- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #47835 üzenetére
Ezt miattam (is) írta be (meg egy másik posztoló miatt), mert beírtam Legendát meg Afrikant pl, akikre ha rákeresel, akkor százával fogod megtalálni a videókat és képeket róluk, az is tiszta, hogy sokszor volt már bannolva, mivel hol egy plusz "." vagy "_" van a nevében, de a lényeg ugyanaz. De ide lehetne sorolni a BSE klánt is, meg még nagyon sok ismert csalót.
Ki is lett moderálva a hsz-em ott (is)...
Tegnap Skirmishben is volt egy gyerek aki nyilvánvalóan csalt, 2x akadtam össze vele, az elsőnél léptünk, a második alkalommal egy már folyó meccsbe rakott be, ahogy megláttam a nevét már léptem is...
Egyébként nem értem őket, miért nem teszik közzé, hogy mikor mennyit bannolnak, ott a PUBG, folyamatosan jelzik azt a horribilis számot, akiket bannolnak, mégis hatamas népszerűsége van a játéknak, jó persze nem utolsó sorban a kivehető pénz miatt, de akkor is.
A másik inkább az, hogy nagyon sokan vannak azok a játékosok, akik simán lealacsonyodnak arra a szintre, mert azt mondják, hogy csak így lehet érvényesülni, vagy ha a másik is csinálja, akkor nekem is szabad és innentől legális... Dedós és szánalmas egy gondolkodás.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest