- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #20975 üzenetére
Nagy M1A fan voltam a 200 alatti DZ-ben egyedül a Mobok ellen csak azt használtam.
Azonban az első SVD után mivel 99%-ban egyedül Undergroundozok taktikai megfontolásokból a G36 mellett csak az SVD maradhatott, ma este a tegnap esett SVD-t próbálom majd ki ami még nincs kalibrálva az első talent Varjú az utolsó Gonosz a középsőt nem tudom, de reggeli emlékeim alapján azt fogom majd kalibrálni.A tieden lévő Brutal-halál-gonosz szerintem jó.
A múlt héten Norti által linkelt talent listából emlékezetető a 10-es erősségű fegyvertalentek angolul:
Brutal, Capable, Coolhead, Deadly.
Az első kettő 2825 firearms, a második kettő 2260 firearms. A Coolhead még 2260 electronics is.
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #20974 üzenetére
Ertem en hogy szep a nagy dps amit kiir, de gyakorlati haszna nem sok van
Ezzel egyet kell értenem, a saját bőrömön tapasztaltam meg
-50k dps papíron, és +30 - 40k crit ténylegesen .... nem is említve a tegnapi napot, ami fedezékkel + pulse - al olyan számokat írt ki, hogy azt hittem rosszul látok ... 20k ... ja nem 200k
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #20975 üzenetére
A sebzése miatt nagyon nem vitt rá a lélek, de azért félre van téve 3 nagyon jó talentes, lehet kipróbálom ma akkor.
Ori_Za, csak a dead eye, alphabridge és a fire crest egyből kuka, a reclaimer jó supportnak, taktikus vagy tank öltözhet abba, én is egy ilyet fogok majd belőle összeszedni, blind pedig szintén jó lehet majd, ha lesz egyszer blind fegyver. 268-as blind és reclaimer cuccokat egyelőre elrakom, a többi új nálam egyből kuka.
-
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #20975 üzenetére
Egyetértek csipa témában, nekem is ez a tapasztalatom, gyors három pontos fejlövés, és a ducik is olyan gyorsan olvadnak, csak lvl33-ason tudtam kipróbálni, de azok mentek lefelé szépen, mondhatni a patch előtti 32-es ellenekre emlékeztetett.
Este még kirpóbálom a striker szettet, és meglátom milyen lesz.
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #20824 üzenetére
Köszönöm a gyors és kedves választ.
Visszarakom a Sentry tokot és még variálok egy kicsit a teljesítmény módokon.
Strikerbe mellény, maszk és térdvédő van, de az kiütné a Blindet és leviszi a keménységet.
Meg gyűjteni kell a PxC-t, hogy tudjam kalibrálni a PP19-et és a G36-ot. -
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #20812 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Nekem tetszik cseréljünk?Kérek egy kis iránymutatás/ segítséget.
- Az első képen lévőt használom, de a tűzerőt keveslem.
- A második képen lévőnél a tűzfegyver felmegy 3000 fölé és elektonikám is alakul, ezt megtartanám amíg nincs jobb és este ki is próbálom.
-Végül, ha berakom a Blind kesztyűt akkor a tűzfegyver felmegy 3800-ra, de az életerő csökken 2600-ra és az elektronika is 1000-re ami szerintem nem jó.A fegyver talenteket -G36, SVD- elsőre sikerült így megcsinálni?
-
kovimester
aktív tag
válasz
RECSKA #20812 üzenetére
Grat!
Jó karakter, ezt a 150e hitet ellehet érni máshogy is.
Én 3firec.+2 végső +1 háti zsák...
Én pulse allat és okos fede. alatt érem el ezeket egy 14k G36tal....
Az tény hogy a set bonus a jelölés igy nincs de helyete van 2 bonus.Plusz.
Az miért van hogy az AA12 nem lehet kalibrálni?
Még esetleg ezt valaki tudja. A karakter infoba azt irja hogy 55% pajzs törés, na de ; az biztos hogy annyi nincs. Na de most akkor ez bug vagy valami újdonság? -
hitvanyalak
senior tag
válasz
RECSKA #20766 üzenetére
Szerintem se tedd off-ba, pont az ilyen jellegű hozzászólások a leghasznosabbak, hogy kinek mi hogyan jött be.Nem rossz az sem, ha valaki leírja a hivatalos patchnote lényeges elemeit. De a gyakorlati jó tanácsokkal én például jóval többre megyek.
Másrészt meg iszonyatos mennyiségű tartalom gyűlik itt össze, de azért van pár ember, köztük te is akikét mindig elolvasom, mert konkrétan hasznos.
uff -
sith7
félisten
válasz
RECSKA #20764 üzenetére
értem, mennyi a firearms - od ?
azért ez a set van rajtam, mert egyrészt a gyors újratöltés, másik meg, hogy ebből esett 268 -as, és így nagyobb értékek vannak rajta
ha lenne 5 db 268 -as striker -em, az lenne rajtam , hidd el ... eddig is 4 striker + 2 végsőbe voltam
200k pulse nélkül, az szép ... nekem pulse - al volt 175k
utolsó kérdés:
Mi a fakkért teszed off- ba a hozzászólásaid nagy részét, amikor ez is a játékhoz tartozik ? -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #20753 üzenetére
Ha valaki kimegy kicsit oldalra hogy rálásson valamire, és azt célozza az apc, akkor a hatósugár miatt az be tud menni oda a lépcső alá, de ezt látni lehet előre, mert ilyenkor a földön van a piros vacak közepe, ahova a lövés jön, amikor a lépcső alatt vagytok és úgy lő rátok, akkor hátul a falon, a levegőben, felettetek a lépcsőn van a piros közepe, szóval nem fog sebezni.
-
kovimester
aktív tag
válasz
RECSKA #20756 üzenetére
Azért azt nem mondanám!
Tegnap DZben két ember belénk kötött egy elvétet golyó miat (utomi grat xD).
Mondtuk nekik nyugi nyugi erre nem elkezdtrk lőni..
Enyiknek sentry setje volt de az kb. szart se ért amig ő pöttyögöt 2 tart (57 golyó ) kapott a fejébe csak tőlem.
Ugy hogy van haszna.. -
-
válasz
RECSKA #20715 üzenetére
Egyre inkább úgy néz ki, hogy a DZ sessionök a benne lévő játékosok szívóssága alapján számolja az NPC-khez szükséges "energiát" is, amivel lelőhetők. Egyre többször azt veszem észre, hogyha tele van tankticiannal és rugókkal a DZ, akkor rohadt erősek és agresszívak az NPCk is, amikor meg mindenki farmol és normál, kiegyensúlyozott játékosok vannak, nincs rugó, akkor meg ugyanazzal a gear konfiggal elolvadnak az NPC-k még DZ5-6-ban is.
Nem mondom, hogy ez van, de az biztos, hogy kiegyensúlyazatlanok a sessionök, ráadásul mostanában már szervert sem igen lehet váltani, szombaton mindenféle módot kipróbáltunk, mindig ugyanahhoz a köcsög kiskölykös rugó csapathoz tett vissza bennünket.
Az meg, hogy a heroic küldetések (nem UG vagy incursion) nem dobnak 268-as lootot, elég vicces. Jó, mondjuk a nehézségük sem sokkal nagyobb, mint a challenge, egyedül a Hudson, ami változatosabb lett, de másodszorra azon is úgy átrohantunk, mintha egy hard lett volna.
Legnagyobb fájdalmam, hogy az underground cache-n és a supply dropokon kívül megint nem nagyon van jó loot, max. az incursion challenge/heroic farmolással, ahhoz meg nem sok embernek van kedve/ideje.
Ennyi, kipanaszkodtam magam
És mindez a pvpről jutott eszembe
-
KaYaK
tag
válasz
RECSKA #20496 üzenetére
Igaz ami igaz!
Pont ezért maradtam az 5set sentry mellett:- set ad 20% elit sebzést; 30% fejlövést, plusz jelölést a 4. set-ért
- külön a cuccok is adnak az elit sebzés védelemre is azt nemtom mennyit kb 15% lehet
- fegyón van 22% páncél rombolás
- van egy olyan sor a karakter infónál hogy "minden fegyver sebzés bónusz" ez nem tudom pontosan miből jön eddig nem figyeltem fel rá de most ez az érték 27%-on van nekem
- még amire emlékszem, hogy a gépfegyver +622dmg ad
- ezek mellett van a mellény ami ad 15%sebzés növelést és persze 10% bekapott sebzés növeléstEzek tényleg fontosak....
-
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #20336 üzenetére
Köszönöm.
1.2 után míg elértem a 75-ös szintet az AUG miatt jártam be, de később is csak csatlakoztam csapathoz és 1-3 között ment a gyűjtögetés.
Az elkövetkező egy hónapban max akkor fogok benézni, ha ismerős szeretne egy negyediket, de még most megint útban lennék.Undergroundban pedig a hardokat végigcsinálva szeretném folytatni a kihívással és majd heroiccal, de addigra jön a következő kiegészítő.
Arra kíváncsi leszek, hogy 2 hét múlva is DZ gyilkosként fogják -e emlegetni az Undergroundot?
-
kovimester
aktív tag
válasz
RECSKA #20085 üzenetére
Ha ha ha ...
Erre senki nem tudja a választ vagy is hmmm.
De....
A DZ igy jó ahogy van. Hm... A DZ igy szar ahogy van!
Ahogy olvasom az 1.3.as csecslogot és azt olvasom hogy megint ez a hulladék DZ dobálja majd a jó dolgokat már a kedvem is elment a Sós Perectöl.
Azt hogy megint agyhalot emberek legyenek a DZben akik megint valami hibát kihasználva nem halnak meg stb. Ettől már most undorodom.... -
Madoc
veterán
válasz
RECSKA #20081 üzenetére
Pedig most olvashattad a frankót: Át kell öltözni! Jol elb..sztunk párszáz órát , és most kell megtudni!?
@Local: "Öszzekötitek velem az írásomat" Azt hiszem az írót az irománytól nem lehet függetleníteni,mert ugyanerről más a véleményem és nem is írnám le ugyanazt amit te.
-
bombibmw
veterán
válasz
RECSKA #19870 üzenetére
(#19871) Raulblanco:
Azt mondták, hogy kihagy azinternetem, ezért később látnám meg a mobokat, de akkor már lelőnek.
Bár nem hiszem, hogy ez lenne, mert akkor se lőnének le egy lövésből.
Ha volt ilyen másnak is, akkor csak a fos laggra tudok gondolni, de ne már tököm tudja, hogy hány javítás után.
Végre tudnék játszani, erre ez van. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #19838 üzenetére
Dehogy derül ki, bárki aki pozitív dolgot ír az egy elfogult hacker csaló exploiter ubisoft division fanboy, és bárki aki negatív dolgot ír, az egy síró hisztiző hater aki minek játszik a játékkal ha úgysem tetszik semmi soha.
Akinek eddig nem tetszett, annak az Underground sem fog, akinek eddig tetszett annak az Underground is fog, kb ennyi. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #19831 üzenetére
Taktikus így is 49k skillpower, nem nyerek semmit a 4-es bónusszal, tank szintén maxos sticky, nem nyerek azzal ha a 4-es bónusszal feleslegesen emelem a skillpowert, jó, de pár sec cd-t amíg fent van, de sok az üresjárat mivel mobokat ritkán ölünk.
Többre tartom azt a 15% elite védelmet arra az esetre amikor DZ 5-6-ban kell elfutni egy két group mellett.
A dps karakteremen biztos nem lesz 3 final, az csak ideiglenes megoldás amíg nincs értékelhető más ami felmehetne a helyére. -
TommyS_27
senior tag
válasz
RECSKA #19571 üzenetére
Tegnap Raulékkal több órán keresztül vadásztunk rugókra, meg mi is rugóskodtunk. Egy csalóval sem találkoztunk, el sem estünk. Ma meg ez van. Nem érdekel ha lelőnek, csak ne így. Mind1 megy a report aztán ubi bácsi eldönti mit tesz. Egy report gombnak azért örülnék halál képernyőn, kicsit egyszerűbb lenne mint írogatni az ubinak.
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #19520 üzenetére
És itt a pont, amit Falcon és Clear Sky ( Én még nem de ma lehet) és a HVT-k kapcsán már átélt az ember, hogy ha csapatban egymást segítve megcsinálod és nem kell még arra is figyelni mikor szed le egy ilyen -embörke-.
Most már csak 7 nap és remélhetőleg nem fagyó szerverekkel jöhet az új szórakozás. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #19514 üzenetére
Nem tudom, nem voltam ott, nem ismerem a konkrét helyzetet. A saját tapasztalatról mondom, hogy ezek akiket mi lőttünk le nehezen, nem voltak csalók, csak nagyon erősek, az utolsó egyértelműen csaló az 1.2 előtti 1-2 napban volt akivel találkoztam, ez a hagyományos falon átlövős, az meg már nagyon régen volt.
Illetve ugye ott volt ez amit írtam, 3 vs 1-ben kétszer kifektetett mindenkit, ellenem 1 vs 1-ben 50-50%. A háromból 1 xy volt innen, nem akarok nevet írni, neki is ~280k dps, nekem 197, mégis ők hárman nem tudták, én egyedül igen, a dps nem minden, persze nem árt ha minél több van, de én pont azon gondolkodom a dps karimmal is, hogy 197 / 358 / 23 helyett inkább még szívósság kellene 400-ra egy kis dps kárára.
Az elmúlt 2 hétben már csak pve-ztem, talán volt 2 heti intel meg 2 clear sky, de kb ennyi a nem pvp amit csináltam. Szinte csak pozitív tapasztalatok, persze volt negatív, amikor mondjuk 4 vs 1-ben megpróbáltam 10x megölni őket de nem sikerült, de hát ott széllel szemben próbáltam, az én saram.
Az egyik kedvenc jelenetem tegnap este volt, rég röhögtem ilyen jót pvp-n.
4-en voltunk, megcéloztunk egy érkező kimentést, én elől, többiek kicsit lemaradva mert vacakoltak újratöltéssel. 4 srác volt, pont akkor értem oda mikor lement a kötél. Azonnal befutottam közéjük (dps kari, pedig mekkorát szólt volna ott egy sticky) és mire észbe kaptak az egyik helyett feltettem én a lootot, közben mondtam nekik: Ciao guys, can i extract with you? Volt náluk pár másodperc késés, mire eszméltek hogy mi van, a haverjuk hoppon maradt mert itt egy idióta aki befut 4 másik közé extractolni, aztán elkezdtek lőni, na, kb pont ekkor érkeztek meg tőlünk is a többiek, rövid lövöldözés, és feküdtek a srácok, jót röhögtem rajta. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #19509 üzenetére
Elhiszem, de azt észreveszem, mert olyankor a rajta kiírt sebzés is kevéske.
Akik ellen játszottunk és 4-en is nehezen lőttük le, nem élt ezzel, ment le az élete szépen ahogy lőttük, de mindig fel tudta magát healelni mielőtt meghalt volna. Ultit is el-el nyomogatták egyszer egyszer, nem ez volt.
Itt már szimplán az van, hogy vannak nagyon erős játékosok, gyakran / többnyire 4-en csapatban, és mennek pvp-znek, az átlag farmoló játékosnak túl erősek, persze hogy 1 pillanat alatt összeesnek tőle, nem egyszer volt nálunk is ilyen, hogy 4-es bandák pár másodperc alatt feküdtek teljesen. Csak már reflexből mindenki csalót kiált mindenkire aki jobb nála. -
Omli85
őstag
válasz
RECSKA #19486 üzenetére
Az egész játék hangulatát az adja ha az ember nem egyedül tolja hanem többed magával.
El lehet szöszölni egyedül is ideig óráig de azért teljesen más élmény ha csapatban csapatja az ember napról napra. DZ számomra azért nem szórakoztató és nem is erőltetem épp ezért mert nem viccesek a megölhetetlen játékosok akitől én nem sajnálom, hogy jobb cuccuk van csak nekem nem móka az, hogy meg karcolni se tudom őket
.
Így nem is nagyon járok pont emiatt DZ-be. Néha ha benézek akkor is futok/futunk egy két kört vagy épp valami napi küldit megcsinálunk és kb ennyi jó esetben nem halunk mondjuk ha halunk is engem az sem izgat totál nem érdekel, hogy bukok x ezer dz kreditet meg xp-t. Az a baj, hogy amíg nem hoznak valami teljesen átdolgozott pvp rendszert addig az életben nem lesz itt balance úgy meg engem nem érdekel a dolog.
Nem tudok és nem is akarok olyanokkal versenyezni akik több ezer órát beleöltek a játékba. De jelenleg kb rá van kényszerítve az ember mert vagy az van vagy semmi hát akkor inkább a semmi részemről
.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19385 üzenetére
Ne haragudj hol írtam olyat hogy én ugyanazt akarom mint te csak ingyen????
Én azt írtam hogy lehetőséget akarok hogy tovább fejlődhessek a régi szettek segítségével.De úgy látom hogy más irányból kell megközelítenem a dolgot, ha a régi szettek gear score-ja nem növekszik csak az újjaké akkor ti is kukázhatjátok a sentry és striker itemeket és maradnak az újak ergo kevesebb kombinálási lehetőség lesz.
Ha csak az új területen lehet magasabb gear score-u fegyvert és szett itemet szerezni akkor az eddig tartalom számotokra is elavul mert nem fogtok bemenni falconra vagy clear sky-ra hacsak 204/240 esik, dz-ről nem is beszélve. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
RECSKA #19385 üzenetére
"Igenis ennyi volt az alapjáték. Patch még jön hozzá, de tartalmat már nem igazán kapnak az alap játékot birtoklók. Bemehetsz DZ-be, de ha agyonlő egy kimaxolt 26x-es karakter, akkor IJ."
Ez így ilyen formában kicsit szemétség nem gondolod ? Az oké hogy ne kapjanak tartalmat a season pass-al nem rendelkezőknek, de azoknak akiknek megvan nekik meg ne adjanak akkora fölényt... Attól hogy nem vettem meg a dlc-t még had élvezzem a DZ-t, és ne agyongear-el emberekkel dobjon össze, vagy csináljanak egy új dz bracket-et.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19381 üzenetére
"Ugyanis mi fizettunk erte. Sokat..." Mert az alapjáték olyan olcsó volt nemde...
Amiért te többet fizettél azért megkapod az új területeket és az új szetteket, meg az új nevesített fegyvereket, de azért nekem ne érjen véget a játék és a karakter fejlődésének a lehetősége mert te többet fizettél érte. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19370 üzenetére
Figy asszem félreértettél, nem ingyen dlc-t akarok csak egy fair megoldást amivel azután is van értelme játszani az alapjáték tulajoknak miután kijött az első dlc. Az 1 ingyen ruhával nem megyek semmire ha továbbra is 204 fegyverrel mászkálok és a régi szettek is csak 240-esek maradnak. Nincs mivel kombinálnom az ingyen ruhát és nincs erős fegyverem ergo dz-ben hátrányom lesz ergo division uninstall.
Ha viszont a régi szettek is esnek majd nagyobb gear szinttel + 229-es fegyverek is elérhetőek lesznek akkor no problem mert max pár ruhától és egy kis pve élménytől leszek szegényebb. -
Omli85
őstag
válasz
RECSKA #19304 üzenetére
VPN-es móka volt gondolom ami meg köztudottan tiltott egy ideje steamen.
Nem promózni akartam csak saját tapasztalatomat írtam és nem 1-2 játékról van szó amit én személy szerint ott vettem origin/steam/uplay/gog stb.
Természetesen saját felelősségre mindenki maga döntse el.
Písz -
Anonymus23
veterán
válasz
RECSKA #19245 üzenetére
Ott már nem felélesztenének a társak, hanem összeszednék az apró darabjaidat műanyag zsákba..
Jó lesz ez, csak megfelelően zárjanak el a sok buzi spawnkempelő kócsagtól, akik ezt gondolják, hogy ők most PvP-nek...Nekem valahogy korrektebb volt anno, amikor lanparty-n ment a MOHAA, mindenki azt használta amit akart, de ott kijöttek a skill különbségek, egyformán ment a sebzés. Tudom a játékviág nem erre tart, mert az epenisz hatalmas üzlet
-
bunfi
őstag
válasz
RECSKA #19241 üzenetére
A Heroic nehézségen és/vagy bizonyos küldetések esetében a mobok is fognak használni spéci lőszert, kelleni fog oda a final+2-es bónusza.
A dpsről pedig azért kell átmozgatni az embereket, mert barom módon tervezték meg, de ha már ennyire ügyködnek, akkor jó lenne a talenteket is korrigálni, mert 90%-hoz kell a firearms.
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #19201 üzenetére
igen, egy reddit videó alapján kipróbáltuk poénból
3-2-1-open és együtt nyitottuk ki. mintha dupe-oltad volna az itemet. nem az hogy mindketten striker harnes-t kaptunk, hanem hogy az armor érték mindkettőn pontosan ugyanannyi volt és minden skill %-osan, minden megegyezett. tökéletesen azonos cuccot kaptunk. szóval nincs benne a dobozban előre a cucc. akkor generálja, amikor nyitod -
Raulblanco
aktív tag
válasz
RECSKA #19201 üzenetére
bár pontosan nem tudom mi történt, de utólag ahogy beszéltek, szerintem tegnap brownage és rumpl pont ilyesmit teszteltek, hogy talán pontosan ugyan akkor nyitják ki a sealed cache-t és mindketten pontosan ugyan azt az itemet kapták, ugyan az a szett, ugyan az a harnes, ugyan azokkal a statokkal és még a statok értékei is pontosan egyeztek, szóval nincs benne előre, megy egy randomgenerátor valahol, és amin épp áll mikor kinyitod azt kapod.
nem rossz ötlet egyébként, én biztos félreteszem őket mostantól
(sárgát is fegyverek miatt, hátha)bár arra emlékszik azért hogy milyen helyen kaptad, szóval ha az 1.3-ban majd dz5-6 nem dobhat 260akármennyis cuccot, akkor ebből sem fogsz kapni.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
RECSKA #19145 üzenetére
A csapatmunka és a kialakított taktika a lényeg, mondom én aki még alig mozgott csapatban.
Amit többször megkonzultáltunk csapatalapú játék ezt preferálja.
Amiben homályosítsatok fel az új helyszínen ugyanúgy majd át kalibrálja a helyhez a felszerelésed az alapra gondolom.Köszönöm ( nem tudok youtbe-ot nézni itt bent.)
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
RECSKA #19149 üzenetére
Pont tegnap próbáltuk ki Rumpl-el, neki is 1/3-ot vitt le, aztán a haverján, ő meg egyedül is egyből elfeküdt tőle. Hasraütéssel ha be kéne lőnöm, akkor 10% alatt van az aki ellen keveset ér, a maradék 90% eloszlik, mondjuk a harmada rögtön elfekszik egyedül is, harmada csak több fős talent miatt, harmadik harmad pedig a több fős talenntel együtt már azért kap egy nagy pofont de kihordja lábon.
Nekem egyébként a final measure az új kedvencem, két karim is 3 final 3 taktikusban van, a hagyományos dps-t is ha újra elkezdek vele játszani átöltöztetem striker - sentry kombóból 2 final + egyébbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest