- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #48583 üzenetére
Ezt a mailt én is megkaptam múlt héten
Valami félrement a srácoknál.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #48575 üzenetére
A PUBG-ben is van battleye, és szétcsalják. Nem tudom mit lehetne kitalálni ezek ellen.
A cheatek írásánál is ugyanolyan szakemberek ülnek a monitor előtt, mint a játék fejlesztésénél. Nincs az a csalásvédelem, amit ne lehetne kijátszani. -
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #48579 üzenetére
Zombikat ne! Az szánalmas lenne.
Nézd, ha tanultak az első rész hibáiból, akkor durranhat qva nagyot a második rész. Csak észnél kell lenniük.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #48577 üzenetére
De most a Pubg a menő, az meg 100playeres. Azt kell utánozni.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #48575 üzenetére
Tudjátok mi lesz benne? Battle Royale mód. Annyira adja magát a dolog.
És még MarcoStyle-nak is ajánlottak állást, csinált is videót róla.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48570 üzenetére
Jaj ne is mond, most megcsináltam az összes bravúrt, de hétvégén ez szopás lesz, mert csomó co-op is kell majd, és nem is lesz annyi időm
Ráadásul Strikerből nagyon kéne pár PvP darab.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48564 üzenetére
Akkor legalább volt foglalkozva az összefoglalóval.
Most úgy látom,hogy nincs topikgazda.Ha még az a rendszer van szavazok Razor-ra. -
válasz
Anonymus23 #48561 üzenetére
Legalább pörög a topik...
Az.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48547 üzenetére
Rohannom kellett el, nem volt időm elolvasni az egész HSZt.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48545 üzenetére
Ugyebár itt a random r/w az érdekes adat. A szekvenciális az szép, de semmi több.
-
atikom
csendes tag
válasz
Anonymus23 #48493 üzenetére
Köszönöm a választ!
Szóval ez nekem egyenlőre szólóban egyenlő a lehetetlennel...
A sárkányos küldetésről/betörésről meg ne is beszéljünk,ha 20szor nem próbáltam akkor egyszer se,ma jutottam tovább először a "bejáraton",de a következő akciónál amikor vannak ezren,tolják azt a robbanós kis négykerekűt,de szeretem,hát ki is léptem,lehet a szerelésem nem odavaló.
Lőd fejbe shotival,de azt közelről kell,de akkor úgy meghalok pillanatok alatt,mert fertőzzz...(egy párat azért sikerült)
Na mindegy,majd egyszer meglesz. -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #48481 üzenetére
Hány-hány kill a vége az egyes maszkokhoz?
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48475 üzenetére
Jó ember csak kissé pesszimista. :-)
Van egy videó amit elmentettem,megvágom és felrakom ide,kíváncsi lennék a véleményetekre.
2 nappal ezelőtt történt ps4-en,kb.20-30m-ről 514e-s szívósságot leszedtek rólam kb.2-3lövésből.Nem tartott 2sec-ig.Először azt hittem,hogy dead eye,de ahogy írjátok ezt a fedezékes dolgot ez kiárva,nem fedezékben volt.Mi lehetett az??Majd a videó után írjatok rá vmit légyszives. -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #48472 üzenetére
az a neve az achinak, hogy "They got Alex!" ez a 10k kill.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48472 üzenetére
Lehet az lesz, de nálam sem látható per pillanat.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48470 üzenetére
Már meg van neked is a felső sorban van lehet a 2. csoportban.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48468 üzenetére
Van egy ilyen achi azzal mi van?
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #48463 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #48450 üzenetére
A maszkok is vannak újra?
Mi az a súlyos vagy kritikus módosító?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48447 üzenetére
Én el se kezdtem, a következő GE eseményre pedig a fekvés nélküli Falcont fogom csak mert az a múltkor lemaradt.
-
válasz
Anonymus23 #48436 üzenetére
Ez jó sz@r poén.
-
válasz
Anonymus23 #48430 üzenetére
Lehetne menni bohóckodni
Nem nem,nem bohóckodunk.
#48413 LÁZ : is megmutatta,nem lehet a Division-el viccelni.
-
válasz
Anonymus23 #48430 üzenetére
egy ültő helyemben 6 rugó lett meg DE-al
DE szett nem rugó függő.
----------
Lehetne menni bohóckodni, de ti mindig olyan nem fehér ember időben játszotok, hogy esélytelen.
Ebben óriásit tévedsz.
Te játszol mindig nem fehér ember időben.Egyébként ez elég sz@r duma,pláne hogy angol színesbőrűekkel is játszom !!!
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #48422 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a mai SOTG után közvetlenül (18 óra CET) indul majd a első GE. Most márciusban pedig, az évfordulóra való tekintettel, lemegy majd mind a 4 GE hétvégenként. Persze ez még csak feltételezés, a SOTG után többet fogunk tudni. Forrás.
-
válasz
Anonymus23 #48419 üzenetére
Nem igazán sikerült arra válaszolni,hogy mikor volt a mostanában.
De te majd megoldod biztosan
Ezzel stílussal mit szeretnél elérni,mire megy ki ?
-------------
#48420 arnikusz :
Ákoska szét lehet, de ügyesen kell használni, meg a felugró tüzes erre pont jó.
Természetesen még időben kell szét lőni.
-
válasz
Anonymus23 #48410 üzenetére
Nem a stamina a gond,hanem a heal sosem volt visszatöltése (cheat nélkül is).
Hipp-hopp lelövöm a játékosról a stamina-t.
Nem mennék veled most bele a DE szett elemézésébe.
Mikor próbálgattad mostanság ?
Elmúltak azok az idők, amikor pár nap alatt 100 rugó kill jött össze vele.
Ezt azóta tudjuk,hogy kitalálták az új DE szettet.
Nem csak rugókat lehetett ölni vele.
Felmentünk benzinkút tetejére,halomba feküdtek a játékosok és mi voltunk a rugók (ketten) (nem veled).--------------
Amúgy meg 5pm vay mikor indul a GE.
Inkább arra kell koncentrálni.Kinek mennyi GEC van indulásra ?
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48391 üzenetére
Milyen P1? 486-os az a proca.
Egyébként nálam már többször előfordult, hogy pl. nem proccolt a nomád, az meg, hogy 2x adta volna, nem emléxem ilyenre.
A Háznál meg szinte természetes, hogy nem műxik. A lőtéren bármikor előidézhető. Aztán egyszer csak meggondolja magát. Vicces. Vagy mégsem?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48391 üzenetére
Sniper achizás közben PVE területen, de utána DZ-ben az 50 LMB-s közben is rettenetes lag, gyenge szerverkapcsolat kiírva. Nomád-ot nem adta be House-t szintén, még egyszer beragadtam a falba is.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48383 üzenetére
CF is.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48365 üzenetére
Ez az időpont módosulhat a jelenlegi számlától eltekintve azt is írták
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48365 üzenetére
Meg az is írta Joker, hogy a múlt héten leírt loot rendszer még nem valószínű, mert a csütörtöki Staten mondanak többet róla.
-
Bedepi
tag
válasz
Anonymus23 #48352 üzenetére
írtam is nekik egyből, de még nem válaszoltak. Mondtam, hogy indokolják meg, h mi volt az ok, és mutassák is meg az erre vonatkozó bizonyítékot. Előzetes felszólítás nem volt. Ezelőtt még soha nem kaptam bann-t vagy legalábbis nem tudok róla. Hétköznap annyira nem szoktam játszani, inkább a hétvége környékén. Azért is van csak ennyi órám. Meg ilyen ratyi cuccaim. Dz-be csak akkor megyünk, ha a heti feladat megköveteli, ill ha vagyunk 4-en. Ennek leginkább az az oka, hogy nagyobb eséllyel tudjuk kihozni a cuccokat, ha többen vagyunk. Meg össze vagyunk szokva. De van hogy így is szívunk, a csalók miatt. Akikkel játszom, tudják, h tiszta vagyok, még ők szoktak nekem néha cuccot dobálni, hogy legyen valami jobb is. Nem is tudom hogyan lehetne, de ha tudnám, sem csalnék. Eredeti játékkal nem szoktam szórakozni.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48333 üzenetére
Igen-igen, egyértelmű, hogy PvP orientált emberek kellenek majd hozzá
A kötél levágás az mondjuk menni fog, max lelőnek utána
De még amúgy is sok bravúr hiányzik, amiket nem is biztos, hogy ki fogok farmolni, majd meglesznek idővel. Főleg a harciból, ott még csak az assault 10e kill van meg pl., Shoti, LMG még 1000 alatt van, azokat nem is nagyon szeretem használni.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48331 üzenetére
Okés, de nálam a csak úgy meglett volt randomokkal.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48327 üzenetére
Ja, nekem sincs PvP-s striker sajna
Első GE-n nem voltam, ami meg kiesett, abból PvE-re csináltam meg. Nekem is pont a kesztyű kéne, meg egy mellény mert abból csak 1 van.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48325 üzenetére
Éppen ezért DZ-be csak a PvP strikerrel megyek be, a PvE meg marad Resistance-re.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48319 üzenetére
Nem furcsa ez, az SMG-knél az optimális táv nem túl nagy, és ha a páncélrombolás játékosokra sokat nem is számít, egy kicsit biztos hogy hozzátesz a sebzéshez az AR-ek esetében. Na meg 3 variálható talent, a Ház-on lévő kettővel szemben. Ettől még persze itt is egy Ház az elsődleges a Predatornál, de ha kicsit messzebb van a játékos akkor inkább az M4-gyel lövöm.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48317 üzenetére
Még jó hogy jobban adja, SMG CHC alapból magasabb, ami predator szetthez szinte kötelező...
(#48303) players111, itt a másik "Baszo" játékos, és ő streamelni szokott, szinte naponta..
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48309 üzenetére
Viccesek a gyerekek.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48285 üzenetére
Dehogy nem, anélkül semmi értelme az egésznek.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48283 üzenetére
Az utolsó 3 kötélvágásnál buktam vagy 2 szintet, mivel mire manhunt rank5 megvolt az egész orosz/kínai néphadsereg várt tárt karokkal a leadási pontnál.
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #48280 üzenetére
Azt a büdös néha aludj is komám ez már durva teljesitmény
. Amúgy én is most rágyurtam a bravúrokra a cél a 4000-volt, de már 4200-lesz lassan...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48280 üzenetére
Gratulissimo.
Nálam sniper achi 7000, kaszás 90500, bang-bang 62 ezer.
Még egy ideig elleszek velük.
Reggel számolgattam 5365 a vége.
Last Standen és DZ csak lelöhetetlen herok 9000 - es Predator sebzéssel vígan sasszéznak előre. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #48264 üzenetére
Én anno onnan kaptam a classi predator térvédőt 1665 páncéllal.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48184 üzenetére
Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű. Ha az lenne, akkor nem írogatnék, ugye.
Amúgy a pontosság és visszarúgás valami über király tud lenni egy M4-en. Mintha lézerrel lőne az ember. És ha pontosan lősz, akkor több lövedéket talál, akkor - logikusan - nő a DPS-ed. Azonban a pontosság rögtön elveszíti az értékét, ha közel van a célpont. Akkor nem kell. És PvP-ben ritka az, hogy távol lenne az ellen. Ha meg mégis, előkap az ember egy Carbont.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #48145 üzenetére
Ha félreérthető lenne, ez ugye a 9000 staminás Ragadozóhoz van összerakva, azért nem lehet az Ádáz csak 3. helyen, mivel annak 4790 TF + 3832 EL igénye van.
Így igazából marad a már korábban is említett 51% CHC...
A Gonosz szerintem akkor jöhet jól, ha valamilyen oknál fogva a szetteken nem lehet CHC-t pörgetni (csak ilyen cuccos esett, ahol más van rajta (pl kesztyű vagy tok leginkább lehet ilyen)Ja még annyi, hogy módosítónak a 4x2% pulse CHD jól jöhet, de a 24%+ self heal is életmentő, ki-ki vérmérséklete és skillje alapján.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48140 üzenetére
Köszönöm a kesztyű kimaradt, így lett 61, de 60 a max. Chc.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #48142 üzenetére
igen, az SMG alapot is elcsesztem elsőre azt még volt időm módosítani, de akkor 51 / 136 jöhet össze
-
GAbre
veterán
válasz
Anonymus23 #48110 üzenetére
Igen ott is voltam,de nem lehet nála csinálni semmit!
-
válasz
Anonymus23 #48098 üzenetére
Üdv!
Nos, ha már itt tartunk, ez a The Grindhouse, ez hol a rákban van, mert a Google fordító nem hajlandó lefordítani, hogy mit is jelentene. -
bombibmw
veterán
válasz
Anonymus23 #48101 üzenetére
Mi van veled?
Sniper szindrómában szenvedsz! -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #48098 üzenetére
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48079 üzenetére
valakinél 3-4-5x is elproccol a 6. bónusz, akkor azért kinyílik a bicska a zsebemben, hogy nekem miért nem tud ilyet?
Nekem is talán jó, ha +1x beproccolt eddig, olyan meg soha nem volt, hogy 3x-4x, és én is összefutottam már nem 1x rugóval, akinek meg többször, furcsa.
Viszont ezt magyarázd meg:
Tegnap, pont ott, ahol a DZben összefutottunk, fordulok ki az utcára, jön négy csákó. Köszönök, kicsit gondolkodnak, majd berugóznak, nekem esnek. Jó kis PVE-s cuccban voltam, épp egy Super90-et próbálgattam a sárga mobok ellen, páncélsebzés, meg vérengző volt rajta, szóval játékos ellen egy 0. Mondjuk amúgy sem lett volna esélyem.
Ragacsban voltam. Egyiknek nekimegyek, lövöm a fejét úgy 2 méterről, kezdett olvadni, de még a negyedik lövés (32 skuló) után sem adta be rajta a vérzést. És ez már nem az első eset. Most éjjel szintén, manhuntok jönnek az északi kimentésre, mert oda adta be leadást. Az egyik közel jön hozzám, M4-el osztom, megy le az élete, már lassan tárazok, de nincs vérzés. És sárga mobok ellen is előfordult nem egyszer,, hogy nem adta be a vérzés. Valami retkes SW bug? Baromira bosszant a dolog, mert a négyből legalább egyet le tudnék így szedni, de nem...
Mielőtt bárki írná, hogy vérzés-ellenállás, a 6os ragacsnál "a ragadozó jelét nem befolyásolja a célpont vérzés-ellenállása." Ez van a leírásban. Akkor meg most mi van?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48086 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48082 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48070 üzenetére
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48077 üzenetére
De az a baj, hogy co-op-ban kell, mondjuk valaki mondta, hogy ha a végén behívok valakit, akkor is megadja. Warren meg Napalm végén erre van is bőven idő, a Time Sqare-en kicsit körülményesebb, mert ott az utolsó mob ölése után egyből vége.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #48071 üzenetére
Van, de elmondani nem tudom, mennyire utálom. Egyáltalán nem fekszik a játékstílusomhoz
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48065 üzenetére
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #48045 üzenetére
Eddig ok, de valami küszöbértéket is emleget. Na azzal nem vagyok tisztában. Mennyi sebzést kell bekapnom hogy megadja a bónuszt?
"damage threshold"A 120k képzettség meg van. A pajzs életereje most 2.350.001. (tetszik az az egyes a végén)
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #48045 üzenetére
És ne feledjük a 120.000 képzsettség is kell.
-
Elims
veterán
válasz
Anonymus23 #48007 üzenetére
Egyértelmű,ki is próbáltam.Csak amikor eltelik 10hullám úgy,hogy még a láda közelében nem vagyok és még nyitni kell egy 3500-as+2500-as ajtót akkor kicsit elbizonytalanodok,de így azzal a ládvával fasza lesz.Legalább lehet menni dps karakterrel.
Sniper:
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47996 üzenetére
CCCP Tokot és egy másikat Skirmishen abban szedtem, nem tetszett nekik tényleg.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47975 üzenetére
Bazzzz.
Oké, köszönöm, de a vérzést critnek veszi? Mert ott az igazi nagy sebzés. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47966 üzenetére
Az is jó hely.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47951 üzenetére
Ami nálam bevált a PvP Strikerhez az egy Könnyű M4 Fogékony - Kérlelhetetlen - Kompetens talentekkel, másodlagosnak a Házon pedig Fogékony - Kérlelhetetlen. Kivégzésre levágott csövű shoti amin jó ha van egy Ragadozó, és esetleg 3. talentként olyan ami skill-t tölt vissza.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47951 üzenetére
Terminatornál mindenképp kéne 4 Agent, meg LS-n egy álmos időszak.
Azon gondolkodtam ha mindhárom bázist elfoglalod, kitakarítod a landokat többször, valamint a 2 győzelmit is elfoglalod kétszer lehet összejöhet.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47946 üzenetére
Gyors helyett Halálos, DZ-ben jól jön a sietős a Nomádon lévő House-om ilyen, párszor a 6-os bónusz mellett ez is jól jött.
Tegnap 6 legendary exo láda Skullok, Blissek, Damascus.
Viszont összecsapás ládákból Deadeye térdvédő, zsák, Firecrest zsák, csak ía betört Vadász zsákot nem akarja. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47939 üzenetére
DZ Landmark megvan, de szívesen segítek, a Div gyűjtés során megy simán 50 db, egy szolid estén.
A 99 szinteket az LS-n tervezem megcsinálni.Ha valamelyikre mész megyek, mert nálam 20 kell az 5000-hez az közben meg is lesz.
Viszont ez a 100.000. gyengepont találat lassú (kb. 55.000.-nél tartok). -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47934 üzenetére
Van az a pénz.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47934 üzenetére
Miért löném le Snipert amikor olyan csoda kis markolatot kaptam tőle.
3 alton külön-külön van Sentry-Deadeye-Vadász akkor az lesz 2 hétig.Utána látom még neked sincs meg a Túlélés kifosztás, azt lehet ketten PVP-ben kéne.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #47921 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47921 üzenetére
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #47895 üzenetére
Ha öngyógyítós módosítót raksz be akkor a rád ható gyógyítás annyival lesz nagyobb százalékosan. Ez érvényes a medkitre healre ládára is. A szövetséges meg ugye a csapattársakra hat. Nagyobbat healelsz rajtuk mint magadon.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47886 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47886 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47881 üzenetére
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47839 üzenetére
Teljesen érthető az álláspontod. Vannak közismert csalók, pl. az a Legenda*** csóka is.
Azonban az is fontos szempont, hogy mielőtt tolvajt, gyilkost, pedofilt, stb. kiáltunk valakire - NYILVÁNOSAN - előtte nem árt teljesen megbizonyosodni. Vélekedés alapján nem szabad ítéletet alkotni, főleg nem NYILVÁNOSAN. Ismerek olyan játékost, akinek szent meggyőződése, hogy aki őt lelövi, az csak csaló lehet. Szóval más szempontból is értékelni kell a dolgokat.
Aztán itt jön a felelőssége a (játék) gyártónak is (sima bűnözés esetében rendőrségnek, stb.). Azért, hogy az emberek ne vegyék a kezükbe a megoldást, pl. lincselés, pellengérre állítás, stb. formájában, kell a kontroll és a megoldás szállító. Jelen esetben nem látszik, hogy a gyártó, forgalmazó bármit is elkövetne, hiszen nem közli a listákat. Ami ráadásul azért sem jó, mert így közvetett módon sem tart vissza, vagy rettent el senkit a csalástól.
Kemény dió ez. Szerintem.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47847 üzenetére
vagy tanuljon meg nagyon gyorsan gépelni
szerk.
akkor Ti meg tanuljatok meg gyorsan olvasni
troll off
mikrofonnal gyorsabb, ez tény
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47841 üzenetére
A múltkor is az utolsó boss lötte le rólam a pajzsot és nem volt ultim.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #47841 üzenetére
Ja hősin előbb lövöm le én is az elit mobokat, mint a nyomorék veteránokat kihíváson
Én nyomom végig strikerrel a végén meg D3 vagy striker, attól függ mi kell.
(#47840) pottyoske197: Mi az UPlay neved?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47834 üzenetére
Nem emlékeztem rá.
Ha estve lesz kedvetek akkor SS, de ott nem elég csak a khíváson a fekvés nélküli.
A Taktikus meg csak azért, mert a Striker nálam nem jött be és meg akarom próbálni. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47807 üzenetére
Milyen szánalmasak:
Please refrain from Naming and Shaming individuals you deem to be cheating. I understand cheaters are always an ongoing issue to many players, I would recommend going through the proper guidelines to report those players instead of giving the names out.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47827 üzenetére
Gratulamisszió.
A kezdő Agenttársat felvetted barátlistára?Az a lényeg, hogy meglett, de elszipkázta előlem az ölést, így még maradt 180 és én is zárom a Skirmisht.
A Predator-Nomád-Vadász mellé áthozom este erre az altra a Taktikust ki akarom próbálni Barrett-Kegyetlen kesztyű mellett 6500-6500 érték mellett.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #47806 üzenetére
A lag szivatós, soxor tapasztaltam már én is.
Azonban el tudom képzelni, hogy a sokk gránát bizonyos esetekben nem műxik. Az egyik szettem maxolva van sokk ellen, előfordul, h. nem brékelek a gránáttól, vagy nagyon enyhén torpanok meg.
-
modern5
tag
válasz
Anonymus23 #47823 üzenetére
Tökjó hogy ennyi mindent meséltek. Egyrészt megjött a kedvem a játékhoz, másrészt elvette a kedvem, mert alapvetően offline gamer vagyok és a PVP engem teljesen hidegen hagy, de ha van benne egy Diablo III szintű karakterbaszkurálós rendszer akkor lehet, hogy nekimegyek megint. Ahogy a sztorit összefoglaltad, igazából túl sokat nem vesztettem a meglévő karimmal se
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #47817 üzenetére
A konzolos "potato aim"-ról nem is beszélve.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47814 üzenetére
Olvastam a hsz-t az uborkán, még fent van, amúgy supergut.
-
LucentTwo
tag
válasz
Anonymus23 #47804 üzenetére
A 10-es achit könnyű megcsinálni, vagytok annyian és jó játékosok, hogy egyszer összeálltok egy 4-esbe, Ha jön egy gyengébb csapat, megöletitek magatokat 10frag-ig aztán meg toljátok neki. Nekem is így lett meg.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47806 üzenetére
Igen ez a Rambozás idegesítő, amikor annyi eszük sincs, hogy felszedjék a másikat, mert azzal még talán pontot is mentenének.
Most nézem, hogy a 10 pontos hátrányból achi február 2.-án pénteken lett meg és reggeli időszakban.Tessék: [link]
A válaszuk még ezután, hogy keresik a módszereket,- Így 2 év után.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47804 üzenetére
Ahogy írtad korábban, ne görcsölj rá.
Az enyém úgty lett meg, hogy 11-1- re vezetett az ellen erre, csak hallgattak rám és a 3 Striker befejezte a Rabozást és fedezékből megvéreztem az ellent majd a felstacckelt Strikrek leszedték.
Tényleg addig lesz nálam Skirmish míg a maradék 197 ölés nincs meg és akkor beadja a 7/7.
Este leszek ha kell segedelem szólj.Megy az ubi fórumon a cheater téma:
In this game cheater are welcome. Ubisoft developer's simply doesn't care about them. I would like to know how many bans in this month, zero maybe? How is it possibile that 2/3 russian cheater can kill an entire server full of people for days, and no one does something? This is sadly the true. And me with my group will leave early this amazing game played since the beta.
Válasz:
We run ban waves on a weekly base, although there are many players who feel as though we are not performing these actions. If you feel like your voice is not being heard feel free to report issues like this to our Customer Support or PM our community members to share your concerns about said player. Thank you.
-
stvan00376
újonc
válasz
Anonymus23 #47801 üzenetére
Ertem es koszonom
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #47767 üzenetére
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #47776 üzenetére
Neked hozzáadja a killedhez de a csapatnak csak akkor ha ki is végzed!
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #47767 üzenetére
én csak 17 -et látok
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #47759 üzenetére
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #47759 üzenetére
Tiszta sor amit mondasz, de ha játszol egy ideig bármi más játékkal is kiszúrod a csalót főleg amikor eggyértelmű hogy a játék fizikájából adódóan “emberfeletti” dolgokat művel az ellen. A másik az idő tényező a pálya kétvégéről kell becserkészni egymást plussz 20killt elérni ez legjobb esetben is legalább 8-10 sec , az én esetemben ez kb 4perc volt ami szerintem felettéb gyanús És még most leszögezem távol áll tőlem hogy párhuzamot vonjak az eredményed és a csalók között. 😋
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #47749 üzenetére
Távol álljon a szándék tőlem hogy cheatehez hasonlítsalak , grat az eredményhez. Én csak leírtam egy negatív tapasztalatot ami az összecsapáson szereztem,sajnálom hogy célzásnak vetted. Mea culpa, mea maxima culpa
-
FaTHI
őstag
válasz
Anonymus23 #47754 üzenetére
Köszi a térképet átnézem. Az echóból 2 a naplóból és drónból 1-1 hiányzik .
-
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #47744 üzenetére
Excel táblázatot róla. :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Formula-1
- VoLTE/VoWiFi
- Interactive Brokers társalgó
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest