- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga-Bika6
csendes tag
válasz
Nightfall75 #43850 üzenetére
Megvolt! Nálam a gépet indítja újra és a Wildlands is azt tette amíg nem ablakos módban futtattam. Nem értem még az okát. Korábban nem volt ezzel gondom!
-
Ga-Bika6
csendes tag
Hali! Több mint fél éve nem indítottam el a Divisiont. Tegnap próbáltam és a problémám az, hogy gyors utazásnál újraindította magát a gépem és küldetés közben is ezt csinálta 4-5x. Tovább nem próbáltam. Találkozott valaki ilyennel? Korábban soha nem volt ez probléma meg ki sem lépett, nem hogy kilőtte a gépem. Most kitöröltem mindent a dokumentum mappából és újrarakom a játékot hátha ez segít. Valami ötlet? THX!
-
Ga-Bika6
csendes tag
Szerintem be fogják rakni a csalásvédelmet, mert a The Division 2-t nem fogják venni a népek, max ha akciós lesz...
-
Ga-Bika6
csendes tag
Fürkész páncélrombolásáról senki nem tud semmit? Egyáltalán hol keressem? Thx!
Hiányolom még a fegyvertalenteket magyarul. Valaki valami összesítőt nem hozna össze fegyvertipusonként?
-
Ga-Bika6
csendes tag
Fürkész aknára van hatással az ellenség páncélsérülése? Befolyásol valamit vagy csak fegyverre érvényes? 1.5 és 1.6 is érdekel. THX!
-
Ga-Bika6
csendes tag
30% kuponkódot tud nekem valaki küldeni privátban! THX!
-
Ga-Bika6
csendes tag
Csak olvasom és olvasom a semmit. Komolyan az itt leírtak kb. 20%-a érdemi hozzászólás a többi sírás és rekontra. Localt kiegészíteném még annyival amit már Raul és Brown is leírt párszor hogy a dz-ben van pvp és pve karakter. Nyílván pvp-re nem lesz jó a szuper pve kari, mert bedarálnak mint a sz@rt. Nekem itt fájdalom olvasni a folyamatos sírást. Egyszerűen nincs időm rá. Menjen sétálni vagy járjon úszni az akinek nem tetszik a játék. Tiszta óvoda... Itt marakodtok mint a 8 évesek, gondolom sokan megragadtak azon a szinten. A jó felszerelésért igen is meg kell küzdeni. Kevesen vannak ehhez hozzá szokva tudom hála a mai modern világnak. HUN-Ga-Bika voltam és sokszor lelőttek, de nem szar a játék. Uff...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest