP-re(90%)Páncél 9% képzettség gyorsítás,6%ellenség páncélsérülés,55%lőszer,álló+elektronika módosító
Maszk 8% ellenség sérülés,9% elit sebzés,tűzfegyver módosítás
Térdvédő 3% ellenség sérülés,33% sokk,33% vak,süketség ellenállás,tűzfegyver módosító
Hátizsák 9% kritikus,17% égés ellenállás,állóképesség módosító
Kesztyű 12% géppisztoly seb.,7,5% ellenség sér.,9% képzettség gyors.,
Fegyvertok 7% képzettség gyor. -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50221 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
Help!
Ami adottság mellett lakat van azt soha többé nem lehet újra pörgetni?(sejtem,hogy igen de inkább kérdezek)
A másik,ami adottsághoz kell 4000+ elektronika és nekem a szettem nem úgy van összeállítva azok az adottságok már felejtősek is?(tűzerő és szívósságra összpontosítottam én is)Kicsit nehézkes egyensúlyba hozni a 3-at.
Elég régóta a Taktikai acr-t használom(igen jó fegyver közeli és távoli használatra szerintem) és most újra pörgettem csapásmérőt de így hogy az elektronika 3100nál van az élénknek meg 4780 kell így felejtős
Újra pörgetni meg nem lehet már.Most pörgettem egy új variánst de így elég lightos
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50211 üzenetére
Hát odáig nem pörgettem le
De megjegyeztem most már,hogy minden csütörtök karbantartás
Én se bántam meg a dlc-ket,csak nem pass-ba vettem hanem külön-külön,de ha tudtam volna,hogy van suply nyilván akkor pass.
Ez van mikor valaki nem informálódik
Mire oda jutok,hogy meglegyen az összes maszk,addigra már Div2 kijön,úgy,hogy nyilván azon tolom,ez meg lehet felejtős lesz(bár semmi bajom ezzel az első részel sem, ez az első olyan játék amibe ennyi időm van fektetve)
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50208 üzenetére
Azt nem tudom még mikor szokásos,kezdő vagyok mondhatni,de ha úgy van akkor omg
Azt hittem az ilyet azért közlik,vagy valami,twiten semmi infó -
Gubu0101
veterán
Kimondom a varázsigét Delta-C
Miért is lehetne belépni már megint,remélem tolnak ezért megint párnapot
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50191 üzenetére
Én tegnap kifogtam egy jó csapatot WG-nél,brutálisba sity suty végig szaladtunk rajta,nem néztem mennyi idő alatt de nagyon gyorsan.
A maszkokat meg mikor kezdődött a GE már utána pár órával össze szedtem,ez az első olyan esemény,ahol sikerült mind a hármat megszerezni(ez inkább hozzám hasonló kezdőknek szól
)
-
Gubu0101
veterán
Már elkezdték keresni a kapcsolódási problémák okát,nyilván hamarosan megint karbantartás,aztán hátha már jó lesz
Twitter
"Agents! We are aware that many players are experiencing connectivity issues at the moment. We're investigating and will keep you all updated! Thank you for your patience." -
Gubu0101
veterán
Igen,én is épp jelezni akartam,hogy ismét deltázunk
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50100 üzenetére
Mondjuk igaz,de legalább kitolták cserébe.Vagy most felkészülnek és sikerül jól felkészíteni a szervert
Nyilván lesz hamarosan,mert twitteren már célozgatnakrá,csak még időpontot nem akar senki írni -
Gubu0101
veterán
Hát úgy látom hétvégén már nem lesz GE
Pont mikor hosszú hétvége jön
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #50051 üzenetére
Köszi,ennek örülök,fire meg ragadozóhoz is 1-1 kell titkosba,remélem jönni fognak
-
Gubu0101
veterán
válasz
Fortian #49722 üzenetére
Ellenállást passzolom,azt 1-2x csinálgattam.Most a kijelölt GE missziókat érdemes csinálni ,azok adják a legjobban minél magasabb szinten(ahol lehet minimum legendás) +ht.Eddig nekem szerencsém volt a szedett-vedett csapattal,nekem mind1 kikhez csapódok csak toljuk végig.Bár ma volt egy orosz team,pálya felénél kihaltunk erre mind kilépett
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49713 üzenetére
Én kifogtam egy jó csapatot,legendásba toltuk Amherst 2órán keresztül,nagyon jó volt,plusz ugye jön mindig a vadász aki dob valami egzót
-
Gubu0101
veterán
Twitteren most írták pár perce,hogy dolgoznak ezen a kidobáláson
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49646 üzenetére
Engem is ledobott most 2x,jól sikerült a javítás
-
Gubu0101
veterán
Na megvan az összes egzo fegyver + szett,most rá kell hajtani valahogy egy titkos csapásmérő fegyvertokhoz,talán idén meglesz
Amúgy olvasgattam,hogy a ninja bike táska mennyire kompatibilis minden szettel,érdemes használni?Esetleg tapasztalat valakinek?
-
Gubu0101
veterán
Végre megvan a Városi MDR
Már egy ideje várom,hogy dobja valahonnan és tegnap jött is a huntertől.
Pts-en próbáltam és igen jól lehet vele aprítani,igaz 263-as,de majd feltornászom maxra10-től GE
-
Gubu0101
veterán
Most már tuti lesz jövőhéten GE 1nap 19órát ír,hogy kezdődik
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49567 üzenetére
Bár nem tudom,konzol stb egyszerre van event vagy külön konzol-külön pc?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49562 üzenetére
"24 April 2018 but if Blackout starts on 24th, it will end on 1 May 2018"
Csak kiragadtam egy részletet
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49531 üzenetére
Köszi!
Szóval szombat 1Regisztráltam mert úgy mondhatni "személyre szabottabb"
(bár úgy fest nem jön össze)
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49529 üzenetére
Ha hiszed ha nem azzal kezdtem,de nem vettem észre a time resetet
Bár gyorsabb lett volna a válasz,eltelt 1óra és még mindig várom az emailt,hogy véglegesítsem regem az oldalon aztán talán megtudom amire kíváncsi vagyok,főleg szinte semmi angol nyelv tudással
-
Gubu0101
veterán
Kérdés.
Megcsináltam még vasárnap az összes legendás küldetést,milyen időközönként "nullázódik",mikortól elérhető megint az egzo láda?
Hetente vagy havonta?
Még nem tudtam rájönni itt mikor van hétforduló -
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49502 üzenetére
Akkor nyilván ezért nem kaptam semmit,meg nem is láttam
Azért köszi az infót -
Gubu0101
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49435 üzenetére
Jó tudni
Van mind kettőn aktiválva játékom(kaim),de még sose figyeltem,bár nem volt mihez viszonyítani
-
Gubu0101
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49425 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
Most töltődik a frissítés
-
Gubu0101
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49328 üzenetére
Igen azt olvasgattam.
Most kicsit lébecoltam dz-ben,azt belefutottam deadshot-ba,rendes volt mert megvárta,hogy felrakjuk cuccot,elment heli aztán váltott renegátra.2x kinyírt aztán vissza mentem predátorba,szerencsétlenségére
Olyan sokat vagyok Dz-be,hogy ez volt az első killem(renegát) -
Gubu0101
veterán
Gondolom,hétvégén nem lesz már semmi Event?
-
Gubu0101
veterán
válasz
xyvalaki #49303 üzenetére
Max annyi,hogy mint más játékoknál is előfordul,ha meg van az első rész akkor a másodikat kedvezményesen meg tudod venni (20-30% vagy több).
Szerintem is különálló rész lesz,vagy megoldják,hogy a kettőt valami úton módon összekapcsolják.
Ha 2 marad magába,akkor nyilván az 1 felejtős lesz,főleg ha hozzák ezt a szintet vagy fölette -
Gubu0101
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49301 üzenetére
Okés!Köszi!Akkor majd kinyitogatom
-
Gubu0101
veterán
válasz
Anonymus23 #49299 üzenetére
Zsír
Szerintem többé sohasenem panaszkodok
-
Gubu0101
veterán
Nekem a tegnapi 4 exo ládából semmi értelmes(ugyanazok amik már eddig is megvoltak)+tegnap vettem 12GE ládát(1500) ki se merem nyitni és itt is a kérdés.
Pach ami lesz,várjak vele addig,lesz benne talán értelmes dolog,vagy nyitogassam most?
-
Gubu0101
veterán
válasz
Nightfall75 #49278 üzenetére
Amit írtál akkor az lesz,már mindent megcsináltam rég,mikor kilépett csopból ez rám maradt úgy fest.
Na majd megcsinálgatom ha nem tűnik el -
Gubu0101
veterán
válasz
pottyoske197 #49251 üzenetére
És micsoda véletlen,hogy az egész világon mindenkiét feltörték
Nem kell félni,én most ezzel szórakozok,hogy miket lehet belőle előcsalni.
Meg ha feltörik az accod nem ez fog várni tuti -
Gubu0101
veterán
Én egy küldit toltam csapatba a többit szóló.A heti feladatokat is most figyeltem,milyen jól adják a GE creditet,úgy,hogy arra is ráfeküdtem + napi.
Csak már kezd teli lenni a hócipőm az eir+cedeus+parkhan hármassal,mást se nyitok vagy kapok egzoba,csak ezeket,eirből kb már 6-8 lenne de lezúztam őket,csak a legjobbat tartom meg.Bónuszként is ezeket dobta GE ládábólTegnap leteszteltem a firecres cuccot,de nem jött be,nekem a top a nomad utána a ragadozó.Majd még a csapásmérőt megnézem a többi valahogy nem igazán jön be
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- SzoftverPremium.hu
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest