-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Ga-Bika6 #33885 üzenetére
A fürkész sebzésére tudtommal nem hat ki az ellenség páncélja, de van itt nálam okosabb is, hátha segítenek ezzel kapcsolatban. A fegyver talenteket leírnám szívesen magyarul de én is angolul játszok így nem tudom az összest magyarul.
Van egy cheat sheet nevű táblázat az összefoglalóban, ott fel vannak sorolva a talentek angolul és hogy melyik mit csinál (szintén angolul).
-
válasz
Ga-Bika6 #20083 üzenetére
En nem szarok. Es 200x is visszamegyek.
Tegnap v. 150e dz penzt buktam egy jo fel oras rugoharc alatt dz6 templom elott. Kileptunk halal utan es lottek egybol. Demmernek mar a betolto kepernyoje is remegett a stickytol. Gyanusak voltak nagyon... Aztan picit kihagyott a figyelem, es 2ot kilottunk... De 30 perc alatt en kb 45x haltam. Bem szereti a stickyt a kis draga.
Volt egy picit gyanus eset.
Ultijuk nem volt. Okosfedezek sem. Ldny 630e szivossag. 5mre se alltak egymastol. 1v1be. A srac overhealje sem fogyott el, ldny elfekudt... A sracra az augom 2-3e-t critelt fejre. O engem fel tarbol szetlott ( 400e szivossag 75% pancel )...
What? Cyber es Demmer is halt, istentudja hanyszor. Szinte sebezhetetlenek voltak... Melle akkora dps, mint a 34es mob... Hogy?
-
válasz
Ga-Bika6 #20077 üzenetére
Gabika, akinek meg nem tetszik a dolog, azt pofanlojjuk. Vagy bennunket lonek pofan. Vagy mindannyionkat zenenel a csillagosok... Ez ilyen.
En pve dps vagyok, sosem oltozom at, ha pvp van, akkor igy allok oda, es talcan nyujtom a lootot xD ( dedike voltam ha nem esne le... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Facebook és Messenger
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 8300 mAh, maradhat?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest