- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
modern5
tag
válasz
Anonymus23 #47823 üzenetére
Tökjó hogy ennyi mindent meséltek. Egyrészt megjött a kedvem a játékhoz, másrészt elvette a kedvem, mert alapvetően offline gamer vagyok és a PVP engem teljesen hidegen hagy, de ha van benne egy Diablo III szintű karakterbaszkurálós rendszer akkor lehet, hogy nekimegyek megint. Ahogy a sztorit összefoglaltad, igazából túl sokat nem vesztettem a meglévő karimmal se
-
modern5
tag
Sziasztok!
Van egy 13. szintű karim és kb 20 órát játszottam eddig a játékkal, ami nem valami sok, de az én ritmusomban ez már egy eredmény. Viszont végig úgy játszottam, hogy közben podcastokat hallgattam és nem figyeltem a sztorit aztán meguntam és hónapok óta nem nyúltam hozzá.
Azon gondolkodom, h újra kezdem és most figyelek a sztorira is. Kérdésem az volna, hogy jelen állása a játéknak milyen? Érdemes elölről kezdeni DLC-k nélkül, van annyi a játékban, hogy single módban is érdekes legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest